Il vreau inapoi
Pagina 2 din 2
Pasaroi_Cuminte
Expert member 2314 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
gata mi-ai dat maximu!!!
ai reusit!
1-0 pt tn
e 1-0 pt mine .Asa e corect.
ma retrag
cand iti revii ma anunti
http://www.youtube.com/watch?v=LKnZf5k89eA&feature=fvw
2-0 pt mine.
2-0 si fara lupta.
Mai baby priveste zborul ca metafora.
offfff.....
http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related
"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )
"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
|
sus |
|
valentine
Expert member 6465 mesaje
|
Re: Re: Re: il vreau inapoi
Mai rar din mila (barbatii sunt fiinte mai rationale decat femeile, ei nu ar vedea utilitatea unui astfel de gest, drept pentru care nu s-ar complica)
Actually si barbatii au mila, unii poate mai multa si decat multe femei, dar nu o arata pentru ca acesta este un atribut care nu reprezinta masculinitate si implicit displace dragelor noastre femele. Deci explicatia cu utilitatea nu isi are locul. Decat teoretic.
Adevar grait-ai.... Barbatii au oroare de discutii lungi, argumentatii de tot felul, bla bla, bla. Chiar daca nu au altceva de rezolvat urgent si oricat ai incerca sa te explici (in ideea ca el sa inteleaga mai bine punctul tau de vedere), tot vor dori sa transeze problema in doi timpi si trei miscari.
Iarasi gresit. Discutiile lungi, care nu pot fi scurtate nu reprezinta nicio problema. Problema reprezinta talentul vostru de a spune ceva in 20 de cuvinte cand putea fi spus foarte usor in 5 cuvinte. Tipic feminin, u have my word! (P.S. o influenta are si faptul ca noi suntem fiinte rationale, iar voi fiinte emotionale)
Enervant si umilitor mi se pare faptul ca ei nu inteleg ca lacrimile nu tin de o recuzita pe care ai folosi-o pentru a-ti sustine pledoaria, ci vin de la sine datorita unei sensibilitati mai accentuate care ne caracterizeaza (din pacate)!
Oh da, mi-ai umplut sufletul de...wtf? Tu chiar nu esti la curent cu mai tot intalnitele practici de manipulare ale femeilor care includ si o portie zdravana de lacrimi fortate?
Cat despre sensibilitatea aia extrema si induiosatoare care va caracterizeaza, ma abtin sa o comentez. Ma rezum la a spune ca ultima tipa care mi-a gresit intr-un fel sau altul, asteptam o portie de lacrimi sincere din partea ei ca sa o iert. Lacrimi care surpriza, nu au venit, desi tipa tot insista sa fie iertata. No problem, nici iertarea nu a venit.
.. Daca ii surprinzi grimasa de enervare la vederea lacrimilor tale inseamna ca ceea ce simte el pentru tine nu este chiar atat de poetic pe cat iti imaginai....
Anormal ar fi sa nu il enerveze! Adica tot timpul ea s-a comportat rece, distanta si acum brusc e o fiinta draguta, sensibila care ar trebuii sa treaca peste orice obstacol cu un rand de lacrimi. Hai sa o luam la sanatoasa...pe aripile vantului.
Intre orgoliu si iubire, va prima cel dintai.... (la ei).
Intre orgoliu si iubire, nu se stie ce va prima.... (la ambii, nu conteaza ca-s ei sau ele).
Revenind la mitologica problema, inceteaza a mai preaslavi femeile si huli barbatii. Esti subiectiva 1000,00%
|
sus |
|
ExoticDream
Expert member 15906 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: il vreau inapoi
Actually si barbatii au mila, unii poate mai multa si decat multe femei, dar nu o arata pentru ca acesta este un atribut care nu reprezinta masculinitate si implicit displace dragelor noastre femele. Deci explicatia cu utilitatea nu isi are locul. Decat teoretic.
In aceeasi gama cu prefacatoria aia din procesul "seductional" se situeaza, dupa parerea mea, acea afisare cu orice pret a masculinitatii in orice situatie! Si ca sa nu ma acuzi de "hulire doar a barbatilor", tot aici asez si tentativa femeilor mironosite de a obtine ceva folosindu-se de "lacrimi fortate" (cu toate ca iti trebuie talent actoricesc zdravan ca sa poti plange la comanda).
Revenind la barbati si la a lor mila... Daca chiar simti asa ceva fata de persoana cu care discuti, si mai ales daca este vorba despre cineva apropiat (iubita, prietena buna, membru al familiei), nu inteleg ce sens ar avea sa te dai drept Gigi Insensibilul! Este la fel de aiurea ca si disperarea de a ascunde o eventuala lacrima intr-o situatie cu o mare incarcatura emotionala! Ma face sa rad ideea conform careia "barbatii nu plang"! Inteleg ca ar fi caraghios sa faca asta din orice nimic, insa din an in pasti nu cade cerul daca se intampla, fii sigur!
Nu, nu tuturor femeilor le dispace sa citeasca mila in ochii barbatilor, cand vei intelege ca nu toate ne dorim alaturi de noi un barbat dur, insensibil, capabil de disimulare....
Iarasi gresit. Discutiile lungi, care nu pot fi scurtate nu reprezinta nicio problema. Problema reprezinta talentul vostru de a spune ceva in 20 de cuvinte cand putea fi spus foarte usor in 5 cuvinte. Tipic feminin, u have my word! (P.S. o influenta are si faptul ca noi suntem fiinte rationale, iar voi fiinte emotionale)
Da, asa este, noi vorbim mai mult, iar voi, daca ne-ati intelege, nu ati mai face atata caz de asta. A vorbi (mai) mult (decat voi) nu reprezinta chiar o nenorocire si nu se compara cu atractia voastra pentru flirt, de exemplu.
