Cum iti dai seama daca te iubeste cineva?

Pagina 2 din 5
«   1   2   3   4   5   »

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cineva?

scris pe 24 aug 2009 04:05 de ExoticDream

Cum iti dai seama daca o persoana te iubeste?...din pct meu de vedere...atunci cand se uita la tn cu o privire calda care te face sa te imbeti din dragostea ei..zambetul pe care il are pe buze de fiecare data cand te vede...scanteia care se naste dintre voi atunci cand va apropiati...

Normal ar fi sa simti ca te iubeste si cand nu se afla in raza ta vizuala.... Daca dupa o intalnire cu el ai sentimentul ca ai disparut nu doar din campul lui vizual, ci si din mintea si sufletul lui, atunci probabil ca nu te prea iubeste... Faptul ca cineva te iubeste se simte dintr-un amalgam de cuvinte, tremurul vocii, priviri, atingeri, ganduri, vise, sperante....

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

ionut

Guest

va rog

scris pe 28 aug 2009 19:48 de ionut

dragoste nu este chiarasa cum cred alti eu am 10 si imi place de o fata pe nume stefania
:
sus

andylarwing

Junior member
21 mesaje

Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cine

scris pe 6 sep 2009 02:32 de andylarwing

in mare masura prin faptele de zi cu zi.mie,de exemplu,imi cere parerea de fiecare data chiar si la cel mai insemnificant lucru.s-a lasat de prostiile pe kre le facea inainte,este constient k nu era bine.i-am spus k as vr sa facem dragoste,dar m-a uimit ceea ce a urmat sa-mi spuna:mi-a spus k ma iub,k nu e momentul;viseaza la ziua nuntii noastre,atunci voi fi a lui.un an de zile ne-am gandit unul la celalalt,dar nu am putut fi impr; ma iub chiar si atunci knd sunt trista,nemachiata,morocanoasa,chiar si at knd ma supar;imi face mici kdouri,pe kre le apreciez mult-flori,inkrkrea telef,etc.face tot posibilul sa aj la mn at knd am nevoie de el;stiu k orice as face imi va fi alaturi,nu pot sa nu-l iub;pt mn asta inseamna dragostea adevarata;va pup;

sunt de acord cu camy

conteaza mult sa fi mai aproape de ea si sa o susti mai mult la greu

:P
sus

anonim

Guest

scris pe 7 oct 2009 23:49 de anonim

in legatura cu fetele........frateee alea se uita doar la portofel sau mrg masina si alte chestii ........dragostea adevarata e atunci cand nu se uita la ce bani ai sau la ce masina ai....plm mai rar vezi asa ceva
sus

cookie

Guest

scris pe 15 oct 2009 17:17 de cookie

pai fratilor daca vrei sa vezi daca un baiat/fata te place ...te bagi si tu cumva in chestia asta de exemplu zici "tu simtzi ceva ptr mine? sau numa itzi batzi jok?" sau daca esti cu el/ea iti dai tu seama daca te place...
sus

The kid

Guest

Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iubeste

scris pe 19 oct 2009 15:16 de The kid

Salut !!
Da mah daca esti cu ea/el da iti dai seama !!

Acuma am si eu o intrebare ...nu prea are legatura cu subiectul...

Imi place de o colega ..chiar f mult dar faza e ca nu prea reusesc sa vorbesc cu ea si nus stiu cum sa fac sa`i spun ce simt pentru ea
sus

tenie2k

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Cum iti dai seama daca te iube

scris pe 22 oct 2009 03:24 de tenie2k

In opinia mea, iti dai seama daca te iubeste dupa o perioada mai lunga de timp.. Si anume jumatate de an sau chiar mai mult , daca iti arata aceelasi interes si dupa mult timp , si de asemenea atentia care ti-o acorda constant.

Dar nu la asta se rezuma "iubirea" .. Multi au un mod aparte de a iubii. Totodata nu ai cum sa iti dai seama daca te iubeste, sau nu.. Dar un lucru e sigur, atentia care ti-o acorda arata c-am cat insemni tu pentru ea.

