Ce rochie sa aleg?

Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

cutarescu

Veteran member
255 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 9 nov 2009 18:34 de cutarescu

1000 euro

Ma gindesc ca de banii astia 2 tineri insuratei ar putea sa-si ia un TV, un frigider, o masina de spalat, un aragaz+un cuptor cu microunde. Sau o mobila de dormitor + o biblioteca, sau termopane in tot apartamentul, sau gresie noua in baie si bucatarie + podele in toata casa , etc. etc. Eu sint mai practic, as da la o parte si excursiile lui Exotic.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 9 nov 2009 23:49 de ExoticDream

Ma gindesc ca de banii astia 2 tineri insuratei ar putea sa-si ia un TV, un frigider, o masina de spalat, un aragaz+un cuptor cu microunde. Sau o mobila de dormitor + o biblioteca, sau termopane in tot apartamentul, sau gresie noua in baie si bucatarie + podele in toata casa , etc. etc. Eu sint mai practic, as da la o parte si excursiile lui Exotic.

Daca insurateii ar fi saraci lipiti si chiar nu ar avea de nici unele acolo unde ar urma sa vietuiasca, atunci probabil ca ar pune 500 pentru chestii practice, insa de restul ar organiza pe cont propriu o excursie care sa cuprinda cat mai multe locuri traznito-romantice pentru ca peste ani vei ramane cu imagini sapate in memorie ale locurilor prin care ai trecut in primele zile ca familiuta si nu ale unei rochii purtate intr-o seara....

P.S. Cred ca ar putea aloca suficient atat pentru ustensile gospodaresti, cat si pentru o excursie serioasa, avand in vedere ca nu ar alege un restaurant de 9 stele si un numar de invitati depasind doua cifre.....

Nici in acea excursie nu este musai sa se cheltuiasca sume colosale, daca au sub 26 de ani intrarea la muzee in unele tari civilizate este gratuita, iar plimbarea prin mai toate colturile lumii nu cere tinuta creata de marele maestru designer Botezatu, este OK si in jeansi...

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

cutarescu

Veteran member
255 mesaje

scris pe 10 nov 2009 18:03 de cutarescu

Nici in acea excursie nu este musai sa se cheltuiasca sume colosale, daca au sub 26 de ani intrarea la muzee in unele tari civilizate este gratuita

Din moment ce crapa sa poarte rochia lui Botezatu chiar crezi ca o intereseaza asa mult muzeele? Imi cer scuze, n-am dreptul sa fiu asa rautacios dar nu pot sa ma abtin
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 11 nov 2009 00:21 de ExoticDream

Din moment ce crapa sa poarte rochia lui Botezatu chiar crezi ca o intereseaza asa mult muzeele? Imi cer scuze, n-am dreptul sa fiu asa rautacios dar nu pot sa ma abtin

Te inteleg, uneori nici eu! Pai in lumea asta mare si diversa exista muzee pentru toate gusturile: de la cele erotice pana la cele "cu picturi". La muzeul Londrei, de exemplu, se afla o colectie de rochii, continand 24000 de exponate (rochii si accesorii), datand din epoca Tudor si pana astazi!

Alte muzee potrivite cu acest topic ar fi cel al palariilor in Portland, muzeul pantofului urias in Seattle... Muzee funny: muzeul menstruatiei (asta-i doar online se pare), muzeul falusurilor (stiam eu ca Islanda este atractiva)...

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Maria77

Senior member
124 mesaje

scris pe 11 nov 2009 20:40 de Maria77

Din moment ce mi-am luat rochie Botezatu de 1000 euro nu credeti ca as avea destui bani sa imi cumpar mobila,sa vizitez muzee,sa ma duc in excursii etc??????

Maria
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 11 nov 2009 20:58 de valentine

Mai stiu eu pe cineva care are Audi Q7 si sta cu chirie la garsoniera...

(credits go to bunny)
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 11 nov 2009 21:11 de McLove

Fiecare face ce vrea cu banii lui, de-asta munceste. Nu cred ca e cineva care munceste 12 de ore pe zi, castiga 10 milioane si ii doneaza la o familie saraca..

PS: 1000 EURO - 40 milioane lei vechi ( cu aprox. )

Nu mi se pare exagerat, ma asteptam la preturi incredibile... Daca la nunta se scot 300 milioane in plus, eu zic ca merita.

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 12 nov 2009 00:45 de ExoticDream

Din moment ce mi-am luat rochie Botezatu de 1000 euro nu credeti ca as avea destui bani sa imi cumpar mobila,sa vizitez muzee,sa ma duc in excursii etc??????

