Ce rochie sa aleg?

Pagina 1 din 3
1   2   3   »

Maria77

Senior member
124 mesaje

Ce rochie sa aleg?

scris pe 3 oct 2009 15:47 de Maria77

Peste 2 luni am nunta si inca nu mi-am ales rochia. Am vazut o rochie super tare Catalin Botezatu care este foarte scumpa. Pretul este atat de mare inca nici nu stiu daca sa mi-o iau sau nu dar ma gandesc totusi ca o data ma casatoresc Voi ce ziceti sa fac? Sa mi-o iau sau sa nu mi-o iau?

Maria
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Ce rochie sa aleg?

scris pe 3 oct 2009 15:51 de simosimina

Peste 2 luni am nunta si inca nu mi-am ales rochia. Am vazut o rochie super tare Catalin Botezatu care este foarte scumpa. Pretul este atat de mare inca nici nu stiu daca sa mi-o iau sau nu dar ma gandesc totusi ca o data ma casatoresc Voi ce ziceti sa fac? Sa mi-o iau sau sa nu mi-o iau?

Logic că da...o dată te măriţi...
Şi eu când mă voi mărita...îmi voi lua o rochie...din afară..şi pretenţioasă ...abia aştept şi eu:heart
:
Da am şi eu o întrebare..cum naiba de ai găsit local aşa repede?!?!?!
Că eu mă voi duce vara viitoare să aleg pentru 2011...

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Ce rochie sa aleg?

scris pe 3 oct 2009 15:53 de valentine

Haoleu mancavas, niste salbe de aur nu va vinde baiatu?
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Ce rochie sa aleg?

scris pe 3 oct 2009 15:56 de simosimina

Haoleu mancavas, niste salbe de aur nu va vinde baiatu?

dacă "nu e dă haur dăgeaba" =)))

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Ce rochie sa aleg?

scris pe 3 oct 2009 16:01 de valentine

Gata mancatias guritza ta, orice pentru tine floarea florilor

http://www.youtube.com/watch?v=KKphA7Su7Sg

E nunta lu` Maria, tralalalalalala
Canta Salam pentru ea, tralalalalala
sus

Maria77

Senior member
124 mesaje

Re: Re: Re: Re: Ce rochie sa aleg?

scris pe 3 oct 2009 16:06 de Maria77

Yo am vazut-o pe net. Stiti cumva unde e magazinul lui personal? Am auzit ca e undeva in Bucuresti Poate reusesc sa-l seduc sa mi-o dea mai ieftin

Maria
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Ce rochie sa aleg?

scris pe 3 oct 2009 16:12 de valentine

Poti sa ma seduci pe mine si-ti dau eu rochia lu` mama de la nunta.

E nunta lu` Maria
Si e miss Romania,
N-am vazut in viata mea
O mireasa cum e ea,
Cand ajung ajung in tara mea
Eu vorbesc de Maria.
Ca e mare frumusete
Lu` barbatu ei da finete.

Acu` nu stiu cum sa-ti explic, dar gasesti rochii de mireasa mult mai frumoase la jumate din pretul aleia a lui Catalin Botezatu`. Tu ceea mai mare parte din bani daca e sa ii dai, ii dai pe eticheta care scrie Catalin Botezatu, nu pe rochia in sine.
sus

Maria77

Senior member
124 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce rochie sa aleg?

scris pe 3 oct 2009 16:19 de Maria77

Poti sa ma seduci pe mine si-ti dau eu rochia lu` mama de la nunta.

E nunta lu` Maria
Si e miss Romania,
N-am vazut in viata mea
O mireasa cum e ea,
Cand ajung ajung in tara mea
Eu vorbesc de Maria.
Ca e mare frumusete
Lu` barbatu ei da finete.Dar stiu. Dar totusi as vrea sa vorbesc fata in fata cu el ca sa imi dea mai multe informatii etc. Dar nu stiu unde e magazinul lui personal? Tu stii cumva???