Oh da, mi-ai umplut sufletul de...wtf? Tu chiar nu esti la curent cu mai tot intalnitele practici de manipulare ale femeilor care includ si o portie zdravana de lacrimi fortate?
Nu de manipulare vorbeam, aceea este condamnabila, evident. M-am referit la lacrimile sincere, care vin din sentimente puternice amestecate cu sensibilitate si suparare excesiva. Cand esti in focul unei discutii aprinse cu o persoana la care tii mult nici nu realizezi cand incepi sa plangi si, crede-ma, nu este placut nici pentru o fata sa se simta atat de vulnerabila (mai ales cand stie ca lacrimile ei pot fi interpretate drept arma de a obtine nu stiu ce), insa de cele mai multe ori nu te poti abtine.
Cat despre sensibilitatea aia extrema si induiosatoare care va caracterizeaza, ma abtin sa o comentez. Ma rezum la a spune ca ultima tipa care mi-a gresit intr-un fel sau altul, asteptam o portie de lacrimi sincere din partea ei ca sa o iert. Lacrimi care surpriza, nu au venit, desi tipa tot insista sa fie iertata. No problem, nici iertarea nu a venit.
Ti-am mai spus de 1001 ori: nu toate fetele se muleaza pe modelul pe care l-ai intalnit tu! Cat despre "portia de lacrimi" pentru iertare, nu stiu daca este obligatorie, depinde de sensibilitatea fetei, poate ea nu prea plange de felul ei! Daca a gresit, iti poate cere iertare intr-o multime de feluri, nu neaparat lacrimogene.
Anormal ar fi sa nu il enerveze! Adica tot timpul ea s-a comportat rece, distanta si acum brusc e o fiinta draguta, sensibila care ar trebuii sa treaca peste orice obstacol cu un rand de lacrimi. Hai sa o luam la sanatoasa...pe aripile vantului.
Particularizezi din nou si nu este bine! De unde stii tu ca toate fetele devin dragute si sensibile doar "la nevoie", dupa ce mereu s-au comportat rece si distant?!? Daca au fost mereu dragute si sensibile?!?
Intre orgoliu si iubire, nu se stie ce va prima.... (la ambii, nu conteaza ca-s ei sau ele).
Nu-i nevoie sa-ti spun eu care dintre sexe are un orgoliu mai dezvoltat.... O fata care iubeste iarta mai usor decat baiatul pus in aceeasi situatie (nu vorbim de greseli grave), o fata isi calca pe mandrie daca risca sa piarda iubirea, arareori un baiat ar face asta....
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
valentine
|
Re: Re: Re: Re: Re: il vreau inapoi
In aceeasi gama cu prefacatoria aia din procesul "seductional" se situeaza, dupa parerea mea, acea afisare cu orice pret a masculinitatii in orice situatie!
Revenind la barbati si la a lor mila... Daca chiar simti asa ceva fata de persoana cu care discuti, si mai ales daca este vorba despre cineva apropiat (iubita, prietena buna, membru al familiei), nu inteleg ce sens ar avea sa te dai drept Gigi Insensibilul! Este la fel de aiurea ca si disperarea de a ascunde o eventuala lacrima intr-o situatie cu o mare incarcatura emotionala! Ma face sa rad ideea conform careia "barbatii nu plang"! Inteleg ca ar fi caraghios sa faca asta din orice nimic, insa din an in pasti nu cade cerul daca se intampla, fii sigur!
Sa inteleg ca din punctul tau de vedere, pentru mine, ca barbat, crezi ca ar fi o placere sa ma afisez drept un mascul feroce si insensibil in momentele in care poate sunt rupt pe dinauntru. Total gresit. Nimanui nu-i face placere sa se interiorizeze, indiferent de sentiment/actiune/traire. Insa in cazul unui barbat a cam devenit obligatoriu sa te stapanesti pentru ca un barbat care plange, isi pierde din masculinitate, iar un barbat care-si pierde din masculinitate scade in ochii unei femei.
Teoretic, intradevar, suna lovely ca partenerul sa-ti planga pe umar, la propriu, intr-un moment de intensitate maxima care vorba vine ar "merita o lacrima" din partea lui. Surpriza insa. Totul ramane la stadiul de teorie.
Tu trebuie sa intelegi ca afisarea aceea a masculinitatii nu este impusa de catre sexul masculin, care si-ar dori din tot sufletul momente in care sa-si poata arata slabiciunile si ca nu sunt statui de piatra, ci este impusa chiar de catre dragele tale consoarte care au un sistem bine predefinit de valori pentru barbati. Iar acela care plange, e din start eliminat de catre acel sistem de valori.
Da, o sa spui ca fiecare femeie are propriul sistem de valori, insa nu-ti suna cunoscute frazele "vreau un barbat care sa ma protejeze, sa ma faca sa rad, sa bla bla"? Ei bine, sunt niste chestii comune. Iar una dintre ele este aceea ca toate femeile vor un barbat puternic. Nu neaparat fizic, cat psihic.
Nu, nu tuturor femeilor le dispace sa citeasca mila in ochii barbatilor, cand vei intelege ca nu toate ne dorim alaturi de noi un barbat dur, insensibil, capabil de disimulare....
