Cu cine votati?

Sondaj: Cu cine votati?

Pagina 2 din 7
«   1   2   3   4   5   6   7   »

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu cine votati

scris pe 4 dec 2009 18:26 de simosimina

Eu nu. Eu as da la saraci dupa care as lua inapoi insutit prin dobanda ( adica ce fac bancile).
Glumesc, desigur.

Ştiam că glumeşti...pentru că oricine ar fura..degeaba ar spune cineva că nu ar face asta...pentru că nu este adevărat))

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

treziti-va !

scris pe 4 dec 2009 19:12 de Incepator

Alo, sunt eu ratiunea !

De ce m-ati dat afara din capetele voastre ?

Fara mine va indreptati spre ceva "murdar" !

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: treziti-va !

scris pe 4 dec 2009 19:26 de baby

Alo, sunt eu ratiunea !

De ce m-ati dat afara din capetele voastre ?

Fara mine va indreptati spre ceva "murdar" !

pe tine te "afecteaza" cumva postul?

sau de la atata "muzica buna" incepi sa crezi ca esti altcineva?

Incepator = Stapanul Ratiune, "Za Master Of Saund" , Inocentul, Cel Drept si nu in ultimul rand...."El Prezidente"

Votat

Impreuna sau separat?
Ce n-as da sa te vad...hai, poate nu beata dar macar ametita

Nu ai sa ma vezi beata nici daca ai face magie
Nu consum alcool deloc
Bem ceai!

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

cutarescu

Veteran member
255 mesaje

Re: Re: treziti-va !

scris pe 4 dec 2009 20:13 de cutarescu

Trebuie sa spun ca a fost cel putin interesant sa citesc toate mesajele. M-am gindit chiar eu sa lansez topicul asta, dar mi-a luat-o altul inainte.
Dar lansez un nou topic, abia astept sa vad raspunsuri.

sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

Re: Re: Re: treziti-va !

scris pe 4 dec 2009 20:35 de Incepator

Da...unele persoane au asa niste glume...

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu cine votati?

scris pe 4 dec 2009 23:31 de ExoticDream

Dacă tu ai chef să votezi un beţiv notoriu..care să conducă ţara în stare de ebrietate...

Fiecare cu parerea lui, inclusiv in privinta asta.

[...] duminica am sa fac ceva ce nu am mai facut de mult. Ma imbat si sar peste votul asta.

Daca tot nu-i consideri morali dintr-un motiv sau altul, nu te temi ca un vot alb poate fi lesne masluit?

să fie cum vrei tu, însă Geoană va ieşi..crede-mă )

Oricum parerea mea este ca Geoana va castiga. Exotic are dreptate. Cred ca vom avea conducatorul pe care il meritam... din nou Iliescu.

Si mie mi-a fost teama.... pana ieri, acum insa am incredere ca va fi altfel.

In rest..... sunt de acord cu carrie.

P.S. Ceea ce ma oripileaza mai mult chiar decat mizeria campaniei electorale este aservirea televiziunilor, amintind de jumatatea de secol la care nu vrem sa revenim! Nu am urmarit campania pana la al doilea tur, insa nu pot intelege cum de se intampla o sumedenie de lucruri, iar televiziunea nationala (TVR1) da muzica populara si tot felul de chestii care parca sunt rupte din alta Romanie!

In aceeasi ordine de idei, pentru un psiholog/sociolog aceste zile constituie un material documentar extrem de interesant!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu cine votati?

scris pe 4 dec 2009 23:41 de McLove

B1/Etno/FoxNews - Basescu
Antena1/Antena3/Realitatea - Geoana

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu cine votati?

scris pe 4 dec 2009 23:54 de ExoticDream

B1/Etno/FoxNews - Basescu
Antena1/Antena3/Realitatea - Geoana

Ai uitat OTVul! 4-3!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 5 dec 2009 01:55 de Bozgoru

AM zis fiecare cu părerea lui.ok? Dacă tu ai chef să votezi un beţiv notoriu..care să conducă ţara în stare de ebrietate...să fie cum vrei tu, însă Geoană va ieşi..crede-mă )
Te-am rugat să nu mă comentezi..păstrează-ţi comentariile pentru tine, şi nu mă fă pe mine ţărancă! Pentru cultura ta generală..eu nici măcar nu am "ţară"..sunt orăşancă 100%, şi nu îmi poţi comenta părerea! Ok?
Cum nici eu nu te-am comentat, cer acelaşi lucru, însă văd că nu ştii ce este ăla bun simţ!!!