Nu era vorba ca nu ti-ai permite, ci ca nu te-ar interesa...... (muzeele, nu excursiile)...

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 12 nov 2009 00:51 de ExoticDream

Fiecare face ce vrea cu banii lui, de-asta munceste. Nu cred ca e cineva care munceste 12 de ore pe zi, castiga 10 milioane si ii doneaza la o familie saraca..

Nu mi se pare exagerat, ma asteptam la preturi incredibile... Daca la nunta se scot 300 milioane in plus, eu zic ca merita.

"Taurul modei romanesti" se lauda acum 2-3 ani ca face rochii pentru toate buzunarele. Cea mai scumpa creatie a lui a fost realizata dintr-un corsaj metalic, pe care au fost aplicate 6.000 de cristale Swarovski. Rochia a costat 20.000 de dolari si a fost achizitionata de o americanca, dupa o prezentare desfasurata la Las Vegas. In concluzie, cei 1000 de euro reprezinta un pret... acceptabil.

Cu toate astea, eu nu as da atat, am vazut rochii de mireasa extrem de dragute la preturi mai rezonabile. Maria ne poate confirma/infirma: la cei 1000 de euro platiti, rochia va fi una simpla? Nu ma refer la cristalele Swarovski, dar poate ne spune prin ce se deosebeste de rochiile care nu poarta semnatura lui Botezatu. Ma intereseaza cat din pret reprezinta blazonul.

sus

Maria77

Senior member
124 mesaje

scris pe 12 nov 2009 17:18 de Maria77

"Taurul modei romanesti" se lauda acum 2-3 ani ca face rochii pentru toate buzunarele. Cea mai scumpa creatie a lui a fost realizata dintr-un corsaj metalic, pe care au fost aplicate 6.000 de cristale Swarovski. Rochia a costat 20.000 de dolari si a fost achizitionata de o americanca, dupa o prezentare desfasurata la Las Vegas. In concluzie, cei 1000 de euro reprezinta un pret... acceptabil.

Cu toate astea, eu nu as da atat, am vazut rochii de mireasa extrem de dragute la preturi mai rezonabile. Maria ne poate confirma/infirma: la cei 1000 de euro platiti, rochia va fi una simpla? Nu ma refer la cristalele Swarovski, dar poate ne spune prin ce se deosebeste de rochiile care nu poarta semnatura lui Botezatu. Ma intereseaza cat din pret reprezinta blazonul.

Pai este adevarat ca nu are cristale Swarovski. Vreti sa va trimit o poza?

Maria
sus

cutarescu

Veteran member
255 mesaje

scris pe 12 nov 2009 19:50 de cutarescu

Spune-mi si mie cine-i ala care a scos 300 mil la nunta dupa ce achitat tot ca io-l maninc
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 12 nov 2009 20:09 de valentine

Spune-mi si mie cine-i ala care a scos 300 mil la nunta dupa ce achitat tot ca io-l maninc

Eu

Pai este adevarat ca nu are cristale Swarovski. Vreti sa va trimit o poza?

Da, trimite-ne, da sa fi si tu in rochie.
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 12 nov 2009 20:21 de McLove

Nu este exagerat, mai ales daca localul nu este unul super-extra-mega lux, sa cante Salam sau mai stiu eu cine. Daca se strang peste 60 familii, poti sa iti cumperi o masina.

Cele mai profitabile nunti sunt cele de la tara, la cort.

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 13 nov 2009 00:10 de ExoticDream

Eu

Si eu care credeam ca esti inca virgin si cand colo tu facusi deja o cheta!

Da, trimite-ne, da sa fi si tu in rochie.

Eu am mai putine pretentii, vreau doar sa vad rochia...

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 13 nov 2009 00:19 de ExoticDream

Nu este exagerat, mai ales daca localul nu este unul super-extra-mega lux, sa cante Salam sau mai stiu eu cine. Daca se strang peste 60 familii, poti sa iti cumperi o masina.

Are ceva daca "scutim" ploaia de bancnote verzi pentru nea Parizer si alti trubaduri fermecatori ca el si apelam la muzica inregistrata si un "DJ" dintre prieteni/colegi? Mi-as dori totusi muzica de o anumita calitate si nici formatiile specializate in nunti nu ma incanta, de ce macar la nunta proprie si personala nu as avea fond muzical care sa nu ma oripileze? In plus, nu cred ca vreunul din invitati ar avea pasiune pentru vreunul din categoria amintita, asa ca am fi in asentimentul tuturor si am economisi o gramada de bani!

