De ce nu-mi sare sperma?

Pagina 1 din 2
1   2   »

L@barul

Guest

De ce nu-mi sare sperma?

scris pe 22 sep 2008 00:05 de L@barul

Ajutati-ma si pe mn nu stiu de ce atunci cand ejaculez sperma nu sare ci doar curge.Bine se mai intampla sa si sara mai rar dar as vrea sa se intample mereu.Se poate sa fie din cauza masturbarii?Mai ejaculez si repede dar in ultimul timp am invatat sa ma controlez si mi-am luat chinese brush.super.
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: De ce nu-mi sare sperma?

scris pe 22 sep 2008 03:02 de simosimina

Ajutati-ma si pe mn nu stiu de ce atunci cand ejaculez sperma nu sare ci doar curge.Bine se mai intampla sa si sara mai rar dar as vrea sa se intample mereu.Se poate sa fie din cauza masturbarii?Mai ejaculez si repede dar in ultimul timp am invatat sa ma controlez si mi-am luat chinese brush.super.

Poate ca si nickname-ul tau ne dezvaluie ce faci u mereu ) In fine...Nu este neaparata nevoie sa sara sperma..Si ca sa sara trebuie sa stii cum sa apesi pe penis(sus la baza ) ca apoi sa o poti controla. Iar cand te masturbezi..nu e neaparata nevoie sa sara..poate sa si curga..nu este nici o problema. Iar in leg cu masturbarea..nu mai zic nimic...

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

Re: Re: De ce nu-mi sare sperma?

scris pe 22 sep 2008 10:42 de vladbodan

Poate ca si nickname-ul tau ne dezvaluie ce faci u mereu ) In fine...Nu este neaparata nevoie sa sara sperma..Si ca sa sara trebuie sa stii cum sa apesi pe penis(sus la baza ) ca apoi sa o poti controla. Iar cand te masturbezi..nu e neaparata nevoie sa sara..poate sa si curga..nu este nici o problema. Iar in leg cu masturbarea..nu mai zic nimic...

uau , mai nou sare ... uau frate , ai sifilis si multe altele ... glumesc chiar nu ti tot una dara curge sau tasneste?

You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
While I hunt like a hound.

You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

Re: Re: Re: De ce nu-mi sare sperma?

scris pe 22 sep 2008 12:07 de Incepator

Fi fericit ca iese, altii dar da mii, zeci de mii numai sa le iasa .

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

silviana03

Junior member
14 mesaje

scris pe 22 sep 2008 17:52 de silviana03

doamne...da u ce vrei sa topaie?? sunt spermatozoizi nu iepurasi de paste!!! oricum e normal sa curga...in fine u poate vrei sa iti decorezi peretii
sus

danutz37

Newbie
5 mesaje

scris pe 27 sep 2008 03:52 de danutz37

draga labutza las o ma i ushor cu masturbarea. asta ar fi una din cauze. atunci cind cantitatea este mai mica decit distantza, likidu nu tashneste se scurge. a dreku fizica asta.............lol. inca un sfat daca o faci cu fata nu ai sa vezi daca tashneshte sau se skurje si atunci poate nu te mai preokupa kestia asta

dan v
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 30 sep 2008 14:15 de simosimina

uau , mai nou sare ... uau frate , ai sifilis si multe altele ... glumesc chiar nu ti tot una dara curge sau tasneste?

pay..sare dk stii cum sa o faci sa sara...

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

ca esti foar

Guest

scris pe 10 nov 2009 20:44 de ca esti foar

sus

suchi

Veteran member
234 mesaje

scris pe 10 nov 2009 21:19 de suchi

da ce crezi frate k penisu tau e mitraliera ak47 )=))),te crezi in CS)

tot noi,dragi tovarasi
sus

suchi

Veteran member
234 mesaje

scris pe 11 nov 2009 12:36 de suchi

...poi tu daca te masturbezi de 5-10 ori pe zi cum dracu sa mai sara)=))

tot noi,dragi tovarasi
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 12 nov 2009 01:11 de ExoticDream

Sigur a lipsit la orele de fizica la care se studia hidrodinamica..... (lichide, presiuni, chestii-trestii)...

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Dan24

Junior member
23 mesaje

scris pe 25 nov 2009 12:41 de Dan24

pai... cati ani ai ? fumezi? si de cate ori te masturbezi pe zi ?
multe necunoscute ...
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 25 nov 2009 16:52 de McLove

fumezi?

Care e legatura?

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

scris pe 25 nov 2009 17:13 de basturk

Care e legatura?

datorita noxelor emise de fumul din tigare, intra in funtiune turbina cu geometrie variabila marind presiunea spermei, aceasta din urma avand o viteza la iesire de 2m/s

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

Dan24

Junior member
23 mesaje

Re: Re: Re: Re: De ce nu-mi sare sperma?

scris pe 30 nov 2009 14:40 de Dan24

datorita noxelor emise de fumul din tigare, intra in funtiune turbina cu geometrie variabila marind presiunea spermei, aceasta din urma avand o viteza la iesire de 2m/s

mama frate) cum ma 2m pe secunda?

poti sa te angajezi la pompieri ... clasa mica :P
joking ...
On topic ... frate care ai pus intrebarea eu zic sa nu te mai masturbezi zilnic .. lasa tigarile ca nu sunt cool si iti aduc numai lucruri rele si proaste + impotenta + plamani varza si n-ai bani de alt corp .. + ca nu exista
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: De ce nu-mi sare sperma?

scris pe 30 nov 2009 18:00 de basturk

mama frate) cum ma 2m pe secunda?

poti sa te angajezi la pompieri ... clasa mica :P
joking ...
On topic ... frate care ai pus intrebarea eu zic sa nu te mai masturbezi zilnic .. lasa tigarile ca nu sunt cool si iti aduc numai lucruri rele si proaste + impotenta + plamani varza si n-ai bani de alt corp .. + ca nu exista

sau poti sa bei multa apa minerala sa faci presiune in stomac, apoi sa dai cu jet.amice, fi serios, care naiba e problema?ca pana acum nu inteleg

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce nu-mi sare sperma?

scris pe 30 nov 2009 18:20 de McLove

Nu v-ati gandit la o alta optiune?