Şi carte..crede-mă că am mai multă ca tine
am zis tipic alora de la tara nu ca esti de la tara... si carte.. crede-ma... ca nu ai mai multa decat mine.. stiu ca esti mandra ca probabil ai terminat o facultate.. iar daca ai terminat-o.. iti spun din nou... : - crede-ma n-ai mai multa carte decat mine,,..
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 5 dec 2009 02:00 de Bozgoru

Am si eu o intrebare putin offtopic:

Ce aveti cu oamenii de la tara? Din intamplare, sunt oameni care locuiesc la tara, mai destepti decat cocalarii si pitipoancele din oras. Singurul lucru la coca e ca ei stau in mall si mananca pe banii lu' tacsu'. Pe cand oamenii de la tara, muncesc ca sa traiasca.. Pana la urma urmei, toti suntem de la tara, pentru ca parintii nostrii acolo au crescut. Va insultati singuri facand pe altcineva "taran".

PS: ..si eu m-am nascut in oras, locuiesc la oras, dar... nimic nu se compara ca un gratar facut cu prietenii in curtea casei.
stiu ca vrei sa pari inteligent si sa aperi oamenii de la tara.. sa pari ,,voinic,, in ochii lumii.. si cinstit.. si modest si etc... dar stii f bine cata cultura au aia de la tara... si stii f bine stirile de la ora 5... care in 99 % din cazuri sunt de la tara si-si dau cu sapa in cap imediat dupa un pahar de tuica.....iar cu cocalarii.. aia e alta poveste.. aia sunt toti tarani veniti de la tara la oras.. oameni simplii ..parintii lor muncitori pe ogor de au ajuns si ei la oras... si-au luat televizor cu ecran plat si s e cred smekeri.. iar copii lor isi cumpara ceas d&g din targ si se cred ,,sukari,, retar.zii..
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 5 dec 2009 02:05 de Bozgoru

AM zis fiecare cu părerea lui.ok? Dacă tu ai chef să votezi un beţiv notoriu..care să conducă ţara în stare de ebrietate...să fie cum vrei tu, însă Geoană va ieşi..crede-mă )
Te-am rugat să nu mă comentezi..păstrează-ţi comentariile pentru tine, şi nu mă fă pe mine ţărancă! Pentru cultura ta generală..eu nici măcar nu am "ţară"..sunt orăşancă 100%, şi nu îmi poţi comenta părerea! Ok?
Cum nici eu nu te-am comentat, cer acelaşi lucru, însă văd că nu ştii ce este ăla bun simţ!!!

Şi carte..crede-mă că am mai multă ca tine
a da.. si de curiozitate m-am uitat la cati ani ai... daca stau sa ma gandesc.. ca sa am mai putina carte decat tine.. ar fi trebuit sa raman de vreo 3 ori repetent intr-a cincea...si tu sa fi data mai devreme la scoala.... so smile and wave..
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 5 dec 2009 02:08 de simosimina

am zis tipic alora de la tara nu ca esti de la tara... si carte.. crede-ma... ca nu ai mai multa decat mine.. stiu ca esti mandra ca probabil ai terminat o facultate.. iar daca ai terminat-o.. iti spun din nou... : - crede-ma n-ai mai multa carte decat mine,,..

