Cresterea la adolescenti

Pagina 1 din 1
1

Maria77

Senior member
124 mesaje

Cresterea la adolescenti

scris pe 11 oct 2009 12:30 de Maria77

Buna! Am o sora care are 12 ani,1.60 in inaltime si 51 kg. Cam cat o sa aiba in inaltime la 18 ani? Dak aveti site-uri cu tabele cu inatimi va rog frumos sa le scrieti aici. Ms si astept raspuns

Maria
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

Re: Cresterea la adolescenti

scris pe 11 oct 2009 13:27 de ThT

Buna! Am o sora care are 12 ani,1.60 in inaltime si 51 kg. Cam cat o sa aiba in inaltime la 18 ani? Dak aveti site-uri cu tabele cu inatimi va rog frumos sa le scrieti aici. Ms si astept raspuns

La fiecare persoana cresterea depinde de inaltimea parintilor,bunicilor etc. Nu exista niciun fel de tabele de genul celor cerute

Behind my smile is everything you'll never understand!
sus

Maria77

Senior member
124 mesaje

Re: Re: Cresterea la adolescenti

scris pe 11 oct 2009 17:00 de Maria77

Poi parintii nostri sunt normali la inaltime. Bunicul avea 1.90. Am auzit si de copi care se fac mai inalti decat parintii. oricum yo cred ca o sa aiba 1.80.

Maria
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Cresterea la adolescenti

scris pe 12 oct 2009 02:36 de Bozgoru

Poi parintii nostri sunt normali la inaltime. Bunicul avea 1.90. Am auzit si de copi care se fac mai inalti decat parintii. oricum yo cred ca o sa aiba 1.80.
deobicei copii sunt mai inalti decat parintii... nu ca ar exista cazuri in care copii sunt mai inalti decat parintii..
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Cresterea la adolescenti

scris pe 21 oct 2009 13:23 de basturk

se va mai dezvolta decat pana la 14 ani, apoi va stagna.singurele diferente vor aparea la expresia fetei, fund, sani...si o mare modificare va mai aparea in momentul in care isi va incepe viata sexuala.pana atunci...rabdare

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 21 oct 2009 13:28 de simosimina

se va mai dezvolta decat pana la 14 ani, apoi va stagna.singurele diferente vor aparea la expresia fetei, fund, sani...si o mare modificare va mai aparea in momentul in care isi va incepe viata sexuala.pana atunci...rabdare

femeile cresc în înălţime până la 18 ani, bărbaţii până la 21 de ani.

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

cutarescu

Veteran member
255 mesaje

scris pe 21 oct 2009 17:11 de cutarescu

femeile cresc în înălţime până la 18 ani, bărbaţii până la 21 de ani.

Imi pare rau sa te contrazic, dar n-ai deloc dreptate.
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Re: Re: Cresterea la adolescenti

scris pe 21 oct 2009 17:18 de basturk

cred ca tot partea cu "asteapta si vei vedea" ramane in picioare.de vreme ce s-a devzoltat prea mult pana la aceasta varsta,e logic faptul ca in curand se va stopa cresterea. doar nu va inchipuiti ca va ajunge la 2.5m inaltime?!

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

cutarescu

Veteran member
255 mesaje

scris pe 21 oct 2009 17:18 de cutarescu

Inceperea vietii sexuale la fete nu modifica cu nimic forma acestora, mai documenteaza-te. De obicei fetele îsi încep viata sexuala cînd incep sa li se modifice formele, si de aici confuzia asta.Eu am cunoscut o fata virgina de 21 de ani. Sa sti ca nu s-a modificat cu absolut nimic dupa ce a început sa faca sex. Era modificata cu mult dinainte.
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

scris pe 21 oct 2009 17:41 de basturk

Inceperea vietii sexuale la fete nu modifica cu nimic forma acestora, mai documenteaza-te. De obicei fetele îsi încep viata sexuala cînd incep sa li se modifice formele, si de aici confuzia asta..

