Tulburari de ciclu dupa "prima data"???

Pagina 1 din 1
1

theodora

Newbie
8 mesaje

Tulburari de ciclu dupa "prima data"???

scris pe 17 aug 2009 20:58 de theodora

acum cateva sapt kiar in prima zi dupa ce mi s-a term ciclul mi-am inceput viata sexuala ,am facut sex protejat cu prietenul meu si el nu a ejaculat de loc... am o intrebare... dupa inceperea vietii sexuale ciclul se deregleaza tin sa precizez k ciclul meu nu este regulat ( o luna vine , alta nu si tot asa) si azi trebuia sa-mi vina si nu a venit... sunt speriata !!! va rog rasp!!!
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

Re: va rog raspundeti..!!!!!!!!!!!!!

scris pe 17 aug 2009 21:06 de carrie

Nu se deregleaza ciclul. Se spune ca s-ar regla in timp. Dar nu e vorba de un act sexual ocazional. O viata sexuala constanta, normala, ajuta la reglarea anumitor procese din organism. Dezvirginarea in sine nu inseamna viata sexuala.

Daca ati facut sex protejat (cu prezervativ) nu ai de ce sa te temi.

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

leppflops17

Veteran member
198 mesaje

Re: va rog raspundeti..!!!!!!!!!!!!!

scris pe 17 aug 2009 21:11 de leppflops17

acum cateva sapt kiar in prima zi dupa ce mi s-a term ciclul mi-am inceput viata sexuala ,am facut sex protejat cu prietenul meu si el nu a ejaculat de loc... am o intrebare... dupa inceperea vietii sexuale ciclul se deregleaza tin sa precizez k ciclul meu nu este regulat ( o luna vine , alta nu si tot asa) si azi trebuia sa-mi vina si nu a venit... sunt speriata !!! va rog rasp!!!

In primul rand, daca ciclul tau e neregulat nu poti baga mana in foc ca "azi trebuia sa vina"

In al doilea rand, chiar daca el nu a ejaculat in tine ar trebui sa stii ca si "lubrifiantul LUI natural" sa ii zic asa poate contine spermatozoizi. Din moment ce te consideri indeajuns de matura ca sa ai o viata sexuala, ar trebui sa te si informezi inainte de a pune in practica Daca ati folosit insa prezervativul CORECT, nu ai de ce sa iti faci griji.

In cazul femeilor cu ciclu neregulat, ciclul poate sa vina intr'un interval de o saptamana inainte si dupa data in care a venit luna precedenta. Avand in vedere ca dupa inceperea vietii sexuale se mai si regleaza ciclul, s'ar putea sa vina "cu intarzieri".

Ai grija, sunt cazuri (rare) in care ciclul vine si in primele luni de sarcina.

Mai asteapta o saptamana dupa care, daca tot esti nedumerita, fa'ti un test de sarcina. Gasesti la farmacie, costa in jur de 20-25 lei. Si citeste si prospectul eventual, ca sa il faci corect

Da'ne de stire in legatura cu rezultatul

Pupici.

leppflops17 BumbleBee.

Let me sign!
sus

mumtaz

Guest

Re: Tulburari de ciclu dupa

scris pe 9 oct 2009 00:55 de mumtaz

draga mea,trebuie sa te consultezi la ginekolog.
sus

yony

Expert member
614 mesaje

Re: Re: Tulburari de ciclu dupa

scris pe 9 oct 2009 17:00 de yony

draga mea,trebuie sa te consultezi la ginekolog.
sa te "consultezi"???
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

Re: Re: Re: Tulburari de ciclu dupa

scris pe 9 oct 2009 19:09 de ThT

mess-ul asta..

Behind my smile is everything you'll never understand!
sus

junona

Guest

Re: Re: Re: Re: Tulburari de ciclu dupa

scris pe 10 oct 2009 02:23 de junona

nu mai speriati fata cu ginecologu... eu in locul tau nu m-as speria daca am folosit corect prezervativul... daca ai 15 lei du-te si ia-ti un test de sarcina ca sa scapi de griji. dar sa sti ca si mie mi-a intarziat ciclul dupa primele contacte sexuale.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

27 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online