O iubesc,dar ea e orbita de unul care are prietena
Pagina 1 din 1
razvaner
Newbie 5 mesaje
|
O iubesc,dar ea e orbita de unul care are prietena
Salut Sunt Razvan am si eu o problema in legatura cu o fata care pot zice ca o iubesc ...tot timpul ma gandesc la ea ce face ma afecteaza cand este suparata sunt fericit cand ea este fericita ... Sa va zic pe scurt povestea mea :
Am intalnit aceasta fata in martie anul acesta,la inceput foarte bine ne intelegeam excelent vorbeam despre aproape orice dar ea atunci avea un prieten care il iubea ca ochii din cap...am tot vorbit cu ea el tot il ranea mie ca imi placea foarte mult de ea nu ii dadeam sfaturi sa se desparta de el ca mie nu imi place chear deloc sentimentul ca din vina mea s-a despartit ...si in final s-a despartit de el pe data de 20 iunie ea a vrut sa incercam o relatie impreuna .
Foarte bine ne-am bagat impreuna dar eu am facut marea greseala de a avea un blocaj atunci nu stiu cum am patit adica nu mai radeam nu ne mai distram ca inainte poate ca si eu nu vroiamm sa zic anumite lucruri care credeam ca o sa o raneasca am fost impreuna 1 luna si 8 zile problema a fost din partea mea ca eu am fost prost si nu prea ii acordam atentia necesara nu ii ziceam exact ce simt despre ea si toate chestiile astea care acuma regret nespus pot zice ca daca vreodata se v-a putea intoarce in timp m-as bate urat de tot pentru fazele care i le-am facut , mi-am dat seama ce am facut dupa ce a zis ca nu mai vrem sa fim impreuna atunci mi-am dat seama ca ingerul care il iubesc a plecat de langa mine de atunci am tot incercat sa o fac sa se razgandeasca sa imi acorde a 2a sansa chear pot zice ca nu imi sta in fire sa ma schimb mult pentru cineva dar pentru ea mi-as da si viata.
Dupa relatia noastra am ramas ca inainte foarte buni prieteni ea acuma ma considera cel mai bun prieten al ei dar eu am scanteia ceea in suflet ca poate o sa ma ierte pentru ce greseli am facut nu pot zice ce nu am zis despre ce am gresit si ca imi pare nespus de rau . Aseara un amic de al meu a inceput sa vorbeasca cu ea si sa ii zica despre mine spre surprinderea mea el ii dadea tot ce ziceam despre ca : tin nespus de mult la ea chear pot zice ca o iubesc foarte mult shi nu as face nici o data aceleasi greseli . Insa spre surprinderea mea amicul meu i-a zis ca are o relatie care prietena nu il pretuieste si ca vrea sa o faca geloasa insa ea i-a zis ca poate sa il ajute adica sa se bage impreuna si el si eu credem ca nu este doar asta la mijloc acuma nu stiu ce sa fac ea i-a zis lui ca eu nu mai am nici o sansa poate ca a fost greseala mea ca am vrut sa fim prieteni foarte buni si acuma pentru o relatie care crede ea ca nu conteaz sa isi piarda un prieten foarte bun . Insa eu i-am zis de nespuse ori daca imi dai o a 2a sansa promit ca nu v-a afecta relatia noastra ca pirieteni ..am ramas un pic masca la faza cu propunerea ei fata de prietenul meu acuma sunt foarte buimac de cap nu stiu ce sa fac daca mai merita sa incerc sa fac ceva in privinta asta sau sa incerc sa imi gasesc pe altcineva dar nu stiu de ce gandul meu imi sta numai la ea tot timpul ma gandesc la ea . Spuneti-mi ce sa fac va rog frumos
|
sus |
|
cutarescu
Veteran member 255 mesaje
|
Re: o iubesc dar ea e orbita de unu care are priet
Sincer sa fiu n-am avut rabdare sa citesc tot ce ai scris, cred ca puteai sa explici tot în mai putine rînduri, dar poate altii vor avea rabdare.
|
sus |
|
basturk
Expert member 1183 mesaje
|
Re: Re: o iubesc dar ea e orbita de unu care are p
scris pe 22 oct 2009 19:31 de basturk
mda....esti atent?s-ar putea sa nu iti placa raspunsul meu.
