Nu exista Dumnezeu!?

Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

cutarescu

Veteran member
255 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 16 nov 2009 16:53 de cutarescu

nu toti trec peste suferintele din dragoste
pe unii ii macina toata viata.
sunt atatia care au ajuns niste ratati dupa deceptii in dragoste.

esti un caz fericit...

Numai un om slab, fara demnitate poate ajunge un ratat fiindca l-a parasit iubita. Si nu din aceasta cauza ajunge un ratat ci pt. ca el nu are puterea sa treaca peste o situatie grea aparuta. Eu, cind ma gindesc cum sufeream din dragoste acum vreo 10 ani( cind aveam si eu vreo 20 de anisori si nu eram prea copt la minte)ma apuca risul...Ce copil eram!
sus

pandora

Junior member
29 mesaje

scris pe 16 nov 2009 22:47 de pandora

Nu stiu ce sa zic..eu nu am mai suferit din dragoste pana acum..am impresia.. ca nimeni nu ma intelege..sunt ani(multi)care i-am petrecut cu el..am crescut langa el..si acum incerc sa inteleg ca nu o sa mai fie langa mine niciodata.Stiu ca multe cupluri se divorteaza dupa 20 de ani (de exemplu)mai au si copii..si ca e dificil.Dar pt mine problema mea e cea mai mare din lume.(cum si voua vi s-a intamplat macar odata sa faceti o tragedie dintr-o problema personala..fie si ea de alta origine decat dragostea).Chiar daca sunt cat de cat mica la ani..am trecut prin multe..am fost nevoita oarecum sa ma maturizez inainte de timp.Si stiu ca asta (tragedia) o sa ma marcheze pe viata..intr-un fel sau altul.(cum zicea cineva mai sus ca se poate intampla).Revin la ideea de Dumnezeu.De ce toti de aici imi dati aceleasi exempluri ca exista oameni orbi..oameni fara o mana..etc..eu vad toate chestile astea in lume..le vad mai ales acum ca sunt trista si din alte..le vad si nu trec peste.Stiu ca au existat dintotdeauna.Ideea e ca,atunci cand am hotarat sa scriu aici despre El,ca nu exista,exact la lucrurile astea ma gandeam.Nu numai la mine.Toti ma acuzati ca nu stiu ce-i suferinta.Poate ca nu stiu..am maini..picioare..oarba sunt pe jumatate( cu un ochi nu vad..dar nu zic la nimeni ca oricum le dau mila) dar am sufletul impartit in doua.Pt mine si asta e suferinta.Din toate astea am ajuns la intrebarea-exclamare "Nu exista Dumnezeu?!?!".Daca exista de ce permite atatea in lume..atatea rele..?Am o multime de pacate..unele mai mari,unele mai mici..mai de zi cu zi cum zic eu..dar nu cred ca o sa conteze vreodata acolo "Sus".Sunt rea in general ..am si probleme cu nervii..intr-un viitor daca nu ma tratez o sa devin nebuna(nu radeti ca ma gandesc serios sa merg la psiholog)..dar sunt hotarata sa f.. lumea de aici inainte.O sa fiu si buna dar toate la timpul lor.De moment..urasc lumea! Asa ca sunt dispusa sa trec peste tot..sa iau o lectie din asta...si sa merg inainte.Atat ca m-am lungit.Mai aveam idei dar m-am pierdut..ca ma dispera telefonul:"Ce faci? esti bine?"..toata lumea prefacuta..aaa...si imi sustin ideea "Dumnezeu nu exista" chiar daca ma mai gandesc..as face un targ cu el..dar mi-e frica..poate ma dezamageste iar.Imi pare rau daca v-am plictisit iar

nimic special..
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 16 nov 2009 23:19 de McLove

Pandora, lumea e o jungla, unde cel mai puternic supravietuieste.

Suntem niste fiinte superioare, dar traim intr-o lume care cere multe sacrificii...

Dumnezeu nu este acel ceva in cer, care sta si se uita. Ce se spune in Biblie e o minciuna.

Dumnezeu este in fiecare dintre noi, difera de la persoana la persoana. Noi suntem acel "Dumnezeu", nu un atotputernic care ne trimite in Iad pentru ca ne iubeste, sau mai stiu eu ce...

