Relatia la distanta s-a racit.....

Pagina 1 din 2
1   2   »

cooLZero

Junior member
41 mesaje

Relatia la distanta s-a racit.....

scris pe 18 nov 2009 00:11 de cooLZero

Salutare ... as vrea sa ma ajutati si pe mine la o problema de care nu pot scapa...
De 5 luni am o prietena pe care o iubesc enorm,si probabil si ea(cel putin asa zice).La inceput primele 2 luni au fost cele mai frumoase din viata mea, pot sa spun ca mi-am uitat viata dinainte sa fiu cu ea... dar in ultimul timp lucrurile s.au c.am inrautatit...E o distanta de 200 km intre noi, in vacanta ne vedeam in fiecare zi.. dar de cand a inceput scoala nu imi mai permit sa merg doar o data, de 2 ori pe luna ca sunt in cls 12-a si trebuie sa dau mare importanta scolii...De 2 sapt a inceput sa ma c.am ignore... am vorbit cu ea si mi.a zis ca is prea departe si nee vedem f rar...In fine eu am incercat sa gasesc o solutie cu toate ca nu e f lejera.. sa ma duc in fiecare weekend acolo adica sa ne intalnim 2 zile pe sapt i.am zis chestia asta aseara si inca nu mi.a raspuns.. nuj ce sa mai fac...Credeti-ma ca nu m.am gandit niciodata la consecinte...e nasoala dragostea asta cateodata... te impinge la disperare

Mai bine taci,sa creada lumea ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubii !!!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Relatia la distanta s-a racit.....

scris pe 18 nov 2009 00:35 de ExoticDream

Salutare ... as vrea sa ma ajutati si pe mine la o problema de care nu pot scapa...
De 5 luni am o prietena pe care o iubesc enorm,si probabil si ea(cel putin asa zice).La inceput primele 2 luni au fost cele mai frumoase din viata mea, pot sa spun ca mi-am uitat viata dinainte sa fiu cu ea... dar in ultimul timp lucrurile s.au c.am inrautatit...E o distanta de 200 km intre noi, in vacanta ne vedeam in fiecare zi.. dar de cand a inceput scoala nu imi mai permit sa merg doar o data, de 2 ori pe luna ca sunt in cls 12-a si trebuie sa dau mare importanta scolii...De 2 sapt a inceput sa ma c.am ignore... am vorbit cu ea si mi.a zis ca is prea departe si nee vedem f rar...In fine eu am incercat sa gasesc o solutie cu toate ca nu e f lejera.. sa ma duc in fiecare weekend acolo adica sa ne intalnim 2 zile pe sapt i.am zis chestia asta aseara si inca nu mi.a raspuns.. nuj ce sa mai fac...Credeti-ma ca nu m.am gandit niciodata la consecinte...e nasoala dragostea asta cateodata... te impinge la disperare

Cam repede s-a aprins si relativ stins iubirea voastra.... Cei 200 km nu sunt o proba usoara pentru toate cuplurile, se pare ca prietena ta nu are de gand sa indure sacrificiile pe care situatia le impune, desi tu faci tot ce se poate ca lucrurile sa stea cat mai acceptabil posibil... Stii, e o vorba, it takes two to tango.... Daca si tu, si ea ati decide si v-ati tine de hotararea de a depasi impedimentul distantei, poate ca relatia voastra ar avea o sansa, dar asa cum se prezinta situatia.... nu stiu....

Vorbeste cu ea (a propos, cati ani are?), vezi daca se simte in stare sa continue. Daca te-ar iubi cu adevarat, ar intelege ca ai un an dificil si ti-ar fi alaturi atat cat se poate, chestai cu mesajul fara raspuns mi se pare... cam impardonabila, nu lasi o asemenea idee in aer, mai ales cand vezi ca partenerul se straduieste sa faca totul bine.

