Cat este de important orgasmul intr-o relatie?

Pagina 1 din 1
1

Acinoi

Newbie
1 mesaje

Cat este de important orgasmul intr-o relatie?

scris pe 3 iun 2008 19:16 de Acinoi

mi se intampla in viata de zi cu zi sa aud tot mai multe femei k nu mai au parte de orgasm si k partenerii lor nu reusesc sa le satisfaca, si nu pot sa imi dau seama cum se poate intampla asta. sunt
sunt impreuna cu prietenul meu de un an si jumatate si probabil k ma aflu printre norocoasele care au parte de orgasm de fiecare data.
pentru noi doi orgasmul reprezinta punctul cel mai frumos dintr-o partida de sex, e momentul in care toata iubirea noastra se transforma in trairi la fel de intense cum e ea.trairile din acele momente sunt de neexplicat, tot ce se intampla atunci e minunat.
dar prietena mea cea mai buna are si ea o viata sexuala destul de activa dar de fiecare data cand o face dupa ce o face mi se vaita k nu a avut parte de orgasm si nu pot sa inteleg cum poti sa o faci cu iubitul tau si sa nu ai parte de orgasm. pentru mine si prietenul meu consideram k e foarte important sa avem parte de orgasm dar ea spune k asta conteaza cel mai putin, si k de fapt nu poti sa iti dai seama cand baiatul are orgasm.
care ar fi lucrurile care pentru voi credeti k te pot da de gol k ai parte de orgasm ?
sus

bee

Guest

Re: Cat este de important orgasmul intr-o relatie?

scris pe 6 iun 2008 01:56 de bee

mi se intampla in viata de zi cu zi sa aud tot mai multe femei k nu mai au parte de orgasm si k partenerii lor nu reusesc sa le satisfaca, si nu pot sa imi dau seama cum se poate intampla asta. sunt
sunt impreuna cu prietenul meu de un an si jumatate si probabil k ma aflu printre norocoasele care au parte de orgasm de fiecare data.
pentru noi doi orgasmul reprezinta punctul cel mai frumos dintr-o partida de sex, e momentul in care toata iubirea noastra se transforma in trairi la fel de intense cum e ea.trairile din acele momente sunt de neexplicat, tot ce se intampla atunci e minunat.
dar prietena mea cea mai buna are si ea o viata sexuala destul de activa dar de fiecare data cand o face dupa ce o face mi se vaita k nu a avut parte de orgasm si nu pot sa inteleg cum poti sa o faci cu iubitul tau si sa nu ai parte de orgasm. pentru mine si prietenul meu consideram k e foarte important sa avem parte de orgasm dar ea spune k asta conteaza cel mai putin, si k de fapt nu poti sa iti dai seama cand baiatul are orgasm.
care ar fi lucrurile care pentru voi credeti k te pot da de gol k ai parte de orgasm ?

eu nu prea am inteles ultima fraza dar binenteles ca iti poti sa seama cand partenerul are orgasm pentru ca la fel ca orice simt al nostru prin care ne manifestam si in timpu orgasmului te manifesti intrun anume fel...la femei..in timpu orgasmului muschii vaginali se contracta si se dilata rapid..parteneru ar trebui sa simta lucru asta...
sus

vera_mary88

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Cat este de important orgasmul intr-o rela

scris pe 25 iun 2008 14:39 de vera_mary88

cum sa nu iti dai seama knd are baiatul orgasm
sieu is printre putinele si fericitele fete kre au orgasm de fiekre data si eu zic k es teextrem de important intr-o relatie. acuma pe bune nu v-ati satura sa fie doar ei satisfacuti?
nsuh depinde de fiekre dar sunt unele fete kre stau si asteapta k baiatul sa fc toata treaba ia mai ajutati-va si voi si vedeti rezultatele...
si ea zice k nu conteaza asa mult orgasmul tocmai pentru k nu are...dak ar avea sigur ar gandi altfel..eu una nu ma vad cu un barbat kre nu ma poate satisface

"Ne-am nascut liberi dar peste tot suntem in lanturi"
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Re: Cat este de important orgasmul intr-o

scris pe 25 iun 2008 15:56 de Danny_DaBoss

pardon, nu sunteti printe "fericitele" care au parte de orgasm... sunteti printre putinele fericite care au parteneri in stare sa va ofere un orgasm ! majoritatea nu sunt buni de nimic, sunt egoisti in pat si nu ofera placeri partenerei, habar nu au ce inseamna un preludiu.... doar sa se simta ei bine
sus

myrmidon

Guest

scris pe 1 mar 2009 23:38 de myrmidon

sieu is printre putinele si fericitele fete kre au orgasm de fiekre data si eu zic k es teextrem de important intr-o relatie. acuma pe bune nu v-ati satura sa fie doar ei satisfacuti?
nsuh depinde de fiekre dar sunt unele fete kre stau si asteapta k baiatul sa fc toata treaba ia mai ajutati-va si voi si vedeti rezultatele...
si ea zice k nu conteaza asa mult orgasmul tocmai pentru k nu are...dak ar avea sigur ar gandi altfel..eu una nu ma vad cu un barbat kre nu ma poate satisface

