Sarcina

Pagina 1 din 1
1

Elena

Guest

Sarcina

scris pe 20 nov 2009 10:50 de Elena

Buna ziua.
Am avut contact sexual neprotejat acum aproximativ 3 luni... am facut 4 teste de sarcina, 1 la 2 saptamani, 2 la 2 luni sau asa ceva si 1 la 3... toate au iesit negative. Ciclul din luna de dupa contact a durat 2-3 zile si a fost si rosu si maro, la fel si acum o luna, iar acum ar trebui sa-mi vina saptamana asta, daca e sa vina. Pe la 6-7 saptamani am facut o ecografie trans-abdominala si nu s-a vazut nimic (aveam dureri de burta, am luat medicamente pentru aciditate stomacala si au trecut). Acum am pulsul foarte rapid (cam 75-90) si din sanul stang mi-a curs o picatura de...lichid?? Ar putea fi sarcina? Alte semne nu am..desi acum sanii se simt putin grei si sunt mai accentuate venele mai ales cele din jurul aureolei. Intrebarea mea este, poate sa fie sarcina? Ar trebui sa merg la o ecografie? Si cum ar trebui sa fie schimbarile de la nivelul sanilor? Ar trebui sa fie permanente sau doar in jurul datei in care venea de obicei ciclul? Asa e la mine dupa cate se pare...

multumesc
sus

suchi

Veteran member
234 mesaje

Re: Sarcina

scris pe 20 nov 2009 10:57 de suchi

Buna ziua.
Am avut contact sexual neprotejat acum aproximativ 3 luni... am facut 4 teste de sarcina, 1 la 2 saptamani, 2 la 2 luni sau asa ceva si 1 la 3... toate au iesit negative. Ciclul din luna de dupa contact a durat 2-3 zile si a fost si rosu si maro, la fel si acum o luna, iar acum ar trebui sa-mi vina saptamana asta, daca e sa vina. Pe la 6-7 saptamani am facut o ecografie trans-abdominala si nu s-a vazut nimic (aveam dureri de burta, am luat medicamente pentru aciditate stomacala si au trecut). Acum am pulsul foarte rapid (cam 75-90) si din sanul stang mi-a curs o picatura de...lichid?? Ar putea fi sarcina? Alte semne nu am..desi acum sanii se simt putin grei si sunt mai accentuate venele mai ales cele din jurul aureolei. Intrebarea mea este, poate sa fie sarcina? Ar trebui sa merg la o ecografie? Si cum ar trebui sa fie schimbarile de la nivelul sanilor? Ar trebui sa fie permanente sau doar in jurul datei in care venea de obicei ciclul? Asa e la mine dupa cate se pare...

multumesc

daca dupa 4 teste de sarcina tiau iesit toate negative nu esti insarcinata,poate ai avut o dereglare la stomac,la burta si de asta ai avut dureri,sangele e rosu marou de obicei de la frig, si cu sanii eu cred ca is in crestere...deci stai calma ca nu esti gravida

tot noi,dragi tovarasi
sus

elena

Guest

Re: Re: Sarcina

scris pe 20 nov 2009 20:32 de elena

mi se pare ca simt ceva in burta....e ca o inima batand... :| e posibil? as fi in 3 luni dac-ar fi...si ce-ar trebui sa simt?
sus

suchi

Veteran member
234 mesaje

Re: Re: Re: Sarcina

scris pe 20 nov 2009 23:40 de suchi

mi se pare ca simt ceva in burta....e ca o inima batand... :| e posibil? as fi in 3 luni dac-ar fi...si ce-ar trebui sa simt?

poate asa fac matele din interior)
de obicei daca esti insarcinata obosesti foarte repede,urinezi des,esti balonata,constipata,faci burtica(mai ales ca in luna a3a sar vedea un pic),greturi,ameteli uneori,durerea sanilor...desi eu tot cred ca esti in crestere si de asta te dor...

