Mai sunt virgina daca nu a curs sange?

Pagina 1 din 1
1

Lamaita

Guest

Mai sunt virgina daca nu a curs sange?

scris pe 5 nov 2008 19:09 de Lamaita

am facut-o prima data cu prietenul meu; nu mi-o curs sange si nici nu m-o durut. am simtit cand o intrat, dar nu m-o prea durut. actul a durat putin. poate ii o intrebare tampita din moment ce totusi a intrat dar, mai sunt virgina?
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: am o neclaritate

scris pe 5 nov 2008 20:46 de baby

am facut-o prima data cu prietenul meu; nu mi-o curs sange si nici nu m-o durut. am simtit cand o intrat, dar nu m-o prea durut. actul a durat putin. poate ii o intrebare tampita din moment ce totusi a intrat dar, mai sunt virgina?

nu mai esti

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

vladbodan

Expert member
1249 mesaje

Re: Re: Mai sunt virgina daca nu a curs sange?

scris pe 6 nov 2008 13:36 de vladbodan

poate ii o intrebare tampita din moment ce totusi a intrat dar, mai sunt virgina?

da! e o intrebare tampita , nici nu imi dau seama cum ai putut sa mai stai pe ganduri si sa te intrebi daca esti sau nu

You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
While I hunt like a hound.

You're a mug,
Thats why I had to cut you down,
You run with the wolves,
Shout it out loud.
sus

oanaaaaa

Veteran member
192 mesaje

Re: Re: Re: Mai sunt virgina daca nu a curs sange?

scris pe 10 nov 2008 18:12 de oanaaaaa

da! e o intrebare tampita , nici nu imi dau seama cum ai putut sa mai stai pe ganduri si sa te intrebi daca esti sau nu

Mah, a fi virgina mai tine si de mentalitate...eu m-am simtit virgina cand am facut-o prima oara cu prietenul meu, desi o mai facusem cu 2 baieti inainte si asta pentru ca ajunsesem sa tin fff mult la el si cand am facut-o aveam mai multe emotii decat prima oara!
Fizic nu mai esti virgina, psihic....

Sunt succese care te injosesc si infrangeri care te inalta. (Nicolae Iorga).
sus

terorista

Junior member
33 mesaje

Re: Re: Re: Re: Mai sunt virgina daca nu a curs sa

scris pe 10 nov 2008 19:31 de terorista

nu mai esti!nu e neaparat nevoie sa iti curga sange

traieste clipa
sus

blonda01

Senior member
66 mesaje

Re: Mai sunt virgina daca nu a curs sange?

scris pe 17 nov 2008 00:29 de blonda01

Nu e obligatoriu sa curga..
sus

vera_mary88

Expert member
535 mesaje

scris pe 17 nov 2008 09:50 de vera_mary88

nici mie nu mi-o curs si nu mai esti virgina din moment ce ai avut contact cu...tha thing

"Ne-am nascut liberi dar peste tot suntem in lanturi"
sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

scris pe 17 nov 2008 10:07 de Incepator

E de la caz la caz cu sangele asta..deci..de la corp la corp..nu toti ne asemanam..defapt suntem unici .

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

anonimm

Guest

scris pe 2 dec 2009 13:23 de anonimm

intrebare: am incercat sa o fac cu prietena mea si nu am putut k a duruto,am mai incerkt peste 2zile am patruns in ea si nu a mai durut-o si nici nu a sangerat.ce s-a intamplat.......ca nu imi dau seama.........nu trebuia sa o doara iar cand am incercat?
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Mai sunt virgina daca nu a cur

scris pe 2 dec 2009 13:24 de simosimina

intrebare: am incercat sa o fac cu prietena mea si nu am putut k a duruto,am mai incerkt peste 2zile am patruns in ea si nu a mai durut-o si nici nu a sangerat.ce s-a intamplat.......ca nu imi dau seama.........nu trebuia sa o doara iar cand am incercat?

Nu neapărat. Poate că acum tu ai fost mai atent..ai pătruns mai uşor..ea a fost mai relaxată...
Iar sângerarea nu este obligatoriu să apară...mai ales dacă băiatul are grijă cum face

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai sunt virgina daca nu a

scris pe 2 dec 2009 14:29 de cherry_dream

Nu neapărat. Poate că acum tu ai fost mai atent..ai pătruns mai uşor..ea a fost mai relaxată...
Iar sângerarea nu este obligatoriu să apară...mai ales dacă băiatul are grijă cum face

are dreptate.

