Proba de rezistenta

Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Re: Re:

scris pe 18 oct 2009 14:44 de basturk

pentru ca: eu n-am blog, ca sa fi facut vreo referire, macar accidentala la numele tau, al mamei sau al fiului tau, sau al fratelui tau, eu nu am cont pe singur.ro, sexpert.ro, ca sa-ti fi dat motive similare, n-am declarii de dragoste in 7plus, nici cu posturile de radio-difuziune nu sunt pe bune, ca sa ma fi folosit de numele tau pe undeva, pentru cateva motive sesizate de mine pe weblog, care nu vin in sprijinul teoriei c-ai folosi acest user name din simpatie fata de numele si persoana mea, pentru ca daca, totusi, nu esti adepta inselatutului, ar trebui sa privesti problema si din punct de vedere al celui inselat sau in primul rand din punct de vedere al celui inselat si abia apoi din punct de vedere al parintelui celui ce... ma rog, poate intelegi tu ce vreau sa spun. si pentru ca atunci cand o persoana este prinsa cu inselatul, fofarlica, matza-n sac, de catre o alta p[ersoana pt. care a insemnat foarte mult, extrem de mult, intrebari de genul: dar pe altii de ce nu-i vede, sau ceva similar, sunt inutile, pentru simplu motiv ca poate altii nu m-au interesat.
ps - pot sa-ti trimit solicitarea si pe mail, in cazul in care dispare de-aici, sau mai apar alte persoane care s-au folosit de numele meu, de numele copilului meu, de numele tatalui meu in aceeasi maniera, si-ncearca sa faca pe justitiarii cu tine, pt. simplu motiv ca ti-am cerut sa-ti schimbi username-ul.

ai ceva personal cu simosimina ??? sau care e problema ta?arunca-ti pc-ul pe geam daca nu iti place ce user foloseste ea.

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re:

scris pe 18 oct 2009 18:19 de SORIN28

ai ceva personal cu simosimina ??? sau care e problema ta?arunca-ti pc-ul pe geam daca nu iti place ce user foloseste ea.

Uimeste-ne...tu esti iubitul lui Simo si ii iei apararea

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re:

scris pe 18 oct 2009 18:43 de valentine

Nu. Doar incearca sa se bage pe sub pielea ei El nu stie ca femeile sunt perverse si te vad doar ca un amic in stilul asta
sus

sgc

Guest

Re: Re: Re: Re: Re:

scris pe 18 oct 2009 23:38 de sgc

eu nu te cunosc...habar nu am cum te cheamă...sunt activă pe acest forum cred ca de 1 an şi ceva...Nu înţeleg ce vrei să-mi spui.în fine şi dk aş vrea să-l schimb NU AM CUM, deoarece nu se poate schimba!
Tu crezi că ştiu eu cn eşti tu să folosesc numele tău??? )
Poate pe mine mă cheamă Simina...vreo problemă?
Sincer nu înţeleg ce vrei să spui...

am observat ca esti activa sub acest username de un an si ceva. nu te-am acuzat ca-l folosesti di-naintea erei noastre. foloseai mimi si alte username-uri inainte pe acest forum. hotareste-te. cand foloseam eu username guest, spuneai ca te cheama andreea. acuma, intre andreea si simo, sau simina, poate-i mai potrivit sa ramai la numele rodica. in rest, cred c-am spus ce-am avut de spus, iar daca pare atat de greu de inteles ceea ce spun eu, puteai macar printre randuri sa fi inteles ce spune amatorul, sau cutarescu, dincolo pe weblog, ma rog, sunt convinsa, ca prefera sa nu faca publica o realitate, si-anume ceea ce-am scris si eu mai sus, anume ca practic de la mine, cotidianul 7 plus n-a primit absolut nimic in epoca cu declaratiile de dragoste, sexul cu lumina aprinsa, etc, dar i-a scapat, o data cu faptul ca, ma rog, reporterii 7plus s-au deghizat in tufishuri si s-au dus la inmormantarea unui blogger la inc. lui dec. 2008, iar blog, stii f-bine ca nu am. partea cu adulterul, cred totusi c-ai inteles-o, sau ma rog, pot sa ti-o mai spun o data daca-i cazul.
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 18 oct 2009 23:56 de simosimina