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 17 nov 2009 01:25 de ExoticDream

Numai un om slab, fara demnitate poate ajunge un ratat fiindca l-a parasit iubita. Si nu din aceasta cauza ajunge un ratat ci pt. ca el nu are puterea sa treaca peste o situatie grea aparuta. Eu, cind ma gindesc cum sufeream din dragoste acum vreo 10 ani( cind aveam si eu vreo 20 de anisori si nu eram prea copt la minte)ma apuca risul...Ce copil eram!

Vrei sa spui ca suferinta din dragoste este o chestie prosteasca, anacronica? (Aici nu ma refer la dezamagirea simtita cand te-a parasit cineva cu care ai iesit la un suc de doua ori sau ai facut sex o data, ci la suferinta pe care o simte omul care a iubit din tot sufletul, implicat fiind intr-o relatie serioasa.) Cand esti copt la minte si ti se intampla sa te desparti de fiinta iubita, iti spui ca s-a terminat, tragi linie, intorci foaia si mergi mai departe incepand cu a doua zi?

Da-ne si noua reteta cu ajutorul careia putem trece peste o despartire in doar cateva zile si noi iti ridicam o statuie unde vrei tu!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

cutarescu

Veteran member
255 mesaje

scris pe 17 nov 2009 20:01 de cutarescu

exista oameni orbi..oameni fara o mana..etc..eu vad toate chestile astea in lume..le vad mai ales acum ca sunt trista

Intr-adevar Pandora, atunci cind suferi esti mult mai sensibil, parca suferi la suferinta altui om de linga tine. Dar daca un om sufera, asta nu inseamna ca nu exista D-zeu. Poate acel om plateste pt. ceva, eu sint de parere ca nu e bine sa-L judecam pe D-zeu.
sus

cutarescu

Veteran member
255 mesaje

scris pe 17 nov 2009 20:12 de cutarescu

Vrei sa spui ca suferinta din dragoste este o chestie prosteasca, anacronica? (Aici nu ma refer la dezamagirea simtita cand te-a parasit cineva cu care ai iesit la un suc de doua ori sau ai facut sex o data, ci la suferinta pe care o simte omul care a iubit din tot sufletul, implicat fiind intr-o relatie serioasa.) Cand esti copt la minte si ti se intampla sa te desparti de fiinta iubita, iti spui ca s-a terminat, tragi linie, intorci foaia si mergi mai departe incepand cu a doua zi?

Da-ne si noua reteta cu ajutorul careia putem trece peste o despartire in doar cateva zile si noi iti ridicam o statuie unde vrei tu!

Am fost prea exgerat in afirmatia mea, am suferit si eu din dragoste, am suferit profund, mi-a trebuit 2 ani de zile sa uit persoana iubita, timp in care nu m-am putut apropia de alta, dar acum nu mai simt absolut nimic pt. persoana aceea (au trecut 10 ani) si tocmai de aceea sustin ca nu se merita atita suferinta. E drept ca nu ai ce sa faci in astfel de cazuri decit sa suferi, dar timpul le vindeca pe toate. Eu nu stiu ce m-as face fara prietena mea(traim ca un cuplu de 7 ani, doar ca nu sintem casatoriti) dar vreau sa cred ca n-as deveni un ratat daca ne-am desparti.
sus

pandora

Junior member
29 mesaje

scris pe 17 nov 2009 21:26 de pandora

Intr-adevar Pandora, atunci cind suferi esti mult mai sensibil, parca suferi la suferinta altui om de linga tine. Dar daca un om sufera, asta nu inseamna ca nu exista D-zeu. Poate acel om plateste pt. ceva, eu sint de parere ca nu e bine sa-L judecam pe D-zeu.

Tu ai zis-o:"POATE acel om plateste pt ceva"...dar "POATE" asta e mare.Eu nu am facut cine stie ce.Si daca am facut greseli am facut in trecut si am stiut sa mi le indrept.Si nu cred ca imi merit suferinta.Asa ca lasa-l pe "poate" asta mare.Dumnezeu nu exista..mi-am demonstrat-o

nimic special..
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 18 nov 2009 00:49 de ExoticDream

Am fost prea exgerat in afirmatia mea, am suferit si eu din dragoste, am suferit profund, mi-a trebuit 2 ani de zile sa uit persoana iubita, timp in care nu m-am putut apropia de alta, dar acum nu mai simt absolut nimic pt. persoana aceea (au trecut 10 ani) si tocmai de aceea sustin ca nu se merita atita suferinta. E drept ca nu ai ce sa faci in astfel de cazuri decit sa suferi, dar timpul le vindeca pe toate.

