Relatie la distanta

Pagina 1 din 1
1

Ingeras_mik

Newbie
3 mesaje

Relatie la distanta

scris pe 26 aug 2009 09:34 de Ingeras_mik

Am o relatie serioasa cu un tip din Italia, l-am cunoscut pe hi5, vb pe mess in fiecare seara,imi place mult de el stie cum trebuie sa vb,este serios... ce sa zic,este exact persoana potrivita... dar nu stiu daca voi avea vreodata sanse la el.
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Relatie La Distanta

scris pe 26 aug 2009 11:15 de SORIN28

Am o relatie serioasa cu un tip din Italia, l-am cunoscut pe hi5, vb pe mess in fiecare seara,imi place mult de el stie cum trebuie sa vb,este serios... ce sa zic,este exact persoana potrivita... dar nu stiu daca voi avea vreodata sanse la el.

Ok....si?

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

sweetgirl16

Expert member
512 mesaje

scris pe 27 aug 2009 19:34 de sweetgirl16

O relatie la distanta e greu de mentinut...trebuie sa ai incredere...rabdare...si multe altele.Faptul ca stie cum sa vorbeasca ,este serios nu inseamna ca e persoana potrivita...voi trebuie sa va intalniti...sa va cunoasteti...si sa iti dai seama ce fel de persoana einternetul are mai multe fete.Sunt cupluri care stau impreuna de ani si ani...si tot au mai ramas unele lucruri nedescoperite...ai grija

Amprentele digitale si fulgii de zapada nu sunt singurele elemente caracterizate prin unicitate absoluta...
sus

ubitha

Newbie
1 mesaje

scris pe 11 sep 2009 01:33 de ubitha

si eu am o relatie tip distanta...si e bine...dupa un an am reusit si noi sa ne vedem..desi suntem amandoi in romania...acum e totul in regula..dar trebuie sa ai multa rabdare, incredere... De cat timp vorbesti cu el?
sus

yooooo

Newbie
4 mesaje

Re: Re: Relatie La Distanta

scris pe 26 oct 2009 19:22 de yooooo

pai si eu am cam aceeasi problema acum 9 luni am cunoscut un tip pe net,nu departe de mine..la cativa km.. am vorbit...etc si dupa cateva saptamani mi-a cerut prietenia...dupa 5 luni de vb pe mess si mesaje pe tel,in sfarit ne-am vazut "live"...am continuat sa ne vedem...apoi dupa 2 luni ne-am cam "racit". acum ne-am impacat si suntem de 1 luna iarasi impreuna. si nu stiu ce sa cred...e cam ciudata relatia noastra: nu ne vedem,vorbim doar pe mess si in astea 9 luni ne-am despartit de 3 ori, apoi ne-am impacat...va rog dati-mi un sfat..simt ca nu-l cunosc in deajuns,desi vorbim de atata timp..tot nu sunt sigura.

multumesc
sus

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

Re: Re: Re: Relatie La Distanta

scris pe 26 oct 2009 22:10 de vladbodan

si eu am o relatie de 2 ani cu o persoana care nu e doar la cativa kilometru distanta, ca e la 150 de kilometrii , si ne vedem saptamanal in weekend...

p.s. nu am masina, folosesc autocarul si trenul

You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
While I hunt like a hound.

You're a mug,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 27 oct 2009 01:05 de ExoticDream

pai si eu am cam aceeasi problema acum 9 luni am cunoscut un tip pe net,nu departe de mine..la cativa km.. am vorbit...etc si dupa cateva saptamani mi-a cerut prietenia...dupa 5 luni de vb pe mess si mesaje pe tel,in sfarit ne-am vazut "live"...am continuat sa ne vedem...apoi dupa 2 luni ne-am cam "racit". acum ne-am impacat si suntem de 1 luna iarasi impreuna. si nu stiu ce sa cred...e cam ciudata relatia noastra: nu ne vedem,vorbim doar pe mess si in astea 9 luni ne-am despartit de 3 ori, apoi ne-am impacat...va rog dati-mi un sfat..simt ca nu-l cunosc in deajuns,desi vorbim de atata timp..tot nu sunt sigura.

Cum va intelegeti cand sunteti impreuna? Probabil nu va prea potriviti... Chiar daca ati vorbit zilnic 9 luni, nu inseamna ca sunteti jumatatile aceluiasi intreg, poate exista prea multe lucruri asupra caror nu exista convergenta. Mai povesteste-ne...

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Re: Relatie La Distanta

scris pe 27 oct 2009 09:08 de Pasaroi_Cuminte

Chiar daca ati vorbit zilnic 9 luni, nu inseamna ca sunteti jumatatile aceluiasi intreg, poate exista prea multe lucruri asupra caror nu exista convergenta.

Cauchy e salvarea lor.Daca formeaza un sir fundamental Cauchy ,restul e iubire.