De ce vorbesti de disimulare? Faci aceeasi greseala precum ceea in cazul seductiei. Tu, ca femeie, nu iti dai seama daca disimuleaza, precum tu ca femeie nu-ti dai seama ca te seduce! Cand disimulezi, ascunzi un lucru, cand seduci, doar nu esti idiot sa te duci sa-i spui femeii ca introducere "draga mea, in urmatoarele 10 minute de conversatie eu o sa te seduc".
Da, asa este, noi vorbim mai mult, iar voi, daca ne-ati intelege, nu ati mai face atata caz de asta. A vorbi (mai) mult (decat voi) nu reprezinta chiar o nenorocire si nu se compara cu atractia voastra pentru flirt, de exemplu.
Un singur lucru sa-mi explici: de ce voi femeile in loc de "am fost la piata" preferati sa spuneti ceva de genu "am iesit din bloc, am luat-o pe strada cutarica, am ajuns pe strada cutarica, am intrat in piata, m-am plimbat putin printre tarabe, am facut cumparaturi, apoi am venit prin cutarica loc". Nu e mai simplu "am fost la piata"? Asta e doar un exemplu fictiv si ca sa-ti dau si o explicatie a inclinatiei voastre catre o fraza mai lunga plina de detalii in loc de una mai scurta si concreta, uita-te cine se descurca mai bine la curatenie in casa. O femeie. De ce? Pentru ca sunteti mai atente la detalii. Inca o diferenta importanta intre sexe.
Ti-am mai spus de 1001 ori: nu toate fetele se muleaza pe modelul pe care l-ai intalnit tu! Cat despre "portia de lacrimi" pentru iertare, nu stiu daca este obligatorie, depinde de sensibilitatea fetei, poate ea nu prea plange de felul ei! Daca a gresit, iti poate cere iertare intr-o multime de feluri, nu neaparat lacrimogene.
Precum si eu ti-am spus de 1002 ori ca nu toate fetele se muleaza pe modelul exemplelor feminine pe care le iei tu cand caracterizezi sexul feminin! Cat despre "portia de lacrimi", in privat tipa a servit cateva portii, dar nu mie personal. Spuneam ceva de orgoliile feminine si masculine la un moment dat?
Particularizezi din nou si nu este bine! De unde stii tu ca toate fetele devin dragute si sensibile doar "la nevoie", dupa ce mereu s-au comportat rece si distant?!? Daca au fost mereu dragute si sensibile?!?
Pentru ca tipa care a deschis subiectul a recunoscut ca inainte era rece si distanta fata de el, iar acum brusc a apucat-o dragostea cand tipul nu i-a mai suportat raceala pe care o afisa fata de el. Vezi? Esti asa de indoctrinata in preaslavirea sexului feminin ca ai si omis ceea ce tipa a spus cu gura ei. Normal, teoria pe care o sustii catalogheaza femeile ca fiind calduroase si iubitoare indiferent de situatie.
Nu-i nevoie sa-ti spun eu care dintre sexe are un orgoliu mai dezvoltat.... O fata care iubeste iarta mai usor decat baiatul pus in aceeasi situatie (nu vorbim de greseli grave),
In primul si in primul rand, orgoliul are mai multe forme. Intradevar, intr-o situatie intre baieti, in mod normal baietii au un orgoliu mai ridicat decat fetele intr-o situatie intre fete. Dar cand vine vorba de relatii, atat timp cat spui ca baietii au orgoliul mai dezvoltat inseamna ca esti de acord cu diferenta intre sexe, diferenta care spune ca barbatii trebuie sa fie plini de masculinitate, respectiv orgoliosi, iar femeile pline de feminitate, respectiv cu un orgoliu mai slab.
Si totusi, subiectiv fiind cei drept, eu nu sunt de acord cu afirmatia ta conform careia orgoliul masculin e mai puternic decat cel feminin cand vine vorba de iubire.
o fata isi calca pe mandrie daca risca sa piarda iubirea, arareori un baiat ar face asta....
Esti constienta ca prin afirmatia asta dovedesti ca esti teoreticiana si subiectiva 100%, nu?
Inca o diferenta majora intre barbati si femei. Noi putem fi obiectivi mult mai usor decat voi femeile care abuzati de subiectivitate. U have my word
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: il vreau inapoi
Sa inteleg ca din punctul tau de vedere, pentru mine, ca barbat, crezi ca ar fi o placere sa ma afisez drept un mascul feroce si insensibil in momentele in care poate sunt rupt pe dinauntru. Total gresit. Nimanui nu-i face placere sa se interiorizeze, indiferent de sentiment/actiune/traire. Insa in cazul unui barbat a cam devenit obligatoriu sa te stapanesti pentru ca un barbat care plange, isi pierde din masculinitate, iar un barbat care-si pierde din masculinitate scade in ochii unei femei.
Teoretic, intradevar, suna lovely ca partenerul sa-ti planga pe umar, la propriu, intr-un moment de intensitate maxima care vorba vine ar "merita o lacrima" din partea lui. Surpriza insa. Totul ramane la stadiul de teorie.
Tu trebuie sa intelegi ca afisarea aceea a masculinitatii nu este impusa de catre sexul masculin, care si-ar dori din tot sufletul momente in care sa-si poata arata slabiciunile si ca nu sunt statui de piatra, ci este impusa chiar de catre dragele tale consoarte care au un sistem bine predefinit de valori pentru barbati. Iar acela care plange, e din start eliminat de catre acel sistem de valori.
