Ciclu intarziat de 15 zile

Pagina 1 din 1
1

dorinutza

Guest

Ciclu intarziat de 15 zile

scris pe 17 sep 2009 15:14 de dorinutza

in urma cu 1 an am luat diane 35 , dupa ce m-am lasat de ele am avut ciclu menstrual neregulat si anume:30,30,32,35,46,35,31 de zile, iar ultimul trebuia sa-mi vina in 1 septembrie daca socotesc la 31 de zile( ca si precedentul), dar nu mi-a venit, sunt putin speriata ultimul contact sexual l-am avut in urma cu 3 saptamani ( am facut 10 minute fara prezervativ si apoi l-am pus si am continuat asa vreo 15 minute) ,iar in urma cu 5 zile am facut un test barza si a iesit negativ.Este posibil sa fiu insarcinata , sau imi intarzie ciclu pt ca il am neregulat?(maine dimineata mai bag un test de sarcina )
sus

dorinutza

Guest

Re: Ciclu intarziat de 15 zile

scris pe 18 sep 2009 07:30 de dorinutza

am facut si azi al doilea test si a iesit negativ , dar ciclu inca n-a venit
sus

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

Re: Re: Ciclu intarziat de 15 zile

scris pe 18 sep 2009 11:43 de vladbodan

am facut si azi al doilea test si a iesit negativ , dar ciclu inca n-a venit

sincer :-? nu cunosc adevaratele probleme dar si eu m-am speriat putin ultima oara cand prietenei mele i-a intarziat menstruatia 8 sau 9 zile, si povestind de chestia asta , peste cateva clipe i-a venit doar ca ei ii venea foarte la fix

You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
While I hunt like a hound.

You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus

dorinutza

Guest

scris pe 22 sep 2009 23:33 de dorinutza

am citit pe undeva ca sunt ceva ceaiuri care iti fac cilu sa vina mai repede ati auzit si voi asa ceva? care sunt acele ceaiuri?
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Ciclu intarziat de 15 zile

scris pe 23 sep 2009 12:12 de McLove

am citit pe undeva ca sunt ceva ceaiuri care iti fac cilu sa vina mai repede ati auzit si voi asa ceva? care sunt acele ceaiuri?

de asta chiar nu am auzit... Daca gasesti asa ceva, sa imi zici cum se numesc, sa le fac un ceai si sa le zic ca e de menta.

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

dorinutza

Guest

test 3: negativ

scris pe 28 sep 2009 19:51 de dorinutza

am facut si al treilea test cu prima urina de dimineata si a iesit negativ, dar ciclu nu a venit
e posibil sa fiu gravida?
sus

yony

Expert member
614 mesaje

Re: Ciclu intarziat de 15 zile

scris pe 28 sep 2009 21:03 de yony

in urma cu 1 an am luat diane 35 , dupa ce m-am lasat de ele am avut ciclu menstrual neregulat si anume:30,30,32,35,46,35,31 de zile, iar ultimul trebuia sa-mi vina in 1 septembrie daca socotesc la 31 de zile( ca si precedentul), dar nu mi-a venit, sunt putin speriata ultimul contact sexual l-am avut in urma cu 3 saptamani ( am facut 10 minute fara prezervativ si apoi l-am pus si am continuat asa vreo 15 minute) ,iar in urma cu 5 zile am facut un test barza si a iesit negativ.Este posibil sa fiu insarcinata , sau imi intarzie ciclu pt ca il am neregulat?(maine dimineata mai bag un test de sarcina )

poate fi o dereglare hormonala... nu cred ca ai cum sa fi insarcinata dak ti-au iesit 2 teste negative
sus

dorinutza

Guest

scris pe 30 sep 2009 20:19 de dorinutza

in sfarsit am fost la medic la control si miau gasit ambele ovare polichistice, rana pe colul uterin si raceala la ovare si uter,, am primit tratament pt toate 3, plus un medicament sa-mi vina ciclul, iar cand imi vine ciclul medicul mi-a recomandat yasmine, pe chisturi! nu eram insarcinata, doar din cauza racelii nu am avut ciclu , acum sper sa-mi treaca rana de le colul uterin, daca nu trebuie sa imi faca cauterizare, am primit la tratament urmatoarele: klion d ovule, doxicilina,,septovag pulbere cu care trebe sa-mi fac spalaturi cu ceai de galbenele, si arefam pt ca sa-mi revina ciclul. acum astept sa-mi treacaca am stat destul stresata
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Ciclu intarziat de 15 zile