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Relatie la distanta

scris pe 27 oct 2009 09:36 de basturk

orice a-ti spune, o relatie la distanta nu se pastreaza.nu va mintiti singuri.

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Relatie La Distanta

scris pe 27 oct 2009 11:06 de simosimina

OMG..dacă şi pe sexpert vb despre şiruri Cauchy... Hai să vb despre Laplace..despre Pontryagin..şi nu mai intru never aici))

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

scris pe 28 oct 2009 00:30 de vladbodan

Cum va intelegeti cand sunteti impreuna? Probabil nu va prea potriviti... Chiar daca ati vorbit zilnic 9 luni, nu inseamna ca sunteti jumatatile aceluiasi intreg, poate exista prea multe lucruri asupra caror nu exista convergenta. Mai povesteste-ne...

indraznesc cu o mare cantitate de obraznicie sa-ti dau peste nas ca nu ai absolut dreptate si ca nu ai absolut deloc idee ce inseamna o relatie la distanta, in primul rand vreau sa precisez faptul ca eu sunt demonul in relatia mea iar ea e ingerul, pe scurt ca sa inteleaga toata lumea, eu fac toate porcariile si prostiile de pe lume pe cand ea sta si invata si isi vede de viata si bla bla, stii bine la ce ma refer sunt mai mult ca sigur si am rezistat 2 ani, te rog frumos sa nu ai impresia ca doar personalitatile aproape egale au o sansa oarecare intr-o relatie fiindca daca chiar ar fi sa fi cu adevarat intr-un cuplu doi demoni sau doi ingeri... v-ati plictisii de minuni pentru simplul fapt ca amandoi va ocupati cu aceeasi chestiune , eu fiind partea raului si a prostiei si a ilegalitatii iar ea ar fi partea corecta, cinstita si bla bla, ne face foarte diferiti, ceea ce inseamna ca avem multe chestii de discutat pentru simplul fapt ca incercam sa ne intelegem reciproc, in sensul ca "ce ne provoaca/indeamna sa facem ceea ce facem"

1-0 te-am spart exotic, haaaaaaaaaaaaaa

You're a mug,
You run with the wolves,

You're a mug,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

scris pe 28 oct 2009 13:39 de basturk

indraznesc cu o mare cantitate de obraznicie sa-ti dau peste nas ca nu ai absolut dreptate si ca nu ai absolut deloc idee ce inseamna o relatie la distanta, in primul rand vreau sa precisez faptul ca eu sunt demonul in relatia mea iar ea e ingerul, pe scurt ca sa inteleaga toata lumea, eu fac toate porcariile si prostiile de pe lume pe cand ea sta si invata si isi vede de viata si bla bla, stii bine la ce ma refer sunt mai mult ca sigur si am rezistat 2 ani, te rog frumos sa nu ai impresia ca doar personalitatile aproape egale au o sansa oarecare intr-o relatie fiindca daca chiar ar fi sa fi cu adevarat intr-un cuplu doi demoni sau doi ingeri... v-ati plictisii de minuni pentru simplul fapt ca amandoi va ocupati cu aceeasi chestiune , eu fiind partea raului si a prostiei si a ilegalitatii iar ea ar fi partea corecta, cinstita si bla bla, ne face foarte diferiti, ceea ce inseamna ca avem multe chestii de discutat pentru simplul fapt ca incercam sa ne intelegem reciproc, in sensul ca "ce ne provoaca/indeamna sa facem ceea ce facem"

sa inteleg ca si tu ai parte de o relatie la distanta si inca rezista dupa 2 ani?pentru ca aici despre asta era vorba.daca este asa...bravo tie

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

yooooo

Newbie
4 mesaje

scris pe 28 oct 2009 15:16 de yooooo

pai...cand ne-am vazut...eu eram dispusa sa vorbim orice..sa ne cun mai bn...dar el necomunicativ...offff...si m-am simtit jenata ca nu vorbeam nimic...si doar ne sarutam. si de cate ori ii spun sa vorbim la tel..ba nu vrea,ba schimba subiectul,ba nu imi raspunde...nu stiu ce o sa se intample...
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie La Distanta

scris pe 28 oct 2009 15:42 de Pasaroi_Cuminte

OMG..dacă şi pe sexpert vb despre şiruri Cauchy... Hai să vb despre Laplace..despre Pontryagin..şi nu mai intru never aici))

:lo:

Bun. Uite :
"Pendulul gravitaţional(masculin ) reprezintă un sistem fizic" ( o da ), format dintr-un corp de masă m suspendat de un punct fix (numit pubis ) printr-un fir de lungime l (exact ), care efectuează o mişcare oscilatorie sub acţiunea forţei gravitaţionale ()

. El este aplicat studierea mişcării corpurilor. ( in orice pozitii )

Rezuta ca perioada de intromisiune este : T =2 pi *radical(l/g) [s]
cu l=lungimea pendulului.