Da, o sa spui ca fiecare femeie are propriul sistem de valori, insa nu-ti suna cunoscute frazele "vreau un barbat care sa ma protejeze, sa ma faca sa rad, sa bla bla"? Ei bine, sunt niste chestii comune. Iar una dintre ele este aceea ca toate femeile vor un barbat puternic. Nu neaparat fizic, cat psihic.
Wrong. Daca cel care plange "este eliminat din start", nu inseamna altceva decat ca barbatul cu pricina a facut o alegere gresita. Este exact ca in cazul in care el are o mini problema de ejaculare precoce sau de mentinere a erectiei, iar ea rade, in loc sa-l ajute sa treaca peste incident. O femeie care isi bate joc de lacrimile unui barbat nu il merita.
Confunzi lucrurile cand spui ca un barbat care plange este incompatibil cu dorinta femeii de a avea langa ea un om puternic. A fi puternic din punct de vedere psihic nu echivaleaza cu a fi insensibil si nici cu puterea de a-ti ascunde sensibilitatea. Femeia isi doreste acea "forta" psihica a barbatului in relatia dintre cuplu si lumea exterioara, nu intre EL si EA. Daca un cuplu are la baza iubirea aia pe care ne-o dorim cei mai multi dintre noi, intre parteneri totul trebuie sa fie transparent, sincer 100%, si atunci de ce ar fi nevoie ca barbatul sa isi retina lacrimile daca el chiar simte nevoia sa planga uneori?!?
De ce vorbesti de disimulare? Faci aceeasi greseala precum ceea in cazul seductiei. Tu, ca femeie, nu iti dai seama daca disimuleaza, precum tu ca femeie nu-ti dai seama ca te seduce! Cand disimulezi, ascunzi un lucru, cand seduci, doar nu esti idiot sa te duci sa-i spui femeii ca introducere "draga mea, in urmatoarele 10 minute de conversatie eu o sa te seduc".
Sa zicem ca seductia este de doua feluri: naturala si intentionata. Sunt persoane care seduc fara sa isi propuna asta si eu, una, apreciez doar acest tip de seductie, neintentionata, in care lucrurile se intampla pur si simplu, fara ca cineva sa "masluiasca" roata norocului.
Seductia cealalta, practicata la scara larga de ambele sexe, contine mari cantitati de disimulare, prefacatorie, totul indreptat in scopul cu pricina (un teatru mai mult sau mai putin ieftin, depinzand de cultura si abilitatile innascute sau dobandite ale seducatorului). Personal, mie mi se pare aiurea sa fiu "pacalita" in acest mod, as trai mereu cu senzatia ca respectivul s-a jucat cu mine de-a vanatorul si prada, totul a fost regizat ca sa-i cad in brate, in loc sa-mi spuna de la inceput "draga, te plac, ce zici sa incercam sa ne cunoastem mai bine?". A seduce pe cineva inseamna a-i rapi din capul locului "sedusului" cateva "carti", ceea ce transforma totul intr-un joc incorect ("eu te vreau pe tine, dar, in loc sa-ti spun asta si sa incercam sa vedem impreuna ce iese, te cuceresc si vad eu pe urma daca imi convine").
Un singur lucru sa-mi explici: de ce voi femeile in loc de "am fost la piata" preferati sa spuneti ceva de genu "am iesit din bloc, am luat-o pe strada cutarica, am ajuns pe strada cutarica, am intrat in piata, m-am plimbat putin printre tarabe, am facut cumparaturi, apoi am venit prin cutarica loc". Nu e mai simplu "am fost la piata"? Asta e doar un exemplu fictiv si ca sa-ti dau si o explicatie a inclinatiei voastre catre o fraza mai lunga plina de detalii in loc de una mai scurta si concreta, uita-te cine se descurca mai bine la curatenie in casa. O femeie. De ce? Pentru ca sunteti mai atente la detalii. Inca o diferenta importanta intre sexe.
Nu pentru ca ne descurcam mai bine la detalii ne lasati pe noi sa facem curatenie, ci pentru ca.... asa va este mai comod! Nu tine teoria asta.... cum explici ca cei mai buni bucatari sunt barbatii?
Precum si eu ti-am spus de 1002 ori ca nu toate fetele se muleaza pe modelul exemplelor feminine pe care le iei tu cand caracterizezi sexul feminin!
Eu am admis intotdeauna ca exista ambele tipuri, fara sa dau procente, tu te incapatanezi sa consideri ca 99% din femei sunt cum ai intalnit tu!
Cat despre "portia de lacrimi", in privat tipa a servit cateva portii, dar nu mie personal. Spuneam ceva de orgoliile feminine si masculine la un moment dat?
Aici nu am inteles, vezi ce se intampla daca nu dai detalii?
Pentru ca tipa care a deschis subiectul a recunoscut ca inainte era rece si distanta fata de el, iar acum brusc a apucat-o dragostea cand tipul nu i-a mai suportat raceala pe care o afisa fata de el. Vezi? Esti asa de indoctrinata in preaslavirea sexului feminin ca ai si omis ceea ce tipa a spus cu gura ei. Normal, teoria pe care o sustii catalogheaza femeile ca fiind calduroase si iubitoare indiferent de situatie.
Nu ai precizat ca te refereai la fata care a postat subiectul, credeam ca vorbesti la modul general.
Nu proslavesc pe nimeni, te inseli. Nu, stai (ne)linistit, nu toate femeile sunt iubitoare si calde, dupa cum nu toti barbatii sunt infideli si nebuni dupa flirt, OK?