tot noi,dragi tovarasi
sus

Lia

Guest

Re: Re: Re: Re: Sarcina

scris pe 23 nov 2009 08:54 de Lia

poate asa fac matele din interior)
de obicei daca esti insarcinata obosesti foarte repede,urinezi des,esti balonata,constipata,faci burtica(mai ales ca in luna a3a sar vedea un pic),greturi,ameteli uneori,durerea sanilor...desi eu tot cred ca esti in crestere si de asta te dor...

daca nu as fi folosit prezervative as fi zis ca sunt insarcinata
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Sarcina

scris pe 23 nov 2009 11:39 de basturk

Buna ziua.

multumesc

pulsul tau este foarte bun.daca ti-a venit ciclul de ce ai mai facut teste de sarcina????? ce simti in stomac e probabil de foame.lichidul care curge din san nu este in regula.mergi la un medic endocrinoloc, te poate ajuta ( o problema de glande).cat despre sarcina....nu vad unde ar putea fi

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

elena

Guest

Re: Re: Sarcina

scris pe 24 nov 2009 12:25 de elena

multumesc tuturor pt raspunsuri...

nu stiu, simt ca-mi tremura burta...si nu mi se pare...a inceput in partea stanga si acum e in dreapta. daca am un tricou mai larg si ma uit in oglinda vad cum se misca. e semn de sarcina?

pai am facut teste pt ca mi-e frica, si-am auzit atatea cazuri de fals negative...

am calculat iar, daca e sa fiu insarcinata, eram in 8 saptamani cand am facut ecografia trans-abdonimala...da' nu era facuta pt sarcina...este posibil ca un medic generalist (sau cum se numeste) sa n-o fi vazut?

ciclul mi-a venit sambata...a durat doar 2 zile...si a fost si maro..dar a vent cand trebuia..

ce sa cred?

va multumesc.
sus

Manilla

Veteran member
173 mesaje

scris pe 24 nov 2009 12:31 de Manilla

nu stiu, simt ca-mi tremura burta...si nu mi se pare...a inceput in partea stanga si acum e in dreapta. daca am un tricou mai larg si ma uit in oglinda vad cum se misca. e semn de sarcina?

pai am facut teste pt ca mi-e frica, si-am auzit atatea cazuri de fals negative...

am calculat iar, daca e sa fiu insarcinata, eram in 8 saptamani cand am facut ecografia trans-abdonimala...da' nu era facuta pt sarcina...este posibil ca un medic generalist (sau cum se numeste) sa n-o fi vazut?

ciclul mi-a venit sambata...a durat doar 2 zile...si a fost si maro..dar a vent cand trebuia..

ce sa cred?

va multumesc.

Trebuie sa recunosc ca m-ai amuzat copios, mai ales partea cu tricoul larg ).
Ca sa fie vizibile miscarile micutului ar trebui sa fi in 5-6 luni, si sa ai deja o burtica proeminenta.
Cred ca se misca ceva, dar nu in zona abdomenului, ci in zona capului.Am mai auzit eu aberatii, dar asta le intrece pe toate.

Sunt ZEN. Ma contopesc cu universul!!!
sus

elena

Guest

Re: Re: Re: Re: Sarcina

scris pe 24 nov 2009 13:03 de elena

un raspuns serios se poate va rog? :|
sus

Manilla

Veteran member
173 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sarcina

scris pe 24 nov 2009 13:08 de Manilla

un raspuns serios se poate va rog? :|

Domnisoara, cat de serios vrei raspunsul. Tu nu intelegi ca aberezi aiurea.

De ce nu consulti un medic ?
Astia se numesc ginecologi sau obstreticieni, si nu generalisti.
Fa o programare si mergi acolo, si asa vei primi si raspunsul, in loc sa iti pierzi vremea asteptand raspunsuri aici.

Sunt ZEN. Ma contopesc cu universul!!!
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 24 nov 2009 13:09 de simosimina

ce sa cred?

va multumesc.

mişcările bebelului nu le vei simţi în nici un caz în primele luni =)))
Eu zic să te duci la gineco...

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

25 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online