Cam neserioasa fata asta.....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

cooLZero

Junior member
41 mesaje

Re: Re: Relatia la distanta s-a racit.....

scris pe 18 nov 2009 00:59 de cooLZero

Cam repede s-a aprins si relativ stins iubirea voastra.... Cei 200 km nu sunt o proba usoara pentru toate cuplurile, se pare ca prietena ta nu are de gand sa indure sacrificiile pe care situatia le impune, desi tu faci tot ce se poate ca lucrurile sa stea cat mai acceptabil posibil... Stii, e o vorba, it takes two to tango.... Daca si tu, si ea ati decide si v-ati tine de hotararea de a depasi impedimentul distantei, poate ca relatia voastra ar avea o sansa, dar asa cum se prezinta situatia.... nu stiu....

Vorbeste cu ea (a propos, cati ani are?), vezi daca se simte in stare sa continue. Daca te-ar iubi cu adevarat, ar intelege ca ai un an dificil si ti-ar fi alaturi atat cat se poate, chestai cu mesajul fara raspuns mi se pare... cam impardonabila, nu lasi o asemenea idee in aer, mai ales cand vezi ca partenerul se straduieste sa faca totul bine.

Cam neserioasa fata asta.....

Tot 18 ani are si ea...Intradevar cea mai buna solutie ar fi sa vb cu ea...Dar ce sai zic? cum sai zic?ma pierd crede.ma... Inca ma gandesc poate nu mi.a raspuns pt. ca inca se gandeste mi.a spus acum 2 zile sa o las sa se mai gandeasca pana sambata. Tin sa precizez ca ea invata f mult, canta are repetitii participa la o gramada de prezentari de moda are multe olimpiade ....normal ca are nevoie de cineva care sa fie langa ea tot timpul dar nu imi pot permite sa o pierd! numai pe EA o am in fata ochilor...In fine am trecut prin atetea lucruri frumoase absolut nimic nu s-a intamplat mecanic...Chiar si prima data cand am facut dragoste a fost in alta tara..a fost superb...Tin la ea de 4 ani... si i.am zis ca intr-o zi va fi a mea...Credeti-ma ca m.a adus la realitate fata asta .. am avut inainte relatii de 1 an si am iubit .. dar nu ca si acum..Inainte eram altfel cu fetele mai impunator, mai nepasator, in viata de zi cu zi pot spune ca am fost un "golan" toata ziua eram la un Joint cu baietii is prea multe lucruri pe care nu vi le mai insir sa va plictisesc..Tot timpul cu fetele ma descurc f bine nu am nevoie de nici un ajutor stiu ce si cum sa fac sa fac o fata sa fie cu mine...Dar ea e diferita ... nu mai stiu ce sa vb cu ea ...pur si simplu ma pierd...

Mai bine taci,sa creada lumea ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubii !!!
sus

Black_06

Veteran member
240 mesaje

Re: Re: Re: Relatia la distanta s-a racit.....

scris pe 18 nov 2009 09:47 de Black_06

Tot 18 ani are si ea...Intradevar cea mai buna solutie ar fi sa vb cu ea...Dar ce sai zic? cum sai zic?ma pierd crede.ma... Inca ma gandesc poate nu mi.a raspuns pt. ca inca se gandeste mi.a spus acum 2 zile sa o las sa se mai gandeasca pana sambata. Tin sa precizez ca ea invata f mult, canta are repetitii participa la o gramada de prezentari de moda are multe olimpiade ....normal ca are nevoie de cineva care sa fie langa ea tot timpul dar nu imi pot permite sa o pierd! numai pe EA o am in fata ochilor...In fine am trecut prin atetea lucruri frumoase absolut nimic nu s-a intamplat mecanic...Chiar si prima data cand am facut dragoste a fost in alta tara..a fost superb...Tin la ea de 4 ani... si i.am zis ca intr-o zi va fi a mea...Credeti-ma ca m.a adus la realitate fata asta .. am avut inainte relatii de 1 an si am iubit .. dar nu ca si acum..Inainte eram altfel cu fetele mai impunator, mai nepasator, in viata de zi cu zi pot spune ca am fost un "golan" toata ziua eram la un Joint cu baietii is prea multe lucruri pe care nu vi le mai insir sa va plictisesc..Tot timpul cu fetele ma descurc f bine nu am nevoie de nici un ajutor stiu ce si cum sa fac sa fac o fata sa fie cu mine...Dar ea e diferita ... nu mai stiu ce sa vb cu ea ...pur si simplu ma pierd...