si daca orgasmul nu vine neaparat din actul sexual( le fete) ci din diverse "jocuri" daca pot fi numite asa...mai e ok? sau cel mai bine e cum spunea si vera ..sa se mai ajute si ele ca uneori parca sunt stana d piatra..
sus

the_gogu

Expert member
520 mesaje

Re: Re: Re: Re: Cat este de important orgasmul int

scris pe 2 mar 2009 00:13 de the_gogu

cand au femeile orgasm...pe cine intereseaza?
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Cat este de important orgasmul

scris pe 2 mar 2009 02:35 de ExoticDream

cand au femeile orgasm...pe cine intereseaza?

Pe baietii care le iubesc, nu pe egoistii carora le pasa doar de "ilustra" lor persoana!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

vera_mary88

Expert member
535 mesaje

Re: Re: Re: Re: Cat este de important orgasmul int

scris pe 2 mar 2009 10:23 de vera_mary88

si daca orgasmul nu vine neaparat din actul sexual( le fete) ci din diverse "jocuri" daca pot fi numite asa...mai e ok? sau cel mai bine e cum spunea si vera ..sa se mai ajute si ele ca uneori parca sunt stana d piatra..

atata timp cat are orgasm e foarte bine indiferent de mijloace...da cand spui jocuri la ce fel de jocuri te referi...mai multe detalii te rog

"Ne-am nascut liberi dar peste tot suntem in lanturi"
sus

myrmidon

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Cat este de important orgasmul

scris pe 2 mar 2009 11:20 de myrmidon

atata timp cat are orgasm e foarte bine indiferent de mijloace...da cand spui jocuri la ce fel de jocuri te referi...mai multe detalii te rog

de-a v-ati ascunselea.. libera imaginatie .. am spus asa ..mai metaforic nu neaparat chiar jocuri...ceva de genu un after prelude
sus

pacpac

Expert member
1127 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat este de important orga

scris pe 2 mar 2009 14:03 de pacpac

Depinde si de cuplu.
Sotia si cu mine facem sex aproape zilnic,chiar si de mai multe ori pe zi si nu ajunge de fiecare data la orgasm,dar de cele mai multe ori e multumita.Sunt partide mai bune,unele mai putin bune,dar de fiecare data cand/daca apare o problema, discutam si gasim o cale s-o rezolvam.
Sexul nu e ceva premeditat la noi:trecem unul pe lanaga celalat,ne pipaim cateva sec,ma impinge spre pat,se joaca putin cu penisul si trecem la fapte.Uneori nici lubrifiata nu e,dar de aceea exista saliva).Asa facem cel mai des si nu pt ca nu-mi place mie sa fiu tandru sau ca nu stim ce e ala un preludiu sanatos etc.Suntem de 9 ani impreuna si noi asa ne-am obisnuit,asa ne place.
Preludiul cand am mai incercat,daca dureaza mai mult de 5 mins nu se suporta si ma trage s-o penetrez, daca am incercat sa fiu mai tandru in timpul actului sexual "da-iii,rupe-ma" si s-a dus draq si mama ei de tandrete)).
Daca sexul dureaza mai mult de 7-8 mins incepe sa se usuce si nu-i mai place.
Asa ca nu toate femeiele sunt innebunite sa faca dragoste cu orele,nu toate sunt innebunite dupa un preludiu sanatos,sau ca sexul sa fie ceva premeditat...oricum ar fi, raman la pararea ca atat timp cat partnerii comunica fara inhibitii,cu putin efort si intelegere din partea amandurora,pot avea o viata sexuala buna,chiar foarte buna.

http://www.sexyandfunny.com/view_joke/the-funniest-sleepwalking-dog-video-you-will-see-today_38457.html
sus

denisadeny

Junior member
26 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat este de important orga

scris pe 31 oct 2009 07:44 de denisadeny

de-a v-ati ascunselea.. libera imaginatie .. am spus asa ..mai metaforic nu neaparat chiar jocuri...ceva de genu un after prelude

aici cred ca depinde si de femeie...citedata...simti nevoia de a face sex salabatic...si nu conteaza preludiul..iar citedata..simti nevioia sa fi alintata...orgasmul...din punctul meu de vedere este important...eu...daca nu il am...sunt nervoasa...

angi
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat este de important

scris pe 31 oct 2009 09:32 de basturk

aici cred ca depinde si de femeie...citedata...simti nevoia de a face sex salabatic...si nu conteaza preludiul..iar citedata..simti nevioia sa fi alintata...orgasmul...din punctul meu de vedere este important...eu...daca nu il am...sunt nervoasa...