Esti constiienta ca prin afirmatia asta dovedesti ca esti teoreticiana si subiectiva 100%, nu?
Nu sunt! Tocmai ca teoria imi spunea ca orgoliul masculin nu are de ce sa fie mai puternic decat cel feminin, insa realitatea mi-a dovedit contrariul!!!
Inca o diferenta majora intre barbati si femei. Noi putem fi obiectivi mult mai usor decat voi femeile care abuzati de subiectivitate. U have my word
Aici depinde si de "formatia" fiecaruia. O femeie-matematician sau fizician, sau alta stiinta exacta, va judeca lucrurile mult mai obiectiv decat una "obisnuita", dupa cum un barbat-artist, de exemplu, va fi mult mai subiectiv decat unul "obisnuit".
P.S. Nu te doare tastatura?
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
Pasaroi_Cuminte
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: il vreau inapoi
o fata isi calca pe mandrie daca risca sa piarda iubirea,
Esti constienta ca prin afirmatia asta dovedesti ca esti teoreticiana si subiectiva 100%, nu?
Mai sa stii ca nu e asa. O femeie pune suflet, pasiune, dragoste, incaracare emotionala in tot ceea ce face.
Atunci cand rezultatul nu este cum ar trebui sa fie , gradul de incarcare nervoasa si emtionala depaseste limita critica admisa si lacrimile incep sa vina. Eu inteleg perfect starea asta.
Daca vrei, poti sa simti chiar si vibratia nervoasa din cuvintele ei si emotia din glas.
Este o diferenta mare intre a te preface si a trai starile respective, iar cine are ochi si sensibilitate intotdeauna va sti sa decanteze situatiile indiferent de... situatie.
Probabil o sa spui ca sunt unele care sunt actrite la plans. Exista si asa ceva. Dar orice actrita , cat de buna ar fi nu-i reuseste sa-i transpire palmele de emotie.
Sigur ,pentru o decantare a situatiilor trebuie ca partenerul sa aiba un EQ dezvoltat mult peste medie.
Altfel iese terci.
"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )
"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
|
sus |
|
ExoticDream
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: il vreau inapoi
Mai sa stii ca nu e asa. O femeie pune suflet, pasiune, dragoste, incaracare emotionala in tot ceea ce face.
Atunci cand rezultatul nu este cum ar trebui sa fie , gradul de incarcare nervoasa si emtionala depaseste limita critica admisa si lacrimile incep sa vina. Eu inteleg perfect starea asta.
Daca vrei, poti sa simti chiar si vibratia nervoasa din cuvintele ei si emotia din glas.
Este o diferenta mare intre a te preface si a trai starile respective, iar cine are ochi si sensibilitate intotdeauna va sti sa decanteze situatiile indiferent de... situatie.
Probabil o sa spui ca sunt unele care sunt actrite la plans. Exista si asa ceva. Dar orice actrita , cat de buna ar fi nu-i reuseste sa-i transpire palmele de emotie.
Sigur ,pentru o decantare a situatiilor trebuie ca partenerul sa aiba un EQ dezvoltat mult peste medie.
Altfel iese terci.
Corect! Uite un barbat care incepe sa inteleaga femeia! Nu-i chiar imposibil...!
|
sus |
|
Pasaroi_Cuminte
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: il vreau inapoi
Dar intotdeauna v-am inteles.
De fapt, sunteti foarte simplu de inteles.Nu-i nici un secret.Este normal felul cum va manifestati personalitatea deoarece sunteti cele care perpetueaza specia.Instinctul matern intotdeauna este prezent sub diferite forme.
Pentru voi toate (dar absolut toate) actiunile se traduc in vibratie si emotie.Iar modul de manifestare ale acestora imbraca diferite forme conducant la adevarate simfonii de sentimente si stari sufletesti.Iar dirijorul acestei simfonii este personalitatea voastra.
Sufletul vostru inspira emotie si respira sentiment. E foarte simpplu.
|
sus |
|
basturk
Expert member 1183 mesaje
|
scris pe 26 oct 2009 10:24 de basturk
Stii care pasarica zboara mai sus ?
Cea a stewardesei.
Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
|
sus |
|
valentine
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: il vreau inapoi
Wrong. Daca cel care plange "este eliminat din start", nu inseamna altceva decat ca barbatul cu pricina a facut o alegere gresita.
Este exact ca in cazul in care el are o mini problema de ejaculare precoce sau de mentinere a erectiei, iar ea rade, in loc sa-l ajute sa treaca peste incident. O femeie care isi bate joc de lacrimile unui barbat nu il merita.
A facut o alegere gresita? Bingo! Majoritatea alegerilor sunt gresite. Din ce cauza? Din cauza cantitatii extrem de reduse de femei cu care sa incepi o relatie si sa nu fie numita intr-un final "o greseala". Cat despre problemele de ejaculare sau de mentinere a erectiei, teoretic, femeile spun ca nu e nicio problema, ca l-ar ajuta sa treaca peste si bla bla. Teoretic! Practic, vor un penis tare ca piatra care sa stea trezit pana se plictiseste ea. Singura diferenta e ca unele se plictisesc mai repede, altele nu.
Confunzi lucrurile cand spui ca un barbat care plange este incompatibil cu dorinta femeii de a avea langa ea un om puternic. A fi puternic din punct de vedere psihic nu echivaleaza cu a fi insensibil si nici cu puterea de a-ti ascunde sensibilitatea. Femeia isi doreste acea "forta" psihica a barbatului in relatia dintre cuplu si lumea exterioara, nu intre EL si EA.