Tipule,poate eu sunt ala cu pesimismul,imi cer scuze anticipat pentru asta.....
Gandeste,daca participa la prezentari de moda=este frumoasa(nice),daca mai si canta, are si olimpiade,numarul de persoane din jurul ei creste considerabil=posibil altul ti-a luat locul.
Faptul ca nu ti-a raspuns la o propunere asa serioasa denota lipsa de interes din partea ei,oricat de multe olimpiade are sau nu stiu ce prezentari....
Eu zic sa te pregaesti cat mai bine sufleteste,gandeste ca ai doar 18 si ai toata viata in fata,nu incerca sa o sufoci cu intrebari multe si gesturi de om disperat fiindca o indepartezi.....
Eu zic sa vorbesti cu ea simplu si concis,fata in fata....iti vei da seama din orice ezitare ca ceva sigur s-a intamplat.....

Eu ti-am insiruit aici o serie de idei si sfaturi...pana la urma este vorba de tine si vad ca totusi iti merge capul,deci,pune-l la contributie,axeaza-te pe scoala si gandeste asa,"daca tu nu ai gresit iar cu ea s-a intamplat ceva,inseamna ca relatia voastra nu are sorti de izbanda"....

Lasand la o parte pesimismult cu care am inceput,poate are ea indoieli in privinta relatiei la distanta,totusi,18 ani nu inseamna o experienta mare in relatii....

Concluzie : Discutati fata in fata,intreab-o daca vede vreun viitor alaturi de tine,cel mai important,incearca sa nu pari disperat....

Succes

"Iti trebuie totusi cap ca sa iti dai seama ca esti prost"
sus

anduu

Junior member
47 mesaje

Re: Re: Re: Re: Relatia la distanta s-a racit.....

scris pe 18 nov 2009 11:48 de anduu

Black06 are dreptate oricum la 18 ani pe cat de repede te indragostesti pe atat de repede iti trece. nici eu nu vreau sa fiu pesimist dar daca nici nu ti-a răspuns e posibil să se fi răcit mai repede ca tine
oricum ai sa te mai indragostesti stai fara grija daca nu cumva işi revine
sus

cooLZero

Junior member
41 mesaje

scris pe 18 nov 2009 15:01 de cooLZero

Tipule,poate eu sunt ala cu pesimismul,imi cer scuze anticipat pentru asta.....
Gandeste,daca participa la prezentari de moda=este frumoasa(nice),daca mai si canta, are si olimpiade,numarul de persoane din jurul ei creste considerabil=posibil altul ti-a luat locul.
Faptul ca nu ti-a raspuns la o propunere asa serioasa denota lipsa de interes din partea ei,oricat de multe olimpiade are sau nu stiu ce prezentari....
Eu zic sa te pregaesti cat mai bine sufleteste,gandeste ca ai doar 18 si ai toata viata in fata,nu incerca sa o sufoci cu intrebari multe si gesturi de om disperat fiindca o indepartezi.....
Eu zic sa vorbesti cu ea simplu si concis,fata in fata....iti vei da seama din orice ezitare ca ceva sigur s-a intamplat.....

Eu ti-am insiruit aici o serie de idei si sfaturi...pana la urma este vorba de tine si vad ca totusi iti merge capul,deci,pune-l la contributie,axeaza-te pe scoala si gandeste asa,"daca tu nu ai gresit iar cu ea s-a intamplat ceva,inseamna ca relatia voastra nu are sorti de izbanda"....

Lasand la o parte pesimismult cu care am inceput,poate are ea indoieli in privinta relatiei la distanta,totusi,18 ani nu inseamna o experienta mare in relatii....

