Prima oara....schimbare prezervativ

Pagina 1 din 1
1

frica

Guest

Prima oara....schimbare prezervativ

scris pe 18 mai 2008 20:36 de frica

daca am facut-o cu prietena mea virgina si dupa ce am dezvirginat-o, am scos prezervativul pt. a-l schimba si ea s-a urcat pe mine si a introdus penisul ... s-a frecat de 2 ori de mine si dupa aceea l-a scos si am fost sa-mi pun alt prezervativ. tin sa precizez ca mi-am dat drumul doar dupa ce am pus al doilea prezervativ, dar totusi mi-e frica pentru ca nu prea am mare experienta ... astept si eu un raspuns cat mai urgent ... si inca o intrebare ... pilula aceea de a 2a zi pana la cat timp se poate lua ... multumesc anticipat
sus

frica

Guest

Re: PRIMA OARA ... INTREBARE , URGENT

scris pe 18 mai 2008 20:38 de frica

daca am facut-o cu prietena mea virgina si dupa ce am dezvirginat-o, am scos prezervativul pt. a-l schimba si ea s-a urcat pe mine si a introdus penisul ... s-a frecat de 2 ori de mine si dupa aceea l-a scos si am fost sa-mi pun alt prezervativ. tin sa precizez ca mi-am dat drumul doar dupa ce am pus al doilea prezervativ, dar totusi mi-e frica pentru ca nu prea am mare experienta ... astept si eu un raspuns cat mai urgent ... si inca o intrebare ... pilula aceea de a 2a zi pana la cat timp se poate lua ... multumesc anticipat

acolo un am scris cu bold nu aveam prezervativul pus astept raspuns urgent va rog
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Re: PRIMA OARA ... INTREBARE , URGENT

scris pe 18 mai 2008 22:19 de valentine

Stai linistit, nu ramane insarcinata.
sus

Lety

Guest

Re: Re: Re: PRIMA OARA ... INTREBARE , URGENT

scris pe 18 mai 2008 22:41 de Lety

maxim 72 de ore...dar e bine sa nu fii la limita... (pt pilula zic..). eu sincer am luat, si nu ii recomand nimanui, desi am fost mai mult decat ok dupa. Mai bine fiti cu capu' pe umeri :P
sus

cevacenue

Junior member
13 mesaje

Re: Re: PRIMA OARA ... INTREBARE , URGENT

scris pe 6 sep 2008 20:58 de cevacenue

acolo un am scris cu bold nu aveam prezervativul pus astept raspuns urgent va rog

Pilula se ia a2-a zi,sunt sanse mici dar sunt,nu trebuia sa o lasi pe prietena ta sa se urce pe tine,nu mai putea sa astepte cateva secunde?

Cine traieste fara frica nu poate fi zdrobit,cand cineva traieste cu frica este zdrobit inainte sa apuce sa traiesca
sus

yo

Guest

Re: Prima oara....schimbare prezervativ

scris pe 12 nov 2009 17:54 de yo

in mod normal o lasi insarcinata doar cand ejacolezi in ea... slabe sanse sa ramana gravida fara ejacolare...dar totusi exista... intelege ca un spermatozoid trebuie sa parcurga un luuung drum pana la ovul si fara ejacolare...cum am zis ..slabe sanse... bafta oricum
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Re: Prima oara....schimbare prezervativ

scris pe 17 nov 2009 13:55 de cherry_dream

in mod normal o lasi insarcinata doar cand ejacolezi in ea... slabe sanse sa ramana gravida fara ejacolare...dar totusi exista... intelege ca un spermatozoid trebuie sa parcurga un luuung drum pana la ovul si fara ejacolare...cum am zis ..slabe sanse... bafta oricum

e cu "u" nu cu "o". ejaculezi, ejaculare. :|

Dragostea este o chestiune de "chimie", sexul este o chestiune de "fizica".
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

24 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online