Cam asta spun si eu, nu exista retete miraculoase, cu cat ai iubit mai mult, cu atat sentimentele sunt mai adanc inradacinate in sufletul tau si "convalescenta" dureaza mai mult. Se pare insa ca exista persoane (foarte putine la numar) care, inzestrate fiind cu o vointa extraordinar de puternica, au capacitatea de a reveni la zero cu sentimentele in timp scurt si pot chiar sa ramana in relatii de (stransa) prietenie cu fostii parteneri. Pentru mine chestia asta reprezinta un fel de provocare psihologica, incerc sa inteleg cum este posibil sa ucizi atat de rapid in fiinta ta tot ceea ce te-a legat de o alta fiinta timp indelungat, unde si cum ascunzi amintirile, cum o poti privi fara sa iti revina in memorie clipe in care i-ai spus ca o iubesti, cum poti atinge obiecte din spatiul pana nu demult comun fara sa le legi de episoade marunte din trecut...

Uneori ar fi bine sa avem o tasta "Delete"..... ca in filmul acela in care puteai cere stergerea sentimentelor fata de o anumita persoana...

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

valentine

Guest

scris pe 18 nov 2009 09:39 de valentine

Se pare insa ca exista persoane (foarte putine la numar) care, inzestrate fiind cu o vointa extraordinar de puternica, au capacitatea de a reveni la zero cu sentimentele in timp scurt

Esti sigura ca revin la 0 cu sentimentele si nu defapt ascund ceea ce simt?
Eu nu cred ca exista persoana care sa iubeasca cu adevarat si intr-o perioada relativ scurta sa isi revina bine mersi, ci mai degraba diferenta consta in cat arati ce simti dupa sau cat nu arati...
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 18 nov 2009 11:45 de McLove

Cam asta spun si eu, nu exista retete miraculoase, cu cat ai iubit mai mult, cu atat sentimentele sunt mai adanc inradacinate in sufletul tau si "convalescenta" dureaza mai mult. Se pare insa ca exista persoane (foarte putine la numar) care, inzestrate fiind cu o vointa extraordinar de puternica, au capacitatea de a reveni la zero cu sentimentele in timp scurt si pot chiar sa ramana in relatii de (stransa) prietenie cu fostii parteneri.

Nu este imposibil. Daca iubesc o fata, ea ma iubeste la randul ei, dar dupa un anumit timp, lucrurile incep sa mearga prost, sa existe mai multe elemente care sa faca dragostea imposibila, mai bine ar fi ca totul sa se opreasca, inainte sa suferim amandoi. Asta inseamna sa iubesti cu adevarat, sa renunti la ea pentru a fi fericita...
Dupa un anumit timp, 1 luna, 2 luni, 1 an, eu imi fac o alta prietena, cu ajutorul careia uit de dragostea care am avut-o pentru fosta prietena. Dar, in acelasi timp eu sunt prieten bun cu ea. Este adevarat ca ma mai gandesc la cele intamplate intre noi, dar, atata timp cat ea e fericita, ce simt eu pentru ea nu mai conteaza...

sus

cutarescu

Veteran member
255 mesaje

scris pe 18 nov 2009 19:22 de cutarescu

Eu nu am facut cine stie ce.Si daca am facut greseli am facut in trecut si am stiut sa mi le indrept.

Pandora, eu nu m-am referit neaparat la viata asta, ci poate la una anterioara in care ai lasat niste polite neplatite pe care le platesti acum.
sus

pandora

Junior member
29 mesaje

scris pe 19 nov 2009 00:20 de pandora

Pandora, eu nu m-am referit neaparat la viata asta, ci poate la una anterioara in care ai lasat niste polite neplatite pe care le platesti acum.

Mi se pare o tampenie ce scoti acum...

nimic special..
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 19 nov 2009 11:35 de McLove

Mie mi se pare o tampenie... Dar stii ce? Partea ca repeti mereu "nu exista, nu este, mi-a demonstrat ca nu e adevart" etc.