aham...si prietena mea este nervoasa.sunt mandru si fericit in acelasi timp ca si ea face parte din cele "fericite".se mai intampla sa nu aiba orgasm, dar rar, si atunci imi arunca o privire de parca m-ar strange de gat.dar o las cateva minute si isi revine.nu complet...ca pana nu are orgasm nu ma mai inteleg cu ea, deci in maxim 24 ore trebuie sa se simta bine.eu cred ca este foarte, extrem de important.chiar daca nu este mereu, dar sa fie

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

ursaru

Expert member
1377 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat este de import

scris pe 7 nov 2009 20:45 de ursaru

E important orgasmul intr-o relatie,dar totul depinde de parteneri,poate fetei nu ii place o anumita pozitie ,din cauza ca nu ajunge la orgasm,deci trebuie sa existe o anumita comunicare.Prietena mea ajunge la orgasm aproape de fiecare data cand facem dragoste,dar numai in anumite pozitii,pe care ea le considera...confortabile sa zic.

After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
sus

denisadeny

Junior member
26 mesaje

scris pe 27 nov 2009 11:50 de denisadeny

INTRADEVAR...ESTE FOARTE IMPORTANT ORGASMUL...PT CA DACA NU AL AI..DEVI NERVOASA...ITI PIERE CHEFUL DE A FACE SEX...MULTE FEMEI NU AU ORGASM..BARBATI TREBUIE SA FACA IN ASA FELK SA AIBA SI ELE..INDEFERENT CUM...VAGINAL SAU CLTORIDIAN..ALTFEL..AJUNG LA DESPARTIRE

angi
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

scris pe 27 nov 2009 15:03 de basturk

si cum iti dai tu seama cand are partenerul orgasm? ca ejaculeaza cu inseamna ca a avut orgasm

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

scris pe 27 nov 2009 15:05 de basturk

ea spune k asta conteaza cel mai putin, si k de fapt nu poti sa iti dai seama cand baiatul are orgasm.

cand vulpea nu ajunge la struguri, spune ca sunt acrii

sus

miha

Guest

scris pe 25 mai 2010 22:10 de miha

eu si prietenul meu suntem impreuna de ceva vreme si o singura data mi s-a intamplat sa nu am orgasm si a fost super aiurea....adik nu am mai avut chef de nik,mi-am luat hainele si am plecat acasa.
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 25 mai 2010 22:23 de McLove

eu si prietenul meu suntem impreuna de ceva vreme si o singura data mi s-a intamplat sa nu am orgasm si a fost super aiurea....adik nu am mai avut chef de nik,mi-am luat hainele si am plecat acasa.

"Imi iau jucariile si te spun lu' mama!"

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat este de important

scris pe 26 mai 2010 00:54 de Pischot

Daca sexul dureaza mai mult de 7-8 mins incepe sa se usuce si nu-i mai place.
Asa ca nu toate femeiele sunt innebunite sa faca dragoste cu orele,nu toate sunt innebunite dupa un preludiu sanatos,sau ca sexul sa fie ceva premeditat..

Nu sunt sotia ta, clar!
Dar tot ce ai spus ma caracterizeaza! Desi uneori exista si tandrete cand e ceva premeditat, marile placeri vin din lucruri marunte si nepregatite.
Si cand te gandesti ca pe langa sex[preludiu rapid ,penetrare, post-ludiu(max 2min)] mai ai si treburi prin casa de facut sau alte planuri, sexul "pe fuga" il consider cel mai placut!

Prin viata asta doar odata treci, deci pe unde mergi profita pana pleci!
sus

Pischot

Expert member
590 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat este de import

scris pe 26 mai 2010 00:55 de Pischot

O mica pauza de rasfat!
Pauzele lungi si dese [lungi nu, potrivite si foarte dese!] cheia MARILOR SUCCESE [succesuri ]!!!
Only my opinion... :P

Prin viata asta doar odata treci, deci pe unde mergi profita pana pleci!
sus

ubyalex

Veteran member
410 mesaje

scris pe 31 mai 2010 23:38 de ubyalex

eu daca nu am orgasm sunt suparata......si cand ma vede asa prietenul meu isi da seama...si trece din nou la treaba...pana am un orgasm sanatos
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

scris pe 1 iun 2010 09:38 de basturk

eu daca nu am orgasm sunt suparata......si cand ma vede asa prietenul meu isi da seama...si trece din nou la treaba...pana am un orgasm sanatos

saracul de el
si daca el nu are orgasm, tu ce faci? sau crezi ca daca a ejaculat a avut si orgasm?

sus

ubyalex

Veteran member
410 mesaje

scris pe 1 iun 2010 10:11 de ubyalex

saracul de el
si daca el nu are orgasm, tu ce faci? sau crezi ca daca a ejaculat a avut si orgasm?

se intampla foarte rar sa nu am orgasm.......si el e satisfacut la maxim intotdeaua
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

31 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online