S.O.S - probleme dupa 10 luni de relatie!!!

Pagina 1 din 1
1

anturika

Senior member
122 mesaje

S.O.S - probleme dupa 10 luni de relatie!!!

scris pe 4 dec 2009 13:24 de anturika

Buna !! Am si eu o problema defapt prietenul meu, pana acum 2 zile totul era minunat intre noi 2 , viata noastra sexuala este una activa si fara probleme, nu avem inhibitii sau ceva de genu, dar de 2 zile prietenul meu numai reuseste sa termine .... are erectie in timpul preludiului, si la inceputul actului sexual in sine dar....deodata gata .. dispare nu stiu ce sa fac..nu stiu ce se intampla...are erectie o perioada....incearca si incerc sa-l ajut sa o reia...se intampla pt putin timp si dupa gata...iar numai are...si nu reuseste sa termine...nu stiu ce ar putea fi...pana acum 2 zile toate erau in regula....l-am intrebat nu-l mai atrag, are ceva cu mine..ma tot gandesc oare eu sunt de vina? el zice ca-l atrag si ca e inebunit dupa mine...dar nu stie dc se intampla asa..... voi ce parere aveti sper sa ati prins ideea!!!

Roata e rotunda intotdeauna se intoarce!!!
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: S.O.S - probleme dupa 10 luni de relatie!!!

scris pe 4 dec 2009 13:51 de basturk

Buna !! Am si eu o problema defapt prietenul meu, pana acum 2 zile totul era minunat intre noi 2 , viata noastra sexuala este una activa si fara probleme, nu avem inhibitii sau ceva de genu, dar de 2 zile prietenul meu numai reuseste sa termine .... are erectie in timpul preludiului, si la inceputul actului sexual in sine dar....deodata gata .. dispare nu stiu ce sa fac..nu stiu ce se intampla...are erectie o perioada....incearca si incerc sa-l ajut sa o reia...se intampla pt putin timp si dupa gata...iar numai are...si nu reuseste sa termine...nu stiu ce ar putea fi...pana acum 2 zile toate erau in regula....l-am intrebat nu-l mai atrag, are ceva cu mine..ma tot gandesc oare eu sunt de vina? el zice ca-l atrag si ca e inebunit dupa mine...dar nu stie dc se intampla asa..... voi ce parere aveti sper sa ati prins ideea!!!

mai multe variante:
1.ia ceva medicamente (care ar putea sa ii scada libidoul si el nu stie ce efect au)?
2.are probleme de care nu stii si se framanta prea rau, atunci nu ii mai are.adica vrea, dar vointa nu este suficienta, corpul trebuie relaxat
3.poate a dat in alta parte si cand se uita la tine nu mai ar chef(nu am vrut sa fiu rau, doar realist).sper ca nu e asta

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

adelin86

Senior member
51 mesaje

Re: S.O.S - probleme dupa 10 luni de relatie!!!

scris pe 5 dec 2009 01:30 de adelin86

de atractie nu poate fi vorba...se se pune problema...pt ca un barbat se excita cand vede o femeie goala, indiferent daca ii mai plac si altele, indiferent daca o iubeste sau nu...are o problema psihologica...ceva pe suflet...cu siguranta e stresat...
a doua varianta e ca si-a pierdut potenta....
ar fi bine sa isi faca un test de glicemie...diabetul scade potenta inca de la varste fragede....si se ajunge la impotenta....

Agatanghel
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

41 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online