WTF ??

Pagina 1 din 1
1

xxxy

Newbie
4 mesaje

WTF ??

scris pe 3 dec 2009 07:26 de xxxy

Am aflat de la o fata acum vreo 2 sapt ca ii place de mine...ma rog..eu am refuzat-o.
Peste vreo 2 zile ma indragostisem eu de ea,am vorbit cu ea si a decurs totu' ok,cica eram impreuna.

Peste o seara,vine la mine si ma ia cu abureli de genu ,, ca ar fi mai bine sa ramanem prieteni ,nu crezi ? ,,. Eu i-am zis ca NU.Apoi ea a inceput sa-mi povesteasca de unu,cica e curioasa sa vada care e treaba cu ala etc...intr-un final..ok,friends.
Peste o zi,iar incepem,iar cica oficial impreuna. ( am fost extrem de fraier ca m-am tinut dupa ea ).
Iar..peste ceva timp,cica gata,definitiv ramanem prieteni si cu asta basta...eu ..de acord.
Peste cateva zile am fost cu clasa prin oras,la plecare am ramas eu cu ea si pan' la urma ne-am sarutat,peste o zi la fel..am iesit afara,vorbeam,zambeam,ne tineam de mana ,ne sarutam...era perfect.
Ea insasi a zis ca presimte ca va fi ceva de durata,ca e indragostita cica si alte chestii de genu..eu...nu foarte entuziasmat dupa tot ce s-a intamplat..am zis ok,vedem.

Peste o zi dupa serile alea impreuna,vine la mine si zice : ,,STII ? EU CRED CA AR FI MAI BINE SA RAMANEM PRIETENI ,,
Deja am catalogat tot ca fiind o bataie de joc...

Voi ce spuneti,ce ce sa fac ?

PS: stiu ca voi aveti impresia ca sunt un fraier care a fost indragostit de cine nu trebuia,deci va rog sa va abtineti de la asemenea comentarii.Vreau doar sa va dati cu parerea.

Mersi ! Bafta !

mda
sus

xxxy

Newbie
4 mesaje

Re: WTF ??

scris pe 3 dec 2009 08:26 de xxxy

uff,chiar azi la scoala vreau sa vorbesc cu ea vis-a-vis de ziua de ieri si n-am idee ce trebuie sa fac,care e defapt scopu' meu.

Mai merita sa incerc ceva ? sau imi bag picioru' si consider ca si-a batut una joc de mine ?

mda
sus

Liia

Senior member
81 mesaje

Re: Re: WTF ??

scris pe 3 dec 2009 08:42 de Liia

uff,chiar azi la scoala vreau sa vorbesc cu ea vis-a-vis de ziua de ieri si n-am idee ce trebuie sa fac,care e defapt scopu' meu.

Mai merita sa incerc ceva ? sau imi bag picioru' si consider ca si-a batut una joc de mine ?

ai putea sa o intrebi daca vrea doar prieteni sau sa fiti impreuna. pentru ca tu nu esti o papusa pe care o poate muta de colo colo. ai si tu sentimente si chestiile astea te zapacesc si nu vrei sa mai continui. o pui sa aleaga. ori asa ori asa. ca daca nu... nu mai sunteti nimic si cu asta basta scopul tau este sa ii bagi in cap ca nu se poate prostii in halul asta..inteleg 1 data..2.. da nu se mai opreste ?! macar din nerusinare. app cati ani aveti?
sus

xxxy

Newbie
4 mesaje

Re: Re: Re: WTF ??

scris pe 3 dec 2009 08:48 de xxxy

15 ani,cls 9.

Mersi de raspuns,o sa incerc sa o fac sa inteleg ca nu sunt marioneta ei sau asa ceva...

mda
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: WTF ??

scris pe 3 dec 2009 13:04 de McLove

15 ani,cls 9.

Mersi de raspuns,o sa incerc sa o fac sa inteleg ca nu sunt marioneta ei sau asa ceva...

Daca doresti ceva serios, nu are rost sa stai cu fata aceea. Nici ea nu stie ce vrea..

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

scris pe 3 dec 2009 14:18 de basturk

Am aflat de la o fata acum vreo 2 sapt ca ii place de mine...ma rog..eu am refuzat-o.
Peste vreo 2 zile ma indragostisem eu de ea,am vorbit cu ea si a decurs totu' ok,cica eram impreuna.

