Cum sa ii zic ca il plac?

Pagina 1 din 1
1

iulia

Guest

Cum sa ii zic ca il plac?

scris pe 8 oct 2009 18:05 de iulia

buna....

anul trecut la inceputul scolii, mai bine zis la inceputul liceului, aveam colegi noi, profi noi.. totul era nou pt mine...
un coleg de al meu insa era indragostit de mine si mi-a si zis acest lucru, voia sa fim impreuna insa parca nu m-am atras atat de tare...si nu am vrut dar am ramas prieteni
a trecut un an, toate bune si frumoase, insa de cand am inceput noul an si l-am vazut din nou, numai la el imi sta gandul....
desi stiu k ma place, vad din privirile lui, comportament etc, nu pot astepta sa faca el primul pas din nou, pt k poate ii e frica sa nu il refuz din nou
de aceea va trebui sa fac eu primul pas, insa nu stiu cum...
ma putetzi ajuta cu un sfat?

ms anticipat
sus

yony

Expert member
614 mesaje

Re: Cum sa ii zic ca il plac?

scris pe 10 oct 2009 19:53 de yony

buna....

anul trecut la inceputul scolii, mai bine zis la inceputul liceului, aveam colegi noi, profi noi.. totul era nou pt mine...
un coleg de al meu insa era indragostit de mine si mi-a si zis acest lucru, voia sa fim impreuna insa parca nu m-am atras atat de tare...si nu am vrut dar am ramas prieteni
a trecut un an, toate bune si frumoase, insa de cand am inceput noul an si l-am vazut din nou, numai la el imi sta gandul....
desi stiu k ma place, vad din privirile lui, comportament etc, nu pot astepta sa faca el primul pas din nou, pt k poate ii e frica sa nu il refuz din nou

ms anticipat

da-i de intzeles k ity place, incearca sa tot stai pe langa el.. sa il cautzi etc

iar dak ai tupeu si nu esty timida spune-i direct k il placi si ai vrea sa reluatzi ce aty inceput anu trecut

bafta
sus

yony

Expert member
614 mesaje

Re: Re: Cum sa ii zic ca il plac?

scris pe 13 oct 2009 21:21 de yony

da-i de intzeles k ity place, incearca sa tot stai pe langa el.. sa il cautzi etc

iar dak ai tupeu si nu esty timida spune-i direct k il placi si ai vrea sa reluatzi ce aty inceput anu trecut

bafta
sus

hahaha

Guest

scris pe 13 oct 2009 22:31 de hahaha

bafta

adica nimic )))) ca nu au inceput nimic ca sa termine
sus

frenchiegirl

Senior member
63 mesaje

scris pe 2 nov 2009 18:35 de frenchiegirl

buna....

ms anticipat

Eu cred k cel mai bn ar fi sa-i dai d inteles k il placi ...dar sa nu ii spui in fata ..pt k unii baieti dupa c au fost refuzati o data ..dak t vei duce u la el ...i se va urca la kap si va crede k esti moarta dupa el etc ... si eu am trecut prin asta ...si i-am zis direct in fata iar acum...s poarta ca si kum eu sunt aia moarta dupa el iar el e cel mai tare din parcare !!

toti stiu sa judece p altii ...dar nu s uita la ei inainte ...
sus

vera_mary88

Expert member
535 mesaje

scris pe 9 nov 2009 18:57 de vera_mary88

Discuta cu el ...asigura-te ca mai simte ceva pentru tine....si luati totul incetul cu incetul....si fii tu cea care ii da de inteles ca ai vrea ceva..

"Ne-am nascut liberi dar peste tot suntem in lanturi"
sus

cutarescu

Veteran member
255 mesaje

scris pe 9 nov 2009 19:07 de cutarescu

Eu cred k cel mai bn ar fi sa-i dai d inteles k il placi ...dar sa nu ii spui in fata ..pt k unii baieti dupa c au fost refuzati o data ..dak t vei duce u la el ...i se va urca la kap si va crede k esti moarta dupa el etc ... si eu am trecut prin asta ...si i-am zis direct in fata iar acum...s poarta ca si kum eu sunt aia moarta dupa el iar el e cel mai tare din parcare !!

Ia da-i cu sutu' vreo 2-3 saptamini, daca nu esti moarta dupa el cum pretinzi.
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

scris pe 9 nov 2009 23:50 de basturk

buna....

ms anticipat

crezi ca mai este interesat de tine?eu nu.
si ce e asa greu sa te bagi in seama?scoate-l la o cafea.sau daca esti fata nu trebuie sa inviti un baiat?!?!?

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

Smecheru

Guest

scris pe 11 nov 2009 17:06 de Smecheru

zii cati place de el dai telefon noapte cheamal la tine
sus

anduu

Junior member
47 mesaje

Re: Re: Re: Cum sa ii zic ca il plac?

scris pe 18 nov 2009 12:59 de anduu

pur şi simplu sau doar baieţii tre să faca asta
sus

cooLZero

Junior member
41 mesaje

Re: Re: Re: Re: Cum sa ii zic ca il plac?

scris pe 18 nov 2009 15:56 de cooLZero

Vrei sa sti cum as proceda in locul tau? Afla o ora pe care nul pasioneaza nicidecum si intreabal daca nu vrea sa vina cu tine la un suc in timpul orei aleia.Mergeti la suc te.ai pus langa el si e deajuns. Isi da el seama ca nu e tampit

Mai bine taci,sa creada lumea ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubii !!!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

35 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online