Poate omul nu mai are glet, acum ca e criza nu poate sa cumpere altul, si are nevoie sa dea pe tavan...

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce nu-mi sare sperm

scris pe 1 dec 2009 23:57 de basturk

Nu v-ati gandit la o alta optiune?

Poate omul nu mai are glet, acum ca e criza nu poate sa cumpere altul, si are nevoie sa dea pe tavan...

in cazul asta...suna un prieten

sus

secret

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce nu-mi sare s

scris pe 4 dec 2009 16:00 de secret

Ajutati-ma si pe mn nu stiu de ce atunci cand ejaculez sperma nu sare ci doar curge.Bine se mai intampla sa si sara mai rar dar as vrea sa se intample mereu.Se poate sa fie din cauza masturbarii?Mai ejaculez si repede dar in ultimul timp am invatat sa ma controlez si mi-am luat chinese brush.super. e gol rezervoru perietene!
sus

adelin86

Senior member
51 mesaje

scris pe 5 dec 2009 00:44 de adelin86

nu sare pt ca esti tu idiot....
Doamne ce intrebari tampite....cati ani ai ma? 15 ani? sau mai putin?

Agatanghel
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

scris pe 5 dec 2009 09:58 de basturk

nu sare pt ca esti tu idiot....

na, ca ai ajuns si idiot
am cea mai buna solutie:in timp ce faci sex, bea mult coca cola si inghite cateva mentos,dar apoi sa strangi tare din dinti sa nu iasa pe gura, si sa vezi ce jet o sa ai

sus

suchi

Veteran member
234 mesaje

scris pe 5 dec 2009 17:50 de suchi

na, ca ai ajuns si idiot
am cea mai buna solutie:in timp ce faci sex, bea mult coca cola si inghite cateva mentos,dar apoi sa strangi tare din dinti sa nu iasa pe gura, si sa vezi ce jet o sa ai

hai k asta e prea tare=)))

tot noi,dragi tovarasi
sus

moku

Newbie
4 mesaje

scris pe 5 dec 2009 19:00 de moku

f ciudata dilema ta ...pai , cred ca cel mai bun sfat ar fi sa o lasi draq de laba... poti sa fii si virgin, nu trebuie sa fai laba ca obsedatul pana iese sange... ia o pauza de cam o luna si poate iti trece...SERIOS acum, cred ca ar trebui sa iei o pauza lunga si sa nu te mai gandesti la asta
bafta
sus

marcelino

Guest

scris pe 11 ian 2010 16:47 de marcelino

na, ca ai ajuns si idiot

Oarba... a ajuns forum de bancuri? O stiti p-aia cu iarna?
Iar n-a mai sarit sperma lui ala... )
sus

Viorel

Guest

scris pe 11 ian 2010 23:51 de Viorel

tata asta se numeste noroc , Eu daka ma masturbez:X sare 2-3 metri si ma enerveazaX( ca stropesc tot .,...... dar tu o ai akolo aproape de tine ,,,, la tine nu se pune problema ca daka te prinde parinti sa-i stropesti
sus

Little_F

Junior member
34 mesaje

scris pe 13 ian 2010 22:02 de Little_F

Pai fratzik nu o mai fa din ora in ora...si ce naiba ti-ai pus poster pe tavan si vrei sa ajungi la el

Totul sau nimic...
sus

aluminiu

Guest

scris pe 13 ian 2010 22:25 de aluminiu

Poate daca nu ai mai da la laba din ora in ora ti-ar sarii mai mult. Asteapta 3-4 zile ( sau iti e al dracului de greu ) . Vrei sa-ti impresionezi cainele ?
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

scris pe 14 ian 2010 10:34 de basturk

tata asta se numeste noroc , Eu daka ma masturbez:X sare 2-3 metri si ma enerveazaX( ca stropesc tot .,...... dar tu o ai akolo aproape de tine ,,,, la tine nu se pune problema ca daka te prinde parinti sa-i stropesti

lucrezi la pompieri???

sus

Viorel

Guest

scris pe 16 ian 2010 00:11 de Viorel

lucrezi la pompieri???

Nu dar mie max. 1 data pe Saptamana ajunge daka nu am femeie , Nu is labar )
sus

Little_F

Junior member
34 mesaje

Re: Re: Re: Re: De ce nu-mi sare sperma?

scris pe 16 ian 2010 15:39 de Little_F

Nu dar mie max. 1 data pe Saptamana ajunge daka nu am femeie , Nu is labar )

si totusi data aia pe sapt tot 2-3 metri....u faci performanta nene...nici cand ma pish in padure dupa 2 sticle de cola nam asa jet k u

Totul sau nimic...
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

12 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online