Am pacalit-o ca am inselat-o, nu ma mai vrea

Pagina 1 din 2
1   2   »

zalmoxis93

Guest

Am pacalit-o ca am inselat-o, nu ma mai vrea

scris pe 22 nov 2009 23:43 de zalmoxis93

am avut o prietena pana nu de mult care imi este si colega.intr-o zi am vrut sa vad daca m-a inselat vreodata, a zis ca nu, e foarte sincera.eu i-am zis ca da doar vrand sa vad reactia ei.mi-a zis ca nu mai vrea sa fie cu mine din cauza asta.i-am spus ca am glumit dar i-a fost greu sa creada.dupa 2 zile mi-a zis ca nu prea mai vrea sa fim impreuna ca a durut-o chestia aia.e foarte sensibila.
eu am acceptat crezand ca nu mai pot face nimica desi imi era greu.dupa inca 2 zile mi-am dat seama ca nu pot sta asa..sa o vad zilnic si sa nu o pot saruta si alea alea.mi-a zis ca de ce nu am vorbit mai devreme despre asta.
sincer nu mai stiu ce sa cred,mi-a zis ca deja m-a uitat.nu cred ca se poate asa ceva dupa o relatie de 6 luni.acum e nehotarata.nu o fortez dar eu tot insist.va rog spuneti-mi ce sa fac...
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Am pacalit-o ca am inselat-o, nu ma mai vrea

scris pe 23 nov 2009 03:24 de Bozgoru

am avut o prietena pana nu de mult care imi este si colega.intr-o zi am vrut sa vad daca m-a inselat vreodata, a zis ca nu, e foarte sincera.eu i-am zis ca da doar vrand sa vad reactia ei.mi-a zis ca nu mai vrea sa fie cu mine din cauza asta.i-am spus ca am glumit dar i-a fost greu sa creada.dupa 2 zile mi-a zis ca nu prea mai vrea sa fim impreuna ca a durut-o chestia aia.e foarte sensibila.
eu am acceptat crezand ca nu mai pot face nimica desi imi era greu.dupa inca 2 zile mi-am dat seama ca nu pot sta asa..sa o vad zilnic si sa nu o pot saruta si alea alea.mi-a zis ca de ce nu am vorbit mai devreme despre asta.
sincer nu mai stiu ce sa cred,mi-a zis ca deja m-a uitat.nu cred ca se poate asa ceva dupa o relatie de 6 luni.acum e nehotarata.nu o fortez dar eu tot insist.va rog spuneti-mi ce sa fac...
d-abia astepta sa aiba motiv a se desparta de tine
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Am pacalit-o ca am inselat-o, nu ma mai vr

scris pe 23 nov 2009 12:03 de basturk

d-abia astepta sa aiba motiv a se desparta de tine

asa este.e scoala de 2 lei.cred ca a dat petrecere cand a vazut ca nu trebuie sa se munceasca sa gaseasca un motiv si i l-ai dat tu pe tava.las-o balta, nu e de tine

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

zalmoxis93

Guest

Re: Re: Re: Am pacalit-o ca am inselat-o, nu ma ma

scris pe 23 nov 2009 16:33 de zalmoxis93

asa este.e scoala de 2 lei.cred ca a dat petrecere cand a vazut ca nu trebuie sa se munceasca sa gaseasca un motiv si i l-ai dat tu pe tava.las-o balta, nu e de tine

eu i-am zis ca acuma is ca si unul nou.am si eu sansa mea la ea.si mi-a zis ca am un minus dar mai multe plusuri decat unul nou.daca ar fi fost asa de ce ar fi zis asta?
sus

Manilla

Veteran member
173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Am pacalit-o ca am inselat-o, nu m

scris pe 23 nov 2009 16:39 de Manilla

eu i-am zis ca acuma is ca si unul nou.am si eu sansa mea la ea.si mi-a zis ca am un minus dar mai multe plusuri decat unul nou.daca ar fi fost asa de ce ar fi zis asta?

Sincer sa iti spun, daca este in stare sa te primeasca inapoi dupa tot ceea ce ai facut, atunci tipa isi merita soarta. Merita din plin tot ceea ce i-ai facut.

