De ce ar refuza un sarut...

Pagina 1 din 3
1   2   3   »

andreiii

Guest

De ce ar refuza un sarut...

scris pe 11 dec 2009 20:45 de andreiii

Am 16 ani si in urma cu cateva sapt am cunoscut o fata.Mi-a placut si am reusit sa flirtez cu ea iar ea accepta. Intr-o zi ieseam de la sc si ne-am intalnit la tranvai, ea era cu prietenu' ei. A venit tranvaiu' iar el a plecat. Eu nedumerit o intreb dc nu a plecat cu el. Ea imi explica ca nu il mai suporta si vrea sa se desparta de el, apoi ma ia de mana cu pretextu ca am mana calda. In tranvai o tin in brate si totul e bine.
A doua zi aflu ca s-a despartit de el. Seara cand raman singur cu ea ,la despartire incerc sa o sarut, dar ea refuza si ma pune sa o pun pe obraz.
Nu inteleg de ce ar refuza.
Are cineva o explicatie...
sus

yony

Expert member
614 mesaje

Re: de ce ar refuza un sarut...

scris pe 11 dec 2009 20:55 de yony

Am 16 ani si in urma cu cateva sapt am cunoscut o fata.Mi-a placut si am reusit sa flirtez cu ea iar ea accepta. Intr-o zi ieseam de la sc si ne-am intalnit la tranvai, ea era cu prietenu' ei. A venit tranvaiu' iar el a plecat. Eu nedumerit o intreb dc nu a plecat cu el. Ea imi explica ca nu il mai suporta si vrea sa se desparta de el, apoi ma ia de mana cu pretextu ca am mana calda. In tranvai o tin in brate si totul e bine.
A doua zi aflu ca s-a despartit de el. Seara cand raman singur cu ea ,la despartire incerc sa o sarut, dar ea refuza si ma pune sa o pun pe obraz.

nu crezi k ar fi mai bine sa o intrebi pe ea??
io pot sa ma dau cu parerea dar nu se stie dak o sa si ghicesc ce simte ea
sus

Liia

Senior member
81 mesaje

Re: Re: de ce ar refuza un sarut...

scris pe 11 dec 2009 21:04 de Liia

pentru ca ai incercat asa..imediat dupa sa fim serios.. poate se gandeste "uite-l si pe disperatul asta" mai intai iesiti si voi in oras, patinoar.. si te-ai gandit ca poate nu vrea un iubit ? ci poate un amic doar ?
sus

andreiii

Guest

Re: Re: Re: de ce ar refuza un sarut...

scris pe 11 dec 2009 21:10 de andreiii

mda, cred ca m-am grabit...
dar acum nu stiu ce sa fac, ce sa ii zic
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Re: Re: Re: de ce ar refuza un sarut...

scris pe 11 dec 2009 21:12 de baby

mda, cred ca m-am grabit...
dar acum nu stiu ce sa fac, ce sa ii zic

nu faci nimic.

doar ai rabdare.

o lasi sa isi revina.
o sa vina momentul cand o vei saruta....sau poate o va face ea

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

andreiii

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: de ce ar refuza un sarut...

scris pe 11 dec 2009 21:16 de andreiii

e bine ca pleaca pana dupa Craciun si o sa aiba timp sa isi revina dupa ar trebui sa o iau incet
sus

sgc

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce ar refuza un sarut..

scris pe 11 dec 2009 21:21 de sgc

e bine ca pleaca pana dupa Craciun si o sa aiba timp sa isi revina dupa ar trebui sa o iau incet
ok
sus

andreiii

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce ar refuza un sar

scris pe 11 dec 2009 21:30 de andreiii

si ar fi bn ca atunci cand se intoarce eu sa dau de ea sau sa astept ca ea sa vina la mn?
sus

suchi

Veteran member
234 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce ar refuza un

scris pe 11 dec 2009 21:47 de suchi

lasi toate sa vina de la sine,knd vine o intrebi ce face,nu o iei din prima cu relatii,poate fata nu e pregatita acu sa inceapa o noua relatie,are nevoie de putina adaptare...