Acu` nu stiu cum sa-ti explic, dar gasesti rochii de mireasa mult mai frumoase la jumate din pretul aleia a lui Catalin Botezatu`. Tu ceea mai mare parte din bani daca e sa ii dai, ii dai pe eticheta care scrie Catalin Botezatu, nu pe rochia in sine.
Da stiu. Dar totusi as vrea sa vorbesc fata in fata cu el ca sa imi dea mai multe informatii etc. Stii cumva unde e magazinul lui personal??? Poate il gasesc acolo

Maria
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Ce rochie sa aleg?

scris pe 3 oct 2009 16:25 de baby

http://jogjalifestyle.com/wp-content/uploads/2009/06/luxury-wedding-dresses-bridal-gowns-1.jpg

http://lh4.ggpht.com/bm617mira/SKja6Hs7KnI/AAAAAAAAJRY/549KxnHiitQ/drew.jpg

http://www.fotostefan.ro/wp-content/uploads/2009/01/laura-oltean_11.thumbnail.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce rochie sa aleg?

scris pe 3 oct 2009 16:30 de valentine

Da stiu. Dar totusi as vrea sa vorbesc fata in fata cu el ca sa imi dea mai multe informatii etc. Stii cumva unde e magazinul lui personal??? Poate il gasesc acolo

Pai in primul rand eu zic ca ar trebuii sa verifici in Baneasa Shopping Center, nu stiu sigur, dar acolo s-ar putea sa aiba un magazin si daca nu gasesti acolo, incearca pe strada Londra. Dar pe el personal nu o sa il gasesti acolo...

Si totusi, consulta si tu un stilist inainte de-ati alege rochia de mirasa. In functie de ce corp ai, trebuie sa iti iei un anumit tip de rochie.
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Ce rochie sa aleg?

scris pe 3 oct 2009 16:35 de simosimina

Gata mancatias guritza ta, orice pentru tine floarea florilor

http://www.youtube.com/watch?v=KKphA7Su7Sg

E nunta lu` Maria, tralalalalalala
Canta Salam pentru ea, tralalalalala

=)))))))))))))))))))))))))))

sus

Maria77

Senior member
124 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce rochie sa aleg?

scris pe 3 oct 2009 16:35 de Maria77

Pai in primul rand eu zic ca ar trebuii sa verifici in Baneasa Shopping Center, nu stiu sigur, dar acolo s-ar putea sa aiba un magazin si daca nu gasesti acolo, incearca pe strada Londra. Dar pe el personal nu o sa il gasesti acolo...

Si totusi, consulta si tu un stilist inainte de-ati alege rochia de mirasa. In functie de ce corp ai, trebuie sa iti iei un anumit tip de rochie.
Sigur ca o sa consult un stilist. Dar unde il pot gasi pe Botezatu? El stie cel mai bine ce a facut la rochia aia si ce corp am...

Maria
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce rochie sa a

scris pe 3 oct 2009 16:42 de simosimina

Sigur ca o sa consult un stilist. Dar unde il pot gasi pe Botezatu? El stie cel mai bine ce a facut la rochia aia si ce corp am...

http://www.catalinbotezatu.ro/
acolo poţi să contactezi

sus

Maria77

Senior member
124 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce rochie

scris pe 3 oct 2009 16:43 de Maria77

http://www.catalinbotezatu.ro/
acolo poţi să contactezi
Mrs mult Simo

Maria
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce roc

scris pe 3 oct 2009 16:45 de simosimina

Mrs mult Simo

cu multă plăcere

sus

Maria77

Senior member
124 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce

scris pe 7 nov 2009 21:54 de Maria77

Mda... Sunt foarte fericita

Am dat comanda pt rochia aceea. Am avut marele noroc ca inca nu am burta mare Dak o aveam Botezatu mi-a spus ca nu vrea sa faca rochii de mireasa de gravide.

Maria
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 7 nov 2009 22:29 de valentine

Sa o porti sanatoasa. Deabea astept sa-ti inseli sotul
sus

Maria77

Senior member
124 mesaje

scris pe 7 nov 2009 22:51 de Maria77

Sa o porti sanatoasa. Deabea astept sa-ti inseli sotul
Ce sunt rautatile astea? In plus nu te-am deranjat cu nimik.