Mult noroc.
sus

ancu

Junior member
18 mesaje

Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cineva?

scris pe 23 oct 2009 03:25 de ancu

O persoana care te iubeste cu adevarat trebuie sa fie alaturi de tine si la bine si la greu,sa stii ca te poti baza pe ea atunci cand ai o problema....Sa incerce sa te faca sa zambesti atunci cand esti suparat.Sa te surprinda in fiecare zi cu ceva nou(nu ma refer aici la ceva material,de ex.:sa-ti prepare felul tau de mancare preferat,sa-ti strecoare un biletel de dragoste in sertarul cu boxeri,etc.),sa faceti dragoste ca nebunii,sa fie pasionala atunci cand te saruta,sa fie tandra.etc....dar depinde si de la persoana la persoana,fiecare se manifesta in felul ei.....
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Cum iti dai seama daca te iubeste cineva?

scris pe 25 oct 2009 03:16 de ExoticDream

.. cum iti dai seama ca cineva te iubeste cu adevarat? ..

Mult mai usor este sa-ti dai seama cand nu te (mai) iubeste.

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

kory

Guest

scris pe 14 nov 2009 10:23 de kory

pai ii faci o proba il intrebi daca are un cerecel in ureche sau te uiti u!scz dar nu ma prea pricep!
sus

anduu

Junior member
47 mesaje

scris pe 18 nov 2009 12:43 de anduu

daca esti de o lună sigur nu te iubeşte chiar daca iţi zice daca esti de 3 ani spre ex. simţi, vezi, observi atunci vei sti
sus

anamaria

Guest

Cum iti dai seama daca te iubeste cineva?

scris pe 26 nov 2009 15:28 de anamaria

deci daca cineva te iubeste k adevarat tio demonstreaza si nu prin vorbe ci fapte adica sati aduca fericirea pe fata intelegi thu
sus

anonim

Guest

scris pe 6 dec 2009 16:26 de anonim

dar daca el are 12 ani si eu 11 cum sa fac ca il iubesc foarte,foarte,foarte,.......,mult
sus

sgc

Guest

scris pe 7 dec 2009 00:15 de sgc

dar daca el are 12 ani si eu 11 cum sa fac ca il iubesc foarte,foarte,foarte,.......,mult
si eu il iubesc nespus de mult si cred ca si el ma iubeste catusi de putin daca se considera norocos sa-i fiu alaturi
sus

[quote]

Guest

scris pe 12 dec 2009 20:11 de [quote]

pai fratilor daca vrei sa vezi daca un baiat/fata te place ...te bagi si tu cumva in chestia asta de exemplu zici "tu simtzi ceva ptr mine? sau numa itzi batzi jok?" sau daca esti cu el/ea iti dai tu seama daca te place...

[alex]are dreptate...cand o/il intrebi daca te place...si se balbaie..nu stie ce sa mai zika..si daca zike ca NU....e clar ca te iubeste....mie mi sa intamplat dar acea persoana nu mia zis da sau nu ma sarutat...si mi-am dat seama ca aceea persoana nu ma iubeste...ci acel sarut a fost pt adio....[alex]
sus

georgiana

Guest

mi$$ romaniaa

scris pe 16 dec 2009 16:17 de georgiana

dragoste nu este chiarasa cum cred alti eu am 10 si imi place de o fata pe nume stefania
:
ma numesc georgiana am 16 ani si as vrea sa ne cunoastem de unde esti?eu sunt din belgia nr meu00320487713411
sus

ALEXANDRAA

Guest

scris pe 16 dec 2009 16:33 de ALEXANDRAA

SI EU KAND AVEA 11 ANI AM TREKUT PRIN ACEAS PERIOADA SI CHEAR SI AKUMA TREK CHEAR DAKA AM 17 ANI NU KONTEAZA ; TE DUCI LA EL SI TE BAGI INSEAMA TE JOCI CU EL DAR SA NI VB URAT CHEAR DAKA EL ITI VB ;DAR DAKA EL E TREKUT PRIN VEATA TREBUIE SA TE SI CULCI KU EL;
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 16 dec 2009 16:37 de McLove