Concluzie : Discutati fata in fata,intreab-o daca vede vreun viitor alaturi de tine,cel mai important,incearca sa nu pari disperat....

Succes

Hmm cu toate ca NU cred nici cum varianta ta sa aiba pe altul..Din pacate nu o pot exclude!Din 2 motive
1. Nu mi.a raspuns la mesaj cand eu deja cred ca am gasit o solutie ff avantajoasa pt. ea.(gresesc?)
Si 2. Pt. simplul fapt ca asa am procedat si eu sa fie a mea.. Ea avea prieten deja de vreun an si timp de un an nu am incetat sa o sun sa vb cu ea sa o scot la un suc pana am prins momentu cand s.au certat ei doi si am facut.o sa fie a mea.
Deci ce vreau sa zic este urmatorul lucru : Daca a dat de un sclav ( ca si mine de altfel ) care so abureasca intruna in fiecare zi.. io la distanta is inofensiv, pur si simplu nu am cum sa intervin.
Dar un lucru is convins cat timp are prieten nu face prostii.
Sper sa nu fie asta singura solutie ... mai astept raspunsuri.

sus

Firentze

Expert member
546 mesaje

scris pe 18 nov 2009 15:53 de Firentze

Si eu am o relatie la distanta.Eu sunt din Iasi el din Braila.Stiam de la bun inceput in ce ma bag si intr-adevar au fost momente din astea si pentru noi...chiar si in ultima saptamana in schimb am vb cu el motivul nu as fi eu ci niste probleme de familie...a ramas sa mi le spuna.Ideea e ca daca te iubeste atat demult pe cat spune nu ar conta ca va vedeti rar.Orice relatie indiferent daca e la distanta sau sunteti din acelasi oras/sat/comuna trebuie bazata pe incredere,iubire si respect.Am si eu momente cand plang ca nu-mi acorda atentia necesara uneori...dar trebuie sa-l inteleg ca este ocupat.Asa si tu trebuie sa intelegi ca ea este ocupata,dar daca nu-si revine intr-o saptamana...eu zic ca nu e dispusa sa aiba o relatie atat de serioasa la distanta...

0604
sus

cooLZero

Junior member
41 mesaje

scris pe 18 nov 2009 17:24 de cooLZero

OMG am inceput deja sa accept realitatea si am urmat sfatul lui black si ExoticDream, si i.am trimis un mesaj in care am luat.o mai "dur" pe scurt va zic ca i.am scris ca astept raspunsul ei sambata cand ne vom intalni, si i.am precizat ca nu astept nici un raspuns de la ea... si vad ca mi.a raspuns
Deja nu mai pricep nimic...cand ii spun ca o iub etc etc. numi rasp la mesaje, dar cand observa ca devin indiferent si imi schimb parerea despre ea imi raspunde.

sus

Black_06

Veteran member
240 mesaje

scris pe 18 nov 2009 17:32 de Black_06

OMG am inceput deja sa accept realitatea si am urmat sfatul lui black si ExoticDream, si i.am trimis un mesaj in care am luat.o mai "dur" pe scurt va zic ca i.am scris ca astept raspunsul ei sambata cand ne vom intalni, si i.am precizat ca nu astept nici un raspuns de la ea... si vad ca mi.a raspuns
Deja nu mai pricep nimic...cand ii spun ca o iub etc etc. numi rasp la mesaje, dar cand observa ca devin indiferent si imi schimb parerea despre ea imi raspunde.

