Cum sa ma impac cu ea?

Pagina 1 din 2
1   2   »

gonnadie4her

Guest

Cum sa ma impac cu ea?

scris pe 14 dec 2009 19:06 de gonnadie4her

salut,tocmai ce am descoperit acest site/forum si ma gandeam sa postez..poate ma va ajuta cineva...
Deci: Fosta prietena sa desp de mn din cauza ca eram fffff gelos.nu doar ffff cu extrem de foarte mult de incredibil de.etc.
Prin gelos ma refer k ..eram gelos cand o vedeam k pupa alti baieti...acestia fiind prieteni unii chiar veri de-ai mei..si iam interzis asta..e ok a acceptat intr-un final...printre sute de milioane de alte interziceri din partea mea sa nimerit si: "nu iesi din casa daca nu sunt si eu cu tine" acestea au dus la despartire.deocamdata spune k nu mai vrea altii baietii si nici pe mn inapoi..inca ma iubeste si o iubesc foarte mult de aceea va rog ajutatima daca se poate,cateva sfaturi..poate o voi castiga inapoi...
Cu stima,donitz.
PS:fara mijtouri si alte glume,posturi cat mai decente va rog.
sus

gonnadie4her

Newbie
8 mesaje

Re: cum sa ma impac cu ea?

scris pe 14 dec 2009 19:15 de gonnadie4her

Sper ca nu este interzisa dublle-postul...am vazut la foarte multi dubllepost si am zis ca e ok...chestia e ca nu am in meniu sa il pot sterge.

Te-am iubit si inca te yubesc,

Ma trec fiori cand te privesc ,

Ma gandesc la tine in fiecare zi;

Nu mi te pot scoate din minte si tu stii.

Acum la tine ma gandesc,

Si poza ta iar o privesc,

Nu vreau inima-napoi,las-o la tine,

Si sper ca fara mine sa-ti fie mai bine.

Nu am avut ocazii sa te pot saruta,

Si ma intreb mereu dac-ai putea;

Sa ma yubesti cum te yubesc eu,

Sa fim impreuna la bine si la greu.
sus

gonnadie4her

Newbie
8 mesaje

scris pe 14 dec 2009 19:15 de gonnadie4her

Frate deci...am compus si o poezie ptr ea..stiu e fff najpa poezia..dar asta e...

Acum la tine ma gandesc,

Acum la tine ma gandesc,

sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: cum sa ma impac cu ea?

scris pe 14 dec 2009 19:23 de McLove

Din cate am citit, tu esti de vina. Tu zici ca te-ai schimbat, dar trebuie sa ii arati ei. Incearca sa o "recuceresti".

PS: poezia este foarte frumoasa, dar te rog sa renunti la "y", e urat..

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

Liia

Senior member
81 mesaje

Re: Re: Re: cum sa ma impac cu ea?

scris pe 14 dec 2009 22:41 de Liia

dar de ce nu ai incredere in ea? daca tu nu ii acorzi libertate.. nici ea la randul ei nu iti va acorda.
sus

sweety16

Expert member
1226 mesaje

scris pe 14 dec 2009 22:49 de sweety16

salut,tocmai ce am descoperit acest site/forum si ma gandeam sa postez..poate ma va ajuta cineva...
Deci: Fosta prietena sa desp de mn din cauza ca eram fffff gelos.nu doar ffff cu extrem de foarte mult de incredibil de.etc.
Prin gelos ma refer k ..eram gelos cand o vedeam k pupa alti baieti...acestia fiind prieteni unii chiar veri de-ai mei..si iam interzis asta..e ok a acceptat intr-un final...printre sute de milioane de alte interziceri din partea mea sa nimerit si: "nu iesi din casa daca nu sunt si eu cu tine" acestea au dus la despartire.deocamdata spune k nu mai vrea altii baietii si nici pe mn inapoi..inca ma iubeste si o iubesc foarte mult de aceea va rog ajutatima daca se poate,cateva sfaturi..poate o voi castiga inapoi...
Cu stima,donitz.