Sunt ZEN. Ma contopesc cu universul!!!
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Am pacalit-o ca am inselat-o,

scris pe 23 nov 2009 16:46 de McLove

Sincer sa iti spun, daca este in stare sa te primeasca inapoi dupa tot ceea ce ai facut, atunci tipa isi merita soarta. Merita din plin tot ceea ce i-ai facut.

Pai ce i-a facut? Ca a zis " te-am inselat!" si nu era adevarat, o gluma total aiurea..
Nu mi se pare ceva incredibil, mai ales un motiv de despartire...

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

Manilla

Veteran member
173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am pacalit-o ca am inselat

scris pe 23 nov 2009 16:50 de Manilla

Pai ce i-a facut? Ca a zis " te-am inselat!" si nu era adevarat, o gluma total aiurea..
Nu mi se pare ceva incredibil, mai ales un motiv de despartire...

) Ai dreptate, am postat in alta parte din greseala )

Sunt ZEN. Ma contopesc cu universul!!!
sus

suchi

Veteran member
234 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am pacalit-o ca am ins

scris pe 23 nov 2009 20:39 de suchi

eu nu cred ca ea sa suparat doar ca iai zis tu "te-am inselat!",eu cred ca tu ai duso in disperare insistand in a zice asta si pur si simplu fetei ia perit cheful de tine.ca sa fii din nou cu ea fii romantic nu insistent,mai ales daca e o fata sensibila..

tot noi,dragi tovarasi
sus

sgc

Guest

Re: Re: Re: Re: Am pacalit-o ca am inselat-o, nu m

scris pe 23 nov 2009 22:16 de sgc

eu trebuie sa citesc, doar, ce-am zis, sau pot sa si zic ce-am de zis?!? da, avand in vedere ca n-a existat sex intre noi doi, esti intr-adevar ca si unul nou. unul nou insemnand orice mascul de pe site alive, sau post-mortem. cu minusurile si cu plusurile e mult de vb. intr-adevar ai multe plusuri, insa minusurile, stii cum e - se aduna, chiar daca se pastreaza semnul.
sus

zalmoxis93

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Am pacalit-o ca am inselat-o,

scris pe 23 nov 2009 23:04 de zalmoxis93

eu stiu sigur ca tine la mine.sper doar sa nu inmulteasca minusul cu plusurile.o sa fie o excursie de vreo 3 zile in care vine si ea.poate rezolv ceva acolo.
sus

sgc

Guest

scris pe 23 nov 2009 23:16 de sgc

eu stiu sigur ca tine la mine.sper doar sa nu inmulteasca minusul cu plusurile.o sa fie o excursie de vreo 3 zile in care vine si ea.poate rezolv ceva acolo.
ok. nu le-nmultesc.
sus

cooLZero

Junior member
41 mesaje

scris pe 24 nov 2009 00:27 de cooLZero

Sincer prietene essti batut in cap? Cat timp ai cu fata asta?Esti convins ca tine la tine? Tu crezi ca cineva renunta la tine pt. ca ai facut o gluma absolut nesemnificativa?
Nu ti se pare ca ii e greu sa spuna adevarul de obicei?
Iti zic io are ea un motiv bine intemeiat si a gasit un motiv absolut tampit de care sa va despartiti!
NU ii m.ai arata ca tii la ea nu m.ai vb cu ea!O sa vezi ca ea o sa se bage in seama cu tine si atunci fi INDIFERENT!(dar vorbeste frumos!) Nu-i mai trimite nici un msg si nici nu-i mai da apel! Dar daca tu continui sa o presezi si sai areti ca ti la ea nu faci altceva decat sa o indepartezi! Asculta-ma ca stiu mai bine!Daca tine la tine iti spun 100% ca o sa se intoarca la tine! Iar daca nu sa nu fi suparat pt. ca NU ai pierdut nimic. Sper ca ai inteles msg-u meu sami zici cum ai procedat
Bafta

Mai bine taci,sa creada lumea ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubii !!!
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 24 nov 2009 15:30 de McLove