Paiiii....este cam indecisa,urmeaza sfatul meu si incearca sa nu pari disperat

"Iti trebuie totusi cap ca sa iti dai seama ca esti prost"
sus

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

scris pe 19 nov 2009 00:00 de vladbodan

Din ceea ce spui tu momentan, singura concluzie care o pot trage momentan este ca ea nu prea se implica in aceasta relatie, ori nu si-o doreste, ori ii pare mult prea complicata/grea pentru ea...

sunt de 2 ani si ceva timp de cand am umblat saptamanal la 150 km de mine si de curand am cam rupt relatia dintre noi, si-ti pot spune ca nu e chiar atat de usor, si ceea ce ii lipseste ei este putin interes si optimism in aceasta relatie, daca ea nu poate suporta faptul ca 5 zile sau mai mult pana in urmatoarea saptamana ... nu poate rezista fara tine, parerea mea sincera e, ca e genul de persoana caruia i-ar placea probabil sa va vedeti mult mai des, dar toate astea pot compensa cu foarte multa comunicatie intre voi doi, adica sa povestiti zilnic ce vi s-a intamplat pe scurt...

pe langa asta, eu in relatia la distanta am invatat ca as tolera mult mai mult o fata decat sa ma vad zilnic cu ea si sa-mi faca mofturi la orice, asa macar aveam 2 zile in care sa ma ocup de ea, iar restul sa fac ce fac de obicei, sa mai merg la scoala, sa ies cu prietenii, sa ma simt bine, etc...

singurul sfat care ti-l pot oferii, este sa mergi hotarat in viitorul weekend oricand ar fii, si sa vorbesti foarte deschis despre relatia voastra, sa spui ceea ce iti doresti cu adevarat, sa propui una alta... sa comunicati mai des, sa prinda si ea putin interes ca daca nu .... nu are nici un sens

You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
While I hunt like a hound.

You're a mug,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus

cooLZero

Junior member
41 mesaje

scris pe 19 nov 2009 16:36 de cooLZero

Din ceea ce spui tu momentan, singura concluzie care o pot trage momentan este ca ea nu prea se implica in aceasta relatie, ori nu si-o doreste, ori ii pare mult prea complicata/grea pentru ea...

sunt de 2 ani si ceva timp de cand am umblat saptamanal la 150 km de mine si de curand am cam rupt relatia dintre noi, si-ti pot spune ca nu e chiar atat de usor, si ceea ce ii lipseste ei este putin interes si optimism in aceasta relatie, daca ea nu poate suporta faptul ca 5 zile sau mai mult pana in urmatoarea saptamana ... nu poate rezista fara tine, parerea mea sincera e, ca e genul de persoana caruia i-ar placea probabil sa va vedeti mult mai des, dar toate astea pot compensa cu foarte multa comunicatie intre voi doi, adica sa povestiti zilnic ce vi s-a intamplat pe scurt...

pe langa asta, eu in relatia la distanta am invatat ca as tolera mult mai mult o fata decat sa ma vad zilnic cu ea si sa-mi faca mofturi la orice, asa macar aveam 2 zile in care sa ma ocup de ea, iar restul sa fac ce fac de obicei, sa mai merg la scoala, sa ies cu prietenii, sa ma simt bine, etc...

singurul sfat care ti-l pot oferii, este sa mergi hotarat in viitorul weekend oricand ar fii, si sa vorbesti foarte deschis despre relatia voastra, sa spui ceea ce iti doresti cu adevarat, sa propui una alta... sa comunicati mai des, sa prinda si ea putin interes ca daca nu .... nu are nici un sens

Am vb cu ea si mi.a spus ca o sa imi dea raspunsu sambata daca mai vrea sau nu sa continuam... deci nu cred ca o sa am ocazia sa povestim mai multe nu? S.au cum as putea proceda sa fac lucru asta? Apropo daca mi.ar raspunde iara cu nu stiu ce sa fac sau asa(i-au foc repede)....cred ca i.as pune direct sa nu ma m.ai salute niciodata .. Nu ma pot abtine sa nu zic ce simt din moment ce vad dezinteres ... cu toate ca o iubesc...

sus

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

scris pe 19 nov 2009 22:28 de vladbodan

Am vb cu ea si mi.a spus ca o sa imi dea raspunsu sambata daca mai vrea sau nu sa continuam... deci nu cred ca o sa am ocazia sa povestim mai multe nu? S.au cum as putea proceda sa fac lucru asta? Apropo daca mi.ar raspunde iara cu nu stiu ce sa fac sau asa(i-au foc repede)....cred ca i.as pune direct sa nu ma m.ai salute niciodata .. Nu ma pot abtine sa nu zic ce simt din moment ce vad dezinteres ... cu toate ca o iubesc...

cam pe acelasi motiv am arso si eu, doar ca ea e putin mai copila si nu intelege mesajul exact care vreau sa il transmit...