Bai e nasoala rau faza aia...ca n-are voie sa iasa din casa fara tine...prea exagerat frate...normal ca s-a despartit de tine...degeaba ii compui poezii daca te compeorti asa...eu in locul ei ma desparteram de mult de tine, de la priemele interdictii, si nu m-as mai impaca cu tine.Acum depinde dee ce fel de persoana e si oricum daca ti-a acceptat atatea e posibil sa mai ai o sansa.Nu mai pierde timpul, daca vrei sa va impacati incearca s-o convingi acum

"Desi barfa facuta de femei e peste tot privita ca fiind ridicola,josnica si triviala,cea facuta de barbati,si mai ales daca e despre femei,se numeste teorie,idee sau fapt"

"Ca sa afli defectele unei fete,laud'o in fata prietenelor ei"
sus

sgc

Guest

scris pe 14 dec 2009 22:56 de sgc

Acum la tine ma gandesc,

ok. inseamna ca trebuie sa te iubesc eu, mai putin decat o fac, ca sa fie cum ma iubesti tu si sa-ti interzic foarte multe. de acord - impreuna la bine si la greu.
sus

gonnadie4her

Newbie
8 mesaje

scris pe 15 dec 2009 17:04 de gonnadie4her

Bai e nasoala rau faza aia...ca n-are voie sa iasa din casa fara tine...prea exagerat frate...normal ca s-a despartit de tine...degeaba ii compui poezii daca te compeorti asa...eu in locul ei ma desparteram de mult de tine, de la priemele interdictii, si nu m-as mai impaca cu tine.Acum depinde dee ce fel de persoana e si oricum daca ti-a acceptat atatea e posibil sa mai ai o sansa.Nu mai pierde timpul, daca vrei sa va impacati incearca s-o convingi acum
Stiu si nu-mi vine sa cred cum am putut fi asa chiar regret..mult..Gelozia ma facut asa? adica ea ma facut sa ma comport asa? mam comportat cu ea mai rau ca cu un caine..si la un caine ii mai dai drumu la lesa dar eu ... chiar regret...

Acum la tine ma gandesc,

sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: cum sa ma impac cu ea?

scris pe 15 dec 2009 17:07 de McLove

Stiu si nu-mi vine sa cred cum am putut fi asa chiar regret..mult..Gelozia ma facut asa? adica ea ma facut sa ma comport asa? mam comportat cu ea mai rau ca cu un caine..si la un caine ii mai dai drumu la lesa dar eu ... chiar regret...

Atunci, trebuie sa o convingi ca te-ai schimbat. Relatia sta la ea in palma.

sus

sgc

Guest

Re: Re: Re: Re: cum sa ma impac cu ea?

scris pe 15 dec 2009 22:06 de sgc

Atunci, trebuie sa o convingi ca te-ai schimbat. Relatia sta la ea in palma.
gata. m-a convins ca s-a schimbat in bine, ca-i ok. m-am impacat cu el. multumit publicul?!? si daca nu sunteti multumiti, precum sweety16, cutarescu, etc., asta este.
sus

yony

Expert member
614 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: cum sa ma impac cu ea?

scris pe 16 dec 2009 12:59 de yony

gata. m-a convins ca s-a schimbat in bine, ca-i ok. m-am impacat cu el. multumit publicul?!? si daca nu sunteti multumiti, precum sweety16, cutarescu, etc., asta este.

sgc dc faci mishto??

si apropo de subiect, eu cred ca, chiar ai exagerat cu gelozia, pt k fiecare trebuie sa aiba libertatea proprie k doar traim intr-o tara libera si tu i-ai dat si dovada k nu ai deloc incredere in ea si asta e grav pt k o relatzie fara incredere nu va merge niciodata...

nici dak ar fi sotzia ta si tot nu i-ai putea rapi libertatea din cauza mofturilor tale...

acuma dak vrei sa te impaci cu ea, cred ca ar trebui sa vorbesti cu ea, sa ii zici k te-ai schimbat si ink o iubesti si eu cred ca se va impaca cu tine...pt k dak ti-a permis atatea ii posibil sa ity mai dea a2a sansa...
si dak va exista o impacare incearca sa ity stapanesti gelozia pt k o vei pierde iar, si orice fata ar fi in locul ei ar face la fel!

bafta
sus

Kari

Veteran member
273 mesaje

Re: Cum sa ma impac cu ea?

scris pe 16 dec 2009 13:32 de Kari

Cu stima,donitz.

