Penisul mai creste considerabil intre 17-21 ani?

Pagina 1 din 1
1

anonim

Guest

Penisul mai creste considerabil intre 17-21 ani?

scris pe 22 nov 2009 22:57 de anonim

Salutare. Cei care ati depasit varsta de 20 ani, si nu numai.. raspunde-ti-mi va rog la intrebarea de mai sus
sus

Xe

Guest

Re: penisul mai creste considerabil intre 17-21 an

scris pe 22 nov 2009 23:02 de Xe

in caz in care esti virgin si ti se rupe ata..mai creste ceva cm altfel nu
sus

Anonim

Guest

Re: Re: penisul mai creste considerabil intre 17-2

scris pe 22 nov 2009 23:04 de Anonim

in caz in care esti virgin si ti se rupe ata..mai creste ceva cm altfel nu
Xe eu vorbesc serios.nu am chef de aburelile tale
sus

matei cj

Guest

Re: penisul mai creste considerabil intre 17-21 an

scris pe 23 nov 2009 00:02 de matei cj

Salutare. Cei care ati depasit varsta de 20 ani, si nu numai.. raspunde-ti-mi va rog la intrebarea de mai sus

nu. iti spun sincer eu am dimensiunile pe care le aveam si la 16 ani. daca ai peste 14-15 e bine nu`ti fa griji. salu
sus

Xe

Guest

Re: Re: penisul mai creste considerabil intre 17-2

scris pe 23 nov 2009 09:28 de Xe

dar eu vorbeam serios
sus

Manilla

Veteran member
173 mesaje

Re: Re: Re: penisul mai creste considerabil intre

scris pe 23 nov 2009 09:30 de Manilla

dar eu vorbeam serios

Nu nu mai creste.

Sunt ZEN. Ma contopesc cu universul!!!
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Penisul mai creste considerabil intre 17-21 an

scris pe 23 nov 2009 11:48 de basturk

nu.multumeste-te cu ce ai

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

Dan24

Junior member
23 mesaje

Re: Penisul mai creste considerabil intre 17-21 an

scris pe 25 nov 2009 12:37 de Dan24

Pai ... abia dupa 22 o sa mai fie o crestere .. ma rog n-am stat sa-l masor dar.. parerea mea e ca in fiecare an , plus o dezvoltare a corpului creste fiecare organ in parte , in special penisu creste . dar nu iti imagina ca o sa iti creasca cu 20 cm ))
daca ai un minim de 17 cm .... e chiar perfect , satisfaci orice fata . bafta !
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Penisul mai creste considerabil intre 17-2

scris pe 25 nov 2009 16:12 de basturk

Pai ... abia dupa 22 o sa mai fie o crestere .. ma rog n-am stat sa-l masor dar.. parerea mea e ca in fiecare an , plus o dezvoltare a corpului creste fiecare organ in parte , in special penisu creste . !

hmmm...adica la vreo 60 de ani o sa fiu ditamai armasarul???ia auziti fetelor, sa va faceti revervare la mine de pe acum, ca o sa fie lista lunga.dar baiatul spune ca imi vor creste si celelalte organe.ce o sa ma fac???daca nu mai am loc pe usa....

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Penisul mai creste considerabil intre 17-2

scris pe 25 nov 2009 16:14 de basturk

Pai ... abia dupa 22 o sa mai fie o crestere .. ma rog n-am stat sa-l masor dar.. parerea mea e ca in fiecare an , plus o dezvoltare a corpului creste fiecare organ in parte , in special penisu creste . dar nu iti imagina ca o sa iti creasca cu 20 cm ))
daca ai un minim de 17 cm .... e chiar perfect , satisfaci orice fata . bafta !

nu am vrut sa fiu rautacios(cu toate ca am fost) dar totusi....si 5 milimetru pe an daca ar creste, in 30 de ar fi 15cm....in cazul asta mi-as fi dorit sa ma nasc batran

sus

Liia

Senior member
81 mesaje

Re: Re: Re: Penisul mai creste considerabil intre

scris pe 25 nov 2009 19:26 de Liia

nu am vrut sa fiu rautacios(cu toate ca am fost) dar totusi....si 5 milimetru pe an daca ar creste, in 30 de ar fi 15cm....in cazul asta mi-as fi dorit sa ma nasc batran

poate se referea pana in 25 de ani
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Re: Re: Penisul mai creste considerabil in

scris pe 25 nov 2009 20:06 de basturk

poate se referea pana in 25 de ani

am trecut si de 25 ( si imi pare rau) si nu umblu cu nici o monstruozitate in pantaloni.dupa 18-20 ani eu nu am mai observat nici o modificare.....

sus

Dan24

Junior member
23 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Penisul mai creste considerabi

scris pe 27 nov 2009 12:13 de Dan24

am trecut si de 25 ( si imi pare rau) si nu umblu cu nici o monstruozitate in pantaloni.dupa 18-20 ani eu nu am mai observat nici o modificare.....

eu zic ce am observat la mine ... deci sunt schimbari si din cate stiu din scoala generala.. dezvoltarea corpului masculin se face pana la varsta de 25 ... maxim 27 de ani .
acum depinde in functie de tine .. de ce? pentru ca daca faci antrenamente , sala , nutritie , sport , crede-ma ca te vei dezvolta incontinuare spre fortificarea organismului pana si a PENISULUI ( care este un muschi ) toate cele bune ! sanatate
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Penisul mai creste conside

scris pe 27 nov 2009 14:31 de basturk

eu zic ce am observat la mine ... deci sunt schimbari si din cate stiu din scoala generala.. dezvoltarea corpului masculin se face pana la varsta de 25 ... maxim 27 de ani .
acum depinde in functie de tine .. de ce? pentru ca daca faci antrenamente , sala , nutritie , sport , crede-ma ca te vei dezvolta incontinuare spre fortificarea organismului pana si a PENISULUI ( care este un muschi ) toate cele bune ! sanatate

daca spui tu....cu toate ca esti prima persoana la care aud asa ceva, si am facut si eu sport si sala si am multe cunostinte, dar varianta asta nu am mai auzit-o

sus

Dan24

Junior member
23 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Penisul mai creste con

scris pe 30 nov 2009 14:38 de Dan24

daca spui tu....cu toate ca esti prima persoana la care aud asa ceva, si am facut si eu sport si sala si am multe cunostinte, dar varianta asta nu am mai auzit-o

Mie lucru asta cu sala si cu pregatirea fizica il stiu de la un profesor de sala ... care omu e cat un munte la propiu ) si eu l-am intrebat la vrajeala .. si el mi-a spus foarte serios ca da . se poate face o maririre ca el este tot un muschi pana la urma .
On topic pt cel ce a intrebat " Verifica si tu in fiecare an lungimea lui "
"cumpara o linie ) si masoaara "
Rog pe toti baietii peste 24 de ani sa vina aici si sa ne sustina punctul lor de marime . sanatate !
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Penisul mai creste

scris pe 30 nov 2009 18:02 de basturk

Rog pe toti baietii peste 24 de ani sa vina aici si sa ne sustina punctul lor de marime . sanatate !

mai, eu am peste 24, dar sincer nu pot sa te sustin.tot ce creste este experienta, cu care faci muuuuulta treaba buna

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

39 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online