Eu 15 ani, ea 14, cum sa procedez prima data?

Pagina 1 din 1
1

sharktkd

Junior member
17 mesaje

Eu 15 ani, ea 14, cum sa procedez prima data?

scris pe 6 oct 2009 08:50 de sharktkd

am 15 si vreau sa o fac cu prietena mea dar ea are 14 abia sapt viitoare si... nuj dak vrea si nici nu stiu cum sa-i zic cum sa incep cum sa procedez va rog datimi sfaturi

shark
sus

toy

Veteran member
223 mesaje

Re: cum sa fac?

scris pe 6 oct 2009 14:12 de toy

am 15 si vreau sa o fac cu prietena mea dar ea are 14 abia sapt viitoare si... nuj dak vrea si nici nu stiu cum sa-i zic cum sa incep cum sa procedez va rog datimi sfaturi

Eu zic sa mai asteptati, deoarece atat ea cat si tu sunteti foarte tineri. Aveti toata viata inainte pentru a deveni oameni mari.
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 6 oct 2009 14:17 de simosimina

Ia-ţi inima în dinţi...fii tu însuţi..şi o să vezi ce o să fie. Probabil până acum ţi-ai dat seama dacă te place sau nu....aşa că ar trebui să acţionezi sau nu pe baza acestui lucru...

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

yOojulia

Senior member
138 mesaje

scris pe 6 oct 2009 18:14 de yOojulia

dacà o sa ajungeti sa faceti pasu asta,,macar aveti grija si protejativa..

-
sus

yony

Expert member
614 mesaje

scris pe 6 oct 2009 20:31 de yony

io zic sa mai asteptatzi macar un an sau 2 ( ar fi cel mai bn 2 ) :P
sus

sharktkd

Junior member
17 mesaje

Re: Re: cum sa fac?

scris pe 7 oct 2009 07:46 de sharktkd

calm o sa ma protejez ms de sfat

shark
sus

bogdy19ro

Junior member
15 mesaje

scris pe 7 oct 2009 07:54 de bogdy19ro

Dar ti se scoala?
sus

sharktkd

Junior member
17 mesaje

Re: Re: cum sa fac?

scris pe 7 oct 2009 09:23 de sharktkd

Dar ti se scoala?
auzi ma cocalar vezi ca eu nu am problemele tale clar app .. de ce te bagi in seama dak ejti prost?

shark
sus

Xe

Guest

Re: Re: Re: cum sa fac?

scris pe 7 oct 2009 09:31 de Xe

sa ziceam ca ar trebui sa mai astepti tu ca tu..dar pentru ea. e fata.. daca o sa iasa prost o sa te tina minte toata viata si o sa te urasca. pt fete e mai greu..trebuie sa fie placut. dar oricum daca e sa fie.. sa nu faci faze [ dupa ce am terminat ma culc /sau ma duc sa fac altceva ] nu. trebuie sa ramai cu ea, sa o iei in brate. etc. poti sa o intrebi .. daca s'a gandit vreodata cand ar vrea sa isi incepa viata sexuala.. etc.daca vezi ca evita.. eu zic sa mai astepti. daca insisti poate o speri'.
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Eu 15 ani, ea 14, cum sa procedez prima data?

scris pe 19 oct 2009 14:42 de basturk

cel mai bine ar fi sa vb cu ea si sa ii arati ca poate avea incredere in tine, ca nu esti un nenorocit care o poate parasi oricand.trebuie sa aiba incredere in tine.apoi, cand ramaneti singurei ( fara riscul sa apara vre-un parinte)te apuci de treaba.usor, pt k toate vin de la sine.tu incerci sa iti atingi scopul, dar daca vezi ca ea nu vrea, nu insista,aveti toata viata inainte.trebuie sa fiti f relaxati.nu uita sa fi pregatit sa te protejezi.fi tandru si nu brutal.dar cum au spus si colegii...preferabil ar fi sa mai astepti.indiferent de alegere...multa bafta

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

29 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online