Ahaaaa, deci in relatia cuplu - lumea exterioara trebuie sa fiu un "strong man", iar in cuplu pot sa fiu un "mielusel". Aici nu se mai pune problema de disimulare a realitatii? Ca ma afisez in exterior drept un barbat puternic, iar in intimitate sunt vai de mama mea? Parca vorbeam la un moment dat ceva de naturalete...
Daca un cuplu are la baza iubirea aia pe care ne-o dorim cei mai multi dintre noi, intre parteneri totul trebuie sa fie transparent, sincer 100%, si atunci de ce ar fi nevoie ca barbatul sa isi retina lacrimile daca el chiar simte nevoia sa planga uneori?!?
Ca un cuplu sa ajunga sa aiba la baza iubirea aia pe care ne-o dorim cei mai multi dintre noi, e nevoie ca barbatul sa faca cateva scamatorii pentru a baga cu pipeta in cap femeii sentimentul de iubire. Ori trebuie sa nu ii arate cat de interesat e de ea, ori trebuie sa ii ofere n orgasme pe noapte, ori trebuie sa arunce cu banii pe ea, ori trebuie sa abuzeze de jocul "du-te - vino" ca sa o "atace" psihic. Asta fiind doar cateva exemple de scamatorii pe care trebuie sa le faci ca sa inceapa femeia sa umble dupa tine. Asta doar in caz ca e vorba de o femeie frumoasa, nu de orice nasoala pe care doar o bagi in seama si dupa aceea numai scapi de ea.
Sa zicem ca seductia este de doua feluri: naturala si intentionata. Sunt persoane care seduc fara sa isi propuna asta si eu, una, apreciez doar acest tip de seductie, neintentionata, in care lucrurile se intampla pur si simplu, fara ca cineva sa "masluiasca" roata norocului.
Lucrurile nu se intampla pur si simplu. Asta sa-ti fie clar!
Personal, mie mi se pare aiurea sa fiu "pacalita" in acest mod, as trai mereu cu senzatia ca respectivul s-a jucat cu mine de-a vanatorul si prada, totul a fost regizat ca sa-i cad in brate, in loc sa-mi spuna de la inceput "draga, te plac, ce zici sa incercam sa ne cunoastem mai bine?". A seduce pe cineva inseamna a-i rapi din capul locului "sedusului" cateva "carti", ceea ce transforma totul intr-un joc incorect ("eu te vreau pe tine, dar, in loc sa-ti spun asta si sa incercam sa vedem impreuna ce iese, te cuceresc si vad eu pe urma daca imi convine").
Sincer, si mie mi se pare aiurea sa te pacalesc asa, as prefera sa vin la tine sa-ti spun " draga, te plac, ce zici sa incercam sa ne cunoastem mai bine?". Insa exista o mica mare problema: ori o sa ma refuzi, ori sa razi de mine. Desigur, in cazul in care esti o nasoala si nu ai alte optiuni. Daca lucrurile ar fi asa simple, respectiv sa ii spui direct ce simti si ce vrei, te asigur eu ca procentul barbatilor singuri s-ar reduce extrem de mult. Insa din pacate, daca ma prezint, stau de vorba putin cu tine si dupa aceea iti spun ca te plac si ca as vrea sa te cunosc mai bine e ca si cum mi-as semna contracul numit "FAIL".
Eu am admis intotdeauna ca exista ambele tipuri, fara sa dau procente, tu te incapatanezi sa consideri ca 99% din femei sunt cum ai intalnit tu!
Tu tot timpul ai preaslavit femeile. Cum apare o tipa lovit putin, indiferent ca e vinovata sau nu, incepi sa ii faci slujbe si sa ii explici cat de nesimtit, idioti, jegosi, infideli, etc sunt barbatii. Si eu nu m-am incapatanat si nici nu ma incapatanez sa cred ca 99% din femei sunt cum am intalnit eu, insa exista o diferenta majora care imi poate sustine afirmatiile, iar tie nu: eu am avut deaface relational cu femeile, tu nu. Deci tu vorbesti exclusiv teoretic, teoria femeii, iar eu vorbesc exclusiv practic, practica cu femeile.
Sunt ferm convins ca exista si femei calumea, insa psihic, deoarece fizic cu siguranta au de "suferit". Tipe calumea si fizic si psihic, imi pare rau sa o spun, eu personal nu am intalnit si doamne ajuta am intalnit destule persoane de sex feminin in viata mea, atat timp cat am crescut numai printre femei!
Aici nu am inteles, vezi ce se intampla daca nu dai detalii?
Detaliile nu ar avea nicio importanta. Ideea era ca tipa respectiva a gresit, era constienta ca a gresit, imi cerea sa o iert, eu asteptam sa imi verse o scena lacrimogena ca sa o iert, dar ea orgolioasa din fire, prefera sa isi sece ochii in privat, iar fata de mine sa se afiseze "tare". A ramas tare. Si singura
Nu sunt! Tocmai ca teoria imi spunea ca orgoliul masculin nu are de ce sa fie mai puternic decat cel feminin, insa realitatea mi-a dovedit contrariul!!!
Care realitate? Teoria poate...realitate e putin diferita.
Aici depinde si de "formatia" fiecaruia. O femeie-matematician sau fizician, sau alta stiinta exacta, va judeca lucrurile mult mai obiectiv decat una "obisnuita", dupa cum un barbat-artist, de exemplu, va fi mult mai subiectiv decat unul "obisnuit".