in primul rand tu ai fost langa ea cand era cu ex.pt ea ai fost cel mai bun amic, sau ceva de genul, ai fost un umar pe care ea s-a sprijinit si pe care a plans.dupa despartire s-a cuplat cu tine.de ce? pt ca u ai fost sprijinul ei moral, nu ca i-ar fi placut de tine.nopeee...tu o faceai sa rada si a preferat sa nu te piarda si pe tine cum l-a pierdut pe x( treaba facuta inconstient).dupa o luna, cum spui tu, probabil ca ti-a descoperit un defect, sau 2 , sau...nu mai conteaza, doar ca a fost suficient sa se dea cu capul de tavan si sa-si spune: baiatul asta nu merita sa ii iert "x" greseala, pt ca nu tin la el, nu il iubesc, deci....ciao.daca ii erai amic, iti ierta, pt k nu o afecta cu nimic.nu stiu daca ai inteles ceva, dar ar fi bine sa inchei acest capitol din viata ta forever, nu de altceva dar iti faci singur rau.si ca sfat pt viitor: fereste-te de fetele care trec printr-o despartire(adik nu te gandii sa te cuplezi cu ele,doar la o relatie de amicitie) pentru ca nici ele nu sunt capabile sa iti spuna ce vor in acel moment.multa bafta
Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
|
sus |
|
ancu
Junior member 18 mesaje
|
Re: o iubesc dar ea e orbita de unu care are priet
scris pe 23 oct 2009 02:59 de ancu
Salut Sunt Razvan am si eu o problema in legatura cu o fata care pot zice ca o iubesc ...tot timpul ma gandesc la ea ce face ma afecteaza cand este suparata sunt fericit cand ea este fericita ... Sa va zic pe scurt povestea mea :
Am intalnit aceasta fata in martie anul acesta,la inceput foarte bine ne intelegeam excelent vorbeam despre aproape orice dar ea atunci avea un prieten care il iubea ca ochii din cap...am tot vorbit cu ea el tot il ranea mie ca imi placea foarte mult de ea nu ii dadeam sfaturi sa se desparta de el ca mie nu imi place chear deloc sentimentul ca din vina mea s-a despartit ...si in final s-a despartit de el pe data de 20 iunie ea a vrut sa incercam o relatie impreuna .
Foarte bine ne-am bagat impreuna dar eu am facut marea greseala de a avea un blocaj atunci nu stiu cum am patit adica nu mai radeam nu ne mai distram ca inainte poate ca si eu nu vroiamm sa zic anumite lucruri care credeam ca o sa o raneasca am fost impreuna 1 luna si 8 zile problema a fost din partea mea ca eu am fost prost si nu prea ii acordam atentia necesara nu ii ziceam exact ce simt despre ea si toate chestiile astea care acuma regret nespus pot zice ca daca vreodata se v-a putea intoarce in timp m-as bate urat de tot pentru fazele care i le-am facut , mi-am dat seama ce am facut dupa ce a zis ca nu mai vrem sa fim impreuna atunci mi-am dat seama ca ingerul care il iubesc a plecat de langa mine de atunci am tot incercat sa o fac sa se razgandeasca sa imi acorde a 2a sansa chear pot zice ca nu imi sta in fire sa ma schimb mult pentru cineva dar pentru ea mi-as da si viata.