Incearca sa vorbesti cu ea... spune-i ca iti pare rau,citeste-i si poezia...Daca inca mai tine la tine poate o sa va impacati.Nu stiu zau ce-ti veni cu interdictiile alea!

Sex is just a journey not a destination

Love is the fresh air on a railway station

Sex is a big mountain you struggle to climb

Love is when on top you just look around

Sex is what you think about "wild'n free"

Love is the last leaf of a dying tree.

So when you're ridin' high

You might as well not see

The leaf beside the road

Falling from the tree...
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa ma impac cu ea?

scris pe 16 dec 2009 13:59 de McLove

sgc dc faci mishto??

Nu face la misto, las-o. Are anumite probleme, incearca sa o intelegi.

sus

yony

Expert member
614 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa ma impac cu ea?

scris pe 16 dec 2009 14:22 de yony

Nu face la misto, las-o. Are anumite probleme, incearca sa o intelegi.

o sa incerc
sus

sgc

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa ma impac cu ea?

scris pe 16 dec 2009 19:41 de sgc

sgc dc faci mishto??

si apropo de subiect, eu cred ca, chiar ai exagerat cu gelozia, pt k fiecare trebuie sa aiba libertatea proprie k doar traim intr-o tara libera si tu i-ai dat si dovada k nu ai deloc incredere in ea si asta e grav pt k o relatzie fara incredere nu va merge niciodata...

nici dak ar fi sotzia ta si tot nu i-ai putea rapi libertatea din cauza mofturilor tale...

acuma dak vrei sa te impaci cu ea, cred ca ar trebui sa vorbesti cu ea, sa ii zici k te-ai schimbat si ink o iubesti si eu cred ca se va impaca cu tine...pt k dak ti-a permis atatea ii posibil sa ity mai dea a2a sansa...
si dak va exista o impacare incearca sa ity stapanesti gelozia pt k o vei pierde iar, si orice fata ar fi in locul ei ar face la fel!

bafta
nu fac misto. intr-adevar este un tip gelos, posesiv, nu chiar atat de exagerat, ca nu m-ar fi lasat sa ies din casa fara el. stie ca-l iubesc si stiu ca si el ma iubeste la randul sau, acum, mai mult decat inainte, pt. ca sunt convinsa ca a capatat mai multa incredere in mine, in sensul ca ma cunoaste mai bine decat inainte.
sus

yony

Expert member
614 mesaje

scris pe 17 dec 2009 11:24 de yony

nu fac misto. intr-adevar este un tip gelos, posesiv, nu chiar atat de exagerat, ca nu m-ar fi lasat sa ies din casa fara el. stie ca-l iubesc si stiu ca si el ma iubeste la randul sau, acum, mai mult decat inainte, pt. ca sunt convinsa ca a capatat mai multa incredere in mine, in sensul ca ma cunoaste mai bine decat inainte.
sus

gonnadie4her

Guest

scris pe 17 dec 2009 16:04 de gonnadie4her

WTF? cine esti? Spunemi doar numele tau,in caz ca este o confuzie..e ok..nu-i nimic.
As vrea sa fie asta raspunsul ei x(
sus

yony

Expert member
614 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa ma impac cu

scris pe 17 dec 2009 17:35 de yony

WTF? cine esti? Spunemi doar numele tau,in caz ca este o confuzie..e ok..nu-i nimic.

nu cred ca e confuzie.. ii place sa faca mishto... ignor-o
sus

sgc

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum sa ma impac cu

scris pe 17 dec 2009 23:22 de sgc

da, acela a fost raspunsul meu.
sus

cutarescu

Veteran member
255 mesaje

Re: Cum sa ma impac cu ea?

scris pe 18 dec 2009 17:35 de cutarescu

Cu stima,donitz.