Sincer prietene essti batut in cap? Cat timp ai cu fata asta?Esti convins ca tine la tine? Tu crezi ca cineva renunta la tine pt. ca ai facut o gluma absolut nesemnificativa?
Nu ti se pare ca ii e greu sa spuna adevarul de obicei?
Iti zic io are ea un motiv bine intemeiat si a gasit un motiv absolut tampit de care sa va despartiti!
NU ii m.ai arata ca tii la ea nu m.ai vb cu ea!O sa vezi ca ea o sa se bage in seama cu tine si atunci fi INDIFERENT!(dar vorbeste frumos!) Nu-i mai trimite nici un msg si nici nu-i mai da apel! Dar daca tu continui sa o presezi si sai areti ca ti la ea nu faci altceva decat sa o indepartezi! Asculta-ma ca stiu mai bine!Daca tine la tine iti spun 100% ca o sa se intoarca la tine! Iar daca nu sa nu fi suparat pt. ca NU ai pierdut nimic. Sper ca ai inteles msg-u meu sami zici cum ai procedat
Bafta

Aceasta metoda nu merge mereu. Unele fete sunt mai destepte, nu cedeaza la "vrajeala" asta...

sus

zalmoxis93

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am pacalit-o ca am

scris pe 24 nov 2009 17:56 de zalmoxis93

Aceasta metoda nu merge mereu. Unele fete sunt mai destepte, nu cedeaza la "vrajeala" asta...

De exemplu astazi am chemat-o in parc.Am tinut-o in brate dar nu m-a lasat sa o pp doar pe obraz).
Nu mai inteleg nimica.Cred ca o sa incetez sa ii mai arat ca tin la ea.
Lamuriti-ma!
sus

yony

Expert member
614 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am pacalit-o c

scris pe 24 nov 2009 18:24 de yony

De exemplu astazi am chemat-o in parc.Am tinut-o in brate dar nu m-a lasat sa o pp doar pe obraz).
Lamuriti-ma!

poate face pe victima si ii place sa fie rugata....
ii asa de incuiata inkt sa nu stie de gluma sau ce?

si uh p viitor dak vezi k nu ai cu cn glumi, las'o balta cu glumele astea
sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Am pacalit-o ca am inselat-o, nu ma mai vrea

scris pe 24 nov 2009 21:45 de Pasaroi_Cuminte

Pai daca tu ai pacalit-o ca ai inselat-o si ea te pacaleste ca te iubeste.

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Am pacalit-o ca am inselat-o, nu ma mai vr

scris pe 24 nov 2009 21:47 de McLove

Pai daca tu ai pacalit-o ca ai inselat-o si ea te pacaleste ca te iubeste.

OWNED!!!

sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

scris pe 25 nov 2009 01:55 de basturk

de unde stii tu ca tine la tine? si de ce esti asa sigur?pai daca la o gluma nesarata, ce-i drept, ea te-a lasat, cand o sa dati de greu.....????te impusca?amice, te amagesti singur .deschide ochii

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

gaozaruDULCE

Guest

scris pe 25 nov 2009 02:26 de gaozaruDULCE

las`o dreq serios isi bate joc de tine
sus

Liia

Senior member
81 mesaje

scris pe 25 nov 2009 09:31 de Liia

las`o dreq serios isi bate joc de tine

bla bla bla
ea ce sa creda ? "ah uite mi-a zis asta ca sa vada cum fac si acuma o da la intors .. crede ca ma pacaleste"
sigur asa gandeste.. sa fim seriosi.
sus

branzel

Guest

scris pe 25 nov 2009 10:52 de branzel

bla bla bla
ea ce sa creda ? "ah uite mi-a zis asta ca sa vada cum fac si acuma o da la intors .. crede ca ma pacaleste"
sigur asa gandeste.. sa fim seriosi.

si asta e motiv de despartire? gandeste-te putin

sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 25 nov 2009 11:00 de simosimina

Dacă apui că ai stat cu ea 6 luni...iar ea..după atâta vreme nu te cunoaşte cât de cât şi face faze din astea la o simplă glumă de-a ta...sincer...poate chiar îşi dorea să se despartă de tine.
Şi acum sincer..ce întrebare e asta "dragă tu m-ai înşelat?" Fraţilor..după 6 luni nu există încredere?!?!?! Care a fost temelia relaţiei?!?!? Sexul sau ce naiba?!
Sau aveţi 15-16 ani..că atunci e de înţeles comportamentul infantil al amândurora...