scris pe 2 oct 2009 13:18 de simosimina

in sfarsit am fost la medic la control si miau gasit ambele ovare polichistice, rana pe colul uterin si raceala la ovare si uter,, am primit tratament pt toate 3, plus un medicament sa-mi vina ciclul, iar cand imi vine ciclul medicul mi-a recomandat yasmine, pe chisturi! nu eram insarcinata, doar din cauza racelii nu am avut ciclu , acum sper sa-mi treaca rana de le colul uterin, daca nu trebuie sa imi faca cauterizare, am primit la tratament urmatoarele: klion d ovule, doxicilina,,septovag pulbere cu care trebe sa-mi fac spalaturi cu ceai de galbenele, si arefam pt ca sa-mi revina ciclul. acum astept sa-mi treacaca am stat destul stresata

ai rană pe col? Păi când a descoperit acea rană nu ţi-a spus cât de mare este? Dacă e vorba sau nu de cauterizare?!
Din câte spui tu...nu înţeleg dacă este sau nu mare...
Yasmin nu ştiam că sunt bune pt chisturi la ovare..pentru că sunt cele mai "light" anticoncepţionale...bn acum nu sunt doctor să ştiu eu..da aşa ştiu şi de la mami..ştiam că în general se recomanđă Diane.
Oricum pentru reglarea ciclului menstrual sunt foarte bune.
Să mai scrii pe aici că sunt curioasă cu rana ta.
App Papanicolaul l-ai făcut?
Dacă da, să-mi spui şi mie ce ai făcut.baftă multăăăăăăăăăăă

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

dorinutza

Guest

Re: Re: Re: Re: Ciclu intarziat de 15 zile

scris pe 3 oct 2009 09:51 de dorinutza

am rana de aproximativ 40% din colul uterin, am facut papanicolau , o sa sun luni sa vad rezultatul, mia dat klion, septovag plic pt spalaturi vaginale, si a spus ca daca nu mi se vindeca trebuie sa ma cauterizeze(150 ron)
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Ciclu intarziat de 15 zile

scris pe 3 oct 2009 10:16 de basturk

dorinutza, dar din curiozitate, acel medic nu ti-a spus si care ar fi motivul sa ai rana pe colul uterin?pentru ca sincer, nu cred ca apare din senin sau de la raceala.bafta multa

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

dorinutza

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ciclu intarziat de 15 zile

scris pe 3 oct 2009 12:28 de dorinutza

cica ar fi de la infectii netratae si in timp au dus la o rana, asa mi-a spus
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Ciclu intarziat de 15 zile

scris pe 3 oct 2009 14:50 de simosimina

am rana de aproximativ 40% din colul uterin, am facut papanicolau , o sa sun luni sa vad rezultatul, mia dat klion, septovag plic pt spalaturi vaginale, si a spus ca daca nu mi se vindeca trebuie sa ma cauterizeze(150 ron)

Waw...am şi eu o cunoştinţă căreia i-a fost cauterizată o rană pe col..tipa avea doar 16 ani
Sper să îţi treacă şi să nu fie nevoie să se ajungă la cauterizare

sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ciclu intarziat de 15

scris pe 3 oct 2009 14:55 de simosimina

da..şi de la sex...
Şi de la candidoză poţi ajunge să faci rană pe col(dacă nu te tratezi şi mergi la medic)...

sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ciclu intarziat de 15

scris pe 3 oct 2009 14:55 de simosimina

da..şi de la sex...
Şi de la candidoză poţi ajunge să faci rană pe col(dacă nu te tratezi şi mergi la medic)...