tot noi,dragi tovarasi
sus

sgc

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce ar refuza un

scris pe 11 dec 2009 22:19 de sgc

si ar fi bn ca atunci cand se intoarce eu sa dau de ea sau sa astept ca ea sa vina la mn?
banuiesc ca pastrati in vreun fel legatura pana se-ntoarce. este un mod de-a stabili cum procedati la intoarcerea ei. din ce-ai spus s-a produs, deja acea apropiere, imbratisare intre voi, ceea ce-ar face firesc, s-o astepti, totusi, la locul de intoarcere si mai departe sa mergeti impreuna.
sus

andreiii

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce ar refuz

scris pe 11 dec 2009 22:26 de andreiii

o sa pastrez legatura cu ea, pot sa o sun sa vad ce mai face si altele...da dar cred ca merge cu parinti ei deci nu stiu cum as putea sa o astept la intoarcere
paote atunci cand revine sa o invit undeva
sus

sgc

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce ar r

scris pe 11 dec 2009 22:42 de sgc

o sa pastrez legatura cu ea, pot sa o sun sa vad ce mai face si altele...da dar cred ca merge cu parinti ei deci nu stiu cum as putea sa o astept la intoarcere
o astepti simplu si firesc, exact, cum stabiliti telefonic sau cum pastrati legatura. n-or fi parintii astia niste zmei rai, presupunand prin absurd c-ar merge cu ei unde zici ca pleaca pana dupa craciun.
sus

sgc

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce ar r

scris pe 11 dec 2009 22:44 de sgc

paote atunci cand revine sa o invit undeva
asta, este o idee foarte buna, asemenea.
sus

andreiii

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce

scris pe 11 dec 2009 23:00 de andreiii

daca as sti si unde sa o invit :-s
sus

sgc

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de

scris pe 11 dec 2009 23:14 de sgc

daca as sti si unde sa o invit :-s
esti cel mai in masura sa iei o decizie in privinta locul unde vrei s-o inviti. sau va puneti de acord impreuna, daca ti se pare mai potrivit.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: De ce ar refuza un sarut...

scris pe 12 dec 2009 02:16 de ExoticDream

Seara cand raman singur cu ea ,la despartire incerc sa o sarut, dar ea refuza si ma pune sa o pun pe obraz.

A fost mult prea curand...., cu toate ca, dupa ce am citit de ala cu relatiile de jumatate de ora, nu ma mai mira nimic! In fond, ar trebui sa te gandesti ca refuzul ei este totusi un lucru bun, oare ti-ar placea o fata care azi se saruta cu unul si maine cu altul?

Ai rabdare, pastreaza legatura cu ea, sun-o de Craciun si Anul Nou, trimite-i felicitare amuzanta sau usor rromantica (in mail sau traditional) si lasa lucrurile sa se intample de la sine...

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

andreii

Guest

Re: Re: De ce ar refuza un sarut...

scris pe 12 dec 2009 02:21 de andreii

dar in ce mod ar trebui sa pastrez legatura? ceva gen sa vb cu ea pe mess fara sa arat ca s-a intamplat ceva sau ceva de genu sa o sun la cateva zile sau asa cand se iveste ocazia sau cand am chef sa o sun
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: De ce ar refuza un sarut...

scris pe 12 dec 2009 02:27 de ExoticDream

dar in ce mod ar trebui sa pastrez legatura? ceva gen sa vb cu ea pe mess fara sa arat ca s-a intamplat ceva sau ceva de genu sa o sun la cateva zile sau asa cand se iveste ocazia sau cand am chef sa o sun

Sun-o cand ai chef, fara ca asta sa se intample chiar din ora in ora, vorbiti pe messenger, cum sa-ti spun.... fii pe-aproape!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

andreiii

Guest

Re: Re: Re: Re: De ce ar refuza un sarut...

scris pe 12 dec 2009 02:29 de andreiii

cel mai bn e sa ma comport de parca nu s-ar fi intamplat nmk
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: De ce ar refuza un sarut...

scris pe 12 dec 2009 10:48 de baby

cel mai bn e sa ma comport de parca nu s-ar fi intamplat nmk

trebuie sa vada totusi ca iti pasa , ca ii acorzi atentie si ca te gandesti la ea[ asta nu inseamna ca trebuie sa o suni din 5 in 5 minute]

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

andreiii

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce ar refuza un sarut..