Dragostea este o chestiune de "chimie", sexul este o chestiune de "fizica".
sus

anonimm

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai sunt virgina daca

scris pe 2 dec 2009 16:34 de anonimm

aham........deci nu are nimic,ca eram amandoi nedumeriti,nu ne asteptam sa fie asa...........

Acum trebuie sa facem o pauza sau putem sa o facem cand vrem??vor fi consecinte asupra ei?ca se teme:">
sus

manuela

Guest

scris pe 2 dec 2009 16:57 de manuela

Nu e neaparat sa iti curga sange, nu la toate persoanele se intampla acest 'fenomen'. Cat despre durere...nu ai simtit poate pentru ca erai intr-o pozitie mai relexanta sau actul sexual a fost mai intens decat crezi...

Nu, nu mai esti virgina!!
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mai sunt virgina d

scris pe 3 dec 2009 13:41 de cherry_dream

aham........deci nu are nimic,ca eram amandoi nedumeriti,nu ne asteptam sa fie asa...........

Acum trebuie sa facem o pauza sau putem sa o facem cand vrem??vor fi consecinte asupra ei?ca se teme:">

puteti s-o faceti cand vreti daca n-a curs sange. de obicei, cand curge, se recomanda pauza de 3-4 zile ca sa se vindece "rana".

sus

adelin86

Senior member
51 mesaje

scris pe 5 dec 2009 02:05 de adelin86

dar mama ta? ea mai e virgina?

cum sa mai fii mai fata daca ai facut sex?crezi ca mai conteaza daca s-a rupt himenul sau nu?
acum daca isi face alina plugaru operatie de hymeno-plastie crezi ca se poate spune ca redevine virgina?

nu stiu cati ani ai, dar mare greseala ai facut....gandeste-te ca ai un suflet care o sa dea socoteala pt pacatele facute!

Agatanghel
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

scris pe 5 dec 2009 09:55 de basturk

....gandeste-te ca ai un suflet care o sa dea socoteala pt pacatele facute!

fara suparare, esti preot si vrei sa ne speli pacatele?sau te-ai uitat la 2012 si crezi ca vine apocalipsa, judecata de apoi???!!!

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

moku

Newbie
4 mesaje

scris pe 5 dec 2009 19:07 de moku

nu, mai esti... ai avut himenul elastic si nu s-a rupt, nu tre neaparat sa se rupa... scrie peste tot pe net, reviste de himen elastic
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

scris pe 7 dec 2009 22:11 de cherry_dream

nu stiu cati ani ai, dar mare greseala ai facut....gandeste-te ca ai un suflet care o sa dea socoteala pt pacatele facute!

acum pe bune..scrii niste chestii total aiurea. ce incerci sa faci? :|

sus

camelia

Guest

scris pe 3 aug 2010 17:55 de camelia

mei oameni buni .. daca fata a facut sex si nu a duruto sau nu ia curs sange nu este neaparat o panica pentru ca se poate ca himenul ei sa fie foarte elastic ... si din aceasta cauza ea sa mai fie inca virgina si dupa foarte multe contacte sexuale himenul sa se rupa cu adevarat ... consulta cu incredere un medic ginecolog ca iti va spune ca inca mai esti virgina... iti spun din proprie experienta ... pentru mai multe nelamuriri va rag contactatima pe id ... cionela64 .... sa avetzi o zii superba ...bye bye mei oameni buni .. daca fata a facut sex si nu a duruto sau nu ia curs sange nu este neaparat o panica pentru ca se poate ca himenul ei sa fie foarte elastic ... si din aceasta cauza ea sa mai fie inca virgina si dupa foarte multe contacte sexuale himenul sa se rupa cu adevarat ... consulta cu incredere un medic ginecolog ca iti va spune ca inca mai esti virgina... iti spun din proprie experienta ... pentru mai multe nelamuriri va rag contactatima pe id ... cionela64 .... sa avetzi o zii superba ...bye bye
sus

tu

Guest

scris pe 3 aug 2010 19:09 de tu

psihic la sigur numai esti.......
fizic 50/50, sunt unele himene care se rup dar in urma ruperei nu curge singe
asa ca fii impacata cu gindul ca nu mai esti virgina
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

34 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online