sus

dorinutza

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ciclu intarziat de

scris pe 3 oct 2009 19:47 de dorinutza

eu am citit pe csid.ro si pe alte situri ca , cauterizarea nu se mai face in europa de aproximativ 6 ani, daca e asa la noi de ce practica asta?
nu mai inteleg nimic! daca nu scap de rana de pe col , trebe neaparat sa ma cauterizere? sunt foarte speriata , daca citesc pe forumuri experiente similare numai ma sperii,) alta alternativa pt rana pe col nu exista?
sus

dorinutza

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ciclu intarziat de

scris pe 3 oct 2009 19:52 de dorinutza

eu am citit pe csid.ro si pe alte situri ca , cauterizarea nu se mai face in europa de aproximativ 6 ani, daca e asa la noi de ce practica asta?
nu mai inteleg nimic! daca nu scap de rana de pe col , trebe neaparat sa ma cauterizere? sunt foarte speriata , daca citesc pe forumuri experiente similare numai ma sperii,) alta alternativa pt rana pe col nu exista?
sus

dorinutza

Guest

re

scris pe 3 oct 2009 19:52 de dorinutza

sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ciclu intarzia

scris pe 3 oct 2009 19:59 de simosimina

Cum să nu se practice în România? Păi dacă rana nu s-ar cauteriza s-ar ajunge la cancer de col!! S-ar extinde foarte mult.
Altă alternativă este tratamentul...dar dacă nu dă roade..atunci cauterizarea trebuie făcută.
Cunoştinţa mea anul trecut a făcut cauterizarea...Oricum eu sper să te ajute tratamentul...dar nu ştiu ce să zic, având în vedere mărimea ei...
Dar să sperăm că totul va fi bine1 Şi că în urma tratamentului rana va dispărea

sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: re

scris pe 3 oct 2009 20:04 de simosimina

Acum te întreb ce rezultat ai primit la Papanicolau şi la secreţii?
Doctorul nu ţi-a spus cauza?
Dacă e de natură fungică (ciupercă) sau virus...

sus

dorinutza

Guest

Re: Re: re

scris pe 3 oct 2009 20:08 de dorinutza

pai trebuia sa sun vineri dupa rezultate dar am uitat ca am avut alt stres pe cap . sun luni la prima ora sa aflu rezultatele si in caz de alte infectii ce tratament sa urmez, cum primesc rezultatele o sa scriu, multumesc de raspunsuri si sfaturi
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: re

scris pe 3 oct 2009 20:10 de simosimina

pai trebuia sa sun vineri dupa rezultate dar am uitat ca am avut alt stres pe cap . sun luni la prima ora sa aflu rezultatele si in caz de alte infectii ce tratament sa urmez, cum primesc rezultatele o sa scriu, multumesc de raspunsuri si sfaturi

pentru nimic. Să scrii aici..sau pe privat că sunt curioasă ce ţi-a ieşit la papanicolau.
hai că eu ies. te-am pupat şi sănătate maximă

sus

dorinutza

Guest

razulatate

scris pe 6 oct 2009 21:06 de dorinutza

am sunat azi dupa rezultate si la testul papanicolau mia dat rezultatul: c2, nu prea am inteles eu bine ce zicea doctorita, dar cica a iesit bine testul , a mai spus ea ca daca rezultatul era c3 atunci era un motiv de ingrijorare.
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: razulatate

scris pe 7 oct 2009 00:04 de simosimina

am sunat azi dupa rezultate si la testul papanicolau mia dat rezultatul: c2, nu prea am inteles eu bine ce zicea doctorita, dar cica a iesit bine testul , a mai spus ea ca daca rezultatul era c3 atunci era un motiv de ingrijorare.

papanicolaul dă rezultate de la 1 la 5 în funcţie de gravitate.
1 - de obicei la fetele virgine, fără nici o complicaţie;
2 - la fetele care şi-au început viaţa sexuală şi eventual o infecţie mică;
3 - rană pe col, sau modificări celulare benigne;
4 - modificări celulare periculoase, început de cancer cervical;
5 - cancer de col în toată regula..

sus

dorinutza

Guest

Re: Re: razulatate

scris pe 7 oct 2009 06:50 de dorinutza

ms, chiar de clasificarea asta aveam nevoie,multumesc simo,
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: razulatate

scris pe 7 oct 2009 10:53 de simosimina

ms, chiar de clasificarea asta aveam nevoie,multumesc simo,

n-ai pt ce

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

20 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online