You're a mug,
You run with the wolves,
While I hunt like a hound.

You're a mug,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus

sgc

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Relatia la distanta s-a racit.

scris pe 19 nov 2009 22:53 de sgc

Hmm cu toate ca NU cred nici cum varianta ta sa aiba pe altul..
Dar un lucru is convins cat timp are prieten nu face prostii.
Sper sa nu fie asta singura solutie ... mai astept raspunsuri.

corect. de fapt, eu si fara prieten n-am facut prostii.
sus

sgc

Guest

scris pe 19 nov 2009 23:00 de sgc

cand mi-o merge yahoo si chatting-ul, primul lucru, pe care indubitabil il voi face, va fi sa raspund la mesaje, daca sunt. acum, urmeaza sa ma-ntrebe vladbogdan, daca am 18 ani, ca ieri m-a-ntrebat pe forum, daca am 14 ani si despre desene animate. oricum, si de-o merge si de nu, yahoo, cum, necum, macar pe forum, si tot o sa-ti spun la multi ani, sambata. n-am uitat.
sus

cooLZero

Junior member
41 mesaje

scris pe 20 nov 2009 00:19 de cooLZero

In fine... daca imi spune ca nu m.ai vrea sa continuam ce sa ii zic?Sa mai insist? s.au nu?Sa fiu mai bine indiferent si sa no mai bag in seama vreo sapt dupa care sa merg iara sa ma intalnesc cu ea si sa incerc atunci? Cum credeti ca e mai bine?

sus

vladbodan

Guest

scris pe 20 nov 2009 11:41 de vladbodan

cand mi-o merge yahoo si chatting-ul, primul lucru, pe care indubitabil il voi face, va fi sa raspund la mesaje, daca sunt. acum, urmeaza sa ma-ntrebe vladbogdan, daca am 18 ani, ca ieri m-a-ntrebat pe forum, daca am 14 ani si despre desene animate. oricum, si de-o merge si de nu, yahoo, cum, necum, macar pe forum, si tot o sa-ti spun la multi ani, sambata. n-am uitat.

1) nu stiu cum ai ajuns la asta
2) numele meu e vladbodan... nu vladboGdan
3) nu te-am intrebat ieri nimica nici macar nu eram in cluj ieri dapai sa si am acces la un pc
4) ziua mea deja a fost in 11 sept, si nu va fi sambata asta
5) ce droguri iei? ca e tare delirul tau
sus

sgc

Guest

scris pe 20 nov 2009 23:27 de sgc

1) nu stiu cum ai ajuns la asta
2) numele meu e vladbodan... nu vladboGdan
3) nu te-am intrebat ieri nimica nici macar nu eram in cluj ieri dapai sa si am acces la un pc
4) ziua mea deja a fost in 11 sept, si nu va fi sambata asta
5) ce droguri iei? ca e tare delirul tau
dar tu, cu ce le iei laurentiu, ca nici dracu', n-a afirmat ca-i ziua ta sambata, bai baiatule! puteai sa fi incercat caterinca asta ieftina, daca-i fi primit un singur e-mail . asa, insa..., ce sa zic, te-am prevenit ca te mai fac idiot, daca-mi dai ocazia, si uite, ca s-a ivit foarte repede.
nu, domnul ex-consul onorific, n-am 18 ani, dar sunt nascuta in anul 7Zero. priceput?!?
sus

sgc

Guest

scris pe 21 nov 2009 00:11 de sgc

In fine... daca imi spune ca nu m.ai vrea sa continuam ce sa ii zic?Sa mai insist? s.au nu?Sa fiu mai bine indiferent si sa no mai bag in seama vreo sapt dupa care sa merg iara sa ma intalnesc cu ea si sa incerc atunci? Cum credeti ca e mai bine?
la multi ani, sufletel! cu multa , eu, care cred ca, vedem noi cum ne-o fi mai bine. dar acum, &
sus

cooLZero

Junior member
41 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatia la distanta s-a ra

scris pe 22 nov 2009 00:43 de cooLZero

la multi ani, sufletel! cu multa , eu, care cred ca, vedem noi cum ne-o fi mai bine. dar acum, &