Dar tu esti 100% sigur ca odata ce va impacati nu incepi iar cu crizele de gelozie?
sus

gonnadie4her

Newbie
8 mesaje

Re: Re: Cum sa ma impac cu ea?

scris pe 19 dec 2009 02:41 de gonnadie4her

Dar tu esti 100% sigur ca odata ce va impacati nu incepi iar cu crizele de gelozie?

da sunt sigur
ptr k mam schimbat. aa si ..retardul ala care se da drept fata si face pe iubita mea...marsh fo !!!! in rasa...
aa si.. iam trim mesajut asta ieri o parere cv ?
Este ora 9:46,mam trez d o ora dupa inca un vis cu tine,te tineam strans in brate si plangeam aman2,in vis mai iertat si miai spus k ma iubesti,miai spus,"stii,tiam spus,te voi ierta mereu,pt k te iubesc" iar eu imi ceream iertare intruna ingenuchind in fata ta plangand cu regrete,recunosc am fost un monstru fara suflet,dar oare un monstru nu merita ink o sansa? Stiu,rasp tau e nu. Si ai dreptate. Dar dak acel monstru de atata singuratate a adormit in propiul cocon si dupa catva timp din acel cocon a iesit un fluture frumos cu o aura stralucitoare preqm aurul. Acest fluture nu merita o prima sansa?trebuie sa iti spun k el nu avea inima. Inima acestui fluture e la tine si mereu va fi,exact langa inima ta. Asa k te rog,dai o prima si ultima sansa acestui fluture proaspat iesit din coconul sau format din aur,si dragostea lui pt un inger pe kre nu il vrea. Te iubesc,si mereu o voi face.

super tare k ma pot baza pe voi...adica..moderatorii si ownerii ca restul numa mijto fac ...

Acum la tine ma gandesc,

sus

gonnadie4her

Newbie
8 mesaje

scris pe 19 dec 2009 02:45 de gonnadie4her

Don't love and cry...Just fuck and smile

frate cat de tare e ))))

Acum la tine ma gandesc,

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: Cum sa ma impac cu ea?

scris pe 19 dec 2009 09:22 de SORIN28

da sunt sigur
ptr k mam schimbat. aa si ..retardul ala care se da drept fata si face pe iubita mea...marsh fo !!!! in rasa...
aa si.. iam trim mesajut asta ieri o parere cv ?
Este ora 9:46,mam trez d o ora dupa inca un vis cu tine,te tineam strans in brate si plangeam aman2,in vis mai iertat si miai spus k ma iubesti,miai spus,"stii,tiam spus,te voi ierta mereu,pt k te iubesc" iar eu imi ceream iertare intruna ingenuchind in fata ta plangand cu regrete,recunosc am fost un monstru fara suflet,dar oare un monstru nu merita ink o sansa? Stiu,rasp tau e nu. Si ai dreptate. Dar dak acel monstru de atata singuratate a adormit in propiul cocon si dupa catva timp din acel cocon a iesit un fluture frumos cu o aura stralucitoare preqm aurul. Acest fluture nu merita o prima sansa?trebuie sa iti spun k el nu avea inima. Inima acestui fluture e la tine si mereu va fi,exact langa inima ta. Asa k te rog,dai o prima si ultima sansa acestui fluture proaspat iesit din coconul sau format din aur,si dragostea lui pt un inger pe kre nu il vrea. Te iubesc,si mereu o voi face.

super tare k ma pot baza pe voi...adica..moderatorii si ownerii ca restul numa mijto fac ...

Daca ii scriai doar:
"Este ora 9:46,mam trez d o ora dupa inca un vis cu tine,te tineam strans in brate si plangeam aman2,in vis mai iertat si miai spus k ma iubesti.Te iubesc,si mereu o voi face." ....probabil ca era mai bine(parerea mea).

