Afectiuni ale vulvei

Pagina 1 din 1
1

grignari

Newbie
1 mesaje

Afectiuni ale vulvei

scris pe 29 oct 2009 23:14 de grignari

Buna seara!Sunt noua pe forum pentru ca ma intereseaza strict o problema.Mi-am inceput viata sexuala acum jumatate de an pentru ca am simtit ca asa trebuie si abia apoi am inceput sa ma intreb si sa ma ingrijorez despre sanatate.Mereu am facut sex protejat,dar de cand am inceput sa ma analizez am observat ca am o increstatura a vulvei pe una dintre labiile mici.Se pot lua boli BTS prin sex protejat si mai ales exista afectiuni ale vulvei care se pot manifesta si prin modificari ale acesteia?Va rog sa-mi raspundezi si va asigur ca nu este nici o caterinca.

1356
sus

Firentze

Expert member
546 mesaje

Re: Afectiuni ale vulvei

scris pe 29 oct 2009 23:46 de Firentze

Buna seara!Sunt noua pe forum pentru ca ma intereseaza strict o problema.Mi-am inceput viata sexuala acum jumatate de an pentru ca am simtit ca asa trebuie si abia apoi am inceput sa ma intreb si sa ma ingrijorez despre sanatate.Mereu am facut sex protejat,dar de cand am inceput sa ma analizez am observat ca am o increstatura a vulvei pe una dintre labiile mici.Se pot lua boli BTS prin sex protejat si mai ales exista afectiuni ale vulvei care se pot manifesta si prin modificari ale acesteia?Va rog sa-mi raspundezi si va asigur ca nu este nici o caterinca.
Si eu am patit ceva de genul asta in si nu am vizitat niciun ginecolog si nu stiu de la ce ar putea fi...ca din cate stiu eu BTS-urile nu se iau daca o faci protejat
Presupun ca modificarea(ma refer la increscenta de pe vulva,acum depinde si la ce fel de modificare te referi tu)o aveam de dinainte...de dinainte sa incep eu sa ma caut si a ma descopar singura...cred ca asta a fost greseala ca mi-am inceput viata sexuala fara sa-mi descopar prea bine corpul inainte:|
Poate totusi o sa ai un raspuns mai bun decat al meu la intrebarea ta.
Succes!

0604
sus

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

scris pe 30 oct 2009 14:48 de vladbodan

dar de cand am inceput sa ma analizez am observat ca am o increstatura a vulvei pe una dintre labiile mici.

ai facut medicina cumva? sau te ocupi de ginecologie? ... sfatul meu ar fi sa mergi la un control si sa iti spuna dansul mai exact care este problema ta dupa care sa-ti ofere prescriere pentru tratament, tu iti faci grija sa nu ia el boli, dar pentru tine nu te gandesti? ca tu esti prima afectata

You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
While I hunt like a hound.

You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus

Firentze

Expert member
546 mesaje

Re: Re: Afectiuni ale vulvei

scris pe 30 oct 2009 19:06 de Firentze

ai facut medicina cumva? sau te ocupi de ginecologie? ... sfatul meu ar fi sa mergi la un control si sa iti spuna dansul mai exact care este problema ta dupa care sa-ti ofere prescriere pentru tratament, tu iti faci grija sa nu ia el boli, dar pentru tine nu te gandesti? ca tu esti prima afectata
Doamne!Ma gandesc la amandoi...probabil am sa merg si la un ginecolog...Am fost totusi si am facut radiografie la aparatul genital si nu aveam nimic...bine ca vulva e la exterior... Si mereu am facut-o protejat...

0604
sus

Amorella

Junior member
13 mesaje

scris pe 31 oct 2009 18:32 de Amorella

In afara de faptul ca este bine sa faci control ginecologic periodic, odata viata sexuala inceputa, indiferent daca ai sau nu probleme, iti recomand folosirea unor absorbante 100% naturale, care te ajuta sa-ti pastrezi sanatatea in zona genitala. Sunt pe baza de ioni negativi extrem de benefici corpului uman.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Afectiuni ale vulvei

scris pe 1 nov 2009 02:55 de ExoticDream

In afara de faptul ca este bine sa faci control ginecologic periodic, odata viata sexuala inceputa, indiferent daca ai sau nu probleme, iti recomand folosirea unor absorbante 100% naturale, care te ajuta sa-ti pastrezi sanatatea in zona genitala. Sunt pe baza de ioni negativi extrem de benefici corpului uman.

Data viitoare cand vei mai posta IDuri de Messenger sau numere de telefon, iti voi sterge mesajele fara avertisment, este clar? Ai facut reclama absorbantelor, ajunge, nu impanzi toate subiectele cu ele!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

27 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online