Money,money

Pagina 1 din 1
1

Firentze

Expert member
546 mesaje

Money,money

scris pe 12 nov 2009 19:31 de Firentze

Vin sarbatorile si am nevoie de bani.Parintii categoric nu-mi mai dau de mult timp deci trebuie sa fac rost de bani in vreun fel.De muncit nu am cand pentru ca ma preocupa scoala,mai ales ca urmeaza teze de sfarsit de semestru.Si intelesesem ca pot face si bani pe net cum si in ce consta?Sau ce altceva as putea face?Va rog mult fara chestii de genul videochat

0604
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: Money,money

scris pe 12 nov 2009 20:07 de valentine

Videochat Restu sunt abureli. Cel putin alea curate...
sus

Firentze

Expert member
546 mesaje

Re: Re: Money,money

scris pe 12 nov 2009 20:15 de Firentze

Videochat Restu sunt abureli. Cel putin alea curate...
e limpede o sa stau acasa:|

0604
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Money,money

scris pe 12 nov 2009 20:23 de McLove

Alta metoda nu exista. Chestia cu "castiga bani pe net apasand 2 taste..." e vrajeala.

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 13 nov 2009 00:22 de ExoticDream

The same goes for me....., desi muncesc!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 13 nov 2009 00:23 de ExoticDream

Vin sarbatorile si am nevoie de bani.

Anul asta NU MAI FAC CADOURI LA NIMENI! Nici sa primesc nu am chef. Uite-asa. NADA!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

scris pe 13 nov 2009 15:58 de baby

Anul asta NU MAI FAC CADOURI LA NIMENI! Nici sa primesc nu am chef. Uite-asa. NADA!

eu primeeeeesc
de la oricine

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 14 nov 2009 02:16 de ExoticDream

eu primeeeeesc
de la oricine

Eu nu.

sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 14 nov 2009 02:49 de Bozgoru

Vin sarbatorile si am nevoie de bani.Parintii categoric nu-mi mai dau de mult timp deci trebuie sa fac rost de bani in vreun fel.De muncit nu am cand pentru ca ma preocupa scoala,mai ales ca urmeaza teze de sfarsit de semestru.Si intelesesem ca pot face si bani pe net cum si in ce consta?Sau ce altceva as putea face?Va rog mult fara chestii de genul videochat
te combini un baietel de bani gata..s i o sa petreci de sarbatori
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 14 nov 2009 16:14 de valentine

Tre sa arate bine pt asta...
sus

sweety16

Expert member
1226 mesaje

scris pe 14 nov 2009 16:25 de sweety16

Incearca sa-i convingi totusi pe ai tai sa-ti dea bani ca altfel nu prea ai cum.Nici videochat nu poti sa faci ca esti minora si nici sa te apuci sa muncesti nu e prea rentabil.

"Desi barfa facuta de femei e peste tot privita ca fiind ridicola,josnica si triviala,cea facuta de barbati,si mai ales daca e despre femei,se numeste teorie,idee sau fapt"

"Ca sa afli defectele unei fete,laud'o in fata prietenelor ei"
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 14 nov 2009 16:43 de valentine

Nici videochat nu poti sa faci ca esti minora

E nu. Trebuie doar sa vrea, restul se rezolva
sus

Firentze

Expert member
546 mesaje

scris pe 14 nov 2009 17:58 de Firentze

E nu. Trebuie doar sa vrea, restul se rezolva
Nu vreau sub nicio forma sa fac videochat)) Doamne Feseste!Mai bine mananc nisip decat sa fac asa ceva.Prieten am,dar cum spuneam el e din Braila.Si inca nu mi-a propus nimic plus ca nu suntem intr-o perioada prea roz dar nici nu am de gand sa-l insel.Asa ca...
Cat despre cadouri nu mai primesc de 2 ani in ochii parintilor mei sunt copil doar atunci cand le convine

0604
sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

Re: Re: Re: Re: Money,money

scris pe 14 nov 2009 18:18 de Incepator

Pasiunea poate deveni serivici .
Pasiune : pc-urile => repar pc-uri ( software si hardware ) .

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

sweety16

Expert member
1226 mesaje

Re: Re: Re: Re: Money,money

scris pe 15 nov 2009 00:22 de sweety16

Nu vreau sub nicio forma sa fac videochat)) Doamne Feseste!Mai bine mananc nisip decat sa fac asa ceva.Prieten am,dar cum spuneam el e din Braila.Si inca nu mi-a propus nimic plus ca nu suntem intr-o perioada prea roz dar nici nu am de gand sa-l insel.Asa ca...
Cat despre cadouri nu mai primesc de 2 ani in ochii parintilor mei sunt copil doar atunci cand le convine

Naspaa...ce parinti sunt aia?Tu cum te descurci cu banii daca de la ei nu prea primesti?

"Desi barfa facuta de femei e peste tot privita ca fiind ridicola,josnica si triviala,cea facuta de barbati,si mai ales daca e despre femei,se numeste teorie,idee sau fapt"

"Ca sa afli defectele unei fete,laud'o in fata prietenelor ei"
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Money,money

scris pe 15 nov 2009 00:31 de McLove

Acasa, impreuna cu prietenul/prietena, in fata unui televizor, 2-3 filme bune . Ce atatea plecari, e criza, improvizam...

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

Firentze

Expert member
546 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Money,money

scris pe 15 nov 2009 01:27 de Firentze

Acasa, impreuna cu prietenul/prietena, in fata unui televizor, 2-3 filme bune . Ce atatea plecari, e criza, improvizam...
am muncit in vara si cu alocatia...

0604
sus

sweety16

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Money,money

scris pe 15 nov 2009 16:55 de sweety16

am muncit in vara si cu alocatia...

Si eu care m-am rugat de ei sa ma lase sa ma angajez...si nu m-au lasat.Poate pentru ca stiau ca n-o sa ma duc mai mult de 2-3 zile.Dar vroiam sa vad si eu cum e.
Oricum naspa rau cu parintii tai macar nu stiu roaga-i si sa-ti dea niste bani ca vrei sa pleci undeva...Adica ar fi o groaza de posibilitati sa-i convingi dar acum depinde de parinti...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

20 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online