De ce nu pot sa-mi dau drumul de fiecare data?

Pagina 1 din 1
1

marutza

Newbie
1 mesaje

De ce nu pot sa-mi dau drumul de fiecare data?

scris pe 30 nov 2009 19:19 de marutza

...sa inceopem,de fiecare data la fiecare contact sexual eu,ca fata nu ejaculez decat intr-o singura pozitie(eu deasupra)ceea ce m-a cam plictisit.....dar asta e oare trebuie sa ma obijnuiesc si altfel?

mary
sus

Miki

Guest

Re: de ce nu pot sa-mi dau drumul de fiecare data?

scris pe 30 nov 2009 19:47 de Miki

Si eu am exact aceeasi problema
sus

Dunno

Veteran member
197 mesaje

Re: De ce nu pot sa-mi dau drumul de fiecare data?

scris pe 1 dec 2009 11:11 de Dunno

Voi aveti orgasm ,nu ejaculati

EJACULÁ vb. I. intr. A arunca afară un lichid. [< fr. éjaculer].

Voua nu cred ca vi se intampla asta . Vorbiti despre orgasmul clitoridian . Si pozitia aia de care vorbiti e cea mai excitabila pentru voi am impresia . Sunteti stimulate cel mai bine asa .

Nu puteti sa va f*teti in orice pozitii vreti voi si atunci cand vreti sa aveti orgasm sa schimbati putin ? Adica sa va puneti deasupra ? De ce nu va multumiti cu asta,gandindu-va ca altele nu au avut un orgasm in viata lor
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: De ce nu pot sa-mi dau drumul de fiecare data?

scris pe 1 dec 2009 14:40 de basturk

...sa inceopem,de fiecare data la fiecare contact sexual eu,ca fata nu ejaculez decat intr-o singura pozitie(eu deasupra)ceea ce m-a cam plictisit.....dar asta e oare trebuie sa ma obijnuiesc si altfel?

de regula, o fata ejaculeaza cand este stimulata in punctul g.e foarte bine pana aici.dar marea majoritate au orgasm fara sa ejaculeze.acum, tu te vaiti ca nu ejaculezi sau ca nu ai orgasm si in alta pozitie?orgasm poti avea in multe pozitii, dar trebuie sa explorezi mai mult.stimularea punctului g se face in general dintr-o singura pozitie, care difera de la fata la fata( pentru ca nici o fata nu il are in acelasi loc) si mai conteaza si forma si dimensiunea "obiectului muncii" pe care il detine partenerul

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

24 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online