Peste o seara,vine la mine si ma ia cu abureli de genu ,, ca ar fi mai bine sa ramanem prieteni ,nu crezi ? ,,. Eu i-am zis ca NU.Apoi ea a inceput sa-mi povesteasca de unu,cica e curioasa sa vada care e treaba cu ala etc...intr-un final..ok,friends.
Peste o zi,iar incepem,iar cica oficial impreuna. ( am fost extrem de fraier ca m-am tinut dupa ea ).
Iar..peste ceva timp,cica gata,definitiv ramanem prieteni si cu asta basta...eu ..de acord.
Peste cateva zile am fost cu clasa prin oras,la plecare am ramas eu cu ea si pan' la urma ne-am sarutat,peste o zi la fel..am iesit afara,vorbeam,zambeam,ne tineam de mana ,ne sarutam...era perfect.
Ea insasi a zis ca presimte ca va fi ceva de durata,ca e indragostita cica si alte chestii de genu..eu...nu foarte entuziasmat dupa tot ce s-a intamplat..am zis ok,vedem.

Peste o zi dupa serile alea impreuna,vine la mine si zice : ,,STII ? EU CRED CA AR FI MAI BINE SA RAMANEM PRIETENI ,,

PS: stiu ca voi aveti impresia ca sunt un fraier care a fost indragostit de cine nu trebuia,deci va rog sa va abtineti de la asemenea comentarii.Vreau doar sa va dati cu parerea.

Mersi ! Bafta !

amice, exista 3 variante:
1.ori vrea sa faca gelos pe altul
2.te place dar a gasit ceva la tine ce nu place
3.e aeriana
eu zic sa o lasi balta

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: WTF ??

scris pe 3 dec 2009 14:25 de simosimina

15 ani,cls 9.

La vârsta asta nici nu mă aşteptam să ştii atât tu, cât şi ea ce vreţi )
Eu zic să lăsaţi aşa totul...sunteţi încă imaturi..
Ea vrea şi nu vrea pentru că este copilă! Aşa că mai bine te limitezi la a-i fi simplu amic şi atât!
La vârsta asta nu se poate pune problema de dragoste)

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

DarkAngel

Expert member
1098 mesaje

scris pe 3 dec 2009 15:39 de DarkAngel

Mersi ! Bafta !
Evit-o pentru ca asa ceva nu este normal denota o instabilitate emotionala si o imaturitate care nu au cum sa duca la nici un deznodamant placut decat daca tu opresti acest bambilici
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: WTF ??

scris pe 3 dec 2009 15:40 de McLove

La vârsta asta nici nu mă aşteptam să ştii atât tu, cât şi ea ce vreţi )
Eu zic să lăsaţi aşa totul...sunteţi încă imaturi..
Ea vrea şi nu vrea pentru că este copilă! Aşa că mai bine te limitezi la a-i fi simplu amic şi atât!
La vârsta asta nu se poate pune problema de dragoste)

L-ai distrus psihologic..

Palalila!!

sus

xxxy

Newbie
4 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: WTF ??

scris pe 3 dec 2009 19:39 de xxxy

ok,mersi de raspunsuri.
o las balta

merg pe principiu ca nu e nici prima si nici ultima fata care mi-a placut sau imi va placea .

mda
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: WTF ??

scris pe 4 dec 2009 01:31 de simosimina

L-ai distrus psihologic..

Palalila!!

păi...şi nu am dreptate?

sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: WTF ??

scris pe 4 dec 2009 13:46 de McLove

păi...şi nu am dreptate?

Nu am zis asta, ai foarte mare dreptate.Dupa o anumita varsta, poti spune ca esti indragostit cu adevarat de cineva. Pana la 20 de ani ( exceptand unele cazuri), iubirea e copilareasca, despartirea nu e chiar asa de dura, sper sa intelegi ce vreau sa spun..

sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: WTF ??

scris pe 4 dec 2009 13:47 de simosimina

Nu am zis asta, ai foarte mare dreptate.Dupa o anumita varsta, poti spune ca esti indragostit cu adevarat de cineva. Pana la 20 de ani ( exceptand unele cazuri), iubirea e copilareasca, despartirea nu e chiar asa de dura, sper sa intelegi ce vreau sa spun..

Într-adevăr aşa este

sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

39 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online