O femeie fie ea matematician, fie ea menajera, este inainte de toate femeie. Se trage tot din specia aia pe care specia mea o tragea de par in pestera si facea copii cu ea. Se trage tot din specia aia care se simtea confortabil daca era protejata, dominata si ii era adus vanat ca sa-l gateasca. Problema e ca ceva din genele alea preistorice au mai ramas adanc intiparite in ADN-ul vostru, pe cand ADN-ul nostru s-a cam schimbat.
Deabea m-am incalzit. De data asta nu mai scapi!
|
sus |
|
ExoticDream
|
A facut o alegere gresita? Bingo! Majoritatea alegerilor sunt gresite. Din ce cauza? Din cauza cantitatii extrem de reduse de femei cu care sa incepi o relatie si sa nu fie numita intr-un final "o greseala".
Ha ha ha!!!!! Vrei sa spui ca "speciei" tari nu i se poate ajunge la nas decat extrem de rar!!!
Allow me.... ha ha ha!!!!!!! Uite cine vorbea de feminism! Stilul asta al tau poarta numele de falocentrism, un antonim al feminismului, care promoveaza ideea masculinitatii ca focar si sursa principala de putere si autoritate, interesele si nevoile barbatilor fiind exacerbate, in timp ce femeile sunt un fel de anexa a dorintelor sexului tare! Auzi la el.... sunteti prea buni pentru majoritatea femeilor!!!!!! Noi suntem "greseli", voi.... zei!!! Ce sa mai vorbim de fraierele care pica in plasa vrajelii legendare a barbatilor, se indragostesc de ei, sunt folosite si abandonate? Ele nu au facut greseli in alegerea partenerilor?!?
Cat despre problemele de ejaculare sau de mentinere a erectiei, teoretic, femeile spun ca nu e nicio problema, ca l-ar ajuta sa treaca peste si bla bla. Teoretic! Practic, vor un penis tare ca piatra care sa stea trezit pana se plictiseste ea. Singura diferenta e ca unele se plictisesc mai repede, altele nu.
Daca in practica, nu in teorie, o femeie nu simte in toata fiinta ei ca partenerul ei are nevoie de incurajare si nu face nimic pentru a-l sprijini sa treaca peste astfel de momente delicate, inseamna ca nu-l iubeste si este de blamat. Din nou trebuie sa-ti amintesc ca nu toate femeile sunt obsedate de un penis cu duritate 5, model perpetuum mobile sau cel putin cu telecomanda, pe unele le intereseaza si altceva la omul de langa ele, probabil nu ai avut norocul sa intalnesti una in stilul asta si generalizezi....
Ahaaaa, deci in relatia cuplu - lumea exterioara trebuie sa fiu un "strong man", iar in cuplu pot sa fiu un "mielusel". Aici nu se mai pune problema de disimulare a realitatii? Ca ma afisez in exterior drept un barbat puternic, iar in intimitate sunt vai de mama mea? Parca vorbeam la un moment dat ceva de naturalete...
Nu ai inteles... Pai in realitate nu stiu sa existe situatii care sa induca o stare emotionala speciala, astfel incat sa se puna problema aparitiei lacrimilor (cu exceptia situatilor tragice: accidente, decese etc.), cele mai delicate momente sunt in interiorul cuplului. Arat in realitate, cat si in cuplu, sunt de parere sa te afisezi exact asa cum esti, oricum prefacatoria/disimularea se observa destul de usor.
Ca un cuplu sa ajunga sa aiba la baza iubirea aia pe care ne-o dorim cei mai multi dintre noi, e nevoie ca barbatul sa faca cateva scamatorii pentru a baga cu pipeta in cap femeii sentimentul de iubire. Ori trebuie sa nu ii arate cat de interesat e de ea, ori trebuie sa ii ofere n orgasme pe noapte, ori trebuie sa arunce cu banii pe ea, ori trebuie sa abuzeze de jocul "du-te - vino" ca sa o "atace" psihic. Asta fiind doar cateva exemple de scamatorii pe care trebuie sa le faci ca sa inceapa femeia sa umble dupa tine. Asta doar in caz ca e vorba de o femeie frumoasa, nu de orice nasoala pe care doar o bagi in seama si dupa aceea numai scapi de ea.
Again.... allow me some more "ha ha ha"! Iubire fortata cu pipeta in creierul femeii?!? My God, you're so funny!!! Atat ii trebuie, sa vina cu instrumentarul de la laboratorul de chimie, ca praful se alege de experimentul lui! Tu, in opinia aia falocentrista a ta, traiesti cu impresia ca toate femeile sunt niste masini preistorice, programate genetic sa reactioneze la un numar limitat de stimuli: iubire cu pipeta, n orgasme, iesiri in natura de 5 stele, blanuri-vile-piscine-bijuterii si cam atat!
Nu stiu ce satisfactie iti dau tie acele scamatorii de du-te vino si atacuri psihologice sub centura, dar te asigur ca exista destule femei care vor fi amuzate sa-ti vada chinul! Ti-am mai spus: nu-ti pierde timpul cu asemenea prostii, vei impresiona fata potrivita prin ceea ce esti, nu tertipuri de tot felul. Mai tarziu vei realiza cat de pretios este timpul si ce pacat este ca nu l-ai folosit pentru a face ceva pozitiv...
Obsesia disjunctiei multimii fetelor in "frumoase" si "nasoale" revine...
Lucrurile nu se intampla pur si simplu. Asta sa-ti fie clar!
Ba da, lucrurile se si intampla, cele aranjate/regizate nu au nici un farmec.