scris pe 12 dec 2009 10:57 de andreiii

asta fac acum
vb q ea pe mess si am pus si un sts sa vad daca ma suna ca eu dormeam si i-am zis sa dea un beep cand intra si a dat

si inca ceva, ea a fost umpic suparata ca nu am bagat-o a doua zi in seama dar asta a fost ieri ultima zi de sc unde nu am facut nmk, conteza mult acest aspect? chiar daca acum radem si aberam impreuna
sus

andreiii

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce ar refuza un sar

scris pe 12 dec 2009 23:40 de andreiii

cand am crezut ca totul s.a rezolvat a aparut altceva...
nu mai vb deschis, mi se pare ca e rece si distanta...si nu suport asta dar nici nu am curaj sa o intreb ce s.a intamplat si daca e suparata pt faza q sarutu...
ce sa fac???
sus

sgc

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce ar refuza un sar

scris pe 12 dec 2009 23:51 de sgc

asta fac acum
vb q ea pe mess si am pus si un sts sa vad daca ma suna ca eu dormeam si i-am zis sa dea un beep cand intra si a dat

si inca ceva, ea a fost umpic suparata ca nu am bagat-o a doua zi in seama dar asta a fost ieri ultima zi de sc unde nu am facut nmk, conteza mult acest aspect? chiar daca acum radem si aberam impreuna
ok. conteaza destul acest aspect. sunt de parere ca-i bine, in general, ca fiecare om sa depaseasca singur problemele pe care, numai persoana respectiva le poate depasi, insa, daca lasi omul sa treaca prin toate chinurile iadului, singur, desi ai calitatea persoanei care trebuie sa fie la bine si la rau, langa el, mai apar din asta si motive de suparare.
ma rog, asta a fost ieri.
sus

andreiii

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce ar refuza un

scris pe 12 dec 2009 23:56 de andreiii

nu o mai inteleg deloc...
mai intai e draguta cu mn apoi suparata apoi radem si aberam apoi e rece si distanta...
ce naiba se intampla :|
sus

sgc

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce ar refuza un

scris pe 12 dec 2009 23:56 de sgc

cand am crezut ca totul s.a rezolvat a aparut altceva...
nu mai vb deschis, mi se pare ca e rece si distanta...si nu suport asta dar nici nu am curaj sa o intreb ce s.a intamplat si daca e suparata pt faza q sarutu...
ce sa fac???
n-a mai aparut nimic. nu s-a mai intamplat nimic. am fost suparata, dar nicicum pt. faza cu sarutul. dimpotriva. ok?!?
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce ar refuz

scris pe 13 dec 2009 00:08 de McLove

n-a mai aparut nimic. nu s-a mai intamplat nimic. am fost suparata, dar nicicum pt. faza cu sarutul. dimpotriva. ok?!?

andreiii, sgc are mai multe... personalitati. Incearca sa nu ii iei toate sfaturile in serios si sa o intelegi.

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

andreiii

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce ar r

scris pe 13 dec 2009 00:19 de andreiii

am inteles faza su sgc dar cu ea nu mai inteleg NMK
de ce a trebuit sa ma grabesc(
stiu ca ar trebui sa stau sa las timpu sa isi faca efectu dar pur si simplu nu pot, imi vine sa ma urc pe pereti ca nu stiu ce e cu ea
cum as putea sa rezolv problema asta?
sus

sgc

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce

scris pe 13 dec 2009 00:49 de sgc

am inteles faza su sgc dar cu ea nu mai inteleg NMK
de ce a trebuit sa ma grabesc(
stiu ca ar trebui sa stau sa las timpu sa isi faca efectu dar pur si simplu nu pot, imi vine sa ma urc pe pereti ca nu stiu ce e cu ea
cum as putea sa rezolv problema asta?
sunt ok
sus

sgc

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce ar r

scris pe 13 dec 2009 00:51 de sgc

sgc are mai multe... personalitati.
cum ar fi?!? enumerati va rog. detaliati. sustine-ti-va enuntul.
sus

andreiii

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: De ce

scris pe 13 dec 2009 00:57 de andreiii

oare ar fi bn sa fiu stapan pe mn si maine sa o intreb daca ar vrea sa fie cu mn???
fara sa o mai lungesc atat
sus
Pagina 1 din 3
1   2   3   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

30 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online