Barbati vs femei

Pagina 1 din 1
1

cutarescu85

Guest

Barbati vs femei

scris pe 9 oct 2009 19:22 de cutarescu85

Cine sint mai buni soferi: barbatii sau femeile? Puteti face si mici comentarii referitor la parerile voastre.
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Barbati vs femei

scris pe 9 oct 2009 19:51 de valentine

Asta e o intrebare gen "unde e mai cald? pe soare sau pe pluto?" Evident ca barbatii.
sus

ada_TM

Newbie
9 mesaje

Re: Re: Barbati vs femei

scris pe 9 oct 2009 19:52 de ada_TM

Asta e o intrebare gen "unde e mai cald? pe soare sau pe pluto?" Evident ca barbatii.

Tot nu mi-ai raspuns
sus

ada_TM

Newbie
9 mesaje

Re: Re: Re: Barbati vs femei

scris pe 9 oct 2009 19:53 de ada_TM

Scuze, nu am vazut tot ce ai scris
sus

cutarescu85

Guest

Re: Re: Re: Re: Barbati vs femei

scris pe 9 oct 2009 20:02 de cutarescu85

Eu zic ca femeile sint ori foarte bune soferite ori foarte proaste, cele din prima categorie fiind foarte putine ce-i drept.
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Barbati vs femei

scris pe 9 oct 2009 20:10 de valentine

Eu zic ca femeile sint ori foarte bune soferite ori foarte proaste, cele din prima categorie fiind foarte putine ce-i drept.

Da, ceva de genul asta. Nu exista soferi normali printre ele Exista foarte, foarte putine soferite foarte bune, restu sunt la pamant rau de tot. Pentru ultima categorie ar trebuii sa se dea o lege sa poarte in spate semn distinct precum incepatorii cu semnul exclamarii galben, ca sa fim avertizati ce sex are soferul din fatza noastra
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 10 oct 2009 01:14 de ExoticDream

Really?!? Data viitoare cand vom sta de vorba aminteste-mi sa-ti povestesc pe ce coclauri inimaginabili si in ce nebunii de trafic se pot descurca de minune soferitele, OK?

A propos, nu ar trebui intai sa-ti iei carnetul cu pricina si apoi sa ii critici pe tovarasii de trafic?!?

Bantuie un aer misogin pe topicul asta...

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Barbati vs femei

scris pe 10 oct 2009 09:31 de SORIN28

Cine sint mai buni soferi: barbatii sau femeile? Puteti face si mici comentarii referitor la parerile voastre.

Tinand cont de faptul ca majoritatea accidentelor sunt facute de barbati, cam toate accidentele grave sunt facute de barbati, femeile avand doar accidente usoare si unele chiar stupide ... tind sa spun ca femeile sunt mai bune soferite (poate nu mai bune dar mai atente si mai calme in trafic sigur sunt).

Si totusi barbatii sunt mai buni soferi...au reactii mai bune, reactioneaza altfel in cazul unui accident iminent....femeile nu fac altceva decat sa se piarda in spatele volanului.

Exotic...nu sunt misogin si permisul il am din '95 :P

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

scris pe 20 oct 2009 12:36 de basturk

cred ca asta spune totul
http://www.youtube.com/watch?v=Yg0aF-AUWJE

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 20 oct 2009 12:43 de valentine

That's what i was talking about Nice one!
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

scris pe 20 oct 2009 13:10 de basturk

That's what i was talking about Nice one!

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 20 oct 2009 13:15 de simosimina

cât de tare !!! m-ar "crăcănat" de atâta râs )
Evident că sunt nişte excepţii..că nu toate femeile conduc aşa))))))))

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

scris pe 20 oct 2009 17:46 de basturk

trebuie sa recunoastem ca 90% dintre femei au stilul asta de condus: scaunul ridicat la 90 grade, genunchii lipiti de bord, volanul in gura, ochii lipiti de parbriz.unde mai punem ca pentru ele nu exista oglinzi, in intersectii nu se asigura, bordura de la giratoriu e toata a lor,le e frica de parcare ca de iad, rareori depasesc 40km/h si lista e destul de lunga.intradevar sunt si exceptii, dar eu prefer sa nu ma urc in masina cu o femeie la volan, oricata experienta ar avea.
no offense

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Barbati vs femei

scris pe 20 oct 2009 23:51 de ExoticDream

trebuie sa recunoastem ca 90% dintre femei au stilul asta de condus: scaunul ridicat la 90 grade, genunchii lipiti de bord, volanul in gura, ochii lipiti de parbriz.unde mai punem ca pentru ele nu exista oglinzi, in intersectii nu se asigura, bordura de la giratoriu e toata a lor,le e frica de parcare ca de iad, rareori depasesc 40km/h si lista e destul de lunga.intradevar sunt si exceptii, dar eu prefer sa nu ma urc in masina cu o femeie la volan, oricata experienta ar avea.
no offense

Indraznesc sa ma simt exceptie de la regula pe care ai inventat-o, nu ma regasesc in niciuna din chestiile de mai sus (singura mea problema la volan a fost o amenda cam piperata pentru un 165 km/ora pe o autostrada ultracivilizata), iar mai experienta decat cea pe care mi-am facut-o voiajand prin capitala noastra plina de gropi si soferi nebuni si prin anumite zari de soare pline, recunoscute pentru traficul infernal si parcarile imposibile, nu cred ca as putea dobandi. In schimb, am vazut soferi de sex masculin, conducand sub orice critica, si asta nu in zone in care pur si simplu asa se circula. Oricum, ca impresie generala, nicaieri nu e ca la noi: soferi plini de fite, care isi cumpara masini care "dau bine" si pe care le conduc ca vai de lume!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Barbati vs femei

scris pe 21 oct 2009 12:08 de basturk

Indraznesc sa ma simt exceptie de la regula pe care ai inventat-o, nu ma regasesc in niciuna din chestiile de mai sus (singura mea problema la volan a fost o amenda cam piperata pentru un 165 km/ora pe o autostrada ultracivilizata), iar mai experienta decat cea pe care mi-am facut-o voiajand prin capitala noastra plina de gropi si soferi nebuni si prin anumite zari de soare pline, recunoscute pentru traficul infernal si parcarile imposibile, nu cred ca as putea dobandi. In schimb, am vazut soferi de sex masculin, conducand sub orice critica, si asta nu in zone in care pur si simplu asa se circula. Oricum, ca impresie generala, nicaieri nu e ca la noi: soferi plini de fite, care isi cumpara masini care "dau bine" si pe care le conduc ca vai de lume!

fara suparare, nu cred ca am inventat eu aceasta regula.am spus doar ce vad pe strada si am recunoscut ca sunt si exceptii.dar daca mergi la 10 medici si nici unul nu te vindeca, mai ai incredere si in cel de-al 11-lea?si asa este, sunt si barbati...vai steaua lor...

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

27 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online