Cine esti >??? :O

sus

cooLZero

Junior member
41 mesaje

scris pe 22 nov 2009 00:43 de cooLZero

Cu mine vorbesti? s.au e o coincidenta>? ca zilele astea mi.a fost ziua :O

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 22 nov 2009 02:08 de ExoticDream

Sunt absolut convinsa ca valentine ar sti cum sa-ti explice acest comportament!

In alta ordine de idei, sper ca la aceasta ora te-ai lamurit cum stau lucrurile. Sincer, mie tacerea si lipsa ei de interes fata de incercarile tale de a face relatia mai usoara (data fiind distanta) imi sugereaza ca nu si-ar dori sa se complice cu o astfel de relatie. Exista si posibilitatea sa fie tentata de alt baiat, mai... local, dar nu neaparat, cred mai degraba ca este o fire comoda, care prefera sa renunte decat sa traga la jug, probabil i se pare mult mai simplu. Din pacate, asta arata si faptul ca sentimentele ei fata de tine nu sunt chiar extraordinare si ca priveste ceea ce ati trait voi in vacanta drept o aventura de o vara...

Sa ne spui cum au decurs lucrurile!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

cooLZero

Junior member
41 mesaje

scris pe 22 nov 2009 11:27 de cooLZero

In alta ordine de idei, sper ca la aceasta ora te-ai lamurit cum stau lucrurile. Sincer, mie tacerea si lipsa ei de interes fata de incercarile tale de a face relatia mai usoara (data fiind distanta) imi sugereaza ca nu si-ar dori sa se complice cu o astfel de relatie. Exista si posibilitatea sa fie tentata de alt baiat, mai... local, dar nu neaparat, cred mai degraba ca este o fire comoda, care prefera sa renunte decat sa traga la jug, probabil i se pare mult mai simplu. Din pacate, asta arata si faptul ca sentimentele ei fata de tine nu sunt chiar extraordinare si ca priveste ceea ce ati trait voi in vacanta drept o aventura de o vara...

O sa va spun dupa ce aflu cine e sgc si daca cu mine vorbeste, pt ca, culmea coincidentei mi.a fost ziua de nastere si mi.a dat quote mie nu la altul

sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 22 nov 2009 11:34 de McLove

O sa va spun dupa ce aflu cine e sgc si daca cu mine vorbeste, pt ca, culmea coincidentei mi.a fost ziua de nastere si mi.a dat quote mie nu la altul

Pai e simplu... S-a uitat la profil, acolo ai trecut data nasterii.

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

cooLZero

Junior member
41 mesaje

scris pe 22 nov 2009 12:00 de cooLZero

Pai is curios msgu asta de sus e pt mine? Cine oare sami scrie asa ceva?

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatia la distanta s-

scris pe 22 nov 2009 14:57 de ExoticDream

Pai is curios msgu asta de sus e pt mine? Cine oare sami scrie asa ceva?

Nu te mai chinui degeaba, sgc are probleme... de alta natura, face asociatii de idei extrem de ciudate pornind de la un nickname, o zi de nastere, un cuvant aruncat ici-colo, pentru ea totul are tangenta sau este secant vietii ei personale! Probabil ca datele din profilul tau au fost suficiente ca sa-ti fabrice o identitate fantomatica si de-acum nu mai scapi! Noi ne-am obisnuit demult, toti mai avem un pic si iesim la pensie, suntem posesori de copii din diferite relatii, avem profesii de tot felul, ne certam prin bloguri, forumuri, ziare si la Kiss FM.... heheheeee......

sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 22 nov 2009 14:59 de ExoticDream

Am vb cu ea si mi.a spus ca o sa imi dea raspunsu sambata daca mai vrea sau nu sa continuam...