Unele femei prefera pendulul gravitional , altele pendulul elastic.

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

scris pe 28 oct 2009 16:18 de vladbodan

sa inteleg ca si tu ai parte de o relatie la distanta si inca rezista dupa 2 ani?pentru ca aici despre asta era vorba.daca este asa...bravo tie

da, ai inteles bine

You're a mug,
You run with the wolves,

You're a mug,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie La Distanta

scris pe 28 oct 2009 16:45 de simosimina

:lo:

Bun. Uite :
"Pendulul gravitaţional(masculin ) reprezintă un sistem fizic" ( o da ), format dintr-un corp de masă m suspendat de un punct fix (numit pubis ) printr-un fir de lungime l (exact ), care efectuează o mişcare oscilatorie sub acţiunea forţei gravitaţionale ()

. El este aplicat studierea mişcării corpurilor. ( in orice pozitii )

Rezuta ca perioada de intromisiune este : T =2 pi *radical(l/g) [s]
cu l=lungimea pendulului.

Unele femei prefera pendulul gravitional , altele pendulul elastic.

cu asta m-ai dat gata)
Totuşi nu mă face să iubesc matematica...o urăsc! Şi o voi urî mereu...chiar dacă am parte de ea mereu

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie La Distanta

scris pe 28 oct 2009 16:49 de basturk

da, ai inteles bine

in cazul asta ma bucur, iar daca iti doresti, sper sa dureze cat mai mult

sus

yony

Expert member
614 mesaje

scris pe 28 oct 2009 17:00 de yony

multumesc

mie genul asta de relatzie mi se pare un pic cam copilareasca, si aici nu vreau sa jignesc pe nimeni..

sunt pers care sunt de mult timp impreuna, se vad in fiecare zi, se iubesc etc.. iar poate apoi intervine o distantza si tot se raceste un pic relatzia, dapoi dak nu il(o) vezi deloc si avety deja o relatzie numai pe mess, la tel s.a.m.d

trebuie sa existe incredere, iubire, si mai ales sa stii cum e pers cu care sustzii k ai o relatzie...

si eu am o relatie de 2 ani cu o persoana care nu e doar la cativa kilometru distanta, ca e la 150 de kilometrii , si ne vedem saptamanal in weekend...

p.s. nu am masina, folosesc autocarul si trenul

bine bine, dar macar voi va cunoastetzi, va vedeti, nu e genul de relatzie "oarba" fara sa ity cunosti partenerul(a)..
si eu am o relatzie de 3 luni, am fost impreuna 2 luni in vacantza de vara iar apoi el a plecat la scoala in alt oras si ne vedem in fiecare week'end..si avem deja 3 luni impreuna

de cele mai multe ori e adevarat acest lucru, insa... mai sunt si exceptzii
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Relatie la distanta

scris pe 29 oct 2009 01:11 de ExoticDream

Te inseli. Probabil nu ai trait o asemenea experienta sau fie tu, fie partenera/partenerul, fie amandoi ati renuntat pentru ca era prea complicat.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 29 oct 2009 02:04 de ExoticDream

indraznesc cu o mare cantitate de obraznicie sa-ti dau peste nas ca nu ai absolut dreptate si ca nu ai absolut deloc idee ce inseamna o relatie la distanta

Indraznesc (fara obraznicie, spre deosebire de tine) sa-ti raspund ca si tu te inseli: a-mi spune mie ca "n-am absolut deloc idee ce inseamna o relatie la distanta" este ca si cum ai incerca sa vinzi castraveti la gradinar. Stai tu linistit ca cei 2 ani ai tai de relatie la distanta nu sunt nici la degetul mic al celor pe care i-am trait eu, si inca in condirii mult mai vitrege, asa ca.... ti-as putea da lectii pe tema asta.

in primul rand vreau sa precisez faptul ca eu sunt demonul in relatia mea iar ea e ingerul, pe scurt ca sa inteleaga toata lumea, eu fac toate porcariile si prostiile de pe lume pe cand ea sta si invata si isi vede de viata si bla bla, stii bine la ce ma refer sunt mai mult ca sigur si am rezistat 2 ani, te rog frumos sa nu ai impresia ca doar personalitatile aproape egale au o sansa oarecare intr-o relatie fiindca daca chiar ar fi sa fi cu adevarat intr-un cuplu doi demoni sau doi ingeri... v-ati plictisii de minuni pentru simplul fapt ca amandoi va ocupati cu aceeasi chestiune , eu fiind partea raului si a prostiei si a ilegalitatii iar ea ar fi partea corecta, cinstita si bla bla, ne face foarte diferiti, ceea ce inseamna ca avem multe chestii de discutat pentru simplul fapt ca incercam sa ne intelegem reciproc, in sensul ca "ce ne provoaca/indeamna sa facem ceea ce facem"