Daca stai sa zici mereu NU, te ajuta cu ceva? Daca stai suparata/trista, te ajuta cu ceva?
Inteleg, a existat o iubire de 10-20-30 ani, v-ati despartit... Un timp mi se pare normal sa te comporti altfel, sa zici ca viata e dura.

Dar, lucrurile astea nu vor trece, daca tu nu faci nimic.

sus

cutarescu

Veteran member
255 mesaje

scris pe 19 nov 2009 19:54 de cutarescu

Mie nu mi se pare deloc o timpenie. Am vazut la televizor un om care spunea ca nu a facut rau nimanui dar ai carui copii au murit amindoi deodata intr-un accident de masina. Poate ca acest lucru a venit ca o rasplata pe capul acestui om pt. ceva foarte rau ce a facut el intr-o alta viata(de ex. poate intr-o alta viata anterioara a omorit el insusi niste copii nevinovati- si asa a platit exact cu aceeasi moneda). Ce sa mai zici de criminalii in serie, care nu-si pot plati pacatele pe lumea asta, pt. ca nu au scrupule, nu au constiinta, nu au cum sa sufere. Cel mai bun mod de plata este sa se nasca sub forma unor oameni buni si sa sufere si ei asa cum ei au facut pe altii sa sufere. Asta e parerea mea, altfel nu-mi pot explica de ce se intimpla atita rau unor oameni care nu merita sa li se intimple asta. Nu stiu daca m-ati inteles pina la capat, am incercat sa fiu cit mai cursiv.
sus

sgc

Guest

scris pe 19 nov 2009 20:49 de sgc

Mie nu mi se pare deloc o timpenie. Am vazut la televizor un om care spunea ca nu a facut rau nimanui dar ai carui copii au murit amindoi deodata intr-un accident de masina. Poate ca acest lucru a venit ca o rasplata pe capul acestui om pt. ceva foarte rau ce a facut el intr-o alta viata(de ex. poate intr-o alta viata anterioara a omorit el insusi niste copii nevinovati- si asa a platit exact cu aceeasi moneda). Ce sa mai zici de criminalii in serie, care nu-si pot plati pacatele pe lumea asta, pt. ca nu au scrupule, nu au constiinta, nu au cum sa sufere. Cel mai bun mod de plata este sa se nasca sub forma unor oameni buni si sa sufere si ei asa cum ei au facut pe altii sa sufere. Asta e parerea mea, altfel nu-mi pot explica de ce se intimpla atita rau unor oameni care nu merita sa li se intimple asta. Nu stiu daca m-ati inteles pina la capat, am incercat sa fiu cit mai cursiv.
nu stiu ce-o fi inteles pandora, habar n-am ce-ntelege cine citeste si/ participa la discutia voastra, dar eu n-am priceput nimic. adica mi se pare o aiureala ce spui. eu imi explic, spre exemplu, de ce se intampla atata rau unor oameni carora n-ar trebui sa li se-ntample, pt. ca ei nu merita, sunt, poate cel mai elocvent exemplu, facand abstractie de-ncercarea pandorei de-a parea, din nou, altceva decat este. explicatia, oricum, n-are nici pe dracu' legatura, cu reincarnarea, in care 100 si %, nu cred, are legatura cat se poate de directa, cu firea si adevarata fatza a celor mai multi oameni. cum sa-ti spun, site-ul sexpert.ro, in sine, este un studiu de caz, de-a lungul anilor. ce pot vedea vizitatorii aici, exact ceea ce pot vedea intrun documentar national geographic, in care, un exemplar, oricare, din regnul animal, poate ranit, sau ma rog, singur, se afla intro jungla umana, in mijlocul unor hiene. astia sunt, de fapt, majoritatea oamenilor, dincolo de conturi bancare, tzoale, masini bengoase, cosmetice, scoli medii si superioare, etc.
sus

cutarescu

Veteran member
255 mesaje

scris pe 20 nov 2009 15:52 de cutarescu

AICI ESTE UN RASPUNS PT. sgc:
Eu cred ca toate teoriile in masura sa conditioneze situatile insasi incerte ale creatiei apar si se contrariaza pe masura ce practiciantul evolutionist concentreaza aparitia elocventei la maxim, in masura in care spatiul se restringe la o serie de ascensiuni strategice aflate pe o traiectorie concretizata in abstractizarea concordantei absolute.