am observat ca esti activa sub acest username de un an si ceva. nu te-am acuzat ca-l folosesti di-naintea erei noastre. foloseai mimi si alte username-uri inainte pe acest forum. hotareste-te. cand foloseam eu username guest, spuneai ca te cheama andreea. acuma, intre andreea si simo, sau simina, poate-i mai potrivit sa ramai la numele rodica. in rest, cred c-am spus ce-am avut de spus, iar daca pare atat de greu de inteles ceea ce spun eu, puteai macar printre randuri sa fi inteles ce spune amatorul, sau cutarescu, dincolo pe weblog, ma rog, sunt convinsa, ca prefera sa nu faca publica o realitate, si-anume ceea ce-am scris si eu mai sus, anume ca practic de la mine, cotidianul 7 plus n-a primit absolut nimic in epoca cu declaratiile de dragoste, sexul cu lumina aprinsa, etc, dar i-a scapat, o data cu faptul ca, ma rog, reporterii 7plus s-au deghizat in tufishuri si s-au dus la inmormantarea unui blogger la inc. lui dec. 2008, iar blog, stii f-bine ca nu am. partea cu adulterul, cred totusi c-ai inteles-o, sau ma rog, pot sa ti-o mai spun o data daca-i cazul.

) o persoană poate avea mai mult de 1 nume...
Nu înţeleg care-i faza..
Nu vreau să-mi schimb nickname-ul..şi dacă aş putea să îl schimb nu aş vrea. Tu ai spus că te chemă Rodica, îmi amintesc, acum vreun an şi ceva) nu ţin minte la care temă si nu erai cu numele guest..ci tot cu sgc..numai ştiu care vorbea de nume reale şi ţin minte perfect că ţi-am spus că mă numesc Andreea.
În fine, ce legătură are asta cu adulter..cu căcaturi din astea..cu cotidian cu nush ce?!
Încă ceva..înainte de nicknameul meu simosimina nu am intrat NICIODATă pe acest site. COntul l-am făcut când am intrat prima oară.
Anyway...wtf ai cu mine?!?!?!?!?!?!????????????????

P.S.: eu eram undercover şi eram în tufişuri. Sunt o "paparazzo" foarte tare))
Eu am fost la nush ce înmormântare visezi dumneata acolo...EU!
) Doamne tot nu înţeleg în partea a 2a a mesajului tău nimic

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

scris pe 19 oct 2009 02:45 de ExoticDream

Nu. Doar incearca sa se bage pe sub pielea ei El nu stie ca femeile sunt perverse si te vad doar ca un amic in stilul asta

Fiecare cu fixul lui pe-aici....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 19 oct 2009 02:47 de ExoticDream

PS - am uitat sa-ti spun ca acolo unde moderez eu, nebuna asta are interdictie ...

Pai tocmai acolo?!?!?!?!?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 19 oct 2009 10:26 de SORIN28

Pai tocmai acolo?!?!?!?!?

Pana si aberatiile au limite

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

scris pe 19 oct 2009 10:36 de basturk

Uimeste-ne...tu esti iubitul lui Simo si ii iei apararea

nu cunosc personal pe nimeni de aici, dar ma seaca certurile astea.din cate am observat este un forum cu discutii despre sex, nu despre userul cu care se conecteaza fiecare.sau ma insel???nu vad de ce sunteti rautaciosi cu mine.credeam ca oamenii tre sa se ajute intre ei, nu sa fie fiecare cu pisda masii.pe bune, k doar nu suntem salbatici

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 19 oct 2009 10:38 de simosimina

nu cunosc personal pe nimeni de aici, dar ma seaca certurile astea.din cate am observat este un forum cu discutii despre sex, nu despre userul cu care se conecteaza fiecare.sau ma insel???nu vad de ce sunteti rautaciosi cu mine.credeam ca oamenii tre sa se ajute intre ei, nu sa fie fiecare cu pisda masii.pe bune, k doar nu suntem salbatici

nici eu nu te cunosc, dar mulţumesc pentru bunele tale intenţii

sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

scris pe 19 oct 2009 10:47 de simosimina

Pana si aberatiile au limite

poate şi Viaţa Sexuală va avea limite din alt punct de vedere...