Dupa relatia noastra am ramas ca inainte foarte buni prieteni ea acuma ma considera cel mai bun prieten al ei dar eu am scanteia ceea in suflet ca poate o sa ma ierte pentru ce greseli am facut nu pot zice ce nu am zis despre ce am gresit si ca imi pare nespus de rau . Aseara un amic de al meu a inceput sa vorbeasca cu ea si sa ii zica despre mine spre surprinderea mea el ii dadea tot ce ziceam despre ca : tin nespus de mult la ea chear pot zice ca o iubesc foarte mult shi nu as face nici o data aceleasi greseli . Insa spre surprinderea mea amicul meu i-a zis ca are o relatie care prietena nu il pretuieste si ca vrea sa o faca geloasa insa ea i-a zis ca poate sa il ajute adica sa se bage impreuna si el si eu credem ca nu este doar asta la mijloc acuma nu stiu ce sa fac ea i-a zis lui ca eu nu mai am nici o sansa poate ca a fost greseala mea ca am vrut sa fim prieteni foarte buni si acuma pentru o relatie care crede ea ca nu conteaz sa isi piarda un prieten foarte bun . Insa eu i-am zis de nespuse ori daca imi dai o a 2a sansa promit ca nu v-a afecta relatia noastra ca pirieteni ..am ramas un pic masca la faza cu propunerea ei fata de prietenul meu acuma sunt foarte buimac de cap nu stiu ce sa fac daca mai merita sa incerc sa fac ceva in privinta asta sau sa incerc sa imi gasesc pe altcineva dar nu stiu de ce gandul meu imi sta numai la ea tot timpul ma gandesc la ea . Spuneti-mi ce sa fac va rog frumos
Eu,din povestirea ta mi-am dat seama ca o iubesti foarte mult,din moment ce ti-ai da viata pentru ea.Cred ca ar fi bine sa mai ai o discutie cu ea,sa-i spui care sunt adevaratele tale sentimente,ca o iubesti si s-o intrebi daca iti mai da o sansa sa repari greselile facute si sa o faci fericita....Dar nu cred ca ea simte acelasi lucru pentru tine,sau daca este asa serioasa,fara suparare,din moment ce vrea sa fie cu prietenul tau,care la randul lui are prietena,indiferent de circumstante...Eu,personal nu suport astfel de femei care se baga in relatiile altora...
|
sus |
|
Black_06
Veteran member 240 mesaje
|
da...deci te duci la ea si ii spui ca ai fost un... si gata!!
mai ales daca zici ca sunteti prieteni buni
ciudat mi se pare ca povestea asta aduce putin cu a mea
putiiiin
Adica si tu ai fost un....
"Iti trebuie totusi cap ca sa iti dai seama ca esti prost"
|
sus |
|
basturk
|
scris pe 23 oct 2009 17:34 de basturk
amice, asculta la mine.ce sa te mai duci sa ii spui direct???eu sunt sigur ca ea e constienta de sentimentele pe care i le porti, dar o intereseaza atat de mult incat nu se gandeste ca iti face rau vorbind cu "prietenul" tau.daca te mai duci si ceri mila, nu vei primi decat umilinta.pune piciorul in prag cu fruntea sus( ca doar ai si u ceva orgoliu si nu stai pe la fereastra ei plangand).daca te vrea, te cauta.tu ai incercat destul.fi baiat istet si arata-i ce "partida" a pierdut
Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
|
sus |
|
justme18
Junior member 20 mesaje
|
Re: Re: Re: o iubesc dar ea e orbita de unu care a
amice, asculta la mine.ce sa te mai duci sa ii spui direct???eu sunt sigur ca ea e constienta de sentimentele pe care i le porti, dar o intereseaza atat de mult incat nu se gandeste ca iti face rau vorbind cu "prietenul" tau.daca te mai duci si ceri mila, nu vei primi decat umilinta.pune piciorul in prag cu fruntea sus( ca doar ai si u ceva orgoliu si nu stai pe la fereastra ei plangand).daca te vrea, te cauta.tu ai incercat destul.fi baiat istet si arata-i ce "partida" a pierdut
sunt de acord cu tine
|
sus |
|
basturk
|
Re: Re: Re: Re: o iubesc dar ea e orbita de unu ca
scris pe 24 oct 2009 09:57 de basturk
sunt de acord cu tine
pai zau asa.baiatu asta se bate cu pumnii in piept pentru o persoana care nu merita nici cat negru sub unghie.si pana la urma...e pamantul plin de femei ( si de barbati)
|
sus |
|
razvaner
Newbie 5 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: o iubesc dar ea e orbita de un
pai zau asa.baiatu asta se bate cu pumnii in piept pentru o persoana care nu merita nici cat negru sub unghie.si pana la urma...e pamantul plin de femei ( si de barbati)
nu inteleg faza cu "asta se bate cu pumnii in piept" ....la ce te referi ca ma bat cu pumnii in piept
|
sus |
|
sweetgirl16
Expert member 512 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: o iubesc dar ea e orbita d
nu inteleg faza cu "asta se bate cu pumnii in piept" ....la ce te referi ca ma bat cu pumnii in piept Vrea sa spuna ca tu te stresezi prea mult pt fata asta si are dreptate pt ca daca ea simte ceva pt tine o sa vina singura la tine.Tu ai incercat destul. parerea mea...
