Cate ati ramas insarcinate cu picatura placerii?

Pagina 1 din 1
1

SIMPLU

Senior member
134 mesaje

Cate ati ramas insarcinate cu picatura placerii?

scris pe 29 nov 2009 00:54 de SIMPLU

Buna! Vreau sa imi raspunda la intrebare doar fetele\femeile care au ramas insarcinate in urma contactului sexual neprotejat cu metoda coitus intreruptus.Deci ..Cate ati ramas insarcinate?

simona
sus

deea88

Junior member
39 mesaje

Re: Cate ati ramas insarcinate cu picatura placeri

scris pe 30 nov 2009 12:46 de deea88

Buna! Vreau sa imi raspunda la intrebare doar fetele\femeile care au ramas insarcinate in urma contactului sexual neprotejat cu metoda coitus intreruptus.Deci ..Cate ati ramas insarcinate?

eu...si acum are 1 an copilul. asa k..use condom!

deea88
sus

ninja freak

Guest

Re: Re: Cate ati ramas insarcinate cu picatura pla

scris pe 1 dec 2009 00:47 de ninja freak

si ai 21 de ani? wow. sanatate tie si copilului
sus

Dunno

Veteran member
197 mesaje

scris pe 1 dec 2009 11:07 de Dunno

Prietena mea nu

Sex neprotejat si fara anticonceptionale de peste 6 luni si totul e ok . Ah si asta tot timpul,nu doar in zile precum 2-3 inainte si dupa menstruatie .

Parerea mea este ca trebuie sa fi idiot,ma scuzati,ca sa uiti sa iesi inainte sa iti dai drumu` . Si nu cred ca se ramane insarcinata cu picatura placerii si acolo e vorba despre putina nebarbatie a lui,care n-o sa-i recunoasca ei ca si-a dat drumul . Tocmai pentru a nu auzi "IDIOTULE ! " =)) Multumesc ,inchei aici !
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Re: Cate ati ramas insarcinate cu picatura

scris pe 1 dec 2009 14:42 de basturk

Sex neprotejat si fara anticonceptionale de peste 6 luni si totul e ok . Ah si asta tot timpul,nu doar in zile precum 2-3 inainte si dupa menstruatie .

practic sex neprotejat de cand ma stiu si nu am nici un "puradel" la activ.deci se poate si asa.dar cu multa atentie si grija

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Cate ati ramas insarcinate cu pica

scris pe 1 dec 2009 14:46 de simosimina

practic sex neprotejat de cand ma stiu si nu am nici un "puradel" la activ.deci se poate si asa.dar cu multa atentie si grija

Eu nu înţeleg cum iubita ta poate sta liniştită...Chiar dacă fol coitus interuptus..tot se elimină acele "picături ale plăcerii".
Cunosc şi eu un cuplu..care de 7 ani practică chestia asta..Ţi-am zis..eu sunt genul care trebuie să fiu sigură de ceva..aşa că nu am încercat şi nu aş încerca niciodată aşa
Fiecare cu felul lui/ei de a fi

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

deea88

Junior member
39 mesaje

scris pe 1 dec 2009 16:15 de deea88

Prietena mea nu

Parerea mea este ca trebuie sa fi idiot,ma scuzati,ca sa uiti sa iesi inainte sa iti dai drumu` . Si nu cred ca se ramane insarcinata cu picatura placerii si acolo e vorba despre putina nebarbatie a lui,care n-o sa-i recunoasca ei ca si-a dat drumul . Tocmai pentru a nu auzi "IDIOTULE ! " =)) Multumesc ,inchei aici !

pai stai k s-a intamplat dupa vreo 8 luni nu asa repede..cu una cu doua. oricum e posibila si varianta ta.

deea88
sus

Dunno

Veteran member
197 mesaje

scris pe 1 dec 2009 19:49 de Dunno

pai stai k s-a intamplat dupa vreo 8 luni nu asa repede..cu una cu doua. oricum e posibila si varianta ta.

Nu cred ca asta conteaza . E ca la loto ,poti sa castigi prima data cand joci ,sau poti sa nu castigi deloc ,chiar daca joci saptamana de saptamana
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Cate ati ramas insarcinate cu

scris pe 1 dec 2009 19:53 de cherry_dream

Nu cred ca asta conteaza . E ca la loto ,poti sa castigi prima data cand joci ,sau poti sa nu castigi deloc ,chiar daca joci saptamana de saptamana

mda,dar nu trebuie privit sexul ca un joc de loto..
nici eu nu as putea sta linistita chiar daca nu ar ejacula in mine.noroc ca si el vrea sa ne protejam de fiecare data

Dragostea este o chestiune de "chimie", sexul este o chestiune de "fizica".
sus

diana1772

Senior member
70 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cate ati ramas insarcinate

scris pe 2 dec 2009 00:32 de diana1772

Nu pot sa cred ca puneţi în cumpana placerea de...cateva minute si...un copil.
Sau să fie vorba de banii pe prezervative?

(avort= pana in 10 mil;
-o viaţă de om= muuuulţi bani şi nu numai;
-prezervative= 6 lei/ zi pentru..cei care... au cum sa aiba parte
-pentru cei cu frică şi fără bani, există Sfânta Labă, aşa că nu mai speriati fetele..)
sus

adelin86

Senior member
51 mesaje

scris pe 5 dec 2009 02:24 de adelin86

ai doar 21 de ani si un copil de un an?
felicitari ca nu ai facut avort!
felicitari ca ai pastrat copilul!
cu siguranta acum te bucuri de el...si Dumnezeu te va rsplati pt ca nu ai ucis un biet sufetel nevinovat.

Agatanghel
sus

adelin86

Senior member
51 mesaje

scris pe 5 dec 2009 02:27 de adelin86

Prietena mea nu

probabil ca esti tu steril!
oricum nu va mai jucati cu focul copilasi!oricand se poate ramane.

Agatanghel
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

scris pe 5 dec 2009 09:39 de basturk

...si Dumnezeu te va rsplati pt ca nu ai ucis un biet sufetel nevinovat.

ok.si cele care au cate 10 chiuretaje la activ????vor ajunge in iad? sau nu vor fi primite nici acolo?

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

deea88

Junior member
39 mesaje

scris pe 7 dec 2009 21:12 de deea88

ai doar 21 de ani si un copil de un an?
felicitari ca nu ai facut avort!
felicitari ca ai pastrat copilul!
cu siguranta acum te bucuri de el...si Dumnezeu te va rsplati pt ca nu ai ucis un biet sufetel nevinovat.

de fapt mai am 3 luni si fac 22 de ani multumesc oricum. adevarul e k sunt si studenta si am noroc k ma mai ajuta familia cu copilasul...si in legatura cu celalalat lucru, Dumnezeu m-a rasplatit deja ! am avut o sarcina foarte usoara fara greturi ameteli la greu si toate cele. si am avut si laptic suficient pt a alapta bebelu.

deea88
sus

mihaela

Guest

scris pe 9 dec 2009 19:53 de mihaela

eu am 26 ani si 2 copii unul de 7 ani si una de 7 luni asa ca nu va jucati fetelor cu sexul neprotejat
sus

deea88

Junior member
39 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Cate ati ramas insarcinate cu

scris pe 11 dec 2009 18:43 de deea88

eu am 26 ani si 2 copii unul de 7 ani si una de 7 luni asa ca nu va jucati fetelor cu sexul neprotejat

la multi ani pt copii si sa fie sanatosi !

deea88
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

22 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online