Of ..bine mă scuzaţi domnule doctor inginer...domnule cultură )
Cum am putut să vă plasez într-o lumină aşa de proastă?!?! Oare cum?! Termină şi tu o facultate grea..nu ASE-ul sau alte facultăţi gen şi mai vorbim

Aici nu ne batem cu pumnii în piept care are şi care nu are cultură...ai arătat lipsa de educaţie prin simplul fapt că m-ai comentat, când EU am specificat că nu doresc ca cineva să mă comenteze, atâta timp cât eu nu am făcut asta!
Vedeţi că s-a aşezat praful pe duramater

sus

cutarescu

Veteran member
255 mesaje

scris pe 5 dec 2009 09:01 de cutarescu

a da.. si de curiozitate m-am uitat la cati ani ai... daca stau sa ma gandesc.. ca sa am mai putina carte decat tine.. ar fi trebuit sa raman de vreo 3 ori repetent intr-a cincea...si tu sa fi data mai devreme la scoala.... so smile and wave..

Bozgore, un om daca e mai batrin ca alta persoana, asta nu inseamna neaparat ca are mai multa scoala ca persoana respectiva.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Cu cine votati?

scris pe 5 dec 2009 14:46 de ExoticDream

Eu una votez cu Base JOS Geoana SUS Basescu!!!! LOL Voi cu cine votati?

Sa revenim la "oile" noastre...

La primul tur cu cine ai votat?

sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 5 dec 2009 16:46 de Bozgoru

Bozgore, un om daca e mai batrin ca alta persoana, asta nu inseamna neaparat ca are mai multa scoala ca persoana respectiva.
ideea e ca chiar am mai multa scoala . asta e ideea.. si daia nu-mi place sa se laude toti trogloditii cu inteligenta lor..
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 5 dec 2009 16:52 de Bozgoru

Of ..bine mă scuzaţi domnule doctor inginer...domnule cultură )
Cum am putut să vă plasez într-o lumină aşa de proastă?!?! Oare cum?! Termină şi tu o facultate grea..nu ASE-ul sau alte facultăţi gen şi mai vorbim

Aici nu ne batem cu pumnii în piept care are şi care nu are cultură...ai arătat lipsa de educaţie prin simplul fapt că m-ai comentat, când EU am specificat că nu doresc ca cineva să mă comenteze, atâta timp cât eu nu am făcut asta!
Vedeţi că s-a aşezat praful pe duramater
mai adevarul e ca m-ai numit bine... puteai sa mi-i te adresezi.. ,,domnule inginer diplomat,, ca asta mi-e titulatura.. si stai calma ca n-am terminat ASE-ul sau ,,alte facultati gen,, sau vreo particulara.. si sa-i raspund si lu cutarescu... asta era si ideea.. sunt si mai in vasrta ca ea si momentan sunt la master.. master la care am intrat la buget prin examen.. nu dala de dai bani si faci un master...(sa nu mai zic si de atestat la informatica.. Cambridege-ul, cursurile de CISCO si AUTOCAD terminate cu diploma) deci asta era si ideea.. sunt la master... dupa 17 ani de scoala incontinuu.... sunt si mai in varsta decat ea.. deci logic... am mai multa scoala decat ea... deci n-am gresit cu nimic cand am zis ca am mai multa scoala ... si singurul lucru care am gresit si ma face sa ma simt prost.. este ca a trebuit sa ma expic ce scoli am si cat am fost eu la scoala ca in emisiunea ,, te pui cu blondele,, ca pur si simplu sa inchid gura cuiva ...
sus

cutarescu

Veteran member
255 mesaje

scris pe 5 dec 2009 17:09 de cutarescu

ideea e ca chiar am mai multa scoala . asta e ideea.. si daia nu-mi place sa se laude toti trogloditii cu inteligenta lor..

