Chisturile se trateaza cu yasmin?

Pagina 1 din 1
1

dorinutza

Guest

Chisturile se trateaza cu yasmin?

scris pe 11 oct 2009 13:51 de dorinutza

la control doctorita mi-a gasit chisturi pe ovare, a zis ca sunt ciuruite, ca si o bucata de svaiter,( mi-a zis ca din aceasta cauza mi-a intarziat ciclul si am cosuri) si mi-a dat reteta de yasmin, ca si tratament , dar si ca metoda de contraceptie.Dar nu mi-s spus cat timp trebuie sa fac tratamentul pt. chisturi ca sa ma vindec!
Eu nu am contact sexuale de 2 luni , si nici nu o sa am in viitor( sunt singura) si as vrea sa stiu cam cat timp trebuie sa le iau ca sa m-i se vindece chisturile, si dupa cat timp ar trebui sa merg la un nou control.
Astept parerile voastre!
sus

sweetgirl16

Expert member
512 mesaje

Re: chisturile se trateaza cu yasmin?

scris pe 11 oct 2009 14:38 de sweetgirl16

la control doctorita mi-a gasit chisturi pe ovare, a zis ca sunt ciuruite, ca si o bucata de svaiter,( mi-a zis ca din aceasta cauza mi-a intarziat ciclul si am cosuri) si mi-a dat reteta de yasmin, ca si tratament , dar si ca metoda de contraceptie.Dar nu mi-s spus cat timp trebuie sa fac tratamentul pt. chisturi ca sa ma vindec!
Eu nu am contact sexuale de 2 luni , si nici nu o sa am in viitor( sunt singura) si as vrea sa stiu cam cat timp trebuie sa le iau ca sa m-i se vindece chisturile, si dupa cat timp ar trebui sa merg la un nou control.
Astept parerile voastre!
Si sora mea foloseste yasmin de cand a avut probleme cu un chist dar il ia si ca pe o metoda de contraceptie Nu stiu cat timp tr sa le iei...de ce nu ai intrebat-o pe doctorita desi ar fi trebuit sa iti spuna ea fara sa o intrebi tu...mergi din nou la ea sa iti spuna,sau mai asteapta pareri de la alti useri

Amprentele digitale si fulgii de zapada nu sunt singurele elemente caracterizate prin unicitate absoluta...
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: chisturile se trateaza cu yasmin?

scris pe 12 oct 2009 00:40 de simosimina

Astept parerile voastre!

Mă mir că ţi-a dat anticoncepţionale aşa "uşoare" pentru chsituri...Acum doc-ul ştie mai bine
Să te faci bine, numai sănătate

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

15 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online