sus

cutarescu

Veteran member
255 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

scris pe 19 oct 2009 18:14 de cutarescu

SIMOSIMINA, te rog intra pe Altele/Noua ordine mondiala ca sa-mi raspunzi la o întrebare, te rog.
sus

sgc

Guest

scris pe 19 oct 2009 23:35 de sgc

) o persoană poate avea mai mult de 1 nume...
Nu înţeleg care-i faza..
Nu vreau să-mi schimb nickname-ul..şi dacă aş putea să îl schimb nu aş vrea. Tu ai spus că te chemă Rodica, îmi amintesc, acum vreun an şi ceva) nu ţin minte la care temă si nu erai cu numele guest..ci tot cu sgc..numai ştiu care vorbea de nume reale şi ţin minte perfect că ţi-am spus că mă numesc Andreea.
În fine, ce legătură are asta cu adulter..cu căcaturi din astea..cu cotidian cu nush ce?!
Încă ceva..înainte de nicknameul meu simosimina nu am intrat NICIODATă pe acest site. COntul l-am făcut când am intrat prima oară.
Anyway...wtf ai cu mine?!?!?!?!?!?!????????????????

P.S.: eu eram undercover şi eram în tufişuri. Sunt o "paparazzo" foarte tare))
Eu am fost la nush ce înmormântare visezi dumneata acolo...EU!
) Doamne tot nu înţeleg în partea a 2a a mesajului tău nimic
da, ai dreptate, o persoana poate avea mai mult de-un nume. spre exemplu al meu nume este simona-genovia. dunno se numeste dara mihaela. fiul tau se numeste tudor alexandru. vezi exotica, ce se numeste alina maria. alt exemplu, sora mea, care se numeste oana-gentiana. fiul meu se numeste andrei-nicolae. si exemplele pot continua.
cu intelesul partii a doua a mesajului, las-o balta, rodica, pt. ca observ ca oscilezi in raspunsuri intre zambete si samanta de scandal, chiar daca-ti vorbesc pe un ton moderat si cat se poate de decent, si nu pot sa-ti ascund ca-i dilema, sau una din dilemele mele, de vreo trei ani: what the fuck ai cu mine?
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 19 oct 2009 23:38 de simosimina

da, ai dreptate, o persoana poate avea mai mult de-un nume. spre exemplu al meu nume este simona-genovia. dunno se numeste dara mihaela. fiul tau se numeste tudor alexandru. vezi exotica, ce se numeste alina maria. alt exemplu, sora mea, care se numeste oana-gentiana. fiul meu se numeste andrei-nicolae. si exemplele pot continua.
cu intelesul partii a doua a mesajului, las-o balta, rodica, pt. ca observ ca oscilezi in raspunsuri intre zambete si samanta de scandal, chiar daca-ti vorbesc pe un ton moderat si cat se poate de decent, si nu pot sa-ti ascund ca-i dilema, sau una din dilemele mele, de vreo trei ani: what the fuck ai cu mine?

Doamne Dumnezeule femeie!!!
Habar nu am cine eşti! Nu am nici un copil! Nu te cunosc!!!
Ce naiba ai..auzi că te hărţuiesc...Wake up, te rog frumos!
Mă scuzi..dar nu vezi că aberezi deja?

sus

sgc

Guest

scris pe 19 oct 2009 23:39 de sgc

nici eu nu va cunosc personal, dl. andrei gheorghe, insa, dac-as arunca pc-ul pe geam, chiar nu stiu cine v-ar mai cunoaste pe dvs. si-n general pe altii pe forumuri.
sus

sgc

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

scris pe 19 oct 2009 23:43 de sgc

SIMOSIMINA, te rog intra pe Altele/Noua ordine mondiala ca sa-mi raspunzi la o întrebare, te rog.
intreaba aici, ce-ai de intrebat, ca n-am de gand sa ma deplasez sa rasfoiesc tot forumul. suficient ca trebuie sa deschid subiectul asta ca sa vad ce raspunsuri si comentarii colaterale se tot fac.
sus

