Am gresit...ma va ierta vreodata???

Pagina 2 din 2
«   1   2

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Am gresit...ma va ierta vreodata???

scris pe 28 feb 2009 03:02 de ExoticDream

sh dak o iubesc?? deci nu pot so las dar

Daca o iubeai, nu faceai sex cu alta, nu o paraseai, nu o barfeai, nu te purtai ca ultimul om! Cred ca habar n-ai ce simti si la mijloc este fie doar o ambitie, fie faptul ca te-ai convins ca fata aia era mult mai buna decat cele cu care ai avut aventuri intre timp.

Las-o in pace, ai semanat destula suferinta! Maturizeaza-te!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

dsimplu

Junior member
12 mesaje

Re: Re: Re: Re: Am gresit...ma va ierta vreodata??

scris pe 28 feb 2009 09:59 de dsimplu

Daca ai lasat-o o data, o vei lasa din nou cand te plictisesti. Fii domn, sufera in tacere, pe ea las-o in pace. O sa-ti treaca, fii sigur. Numai, ai grija cu urmatoarea, poarta-te frumos!

simplu om
sus

tiby

Veteran member
366 mesaje

scris pe 28 feb 2009 13:35 de tiby

sh dak o iubesc?? deci nu pot so las dar

Atunci cand tu ai ales o pe cealalta ea s a simtit pe locu 2, ceea ce e ft ft neplacutNu prea ai sanse la ea oricum. parerea mea
sus

Lenor

Junior member
33 mesaje

Re: Re: Am gresit...ma va ierta vreodata???

scris pe 28 feb 2009 16:40 de Lenor

Din pacate pentru ea si din fericire pentru tine.. daca spui ca te uraste si in acelas timp te iubeste.. cred ca mai ai o sansa.. Femeile sunt "masochiste" şi iartă usor (sau măcar trec peste) o grămadă de lucruri pe care un bărbat nici nu s-ar gândi să le accepte. Femeile uită că au fost înşelate, uită de certurile nesfârşite, uită cât au plâns, uită de vorbele grele si umilintele prin care au trecut şi se întorc întotdeauna, gudurându-se, langă cel care si-a batut joc... Ai zice ca femeile nu-s fericite fără dramă. Nu le place să fie totul roz, n-ar putea trăi fără micile tragedii. Iubesc cel mai tare bărbaţii care, măcar o dată-n viaţă, le fac să se simtă ca un ultimul om..

WTF? u vorbesti serios sau e doar o gluma de prost gust? dak e serios atunci cred ca imi va ramane pe creier toata viata postul tau...
sus

roxanel

Junior member
49 mesaje

scris pe 1 mar 2009 21:07 de roxanel

cel mai bun lucru pe care il poti face e sa o lasi in pace! prea ti-ai batut joc de ea... si ai grija ca greseala sa nu se mai repete si in cazul altor fete. incearca sa te pui in locul ei...ce ai simti???? ai mai ierta persoana care te-a calcat in picioare???
sus

Firefox

Expert member
551 mesaje

scris pe 1 mar 2009 22:09 de Firefox

Dumnezeu le iarta pe toate "fiule". Dar mai intai trebuie sa iti aranjam o intalnire.. undeva departe in pdaure.. unde nu te aude nimeni..

să nu faci PROSTIA să crezi că bărbatul sau femeia sunt mai buni unul decât celălalt.
sus

CARMEN

Guest

Re: Am gresit...ma va ierta vreodata???

scris pe 3 mar 2009 18:57 de CARMEN

Buna!!! Ma va putea ierta vreodata?? E o intrebare kre ma framanta intr-una. Am iubit-o, o iubesc dar am gresit enorm.Au trecut 2 ani de knd ne-am despartit, in tot acest timp am umilit-o peste tot unde am intalnito q tot fel de minciunii, vb la mijto q ea,sh etc.Toate ptr o alta fata(fosta prietena de a iei) q kre puteam face sex iar aqum mam plictisit de asta, vreau la EA dar ma ureste dar in acest timp ma sh iubeste ce sa fak???(((

that's just the way it isincearca sa te resemnezi,zic eu
sus

Black_06

Veteran member
240 mesaje

Re: Re: Am gresit...ma va ierta vreodata???

scris pe 5 iun 2009 17:12 de Black_06

tu delirezi?

daca eram in locul ei te te loveam cu masina te taiam cu securea.....salam ajungeai

auzi la el.....dupa cate i-ai facut.....pfff

daca eram in locul ei te te loveam cu masina te taiam cu securea.....salam ajungeai

auzi la el.....dupa cate i-ai facut.....pfff

Masina: - Ford
-Opel
-Mercedes
-BMW
-Lada
-Peugeot
-Renault
-Dacia 1310 (e dureros ca nu are nici un sistem de siguranta pentru pietoni)
-Tractor(moare fara drept de apel)

Salam : -Sasesc
-Victoria
-Salam de vara
-Salam din biscuiti

Deci...ne lamuresti care sunt variantele alese te tine te rog??

"Iti trebuie totusi cap ca sa iti dai seama ca esti prost"
sus

Manilla

Veteran member
173 mesaje

scris pe 23 nov 2009 14:57 de Manilla

bv tati esti tare continua fetele nu merita decat sa fie futute......dao dreq k mai sunt fete...recent am fututo p una j am lasato q ochii in soare....asai in ziua d azi nu q relatzii serioase....traiesteti viata frate

Baiatule, locul tau e in jungla prietene, nici nu stii despre ce vorbesti. Nu esti decat un taranoi ratat, probabil manelist infect. Persoanele ca tine ma fac sa vars, nu meritati nici macar un scuipat.
Probabil ca si tactu a facut la fel cu mata, si in felul asta te-a fatat pe tine, si ai ramas cu sechele vesnice. Mars inapoi in gaura ta de sobolan

Sunt ZEN. Ma contopesc cu universul!!!
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 23 nov 2009 15:02 de McLove

bv tati esti tare continua fetele nu merita decat sa fie futute......dao dreq k mai sunt fete...recent am fututo p una j am lasato q ochii in soare....asai in ziua d azi nu q relatzii serioase....traiesteti viata frate

Iar ai gasit vreo ulucă rupta? Cred ca pe aia ai lasat-o la soare...

LE: Manilla nu e nevoie sa ii vorbesti asa, nu are rost sa te cobori la intelectul lui. Sa il lasam sa fie fericit.

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

suchi

Veteran member
234 mesaje

scris pe 23 nov 2009 20:43 de suchi

trebuie sa fie proasta fata aia daca sar intoarce la tine...nu meriti nici cea mai mica partea din inima ei....

tot noi,dragi tovarasi
sus

victor00adi

Junior member
11 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Am gresit...ma va ierta vreoda

scris pe 20 dec 2009 15:01 de victor00adi

Dupa parerea mea si altor oameni de stiinta!! consider ca esti un l@b@r oricum, nu e vina ta..e vina mamei tale pentru ca a facut un P.o.T mars la toapa ca a acceptat sa se culce cu tine. ca de nivelul ei esti. pentru domnisoara care da cu masina in pietonul sarman si amarat... am si eu un X5, il facem poster?
sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

20 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online