A propos, nunta fara dar chiar nu se mai "poarta"? Decat sa fac din acest eveniment (sper) unic in viata un fel de tranzactie comerciala, cantata sau nu, prefer o nunta mai modesta, pe care sa o platim impreuna, dar la care invitatii sa nu simta ca pica cerul pe ei sa vina, de teama "darului" necesar! Nuntile prietenilor au ajuns un calvar, un cosmar, cand afli ca se mai casatoreste cineva simti ca innebunesti si te rogi sa "fii uitat", altfel stii ca risti sa ramai cu facturile neplatite muuuuult timp!

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 13 nov 2009 00:23 de valentine

Si eu care credeam ca esti inca virgin si cand colo tu facusi deja o cheta!

Era doar o profetie mon amour. U will see Mai asteapta si tu cateva luni sa ne punem pe picioare si facem si pasul asta
sus

sgc

Guest

scris pe 13 nov 2009 00:39 de sgc

Daca ti-am lasat mesajul de la "La Multi Ani" asta nu inseamna ca ai voie sa scrii
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 13 nov 2009 00:49 de ExoticDream

...

Rochia nu era chiar a mea si nici nunta, ci a Mariei, dar cum am uitat cum ma cheama, ce mai conteaza? Eugen "pastea" prin insulele italienesti ultima data cand m-am conversat cu domnia sa, poate-l zaresti tu din petrolier si-i transmiti toate cele bune din partea mea (a propos, ma intreba ceva de nu stiu ce etajera din baie, dar s-a intrerupt legatura si am ratat poanta). In rest, unde dai numai tu stii, insa unde crapa depinde de legile fizicii!

sus

sgc

Guest

scris pe 13 nov 2009 00:59 de sgc

Pa...si dormi in continuare
sus

cutarescu

Veteran member
255 mesaje

scris pe 13 nov 2009 18:57 de cutarescu

Dar gindeste-te ca banii pe care-i primesti la nunta sint un fel de imprumut fara dobinda pe care totusi trebuie sa-l dai inapoi prin participarea ta la toate nuntile la care esti invitat, ca doar si ei au fost la tine.
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 13 nov 2009 19:08 de McLove

Dar gindeste-te ca banii pe care-i primesti la nunta sint un fel de imprumut fara dobinda pe care totusi trebuie sa-l dai inapoi prin participarea ta la toate nuntile la care esti invitat, ca doar si ei au fost la tine.

Aici, asa este... Cum era aia? "In viata, totul se plateste."

Dar, in cele mai multe cazuri, parintii se pregatesc pentru nunta fiului/fiicei incercand sa se duca la cat mai multe nunti.

sus

baby

Expert member
3569 mesaje

scris pe 13 nov 2009 20:01 de baby

Dar, in cele mai multe cazuri, parintii se pregatesc pentru nunta fiului/fiicei incercand sa se duca la cat mai multe nunti.

de aia am zis ca nu ma marit!
urasc asta

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 13 nov 2009 20:30 de valentine

Ai putea sa te insori atunci...
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

scris pe 13 nov 2009 20:57 de baby

Ai putea sa te insori atunci...

numai daca accepti tu sa te mariti cu mine

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

Maria77

Senior member
124 mesaje

scris pe 19 nov 2009 19:28 de Maria77

Incepe numaratoare inversa pana la nunta mea. E pe 27 luna asta. Mai sunt 10 zile. Yupyyyy!!!

Maria
sus

cutarescu

Veteran member
255 mesaje

scris pe 19 nov 2009 20:02 de cutarescu

Incepe numaratoare inversa pana la nunta mea. E pe 27 luna asta. Mai sunt 10 zile. Yupyyyy!!!

Tu faci nunta vineri, si pe deasupra si in postul Craciunului??? Cred ca ne cam fraieresti!!!
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 19 nov 2009 20:13 de valentine

Si-am sa vin la nunta ta, chiar de inima mi-e grea, sa-ti spun sa fii fericita si sa uiti ca mi-ai fost iubita

Ai tai vroiau ginere bogat, sa aduca in casa tot ce si-au dorit, si-au pus in gand sa ne desparta si cu altul te-au casatorit...

sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

scris pe 19 nov 2009 20:42 de Incepator

Sa fie intr-un ceas bun si cu noroc !

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

Maria77

Senior member
124 mesaje

scris pe 19 nov 2009 21:54 de Maria77

Sa fie intr-un ceas bun si cu noroc !

Ms mult Si am si un raspuns pt Cutarescu. Cade pe 27 cununia civila sa stii. Cununia religioasa cade pe 28.

Maria
sus

Maria77

Senior member
124 mesaje

scris pe 20 nov 2009 23:11 de Maria77

Mai sunt 9 zile

Maria
sus
Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

18 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online