Sincer, si mie mi se pare aiurea sa te pacalesc asa, as prefera sa vin la tine sa-ti spun " draga, te plac, ce zici sa incercam sa ne cunoastem mai bine?". Insa exista o mica mare problema: ori o sa ma refuzi, ori sa razi de mine. Desigur, in cazul in care esti o nasoala si nu ai alte optiuni. Daca lucrurile ar fi asa simple, respectiv sa ii spui direct ce simti si ce vrei, te asigur eu ca procentul barbatilor singuri s-ar reduce extrem de mult. Insa din pacate, daca ma prezint, stau de vorba putin cu tine si dupa aceea iti spun ca te plac si ca as vrea sa te cunosc mai bine e ca si cum mi-as semna contracul numit "FAIL".
Wrong! Daca reusesti ca dupa cateva conversatii sa impresionezi in mod placut o fata (si cand spun "impresionezi", NU ma refer la vrajeala, ci la lucrurile interesante pe care esti capabil sa le discuti, felul in care te comporti in acel segment limitat de timp si spatiu, umorul, sensibilitatea si multe alte chestii pe care o fata desteapta le poate citi in tine chiar de la inceput), ea va dori sa te cunoasca mai bine si va raspunde pozitiv la intrebarea ta directa. Daca va rade si te va trimite la plimbare, nu inseamna ca abordarea a fost gresita, ci fata nu te-a placut suficient si sansele tale sa o "pacalesti" prin tehnici seductive ar fi practic nule, nu sunteti pe aceeasi lungime de unda. Singura problema ar putea fi eventuala timiditate a fetei, insa daca ea nu are curaj sa-ti raspunda afirmativ desi te place, nici nu va rade si te vei prinde ca vrea sa continuati, trebuie doar sa o ajuti un pic sa iasa din carapace.
Tu tot timpul ai preaslavit femeile. Cum apare o tipa lovit putin, indiferent ca e vinovata sau nu, incepi sa ii faci slujbe si sa ii explici cat de nesimtit, idioti, jegosi, infideli, etc sunt barbatii. Si eu nu m-am incapatanat si nici nu ma incapatanez sa cred ca 99% din femei sunt cum am intalnit eu, insa exista o diferenta majora care imi poate sustine afirmatiile, iar tie nu: eu am avut deaface relational cu femeile, tu nu. Deci tu vorbesti exclusiv teoretic, teoria femeii, iar eu vorbesc exclusiv practic, practica cu femeile.
Sunt ferm convins ca exista si femei calumea, insa psihic, deoarece fizic cu siguranta au de "suferit". Tipe calumea si fizic si psihic, imi pare rau sa o spun, eu personal nu am intalnit si doamne ajuta am intalnit destule persoane de sex feminin in viata mea, atat timp cat am crescut numai printre femei!
Ce intelegi prin femei care au "suferit" fizic?
Detaliile nu ar avea nicio importanta. Ideea era ca tipa respectiva a gresit, era constienta ca a gresit, imi cerea sa o iert, eu asteptam sa imi verse o scena lacrimogena ca sa o iert, dar ea orgolioasa din fire, prefera sa isi sece ochii in privat, iar fata de mine sa se afiseze "tare". A ramas tare. Si singura
Prea putine detalii pentru a-mi forma o opinie obiectiva. Totusi.... si din partea ta a fost vorba de orgoliu excesiv daca ai preferat sa nu o ierti doar pentru ca nu i-a placut sa isi afiseze suferinta live, desi stiai ca ea este reala.
O femeie fie ea matematician, fie ea menajera, este inainte de toate femeie. Se trage tot din specia aia pe care specia mea o tragea de par in pestera si facea copii cu ea. Se trage tot din specia aia care se simtea confortabil daca era protejata, dominata si ii era adus vanat ca sa-l gateasca.
De evolutie ai auzit?
By the way, nu-i asa, femeia moderna prefera semipreparatele, iar timpul petrecut pe timpuri in bucatarie este alocat unor activitati mai destepte!
Problema e ca ceva din genele alea preistorice au mai ramas adanc intiparite in ADN-ul vostru, pe cand ADN-ul nostru s-a cam schimbat.
WOWWWWWWWWWWWWWWWWWW! Daca nici asta nu e falocentrism......! Numai voi ati evoluat, grozavilor, noi am ramas fidele si la cratita (ati vrea voi), in timp ce voi va imprastiati saman care incotro! Ha ha ha!!!!!!!!! Nici macar din punct de vedere strict biologic nu ai dreptate! Esti de groaza... si ma mai critici pe mine!
Deabea m-am incalzit. De data asta nu mai scapi!
Time out! Nu de alta, dar femeia din ziua de azi merge la munca, in timp ce unii barbati taie frunza la caini in loc sa vaneze (pentru hrana familiei, nu femei)!
|
sus |
|
Pasaroi_Cuminte
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re
deja imi imaginez o faza de genul:
Pentru unii masculi este chiar sublim
Ca femeia, la puterea masculin,
Sa extraga din barbat:
Radicalul feminin.
Adica: http://www.youtube.com/watch?v=57vDCyfmzSw&feature=related
(asaculta-l pana la capat )
|
sus |
|
Pagina 2 din 2
loading...
Ai nevoie de informatii, sfaturi sau de ajutorul avizat al unui specialist?
Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa
apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul
seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!
spune-mi problema ta!
|
seXpert.ro iti pune la dispozitie
o baza de date completa despre dragoste, sex,
viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!
vezi lista de articole!
|
|
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|