Anticonceptionale daca nu fac sex?

Pagina 1 din 1
1

Kitza

Newbie
5 mesaje

Anticonceptionale daca nu fac sex?

scris pe 18 dec 2009 19:23 de Kitza

Am inceput viata sexula de vro 6 luni....o singura data am luat anticonceptionale...DAca n-am mai intretinut relatii sexuale trebuie sa mai iau anticonceptionale???? Stiu unele chesti dar vreau sa ma asigur de la voi, cam vazut ca aveti ceva experienta pe aici....Va rog frumos sa imi raspundeti si mie si sper sa nu fie ceva comic pt unele persoane.(nu toti ne nastem perfeti)

ANa
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Va rog ajutati-ma si pe mine !!

scris pe 18 dec 2009 19:55 de baby

Am inceput viata sexula de vro 6 luni....o singura data am luat anticonceptionale...DAca n-am mai intretinut relatii sexuale trebuie sa mai iau anticonceptionale???? Stiu unele chesti dar vreau sa ma asigur de la voi, cam vazut ca aveti ceva experienta pe aici....Va rog frumos sa imi raspundeti si mie si sper sa nu fie ceva comic pt unele persoane.(nu toti ne nastem perfeti)

cum adica o singura data??

o luna? o zi?
te referi la anticonceptionalele de urgenta?

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Va rog ajutati-ma si pe mine !!

scris pe 18 dec 2009 20:09 de simosimina

cum adica ai luat o singura data anticonceptionale?

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Kitza

Newbie
5 mesaje

Re: Re: Va rog ajutati-ma si pe mine !!

scris pe 18 dec 2009 20:41 de Kitza

cum adica o singura data??

o luna? o zi?
te referi la anticonceptionalele de urgenta?

DA. prima data protejata si a 2 oara sa rupt prezervativul si a trebuie sa iau pastila de a 2 zi ...

ANa
sus

yony

Expert member
614 mesaje

Re: Re: Re: Va rog ajutati-ma si pe mine !!

scris pe 18 dec 2009 20:59 de yony

DA. prima data protejata si a 2 oara sa rupt prezervativul si a trebuie sa iau pastila de a 2 zi ...

poi dak nu mai faci sex la ce sa iei anticoneptzionale??

nu cred ca mai are rost sa continui sa iei
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Va rog ajutati-ma si pe mine !!

scris pe 19 dec 2009 00:47 de simosimina

...pai aia este pilula de a 2a zi..nu anticonceptional! Exprima-te si tu corect sa intelegem si noi

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Va rog ajutati-ma si pe mine !!

scris pe 19 dec 2009 00:49 de McLove

...pai aia este pilula de a 2a zi..nu anticonceptional! Exprima-te si tu corect sa intelegem si noi

Conteaza? Pentru ele sunt niste bomboane.

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Anticonceptionale daca nu fac sex?

scris pe 19 dec 2009 02:30 de ExoticDream

Ceea ce ai luat dupa rupereea prezervativului se numeste contraceptiv de urgenta. Daca ai fi citit prospectul, ai fi inteles ca nu ai voie sa "consumi" asa ceva decat in cazuri "disperate" si asta ff rar intrucat acele pastile sunt adevarate bombe (nu bomboane!) hormonale, care iti pot da peste cap organismul rau de tot!

Inceperea vietii sexuale inseamna nu numai placere, ci si responsabilitate. Spui ca nu ai mai facut sex de la intamplarea cu prezervativul. In acest caz, nu are nici un rost sa te imbuibi cu anticonceptionale (si aici ma refer la cele care se iau regulat, cu totul alt tip decat cele de urgenta), cand te vezi cu prietenul tau folositi prezervativul (ales cu atentie, ca sa nu mai riscati accidente). Are sens sa te apuci de anticonceptionale doar daca faci sex destul de des.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

Kitza

Newbie
5 mesaje

Re: Re: Anticonceptionale daca nu fac sex?

scris pe 19 dec 2009 11:11 de Kitza

Ceea ce ai luat dupa rupereea prezervativului se numeste contraceptiv de urgenta. Daca ai fi citit prospectul, ai fi inteles ca nu ai voie sa "consumi" asa ceva decat in cazuri "disperate" si asta ff rar intrucat acele pastile sunt adevarate bombe (nu bomboane!) hormonale, care iti pot da peste cap organismul rau de tot!

Inceperea vietii sexuale inseamna nu numai placere, ci si responsabilitate. Spui ca nu ai mai facut sex de la intamplarea cu prezervativul. In acest caz, nu are nici un rost sa te imbuibi cu anticonceptionale (si aici ma refer la cele care se iau regulat, cu totul alt tip decat cele de urgenta), cand te vezi cu prietenul tau folositi prezervativul (ales cu atentie, ca sa nu mai riscati accidente). Are sens sa te apuci de anticonceptionale doar daca faci sex destul de des.

Ms frumos.

ANa
sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Va rog ajutati-ma si pe mine !

scris pe 19 dec 2009 12:46 de Incepator

Conteaza? Pentru ele sunt niste bomboane.

..si tu de acolo

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

Kitza

Newbie
5 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Va rog ajutati-ma si pe mi

scris pe 19 dec 2009 14:31 de Kitza

..si tu de acolo

CE "caterinca" pe capul tau ;

ANa
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

27 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online