Dezvirginarea

Pagina 1 din 1
1

byby

Guest

Dezvirginarea

scris pe 29 ian 2009 20:39 de byby

buna fetelor!!!am si eu o intreb pt cele care si-au inceput viata sexuala...cum e prima oara?doare rau?adik.......e o durere suportabila???va rog ast raspunsuri.si cu ce v-ati protejat prima oara?pls rasp
sus

femme

Expert member
880 mesaje

Re: dezvirginarea

scris pe 29 ian 2009 22:05 de femme

buna fetelor!!!am si eu o intreb pt cele care si-au inceput viata sexuala...cum e prima oara?doare rau?adik.......e o durere suportabila???va rog ast raspunsuri.si cu ce v-ati protejat prima oara?pls rasp

Da, durerea este suportabila, sau poate sa nici nu existe, daca esti relaxata, el e tandru si tu ai incredere in el. Prima data cel mai bine folositi prezervativul, te apara si de o sarcina si de boli cu transmitere sexuala!!

"Dumnezeu le-a dat femeilor intuitie si feminitate. Folosita corespunzator, combinatia zapaceste cu usurinta mintile oricarui barbat pe care l-am intalnit."
Farrah Fawcett

sus

byby

Guest

Re: Re: dezvirginarea

scris pe 29 ian 2009 22:17 de byby

Da, durerea este suportabila, sau poate sa nici nu existe, daca esti relaxata, el e tandru si tu ai incredere in el. Prima data cel mai bine folositi prezervativul, te apara si de o sarcina si de boli cu transmitere sexuala!!
ms de rasp
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Dezvirginarea

scris pe 30 ian 2009 01:50 de ExoticDream

Si subiectul asta pleaca maine la "Adolescenta"! Pe viitor, incearca sa pui intrebarile in acelasi loc, nu le raspandi in mai multe topicuri pe aceeasi tema, noi pricepem "din prima".

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

vera_mary88

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Dezvirginarea

scris pe 30 ian 2009 09:53 de vera_mary88

hmmm pe mine nu m-a durut si am facut fara prezervativ...aveam incredere in baiat ca stie ce face ca nu eram prima pe care a dezvirginat-o...dar eu zic ca e mai sigur cu prezervativ...si nu te doare daca esti incalzita bine sau nu te doare asa tare...

"Ne-am nascut liberi dar peste tot suntem in lanturi"
sus

deuzza666

Senior member
129 mesaje

Re: Re: Re: Dezvirginarea

scris pe 31 ian 2009 00:55 de deuzza666

hmmm pe mine nu m-a durut si am facut fara prezervativ...aveam incredere in baiat ca stie ce face ca nu eram prima pe care a dezvirginat-o...dar eu zic ca e mai sigur cu prezervativ...si nu te doare daca esti incalzita bine sau nu te doare asa tare...

mai sigur da,dar nu mai usor
sus

carola_03

Junior member
18 mesaje

scris pe 1 feb 2009 00:19 de carola_03

important e sa fii relaxata si sa ai incredere in el. durerea va exista intr-o oaecare masura sau nu, asta depinde de organismul tau, si nu uitati protectia...cel mai important in cazul in care nu vrei sa devii mamica de pe acum...mult succes...si iubiti-va mult...!!!

hey
sus

tiby

Veteran member
366 mesaje

scris pe 1 feb 2009 17:10 de tiby

Dezvirginarea e pasul cel mai greu ca pe urma o sa sa iti placa de mama mama
sus

cristina_sw33t

Junior member
21 mesaje

scris pe 24 feb 2009 18:24 de cristina_sw33t

eu prima data am faqt-o q prezervativ sh m-a km durut...dar pana l final a fost ok
sus

mirelush

Junior member
34 mesaje

scris pe 24 feb 2009 18:48 de mirelush

te doare... dar e o durere asa... cum sa ma exprim... ca atunci cand te doare maseaua... stii tu cum e... , te doare dar... nu vrei sa ti-o scoata
sus

Cristinik

Guest

scris pe 31 iul 2009 00:37 de Cristinik

Prima data doare , nu poti sa zici ca nu doare...trebuie sa fi excitata...si uiti de durere...ai grija in continuare:*
sus

mefisto

Guest

scris pe 1 aug 2009 00:41 de mefisto

Prima data doare , nu poti sa zici ca nu doare...trebuie sa fi excitata...si uiti de durere...ai grija in continuare:*

sa tio bage bine...atata tot...eu am dezvirginat 3 pana acum...
sus

yony

Expert member
614 mesaje

scris pe 1 aug 2009 11:45 de yony

qm au zis si restu d aici... tre sa fi relaxata, sa ai incredere in partener si el sa fie ff tandru q tn..

nu prea vei simtzi durere dar nici mare placere din prima
sus

sweetgirl16

Expert member
512 mesaje

Re: Re: dezvirginarea

scris pe 1 aug 2009 19:40 de sweetgirl16

bine zis

Amprentele digitale si fulgii de zapada nu sunt singurele elemente caracterizate prin unicitate absoluta...
sus

anutza

Guest

scris pe 9 nov 2009 16:24 de anutza

sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

scris pe 10 nov 2009 20:54 de cherry_dream

Tre sa fii relaxata, foarte excitata...si nu prea o sa simti durerea.e oricum suportabila.el trebuie sa aibe multa grija de tine..

Folositi prezervativ.

Dragostea este o chestiune de "chimie", sexul este o chestiune de "fizica".
sus

toy

Veteran member
223 mesaje

Re: Re: Re: Dezvirginarea

scris pe 10 nov 2009 21:13 de toy

sa tio bage bine...atata tot...eu am dezvirginat 3 pana acum...

Wow......cariera de succes
sus

Lia

Guest

Re: Re: Re: Re: Dezvirginarea

scris pe 18 nov 2009 22:11 de Lia

e suportabila si da,, e ceva de genu ,doare da sa nu o scoata ,,, eu am folosit durex extra safe + lubrifiant
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginarea

scris pe 18 nov 2009 22:35 de McLove

Parca va duceti la spanzuratoare.
30% din topicurile acestui forum, sunt despre dezvirginarea la femei. E atat de greu sa cistesti 2-3 commenturi de la un topic, sa iti dai seama daca doare sau nu?

E o durere ca oricare alta, nimeni nu a murit din asa ceva. Terminati cu prostiile "doare, ah uh, ce ma fac?, ma arunc de pe bloc" ...

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginarea

scris pe 19 nov 2009 05:24 de cherry_dream

e suportabila si da,, e ceva de genu ,doare da sa nu o scoata ,,, eu am folosit durex extra safe + lubrifiant

sa stii ca asa e ) pe mine m-a intrebat daca ma doare si i-am zis ca putin, dar vreau, si suport, sa cont.. chiar daca poate doare putin, e .

Dragostea este o chestiune de "chimie", sexul este o chestiune de "fizica".
sus

anduu

Junior member
47 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginarea

scris pe 19 nov 2009 11:09 de anduu

păi lasă-i tată să întrebe ce să facă copii să se ducă la măsa şi să zică: am 14 ani, am buletin, sunt mare, când o fac prima oară mă doare
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dezvirginarea

scris pe 19 nov 2009 14:12 de McLove

păi lasă-i tată să întrebe ce să facă copii să se ducă la măsa şi să zică: am 14 ani, am buletin, sunt mare, când o fac prima oară mă doare

Da, e si asta o varianta.

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

31 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online