Nu cred ca solutia alungarii monotoniei in cuplu este antiteza intre parteneri. Ma amuza opinia ta conform careia, daca unul sta cuminte in banca lui si-si vede de treaba, iar celalalt isi face de cap (bea, fumeaza, se drogheaza, injura, flirteaza, poate este si infidel bla bla bla), lucrurile vor sta ca pe roze pentru ca... se creeaza in acest mod subiecte de discutie!!! Cu alte cuvinte, cei doi n-au ce sa impartaseasca, sunt atat de lipsiti de imaginatie si subiecte, incat prefera sa fie total opusi!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hai ca m-ai distrat! Mai trebuie sa te maturizezi, sa stii.... Poti foarte bine sa ai aproximativ aceleasi idei ca celalalt si sa fie interesant sa intelegeti reciproc ce va provoaca/indeamna sa faceti ceea ce faceti, nu-i musai sa fiti unul hais, altul cea! Ce spui tu aici este indus de fobia adolescentilor de a nu avea ce vorbi extrem de rapid in cadrul unei relatii... si asta pentru ca televizorul, jocurile pe Internet si Messengerul sunt mult prea putin ca sa acopere spatiul de comunicare dintre doua persoane. Ia sa citesti tu n carti, iar ea m carti, sau sa vezi tu k niste spectacole, ea j spectacole, aceleasi sau nu, si atunci sa vezi discutii interesante!

Hai ca ai fost funny! Mai ai?

Go on, ma amuzi! Povesteste-mi o discutie intre tine si prietena ta, una in care ea iti spune cum a fost la teza la mate, iar tu ii zici cum te-ai facut praf la un chef cu baietii, cum v-ati luat la bataie cu aurolacii si v-ati incheiat noaptea la "fetite"!

P.S. Daca voi va plictisiti avand o relatie la distanta, ma intreb cat ati fi ramas impreuna daca locuiati in acelasi oras!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 29 oct 2009 02:10 de ExoticDream

Te contrazic/completez: asta este valabil doar daca spatiul lor metric este complet, altfel convergenta nu-i asigurata! Invers avem alta poveste!

sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

scris pe 29 oct 2009 06:23 de Pasaroi_Cuminte

Te contrazic/completez: asta este valabil doar daca spatiul lor metric este complet, altfel convergenta nu-i asigurata! Invers avem alta poveste!

Pai ma gandeam ca daca
fie EA=multimea tuturor "propietatilor" ale ei (sentimente, suflet, caracter, etc)
fie EL=multimea tutror "propietatilor ale lui ( sentimente, suflet, caracter , etc)
Atunci pot defini o metrica : EA x EL ->[0, infinit) astfel incat sa fie pozitiva, simetrica , satisfacand inegalitatea triunghiului si in acest caz ramane de studiat daca pot face un cuplu: convergenta unui sir Cauchy in acel spatiu, definit mai sus.
Numai daca as avea convergenta Cauchy in acel spatiu, as indrazni sa zic ca este un spatiu metric complet.

Metaforic pot sa spun urmatoarele:

Cu EL x EA
definesc norma
In mod voit
pe [0, infinit)

Fiind pozitiva si simetrica
N-am nicio o piedica,
Din partea timpului
Sa-i atribui,
Inegalitatea triunghiului

Intamplandu-se acest lucru
Ramane de vazut in spatiul metric
daca el si ea, fac un cuplu

In acest scop luam un sir, si
In acest spatiu studiem daca e Cauchy
De se intampla sa iasa pasenta
Tot in acest spatiu ii studiem convergenta

Cu alte cuvinte, mai concret,
Daca intre el si ea avem iubire
Atunci al nostru spatiu metric,
Este unul complet.

PS:
Cu acest dute-vino
Am suparat-o (iarasi) pe Simo.

sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Re: Relatie la distanta

scris pe 29 oct 2009 09:25 de basturk

Te inseli. Probabil nu ai trait o asemenea experienta sau fie tu, fie partenera/partenerul, fie amandoi ati renuntat pentru ca era prea complicat.

probabil.am avut relatie la distanta si nu a durat decat 6 luni, si asta din cauza partenerei care vroia tot mai mult, sa ne vedem tot mai des si nu aveam cum, practic imi era imposibil.chiar daca mergeam de 2-3 ori pe saptamana la ea, mai mult de atat nu puteam face.asa ca am preferat sa pun punct

sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

Re: Re: Re: Re: Relatie la distanta

scris pe 7 nov 2009 21:13 de ursaru

intr-o relatie la distanta sunt implicat si eu,de 2 ani vorbesc cu prietena la telefon,pe mess,dar abia de jumatate de an ne vedem frecvent.Dar mentionez ca avem incredere deplina unul in celalalt.

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

19 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online