Amprentele digitale si fulgii de zapada nu sunt singurele elemente caracterizate prin unicitate absoluta...
|
sus |
|
basturk
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o iubesc dar ea e orbi
scris pe 27 oct 2009 10:11 de basturk
Vrea sa spuna ca tu te stresezi prea mult pt fata asta si are dreptate pt ca daca ea simte ceva pt tine o sa vina singura la tine.Tu ai incercat destul. parerea mea...
exact.cat vrei sa lupti?pana la moarte?fi serios...ai toata viata inainte.sigur vei gasi pe cineva care sa te aprecieze fara ca tu sa depui prea mult efort
|
sus |
|
basturk
|
scris pe 27 oct 2009 10:15 de basturk
eu nu am fost "un..."....pt ca sunt fata!
am patit la fel...m-am despartit de iubit ,am iesit cu un baiat el cica s-a cam indragostit....numai ca a cam omis sa arate asta si cand am aflat a fost prea tarziu.
dupa ce m-am linistit....si mi-au trecut unele chestii,relatie incheiata definitiv etc, am vorbit iar cu el si..... mi-am aratat ca intr-adevar a simtit ceva pt mine si mi-am dat seama ca undeva in sufletul meu a lasat o urma.
doar ca....
in fine.....ideea era ca el sa ii spuna naibi ce simte....sa nu astepte sa fie prea tarziu!
pt ca de cele mai multe ori ne trezim prea tarziu
deci v-ati despartit si dupa ce a-ti vorbit ai inteles ca avea ceva sentimente pt u.si?ce a rezolvat saracul?nimic!!! pai si atunci de ce il sfatuiesti sa mai vorvbeasca cu ea cand ei sunt deja despartiti?se pare ca deja este prea tarziu.nu trebuie sa se mai amageasca singur ci sa deschida ochii si sa isi traiasca viata linistit.
spui ca ex-ul tau a omis sa iti arate ca tine la tine.eu cred ca a facut-o , dar a facut-o in felul lui iar u aveai alte asteptari, sau, ai fost atat de "interesata" de el incat nu ai observat
|
sus |
|
sgc
Guest
|
Re: Re: Re: o iubesc dar ea e orbita de unu care a
scris pe 12 nov 2009 23:25 de sgc
amice, asculta la mine.ce sa te mai duci sa ii spui direct???eu sunt sigur ca ea e constienta de sentimentele pe care i le porti, dar o intereseaza atat de mult incat nu se gandeste ca iti face rau vorbind cu "prietenul" tau.daca te mai duci si ceri mila, nu vei primi decat umilinta.pune piciorul in prag cu fruntea sus( ca doar ai si u ceva orgoliu si nu stai pe la fereastra ei plangand).daca te vrea, te cauta.tu ai incercat destul.fi baiat istet si arata-i ce "partida" a pierdut lasa-te de sportul asta, ca nu te prinde! te-am apreciat ca moderator pe realitatea tv, dar in domeniul acesta, oricat de bineintentionat, ai pretinde ca esti, bati campii pe langa realitate, desi incerci sa te-ncadrezi in subiect.