Da' tu de ce te lauzi cu inteligenta ta?
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 5 dec 2009 17:32 de simosimina

mai adevarul e ca m-ai numit bine... puteai sa mi-i te adresezi.. ,,domnule inginer diplomat,, ca asta mi-e titulatura.. si stai calma ca n-am terminat ASE-ul sau ,,alte facultati gen,, sau vreo particulara.. si sa-i raspund si lu cutarescu... asta era si ideea.. sunt si mai in vasrta ca ea si momentan sunt la master.. master la care am intrat la buget prin examen.. nu dala de dai bani si faci un master...(sa nu mai zic si de atestat la informatica.. Cambridege-ul, cursurile de CISCO si AUTOCAD terminate cu diploma) deci asta era si ideea.. sunt la master... dupa 17 ani de scoala incontinuu.... sunt si mai in varsta decat ea.. deci logic... am mai multa scoala decat ea... deci n-am gresit cu nimic cand am zis ca am mai multa scoala ... si singurul lucru care am gresit si ma face sa ma simt prost.. este ca a trebuit sa ma expic ce scoli am si cat am fost eu la scoala ca in emisiunea ,, te pui cu blondele,, ca pur si simplu sa inchid gura cuiva ...

Şi eu am cursurile CISCO încheiate..şi eu sunt la Master..şi eu am bursă la Master! Şi am avut bursă şi în facultate...aşa că HAI SĂ NE DĂM MARI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Şi eu sunt domnişoara inginer

Deci amandoi suntem la Master fără plată...amândoi suntem ingineri...amândoi avem CISCO ...so...ce spuneai?

sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu cine vo

scris pe 5 dec 2009 18:15 de McLove

Eu zic sa va bateti in salarii...

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu cin

scris pe 5 dec 2009 19:18 de baby

Eu zic sa va bateti in salarii...

McLove hai sa ne certam si noi

Mai nu va mai certati atata......ca pana la urma cu toata scoala si inteligenta voastra nu reusiti sa va intelegeti normal

Si acum o sa ziceti ca nu va certati....ca doar discutati....bla bla

Dragii de ei

sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu

scris pe 5 dec 2009 19:51 de Pasaroi_Cuminte

McLove hai sa ne certam si noi

Bebeloi, tu cu cine votezi ?

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

scris pe 5 dec 2009 20:31 de baby

Bebeloi, tu cu cine votezi ?

am zis ca il vroiam pe Crin

nu cred ca merg sa votez....
Nu imi place geoana...iar basescu stiu cat poate...

sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

scris pe 5 dec 2009 20:37 de Pasaroi_Cuminte

nu cred ca merg sa votez....
Nu imi place geoana...iar basescu stiu cat poate...

Du-te si voteaza ( pe cine vrei tu). Dar du-te.Nu lasa pe altul sa voteze pentru tine.

Cine nu voteaza, nu conteaza.

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

scris pe 5 dec 2009 20:41 de baby

Cine nu voteaza, nu conteaza.

asta e gen "faci ce vrei...dar stii ce faci?"

sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

scris pe 5 dec 2009 20:45 de Pasaroi_Cuminte

"faci ce vrei...dar stii ce faci?"

Nu. Faci ce trebuie.

sus

baby

Expert member
3569 mesaje

scris pe 5 dec 2009 20:52 de baby

Nu. Faci ce trebuie.

pai fac ce trebuie
imi vad de treaba

sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

scris pe 5 dec 2009 20:56 de Pasaroi_Cuminte

pai fac ce trebuie
imi vad de treaba

Adica sa te duci la vot . Exact.

sus

baby

Expert member
3569 mesaje

scris pe 5 dec 2009 21:37 de baby

Adica sa te duci la vot . Exact.

Nu ma duc si gata!

sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

scris pe 5 dec 2009 21:40 de Pasaroi_Cuminte

Nu ma duc si gata!

Yuhuuu...daca te duci iti compun o poezie.

sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

scris pe 5 dec 2009 21:50 de Incepator

Yuhuuu...daca te duci iti compun o poezie.

Sa auzim maestre !

tertsetsergwergwrgwegwer
sus
Pagina 2 din 7
«   1   2   3   4   5   6   7   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

39 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online