19 ani si cu vaginism:((

Pagina 1 din 1
1

pokerface

Newbie
4 mesaje

19 ani si cu vaginism:((

scris pe 11 dec 2009 22:03 de pokerface

buna. sunt noua pe aici dar as avea nevoie de ajutor. Am 19 ani si mi-am inceput viata sexuala la 17 ani, aceasta nefiind ff activa din cauza k nu prea aveam "ocazii" in plus ma durea de fiecare data.. de orgasm ce sa mai zic) doar clitoridian prin "lucru manual" toate astea pana acum un an cand ne-am desp. iar acum am un pr nou cu care am incercat sa o fac dar nu pot cum vine asta?? plus k is paranoica si cand folosim prezervativ tot la aia ma gandesc k omg raman gravida nu vreau!! plus k ma doare de fiecare data! iar acum pur si simplu nu a reusit sa ma penetreze. si am citit despre vaginism si am toate simptomele stiu k prob asta doar eu sau cu ajutorul unui psiholog as putea sa o rezolv dar as vrea cateva sfaturi de la voi.ce sa fac??stiu k sunt proasta, k ar trebui sa ma relaxez si etc dar teoria o stiu practik ma omoare ms anticipat

pkf
sus

sweety16

Expert member
1226 mesaje

Re: 19 ani si cu vaginism:((

scris pe 12 dec 2009 00:18 de sweety16

buna. sunt noua pe aici dar as avea nevoie de ajutor. Am 19 ani si mi-am inceput viata sexuala la 17 ani, aceasta nefiind ff activa din cauza k nu prea aveam "ocazii" in plus ma durea de fiecare data.. de orgasm ce sa mai zic) doar clitoridian prin "lucru manual" toate astea pana acum un an cand ne-am desp. iar acum am un pr nou cu care am incercat sa o fac dar nu pot cum vine asta?? plus k is paranoica si cand folosim prezervativ tot la aia ma gandesc k omg raman gravida nu vreau!! plus k ma doare de fiecare data! iar acum pur si simplu nu a reusit sa ma penetreze. si am citit despre vaginism si am toate simptomele stiu k prob asta doar eu sau cu ajutorul unui psiholog as putea sa o rezolv dar as vrea cateva sfaturi de la voi.ce sa fac??stiu k sunt proasta, k ar trebui sa ma relaxez si etc dar teoria o stiu practik ma omoare ms anticipat

Pai cum adica nu prea ai avut ocazii?
Si relaxeaza-te...toata problema e de natura psihologica din cate cerd eu.Incearca totusi sa cauti ajutor specializat.

"Desi barfa facuta de femei e peste tot privita ca fiind ridicola,josnica si triviala,cea facuta de barbati,si mai ales daca e despre femei,se numeste teorie,idee sau fapt"

"Ca sa afli defectele unei fete,laud'o in fata prietenelor ei"
sus

pokerface

Newbie
4 mesaje

Re: Re: 19 ani si cu vaginism:((

scris pe 12 dec 2009 19:20 de pokerface

Pai cum adica nu prea ai avut ocazii?
Si relaxeaza-te...toata problema e de natura psihologica din cate cerd eu.Incearca totusi sa cauti ajutor specializat.

nu am avut ocazii in sensu k acasa la mine era intotdeauna cineva iar la el la fel... stiu k suna penal dar asta e. si stiu k e vb doar de psihicu meu si tocmai asta e k dak ar fi o chestie de ordin fizic se mai rezolva dar asta.. sunt disperata si cand ma gandesc k sexul ar trebui sa fie ceva placut iar pt mine e...un chin lol.. oricum ms mult:*

pkf
sus

tinkerbell

Junior member
43 mesaje

scris pe 12 dec 2009 21:00 de tinkerbell

deci in primul rand vaginismul apare pe fond psihic. tu treb sa fii mai relaxata, parca si cand citesc topicul tau mi se pare ca esti incordata...daca nu te relaxezi nu rezolvi nimic...incearca sa vorbesti cu iubitul tau va puneti de acord ce iti doresti tu, ce isi doresti el...luati toate lucrurile incetul cu incetul...nu va grabiti...aveti rabdare si o sa fie totul bine. iar tu nu te mai gandi la faptul ca o sa ramai gravida...daca doamne fereste se intampla ceva (ceea ce este putin probabil daca folosesti prezervative durex) exista si pilula de a doua zi pe care o iei si stai linistita. deci scoateti din capushor toate gandurile paranoice...fii mai calma si mai relaxata...!!! take care...!!!

Fiecare obstacol din viata mea e amintirea faptului ca trebuie sa merg mai departe...!!!
sus

margelatu`

Guest

scris pe 13 dec 2009 12:54 de margelatu`

in primul rand vorbeste doamne romaneste... ca nu trebuie sa descifrez hieroglife.
daca nu esti sigura cu prezervativ ia contracptive, poate asa psihic te va ajuta sa te relaxezi.incearca sa vorbesti cu iubitul tau, despre asta, cere`i si lui parerea, si incearca un preludiu mai lung, daca el e grabit ca la razboi d`aia nu ai parte nici de orgasm
sus

pokerface

Newbie
4 mesaje

scris pe 13 dec 2009 13:16 de pokerface

deci in primul rand vaginismul apare pe fond psihic. tu treb sa fii mai relaxata, parca si cand citesc topicul tau mi se pare ca esti incordata...daca nu te relaxezi nu rezolvi nimic...incearca sa vorbesti cu iubitul tau va puneti de acord ce iti doresti tu, ce isi doresti el...luati toate lucrurile incetul cu incetul...nu va grabiti...aveti rabdare si o sa fie totul bine. iar tu nu te mai gandi la faptul ca o sa ramai gravida...daca doamne fereste se intampla ceva (ceea ce este putin probabil daca folosesti prezervative durex) exista si pilula de a doua zi pe care o iei si stai linistita. deci scoateti din capushor toate gandurile paranoice...fii mai calma si mai relaxata...!!! take care...!!!

mersi mult deci relax si fara graba, relax si fara graba, sper sa reusesc...we`ll see

pkf
sus

pokerface

Newbie
4 mesaje

scris pe 13 dec 2009 13:22 de pokerface

in primul rand vorbeste doamne romaneste... ca nu trebuie sa descifrez hieroglife.
daca nu esti sigura cu prezervativ ia contracptive, poate asa psihic te va ajuta sa te relaxezi.incearca sa vorbesti cu iubitul tau, despre asta, cere`i si lui parerea, si incearca un preludiu mai lung, daca el e grabit ca la razboi d`aia nu ai parte nici de orgasm

nu stiu ce nu ai inteles din scrisul meu..in fine. ideea cu contraceptivele imi surade insa nu as vrea sa ma apuc de ele pana cand nu sunt intr-o relatie cat de cat stabila... iar cu graba la el e de inteles pt ca e virgin si neexperimentat... asta e reusesc sa-i aleg de minune
ms

pkf
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

31 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online