P.S. pt. ceilalti:Am incercat sa vorbesc pe limba lui(ei)
sus

carrie

Expert member
823 mesaje

scris pe 20 nov 2009 18:40 de carrie

Mie teoriile cu vietile anterioare si reincarnarea mi se par extrem de verosimile din multe motive, unele de logica, altele de echitate, altele traite... si da... ceea ce spune cutarescu referitoare la polite de platit venite de altcandva e perfect adevarat. Se explica multe in felul asta daca stai bine sa te gandesti... totul este sa fii putin deschis la minte si sa nu ai impresia ca stii totul si ca parerile tale sunt musai 100% adevarate. De exemplu, consideram pana nu demult ca tot ce tine de astrologie sunt aiureli. Asta pana cand am intalnit prin internet o persoana care (si fara bani, ca sa fie clar) mi-a spus incredibil de multe lucruri despre mine fara sa ma vada in viata ei... doar cu datele si coordonatele de nastere... si prin lucruri nu ma refer chestii la modul general (de exemplu, "esti sociabila" bla bla etc) ci lucruri concrete care efectiv mi s-au intamplat...
Eu zic ca trebuie sa fii deschis... viata este mult mai complexa decat se vede cu ochiul liber...

"The best way to predict the future is to invent it"

"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
sus

sgc

Guest

scris pe 20 nov 2009 23:17 de sgc

AICI ESTE UN RASPUNS PT. sgc:
Eu cred ca toate teoriile in masura sa conditioneze situatile insasi incerte ale creatiei apar si se contrariaza pe masura ce practiciantul evolutionist concentreaza aparitia elocventei la maxim, in masura in care spatiul se restringe la o serie de ascensiuni strategice aflate pe o traiectorie concretizata in abstractizarea concordantei absolute.

P.S. pt. ceilalti:Am incercat sa vorbesc pe limba lui(ei)
merci. am citit fraza ta care cuprinde 49 cuvinte cred ca de 5 ori sa ma asigur c-am inteles bine, ceea ce puteai sa scrii, foarte pe scurt si clar: nici eu nu cred in reincarnare, dar citesc cum se contrazice supermoderatoarea Edream. banuiesc ca toata lumea a priceput acelasi lucru, dar s-a abtinut sa scrie ceva, exceptand-o pe carrie, din motive, ca tu folosesti 2 limbi, ca sa scrii un post in limba romana: un post scriptum pt. ceilalti si restul postului, ca sa te exprimi chipurile-n limba mea.
sus

cutarescu

Veteran member
255 mesaje

scris pe 23 nov 2009 20:16 de cutarescu

merci. am citit fraza ta care cuprinde 49 cuvinte cred ca de 5 ori sa ma asigur c-am inteles bine, ceea ce puteai sa scrii, foarte pe scurt si clar: nici eu nu cred in reincarnare, dar citesc cum se contrazice supermoderatoarea Edream. banuiesc ca toata lumea a priceput acelasi lucru, dar s-a abtinut sa scrie ceva, exceptand-o pe carrie, din motive, ca tu folosesti 2 limbi, ca sa scrii un post in limba romana: un post scriptum pt. ceilalti si restul postului, ca sa te exprimi chipurile-n limba mea.

Eu de fapt in rindurile adresate tie n-am spus nimic.
N-ai prins faza.
sus

sgc

Guest

scris pe 23 nov 2009 21:59 de sgc

Eu de fapt in rindurile adresate tie n-am spus nimic.
N-ai prins faza.
inca, nu sunt in toane bune, fetitza. si oricum, pana la capat, n-am priceput, de unde si pana unde... nu de fraza ta kilometrica vorbesc acum.
sus

Guest

Guest

scris pe 30 nov 2009 00:55 de Guest

well oamenii sunt slabi.. au nevoie sa creada k e cineva mult mai puternic kre ii ajuta knd is la pamant..
dak accepti sau nu k nu te ajuta nimeni e alegerea ta..

sa crezi k primesti ajutor iti da incredere in tine

ji partea cu raiul e sa iti ia frica de moarte cui nu iar place sa traiasca vesnic si frumos

Sa va spun o poveste

Ion se duce intrun orash.Acolo se intalneste cu Blacky ji Jaina.