Maria
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 7 nov 2009 23:01 de valentine

Nimic personal.
sus

cutarescu

Veteran member
255 mesaje

scris pe 8 nov 2009 09:54 de cutarescu

Ca bine spuneti toate: O DATA TE MARITI
si atunci de ce sa dai o avere pe o rochie pe care o porti o singura data? Trebuie sa fie obligatoriu scumpa si neaparat de firma(de fite)? Eu prefer la prietena mea cind ne vom casatori sa aiba o rochie cit mai simpla dar cu stil in acelasi timp, sa fie frumoasa si sa o poarte cu placere. Am vazut multe rochii foarte frumoase la 700 lei, sau ce alea sint pt. taranii provinciali, nu pt. lumea buna asa ca voi?
sus

Maria77

Senior member
124 mesaje

scris pe 8 nov 2009 13:35 de Maria77

si atunci de ce sa dai o avere pe o rochie pe care o porti o singura data? Trebuie sa fie obligatoriu scumpa si neaparat de firma(de fite)? Eu prefer la prietena mea cind ne vom casatori sa aiba o rochie cit mai simpla dar cu stil in acelasi timp, sa fie frumoasa si sa o poarte cu placere. Am vazut multe rochii foarte frumoase la 700 lei, sau ce alea sint pt. taranii provinciali, nu pt. lumea buna asa ca voi?
Nu am vrut sa spunem asta. Gusturile nu se discuta Yo prefer o nunta mai mare si oricum mi-a placut rochia aia nu doar pt ca e scumpa. Nu am zis ca alea de 700 lei sunt urate sau ca sunt de saraci.

Maria
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 8 nov 2009 13:45 de ExoticDream

Sunt in asentimentul tau. O rochie "de fite" si o nunta grandioasa (de care sa povesteasca si stra stra....stranepotii) nu valoareaza nimic, prefer ceva mai discret, cu stil si cat mai intim (daca ar depinde de mine, numarul total al invitatilor la nunta nu ar ajunge la 50, nu s-ar strange nici un dar, iar locatia ar fi una..... speciala nu prin opulenta, ci..... farmec!).

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

cutarescu

Veteran member
255 mesaje

scris pe 8 nov 2009 18:09 de cutarescu

Sunt in asentimentul tau. O rochie "de fite" si o nunta grandioasa (de care sa povesteasca si stra stra....stranepotii) nu valoareaza nimic, prefer ceva mai discret, cu stil si cat mai intim (daca ar depinde de mine, numarul total al invitatilor la nunta nu ar ajunge la 50, nu s-ar strange nici un dar, iar locatia ar fi una..... speciala nu prin opulenta, ci..... farmec!).

Exotic esti maritata???
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 8 nov 2009 18:12 de valentine

Inca nu. Ma mai gandesc daca s-o cer sau nu...
sus

Maria77

Senior member
124 mesaje

scris pe 8 nov 2009 19:06 de Maria77

ExoticDream nu e baiat? Yo asa credeam

Maria
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 8 nov 2009 20:35 de valentine

E femela 101%
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 9 nov 2009 01:44 de ExoticDream

E femela 101%

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeei! Ai lipsit la lectia aia cu Darwin?!?

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 9 nov 2009 01:45 de ExoticDream

Exotic esti maritata???

Daca as fi, crezi ca as mai avea ganduri de acest gen? Eu inca mai sper in varianta "o data si bine"!

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 9 nov 2009 01:48 de ExoticDream

Gusturile nu se discuta Yo prefer o nunta mai mare si oricum mi-a placut rochia aia nu doar pt ca e scumpa. Nu am zis ca alea de 700 lei sunt urate sau ca sunt de saraci.

Daca nu sunt foarte indiscreta, cam cat costa rochia aceea fabuloasa? Poate mai intereseaza pe cineva.... macar de curiozitate, eu vreau doar sa calculez cate excursii in doi ar "incapea" in trena ei....

sus

Maria77

Senior member
124 mesaje

scris pe 9 nov 2009 16:44 de Maria77

Daca nu sunt foarte indiscreta, cam cat costa rochia aceea fabuloasa? Poate mai intereseaza pe cineva.... macar de curiozitate, eu vreau doar sa calculez cate excursii in doi ar "incapea" in trena ei....

1000 euro

Maria
sus
Pagina 1 din 3
1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

31 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online