|
sus |
|
valentine
Expert member 6465 mesaje
|
basturk...ai dat de belea
|
sus |
|
sgc
Guest
|
Re: O iubesc,dar ea e orbita de unul care are prie
scris pe 12 nov 2009 23:42 de sgc
Dupa relatia noastra am ramas ca inainte foarte buni prieteni ea acuma ma considera cel mai bun prieten al ei dar eu am scanteia ceea in suflet ca poate o sa ma ierte pentru ce greseli am facut nu pot zice ce nu am zis despre ce am gresit si ca imi pare nespus de rau . Aseara un amic de al meu a inceput sa vorbeasca cu ea si sa ii zica despre mine spre surprinderea mea el ii dadea tot ce ziceam despre ca : tin nespus de mult la ea chear pot zice ca o iubesc foarte mult shi nu as face nici o data aceleasi greseli . Insa spre surprinderea mea amicul meu i-a zis ca are o relatie care prietena nu il pretuieste si ca vrea sa o faca geloasa insa ea i-a zis ca poate sa il ajute adica sa se bage impreuna si el si eu credem ca nu este doar asta la mijloc acuma nu stiu ce sa fac ea i-a zis lui ca eu nu mai am nici o sansa poate ca a fost greseala mea ca am vrut sa fim prieteni foarte buni si acuma pentru o relatie care crede ea ca nu conteaz sa isi piarda un prieten foarte bun . Insa eu i-am zis de nespuse ori daca imi dai o a 2a sansa promit ca nu v-a afecta relatia noastra ca pirieteni ..am ramas un pic masca la faza cu propunerea ei fata de prietenul meu acuma sunt foarte buimac de cap nu stiu ce sa fac daca mai merita sa incerc sa fac ceva in privinta asta sau sa incerc sa imi gasesc pe altcineva dar nu stiu de ce gandul meu imi sta numai la ea tot timpul ma gandesc la ea . Spuneti-mi ce sa fac va rog frumos o singura persoana, un singur tip m-a orbit si pe mine-n viata asta, insa tot el m-a trezit, ca sa zic asa, ori de cate ori l-am prins pe forumul acesta si altele, in relatii cu multe alte persoane. habar n-am de ce mai citesc subiecte de acest gen, probabil, doar pt. a ma enerva pt. modul in care incearca sa tot deformeze trecutul si prezentul in favoarea lui, in incercarea de-a victimiza, spunand: "o iubesc dar..." dar dracu' stie ce... dar, ca e un un dar ce-a fost pana acum din partea ta, doar ca intrebare de-a mea. iar faza cu: "sunt gelos", nu vreau s-o mai aud - citesc, pt. ca nu exista om gelos, care sa recunoasca, ca-i gelos, asumandu-si, desigur propria identitate, nu precum madame sacaz, iar ca sa vorbesti despre gelozie, precis ca mai intai ar trebui sa ai o linie constanta in a iubi, si la fel de constanta in a iubi aceeasi persoana, iar mai apoi ar trebui, in calitate de persoana care iubeste, si mai este si geloasa, sa faci tot posibilul sa fii fizic, cat mai mult aproape de persoana pe care pretinzi c-o iubesti. ma rog, aproximativ, asta-m avut de spus. in fine, ar mai fi o chestie, legata de modul in care se bat cap in cap iubirea, asa-zisa iubire pt. o persoana, si a face lobby pt. alte persoane care ti-au trecut prin pat.
|
sus |
|
sgc
Guest
|
scris pe 12 nov 2009 23:45 de sgc
basturk...ai dat de belea
|
sus |
|
ExoticDream
Expert member 15906 mesaje
|
lasa-te de sportul asta, ca nu te prinde! te-am apreciat ca moderator pe realitatea tv, dar in domeniul acesta, oricat de bineintentionat, ai pretinde ca esti, bati campii pe langa realitate, desi incerci sa te-ncadrezi in subiect.
Ca sa nu mai bati tu campii pe aici, vrei sa iti pun o pila sa te dea astia la radio sau TV? Am constatat ca am doua VIPuri in bloc, poate te recomand, vrei? Trebuie sa-ti spun din capul locului ca nu-i vorba de OTV si nici de Realitatea, ci mai bine... So?