Ce raspuns ai primit sau ati amanat intalnirea din cauza alegerilor?

sus

cooLZero

Junior member
41 mesaje

scris pe 22 nov 2009 15:15 de cooLZero

In fine ... voi aveti alt rationament se vede ca ati trecut de varsta asta de 18 ani mi.ati dat niste sfaturi bune dar, pe care nu le pot aplica pt. ca la varsta de 18 ani pur si simplu esti imatur oricat ai incerca sa pari ...ExoticDream mi-ai spus sa vb cu ea sa am o discutie cu ea... dar asa nu rezolvam absolut nimic! Cu cat observa ca fac mai multe pt. ea si daca ma duceam la un suc cu ea si vorbeam lucrurile alea nu faceam decat sa o indepartez de mine. Cu cat sunt m.ai indiferent si nepasator , cu atat e m.ai interesata de mine. Deci daca procedam asa, acum nu mai aveam nici o sansa. Acuma mai am si zic ca sunt destul de mari . Vineri mi.a trimis mesaj ca nu m.ai stie ce sa faca si vrea sa luam o pauza..bine inteles am fost indiferent si i.am trimis msg inapoi " lasa-ma odata "
Sambata dupa ce a observat ca nu am m.ai bagato in seama nu am sunato sa iesim n.a m.ai rezistat si m.ia trimis iar msg si m.a intrebat daca mai iesim sa povestim. I.am raspuns la fel de indiferent ca are dreptate m.ai bine o las in pace o vreme si in schimb am iesit cu o colega de a ei si cu inca o fata la un suc dupa care am mers intr.un club si am dansat un pik .. :P... eh astazi iara am vazut ca mi.a dat apel... dar nu o sai raspund pana saptamana viitoare la absolut nimic. Si is convins ca ea singura o sa se intoarca la mine, iar daca nu se intoarce inseamna ca nu am pierdut absolut nimic
Ce parere aveti?am procedat sau nu corect? Parerea mea ca o fata la varsta de 18 ani nu cauta altceva decat distractie!

sus

sgc

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatia la distanta s-

scris pe 22 nov 2009 23:27 de sgc

Cu mine vorbesti? s.au e o coincidenta>? ca zilele astea mi.a fost ziua :O
da. cu tine-am vorbit. dar m-ai dezamagit urat de tot. si nu m-ai dezamagit o ora, nu mai dezamagit o zi, o saptamana, o luna, ci m-ai dezamagit 6 ani de zile. o sa-mi spui, probabil, ca nu esti tu primul sau ultimul care ma dezamageste - foarte corect, in conditiile in care in acesti 6 ani m-a dezamagit aproape o romanie, o sa-mi spui, probabil, ca nu sunt eu prima sau ultima pe care-ai dezamagit-o - ma rog, am remarcat chestia asta de cand am descoperit singur.ro si sexpert.ro, din august 2004, si mai cu seama, de cand am mai scris si eu cate-un post aici, adica dupa inceputul lui ian. 2007. singura chestie e ca atunci cand dezamagirea vine de la o persoana, de care ma ciocnesc intamplator pe forum, sau, ma rog, afectiv nu reprezinta nimic pt. mine, dezamagirea parca nu lasa o asemenea amprenta, precum cea care vine de la o persoana pe care-am iubit-o f. mult. dar nu-i bai, sufletel, o sa te uit, si daca-mi va trece si nenorocita asta de durere de coloana, voi fi ca si nou-nascuta.
sus

cooLZero

Junior member
41 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatia la distant

scris pe 23 nov 2009 23:53 de cooLZero

Noah.. nimeni numi raspunde?

sus

sgc

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatia la dis

scris pe 24 nov 2009 00:01 de sgc

Noah.. nimeni numi raspunde?
sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

17 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online