sgc

Guest

scris pe 19 oct 2009 23:46 de sgc

Doamne Dumnezeule femeie!!!
Habar nu am cine eşti! Nu am nici un copil! Nu te cunosc!!!
Ce naiba ai..auzi că te hărţuiesc...Wake up, te rog frumos!
Mă scuzi..dar nu vezi că aberezi deja?
m-am trezit dimineata, inainte sa plec la munca. in mai putin de-o ora din acest moment, voi fi deja la somn.
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

scris pe 20 oct 2009 09:19 de basturk

intreaba aici, ce-ai de intrebat, ca n-am de gand sa ma deplasez sa rasfoiesc tot forumul. suficient ca trebuie sa deschid subiectul asta ca sa vad ce raspunsuri si comentarii colaterale se tot fac.

sus

sgc

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

scris pe 20 oct 2009 23:26 de sgc

suferi de strabism?!?
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

scris pe 21 oct 2009 00:43 de Pasaroi_Cuminte

Sgc, Scheren sie sich zum teufel.

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 21 oct 2009 00:48 de simosimina

Sgc, Scheren sie sich zum teufel.

cum adică? Ce legătură are cu diavolul?

sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

scris pe 21 oct 2009 00:50 de Pasaroi_Cuminte

cum adică? Ce legătură are cu diavolul?

Destinatia

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

scris pe 21 oct 2009 00:56 de simosimina

Destinatia

...final destination..to hell )
e grav..mai bn nu mai spunem nimic că se va înfuria..şi apoi îşi va chema ajutoarele de acolo...şi vom arde în cazane cu smoală )
Mai bn parolăm liftul să nu mai urce la suprafaţă. )
Doamne ce am scris)))

sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

scris pe 21 oct 2009 01:01 de Pasaroi_Cuminte

...final destination..to hell )

Exact.

e grav..mai bn nu mai spunem nimic că se va înfuria..şi apoi îşi va chema ajutoarele de acolo...şi vom arde în cazane cu smoală )
Mai bn parolăm liftul să nu mai urce la suprafaţă. )
Doamne ce am scris)))

Simo, in privinta lui SGC sa stii ca bantuie aceste meleaguri de acum 2 ani.
Daca n-ai nici o identitate pana acum, nu-i nimica iti va face. Aproape toti userii activi al acestui forum suntem personaje in lumea ei.

Ata ete .

sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 21 oct 2009 01:09 de simosimina

Exact.

Daca n-ai nici o identitate pana acum, nu-i nimica iti va face. Aproape toti userii activi al acestui forum suntem personaje in lumea ei.

Ata ete .

Stai liniştit că am deja o altă indentitate în care am şi băiat(i-a dat şi nume)
Aş vrea să înţeleg de ce face asta...dar în fine..fiecare cu "păsăricile" lui/ei.

sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

scris pe 21 oct 2009 08:49 de pacpac

am vazut si eu ca sgc aia sau ala e bolnav cu dovleacul.
Nu inteleg totusi de ce draq intra pe aici,pt ca forum asta este in gen despre sex,iar sgc si sexul au cearta mare,ca dupa cum se manifesta II LIPSESTEEEEEEE rau de tot.
Aste e,sa speram ca boala lui sgc nu este contagioasa))

http://www.sexyandfunny.com/view_joke/the-funniest-sleepwalking-dog-video-you-will-see-today_38457.html
sus

petraghe gel

Guest

Re: Re: Re: Re: Proba de rezistenta

scris pe 21 oct 2009 09:20 de petraghe gel

o luna si jumate, sunt fata
da-mi adresa si o facem
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

scris pe 21 oct 2009 09:24 de basturk

suferi de strabism?!?

dar tu suferi de schizofrenie?trateaza-te draga in cazul asta, sau, in alta ordine de idei....uita-ne

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 21 oct 2009 14:01 de valentine

Hai ma ca e simpatica...ce aveti cu ea?
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

scris pe 21 oct 2009 17:03 de basturk

Hai ma ca e simpatica...ce aveti cu ea?

ai dreptate...daca nu te enerveaza ceva, te amuza...depinde cum privesti situatia

sus
Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

31 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online