deci stai sa vad daca am inteles: o fata incepe sa faca sex in momentul in care corpul ei sufera modificari.m-ai cam derutat.si daca nu sunt indiscret, cam ce forme trebuie sa li se modifice pentru a-si incepe viata sexuala?pentru cultura mea, sa imi dau seama cand o sa inceapa fata mea sa se dea la masculi

sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

scris pe 21 oct 2009 17:41 de basturk

Inceperea vietii sexuale la fete nu modifica cu nimic forma acestora, mai documenteaza-te. De obicei fetele îsi încep viata sexuala cînd incep sa li se modifice formele, si de aici confuzia asta..

deci stai sa vad daca am inteles: o fata incepe sa faca sex in momentul in care corpul ei sufera modificari.m-ai cam derutat.si daca nu sunt indiscret, cam ce forme trebuie sa li se modifice pentru a-si incepe viata sexuala?pentru cultura mea, sa imi dau seama cand o sa inceapa fata mea sa se dea la masculi

sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

scris pe 21 oct 2009 17:44 de basturk

Inceperea vietii sexuale, ca si inceperea menstruatiei, nasterea sau menopauza se asociaza cu reorganizarea gospodariei hormonale a organismului.
Din acest motiv, foarte des se intampla schimbari si in fizionomia persoanei.
Eu zic sa te mai documentezi tu.Fara suparare

sus

cutarescu

Veteran member
255 mesaje

scris pe 21 oct 2009 17:48 de cutarescu

Dupa cum ai spus si tu, dupa ce stagneaza cresterea în înaltime, încep sa-i creasca sînii, ia contur fundul, dar care e marea modificare care apare cînd îsi începe viata sexuala? abia astept sa aflu.
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

scris pe 21 oct 2009 18:09 de basturk

Dupa cum ai spus si tu, dupa ce stagneaza cresterea în înaltime, încep sa-i creasca sînii, ia contur fundul, dar care e marea modificare care apare cînd îsi începe viata sexuala? abia astept sa aflu.

mda...cu scuzele de rigoare, recunosc ca m-am exprimat gresit cu "marea modificare".fata isi schimba mentalitatea(care va avea o influenta asupra aspectului-isi va dori sa arate mai bine,logic, va fi mai interesata de aspectul fizic decat pana in acel moment), greutatea(nu zic ca va fi o crestere sau scadere drastica).cam asta ar fi vaga mea explicatie.acum o astept si eu pe a ta

sus

cutarescu

Veteran member
255 mesaje

scris pe 21 oct 2009 18:57 de cutarescu

mda...cu scuzele de rigoare, recunosc ca m-am exprimat gresit cu "marea modificare".fata isi schimba mentalitatea(care va avea o influenta asupra aspectului-isi va dori sa arate mai bine,logic, va fi mai interesata de aspectul fizic decat pana in acel moment), greutatea(nu zic ca va fi o crestere sau scadere drastica).cam asta ar fi vaga mea explicatie.acum o astept si eu pe a ta

Asa da, vorbim de o modificare importanta, dar nu fizica, ci una interioara.
sus

cutarescu

Veteran member
255 mesaje

scris pe 21 oct 2009 19:22 de cutarescu

De multe ori aud ceva de de genul: "uite-o pe pustoaica aia ce s-a dezvoltat, se vede ca a început sa faca sex". Se prea poate sa fi început sa faca sex, dar nu de-aia s-a dezvoltat, ci pt. ca organismul se transforma datorita vîrstei, ori cu sex ori fara sex fetitele tot se dezvolta
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Cresterea la adolescenti

scris pe 22 oct 2009 15:06 de basturk

De multe ori aud ceva de de genul: "uite-o pe pustoaica aia ce s-a dezvoltat, se vede ca a început sa faca sex". Se prea poate sa fi început sa faca sex, dar nu de-aia s-a dezvoltat, ci pt. ca organismul se transforma datorita vîrstei, ori cu sex ori fara sex fetitele tot se dezvolta

am auzit si eu replica asta si mi se pare una de 2 bani.

sus

Maria77

Senior member
124 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cresterea la adolescenti

scris pe 8 nov 2009 13:41 de Maria77

N-am auzit chestia asta cu sexul. Oricum e cam inalta pt 12 ani 1.60

Maria
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

27 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online