J:Sall ejti nou presupun?
Ia azi mam mutat.
B:Poi e ziua ta norocoasa cu o mica favoare poti castiga 1 milion de dolari.
I:Ce?
Ja e adevarat Trebuie doar sa il pupi pe Jack in f*nd.
I:Haha tu glumesti nu?)
B:Nu, e adevaratbunica mea a facut asta.
I:Stai deci pur ji simplu il pup in f*nd ji gata?
B:Poi da..dar trebuie sa astepi pana el insuti iti da milionul nai voie sal ceri.Ji nai voie sa pleci orashul asta acum k ai intrat..dak pleci o sa fii omorat de oamenii lui Jack.
I:Ji kt a stat bunica ta aici pana a plecat?
B:65 de ani
I:Macar traieste bine in continuare.. kt mai are.. ji iti trimite ji tie bani ? totushi 1 milion d dolari e o avere mare.
B:A nu.. nu avem voie sa vb cu cei kre au iesit din orash sau sa luam contact cu ei.
Jeci vrei sau nu ?
I:Poi.. ok ji aja nu pot iesi din orash.. unde ma duc sal pup in f*nd pe Jack ?
J:A nu.. doar ii dai aja un pupic spiritual.. iti imaginezi k il pupi ji el e fericit.
I:Cum adik .. ? ji nu pot sa vad o poza cu el sa vad cum arata?
J:Nu, nimeni nu are voie sa vada poze cu el decat dupa ce pleaca din orash

Asta e un rezumat pentru crestinism baietzi ji fete dar of course toti cu parerile lor

Ji era ji vorba aia
Un preot vine la un eschimos ji ii explica totul despre crestinism.. dupa ce a terminat..eschimosul auzind k dak neglijeaza asta o sa sufere o eternitate intreaba..

"Daca nu imi spuneai toate astea ma duceam in iad ? "

"Poi nu " zice preotul

ji eschimosul...

"Poi atunci dc miai spus
? "

sus

sgc

Guest

scris pe 30 nov 2009 01:12 de sgc

well oamenii sunt slabi.. au nevoie sa creada k e cineva mult mai puternic kre ii ajuta knd is la pamant..

ji partea cu raiul e sa iti ia frica de moarte cui nu iar place sa traiasca vesnic si frumos

Sa va spun o poveste

Ia azi mam mutat.
B:Poi da..dar trebuie sa astepi pana el insuti iti da milionul nai voie sal ceri.Ji nai voie sa pleci orashul asta acum k ai intrat..dak pleci o sa fii omorat de oamenii lui Jack.
I:Macar traieste bine in continuare.. kt mai are.. ji iti trimite ji tie bani ? totushi 1 milion d dolari e o avere mare.
B:A nu.. nu avem voie sa vb cu cei kre au iesit din orash sau sa luam contact cu ei.
Jeci vrei sau nu ?
J:A nu.. doar ii dai aja un pupic spiritual.. iti imaginezi k il pupi ji el e fericit.

Asta e un rezumat pentru crestinism baietzi ji fete dar of course toti cu parerile lor

Ji era ji vorba aia
Un preot vine la un eschimos ji ii explica totul despre crestinism.. dupa ce a terminat..eschimosul auzind k dak neglijeaza asta o sa sufere o eternitate intreaba..

"Poi nu " zice preotul

ji eschimosul...

"Poi atunci dc miai spus
? "

corect si foarte bine alese povestioarele pt. a sublinia un punct de vedere cat se poate de real si sanatos.
sus

pandora

Junior member
29 mesaje

scris pe 30 nov 2009 15:47 de pandora

Sa va spun o poveste

Ia azi mam mutat.
Jeci vrei sau nu ?

Ji era ji vorba aia

"Poi nu " zice preotul

ji eschimosul...