SI EU KAND AVEA 11 ANI AM TREKUT PRIN ACEAS PERIOADA SI CHEAR SI AKUMA TREK CHEAR DAKA AM 17 ANI NU KONTEAZA ; TE DUCI LA EL SI TE BAGI INSEAMA TE JOCI CU EL DAR SA NI VB URAT CHEAR DAKA EL ITI VB ;DAR DAKA EL E TREKUT PRIN VEATA TREBUIE SA TE SI CULCI KU EL;

Chiar asa, ce pana ta?!

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

sweety16

Expert member
1226 mesaje

scris pe 19 dec 2009 15:28 de sweety16

Aha...deci din cate am inteles nu conteaza daca un baiat iti vorbeste urat, trebuie sa te si culci cu el daca e trecut prin "veata"...as putea sa jur ca ai 13 ani...cel putin gandirea corespune varstei mentionate de mine...
PS: De ce atatia K???

"Desi barfa facuta de femei e peste tot privita ca fiind ridicola,josnica si triviala,cea facuta de barbati,si mai ales daca e despre femei,se numeste teorie,idee sau fapt"

"Ca sa afli defectele unei fete,laud'o in fata prietenelor ei"
sus

cuie

Guest

scris pe 21 dec 2009 17:42 de cuie

nu trebuie sa-i spui ce simti pentru ea toata treaba este sa nu pui intrebari.( cum ar fi vrei se poate) nu pune intrebari bagate cu ea in seama si fi mai direct sau daca nu iao si incearca sa o saruti
sus

cuie

Guest

scris pe 21 dec 2009 17:45 de cuie

stiati ca?
sus

cuie

Newbie
1 mesaje

scris pe 21 dec 2009 17:58 de cuie

stiai ca?

dumitru
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 21 dec 2009 18:16 de McLove

stiai ca?

Da, stiam ca esti degeaba.

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

raluca

Guest

scris pe 21 dec 2009 21:05 de raluca

se uita de mai multe ori la mine si zambeste mereu
sus

monikk

Newbie
5 mesaje

Re: Re: cum poti sti daca te iubeste cineva?

scris pe 26 ian 2010 13:57 de monikk

aici iti dau dreptate..
sus

rudy

Guest

scris pe 29 ian 2010 01:50 de rudy

stiati ca?
sus

rudy

Guest

scris pe 29 ian 2010 01:53 de rudy

vreau sa stiu daca ma iubeste prietena
sus

rudy

Guest

este adevar barbati au infintat romantismu

scris pe 29 ian 2010 02:35 de rudy

iara stress aiurea de al meu .. cum iti dai seama ca cineva te iubeste cu adevarat? .. ea zice ca ma iubeste..dar eu is prea pervers, gandesc in loc sa simt .. am zis asta de multe ori ..la toate femeiele.. exista vreun test final.. sau vreo dovada sa cer ca sa pot da seama ca chiar ma iubeste?

Nu sh.. am trait cum am trait..dar nu pot crede ca cineva tine la mine..dupa ce stie cum am fost .. si cum sunt.. pls help

P.S. ideea e ca in viata pana acu am avut controlul..o vroiam pe x sa o am intro seara o aveam.. vroiam sa fac ceva .. faceam..indiferent de consecintze...dar intr-o relatie..decizile se iau in 2.. si de unde stiu eu ..chiar de zici ca ma iubeste.. ca avea decizie e the best for me? .. plm .. ceva de genu..de fapt cred ca caut motiv sa ma intorc la old me )
sus

eeee

Guest

scris pe 10 feb 2010 15:34 de eeee

stiu ce draq?
sus

sgc

Guest

scris pe 10 feb 2010 23:38 de sgc

stiu ce draq?
corect
sus
Pagina 2 din 5
«   1   2   3   4   5   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

29 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online