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

scris pe 25 nov 2009 16:09 de basturk

Fraţilor..după 6 luni nu există încredere?!?!?! Care a fost temelia relaţiei?!?!? Sexul sau ce naiba?!

ma faci sa rad.logic ca in majoritatea cazurilor baza intr-o relatie este sexul.increderea poave veni repede sau dupa ani de zile.

sus

suchi

Veteran member
234 mesaje

scris pe 25 nov 2009 16:55 de suchi

logic ca in majoritatea cazurilor baza intr-o relatie este sexul.increderea poave veni repede sau dupa ani de zile.

gresit aici,daca nu e incredere nai cum sa stai cu cineva 2 3 ani de zile doar pentru sex...intr`o relatie pe primul plan e increderea,iar sexul vine dupa ce se cunosc ambii parteneri...

tot noi,dragi tovarasi
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

scris pe 25 nov 2009 17:33 de basturk

gresit aici,daca nu e incredere nai cum sa stai cu cineva 2 3 ani de zile doar pentru sex...intr`o relatie pe primul plan e increderea,iar sexul vine dupa ce se cunosc ambii parteneri...

acum rad cu pofta....nu m-am uitat la profilul tau dar presupun ca esti fata...uite ca eu am avut relatie de 5 ani si in primii 2 ani nu am avut incredere unul in celalalt, dar ne intelegeam f bine la pat, lucru care ne-a tinut uniti.cu timpul am observat ambii ca ne dedicam intru totul unul celuilalt...dar asta dupa destul timp.cum sa ai incredere intr-o persoana cand nici macar nu o cunosti( pentru ca nu ajungi sa cunosti pe cineva in 2-3 luni)

sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

scris pe 25 nov 2009 17:35 de basturk

scuze....esti baiat....
daca ai o relatie si iti merge bine si ai incredere...multa bafta, dar sa ai grija cu increderea asta acordata aiurea, sa nu te frigi....rau de tot...

sus

sgc

Guest

scris pe 25 nov 2009 19:15 de sgc

Dacă apui că ai stat cu ea 6 luni...iar ea..după atâta vreme nu te cunoaşte cât de cât şi face faze din astea la o simplă glumă de-a ta...sincer...poate chiar îşi dorea să se despartă de tine.
Şi acum sincer..ce întrebare e asta "dragă tu m-ai înşelat?" Fraţilor..după 6 luni nu există încredere?!?!?! Care a fost temelia relaţiei?!?!? Sexul sau ce naiba?!
Sau aveţi 15-16 ani..că atunci e de înţeles comportamentul infantil al amândurora...
sus

suchi

Veteran member
234 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am pacalit

scris pe 25 nov 2009 22:42 de suchi

scuze....esti baiat....
daca ai o relatie si iti merge bine si ai incredere...multa bafta, dar sa ai grija cu increderea asta acordata aiurea, sa nu te frigi....rau de tot...

oricum e normal sa avem pareri diferite,ptr ca nici o relatie nu corespunde cu cealalta,toate relatiile sunt diferite:P

tot noi,dragi tovarasi
sus

cooLZero

Junior member
41 mesaje

scris pe 27 nov 2009 14:04 de cooLZero

Lamuriti-ma!

Fa mah cum iti zic io Ca si io is int-o situatie ceva gen ca a tau...
aaa si daca reusesti cumva sa mergi la suc cu ea si cu inca cateva fete ..fa tot posibilu sa te bagi intre altele sa nu faci sa fie langa tine, si incepi sa glumesti sa razi cu ele si pe ea sa nu o bagi asa de mult in seama...Crede-ma ca io asa am facut sapt trecuta si a mers ff bine
Si nu i.am mai rasp nici la mesaje nici la apeluri si astazi abiste o chem asa scurt la un suc

Mai bine taci,sa creada lumea ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubii !!!
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am pac

scris pe 27 nov 2009 14:55 de basturk

oricum e normal sa avem pareri diferite,ptr ca nici o relatie nu corespunde cu cealalta,toate relatiile sunt diferite:P

totusi....ai grija

sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

21 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online