De schimbat...sigur nu te-ai schimbat doar ca acum faci unele lucruri doar ca sa o aduci inapoi langa tine si probabil ca daca o vei readuce o perioada va fi bine dar...vei reveni la starea ta "normala" de gelozie.

Cu acel user care abereaza...n-o baga in seama: "cunoaste" pe toata lumea, toata lumea ia facut probleme, cand ea nu are probleme decat la mansarda.

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

yony

Expert member
614 mesaje

Re: Re: Re: Re: Cum sa ma impac cu ea?

scris pe 19 dec 2009 12:36 de yony

Daca ii scriai doar:
"Este ora 9:46,mam trez d o ora dupa inca un vis cu tine,te tineam strans in brate si plangeam aman2,in vis mai iertat si miai spus k ma iubesti.Te iubesc,si mereu o voi face." ....probabil ca era mai bine(parerea mea).

De schimbat...sigur nu te-ai schimbat doar ca acum faci unele lucruri doar ca sa o aduci inapoi langa tine si probabil ca daca o vei readuce o perioada va fi bine dar...vei reveni la starea ta "normala" de gelozie.

Cu acel user care abereaza...n-o baga in seama: "cunoaste" pe toata lumea, toata lumea ia facut probleme, cand ea nu are probleme decat la mansarda.

sunt de acord cu sorin28 k era mai bine sa nu te lungesti atata....

dar raspunsul ei care a fost?
sus

gonnadie4her

Newbie
8 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa ma impac cu ea?

scris pe 19 dec 2009 22:58 de gonnadie4her

sunt de acord cu sorin28 k era mai bine sa nu te lungesti atata....

dar raspunsul ei care a fost?

inca nu a zis nik... va anuntz...sau daca nu..ins k a mai murit un prost din dragoste

Acum la tine ma gandesc,

sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa ma impac cu ea?

scris pe 19 dec 2009 23:11 de McLove

la dragoste n-am mai zis nimic, pt. c-au aparut acriturile alea doua-n subiect. mandaritza si cu ma-sa. tigarea am terminat-o. am raspuns si la doua mail-uri, asa ca, hai sa ne seducem

I think I'm going to kill myself.

sus

sgc

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa ma impac cu

scris pe 19 dec 2009 23:28 de sgc

I think I'm going to kill myself.
de ce-mi spui mie?!? sa te-ajute exotic. ti-am dat o orientare catre darkangel, m-am exprimat de fiecatre data foarte clar si pe intelesul tutror care vor sa si priceapa in discutiile cu orricine.
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa ma impa

scris pe 19 dec 2009 23:36 de McLove

de ce-mi spui mie?!? sa te-ajute exotic. ti-am dat o orientare catre darkangel, m-am exprimat de fiecatre data foarte clar si pe intelesul tutror care vor sa si priceapa in discutiile cu orricine.

Nu ti-am spus tie domnisoara. Doar tu esti pe forumul asta?

Nu mai are voie omu' sa isi scrie testamentul, ca te iei tu de el.

sus

sweety16

Expert member
1226 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa ma

scris pe 19 dec 2009 23:49 de sweety16

Nu ti-am spus tie domnisoara. Doar tu esti pe forumul asta?

Nu mai are voie omu' sa isi scrie testamentul, ca te iei tu de el.

Ehh... deci te rog...ea e cea mai importanta...

"Desi barfa facuta de femei e peste tot privita ca fiind ridicola,josnica si triviala,cea facuta de barbati,si mai ales daca e despre femei,se numeste teorie,idee sau fapt"

"Ca sa afli defectele unei fete,laud'o in fata prietenelor ei"
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa

scris pe 19 dec 2009 23:56 de baby

Ehh... deci te rog...ea e cea mai importanta...

voi nu realizati ca dati peste cap un om care este sub tratament medical???

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus
Pagina 1 din 2
1   2   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

25 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online