"Poi atunci dc miai spus
? "

Ca sa nu insult sau sa mai stiu eu ce..rog moderatorul de la sala asta sa mute "opinia" a deosebitului GUEST in orice alta parte (preferibil sa se deschida o sala speciala pt cei care nu stiu sa scrie bine romaneste..propun pana si numele salii-k/j).

nimic special..
sus

Jean

Junior member
11 mesaje

scris pe 30 nov 2009 17:17 de Jean

Ca sa nu insult sau sa mai stiu eu ce..rog moderatorul de la sala asta sa mute "opinia" a deosebitului GUEST in orice alta parte (preferibil sa se deschida o sala speciala pt cei care nu stiu sa scrie bine romaneste..propun pana si numele salii-k/j).

ce rea suntem
poi ar trebui ji una deaia
doar aja sa ramai singurica .. din nou

Is it good to be Strong ? is it.. bad ?to be Weak.. ?
sus

pandora

Junior member
29 mesaje

scris pe 30 nov 2009 23:19 de pandora

ce rea suntem
poi ar trebui ji una deaia
doar aja sa ramai singurica .. din nou

Decat cu unu' ca "ji" tine..mai bine "singurica".Cu toate ca din punctul asta de vedere..sunt umblata prin seXpert si totusi ar mai ramane cate cineva cu mine..asa ca ..roaga moderatorii sa te ajute cu noua sala.papa!!!
P.S ..si daca te crezi in stare..poate iti moderezi tu sala..aa..uitasem ca nu esti capabil..

nimic special..
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

scris pe 1 dec 2009 01:28 de ExoticDream

Voi de ce va certati aici?

sus

Jean

Junior member
11 mesaje

scris pe 1 dec 2009 19:26 de Jean

Voi de ce va certati aici?

printzesa se simpte prea inteligenta sa vb cu unul ca mine atata tot
ji ea se cearta nu yo

sus

denisadeny

Junior member
26 mesaje

Re: Re: Re: Nu exista Dumnezeu!?

scris pe 4 dec 2009 14:58 de denisadeny

Tu nu intelegi..nu ai cum..Ma urasc pe mine..urasc lumea..divinitatea si orice altceva ce exista..

stii...de multe ori am gindit la fel ca tine cind treceam printr-o pasa proasta..ziceam ca nu exista dumnezeu...dar..te-ai gindit ca noi gresim??..iesi undeva...fa-ti prieteni...sa vezi ca nu mai vezi asa lucrurile..si iubirea..o sa vina la timpul ei...nu dispera..cind nu te astepti atunci o sa apara..conteaza sa te ridici de jos si sa o i-ei de la capat...viata e frumoasa si trebuie traita la maxim..

angi
sus

Jean

Junior member
11 mesaje

Re: Re: Re: Re: Nu exista Dumnezeu!?

scris pe 4 dec 2009 17:32 de Jean

stii...de multe ori am gindit la fel ca tine cind treceam printr-o pasa proasta..ziceam ca nu exista dumnezeu...dar..te-ai gindit ca noi gresim??..iesi undeva...fa-ti prieteni...sa vezi ca nu mai vezi asa lucrurile..si iubirea..o sa vina la timpul ei...nu dispera..cind nu te astepti atunci o sa apara..conteaza sa te ridici de jos si sa o i-ei de la capat...viata e frumoasa si trebuie traita la maxim..

da si nu vad ce leg are "sa traiesti bine" cu dzeu
deci stai ce propui tu e sa te duci acolo afara sati faci prieteni ji etc
ji dupa sa incepi sa crezi in dzeu ?

ce zici tu e ji adevarat :P toti gresit dar conteaza sa invetzi din greseli..desi suna k nijte prostii kre ti lear zice parintii e adv

ji cu cat cazi mai jos.. cu atat ejti mai puternic knd ajungi la top

sus

cutarescu

Veteran member
255 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Nu exista Dumnezeu!?

scris pe 4 dec 2009 19:16 de cutarescu

da si nu vad ce leg are "sa traiesti bine" cu dzeu
deci stai ce propui tu e sa te duci acolo afara sati faci prieteni ji etc
ji dupa sa incepi sa crezi in dzeu ?

ce zici tu e ji adevarat :P toti gresit dar conteaza sa invetzi din greseli..desi suna k nijte prostii kre ti lear zice parintii e adv

ji cu cat cazi mai jos.. cu atat ejti mai puternic knd ajungi la top

Vai de mine, ce stil de a scrie!!!
sus
Pagina 2 din 3
«   1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

38 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online