"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)
"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
|
sus |
|
razvaner
Newbie 5 mesaje
|
Re: Re: O iubesc,dar ea e orbita de unul care are
o singura persoana, un singur tip m-a orbit si pe mine-n viata asta, insa tot el m-a trezit, ca sa zic asa, ori de cate ori l-am prins pe forumul acesta si altele, in relatii cu multe alte persoane. habar n-am de ce mai citesc subiecte de acest gen, probabil, doar pt. a ma enerva pt. modul in care incearca sa tot deformeze trecutul si prezentul in favoarea lui, in incercarea de-a victimiza, spunand: "o iubesc dar..." dar dracu' stie ce... dar, ca e un un dar ce-a fost pana acum din partea ta, doar ca intrebare de-a mea. iar faza cu: "sunt gelos", nu vreau s-o mai aud - citesc, pt. ca nu exista om gelos, care sa recunoasca, ca-i gelos, asumandu-si, desigur propria identitate, nu precum madame sacaz, iar ca sa vorbesti despre gelozie, precis ca mai intai ar trebui sa ai o linie constanta in a iubi, si la fel de constanta in a iubi aceeasi persoana, iar mai apoi ar trebui, in calitate de persoana care iubeste, si mai este si geloasa, sa faci tot posibilul sa fii fizic, cat mai mult aproape de persoana pe care pretinzi c-o iubesti. ma rog, aproximativ, asta-m avut de spus. in fine, ar mai fi o chestie, legata de modul in care se bat cap in cap iubirea, asa-zisa iubire pt. o persoana, si a face lobby pt. alte persoane care ti-au trecut prin pat.
problema este ca da am recunoscut ca sunt gelos pe prietenul meu dar prietenul meu a luat totul ca eu fiind un obstacol...ca pe o provocare si eu nu cred ca la un prieten bun ai face asa ceva doar la un inamic ai face asa ceva parerea mea...na nu stiu ce sa zic. Eu am rupt legatura cu prietenul meu din aceasta cauza cu ea am ramas buni prietnei na...spunet-mi si voi ce sa fac sa mai vb cu prietenul meu sau sa o las totul balta, eu pana acuma am primit doar sfaturi sa o las balta cu prietenia mea fata de el la ce mi-a facut...
|
sus |
|
sgc
Guest
|
scris pe 13 nov 2009 22:08 de sgc
nu merci. pe andrei gheorghe, l-am gasit in lista mea de messenger, de pe dropinagain7, in urma cu ceva, luni, cand am verificat din intamplare adresa. ceva, cu rufus si ceva, probabil, n-a stiut omul a cui e adresa, sau poate ca stia foarte bine. drept e ca in ultima luna, de doua ori am intrat pe forumul asta al vostru si tot de-atatea ori m-am contrat cui el, desi, l-am apreciat ca moderator la realitatea tv. pe dara-mihaela codescu, am avut-o in lista de messenger de pe holdme4ever2001, in luna august, anul acesta, pt. cateva zile. ma rog, ideea e ca ar fi ideal sa ma scutesti. i-am spus si maica-tii pe weblog, iti repet si tie aici, cu cat mai putine tangentze, sau deloc, cu atat mai bine.
|
sus |
|
sgc
Guest
|
Re: Re: Re: O iubesc,dar ea e orbita de unul care
scris pe 13 nov 2009 22:14 de sgc
problema este ca da am recunoscut ca sunt gelos pe prietenul meu dar prietenul meu a luat totul ca eu fiind un obstacol...ca pe o provocare si eu nu cred ca la un prieten bun ai face asa ceva doar la un inamic ai face asa ceva parerea mea...na nu stiu ce sa zic. Eu am rupt legatura cu prietenul meu din aceasta cauza cu ea am ramas buni prietnei na...spunet-mi si voi ce sa fac sa mai vb cu prietenul meu sau sa o las totul balta, eu pana acuma am primit doar sfaturi sa o las balta cu prietenia mea fata de el la ce mi-a facut... deci, in ceea ce scrii aici, iti dau dreptate. nu se fac astfel de chestii intre prieteni: prieten la prieten, prietena la prietena, prieten la prietena si, sau prietena la prieten. sfaturi, n-am, pt. ca vad ca teoretic, le stii foarte bine pe toate, stii ce n-ar trebui sa fac prieten la prieten, stii cine greseste si repeta greselile, practic, insa..., doar azi, nu-i ieri, spre exemplu.
|
sus |
|
Pagina 1 din 1
loading...
Ai nevoie de informatii, sfaturi sau de ajutorul avizat al unui specialist?
Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa
apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul
seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!
spune-mi problema ta!
|
seXpert.ro iti pune la dispozitie
o baza de date completa despre dragoste, sex,
viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!
vezi lista de articole!
|
|
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|