Penis lipsa sau vagin prea larg
Pagina 1 din 2
..........
Guest
|
Penis lipsa sau vagin prea larg
scris pe 5 mar 2008 20:08 de ..........
buna,
am si eu o intrebare...aud peste tot ca lungimea medie a unui penis normal este de 21-22 cm...prietenul meu are cam 14 asa dupa cum aproximez eu....foarte rar se intampla ca eu chiar sa-l simt...timp de 1 an si ceva...am zis ca sunt eu aiurea, ca poate am vaginul prea larg..cu toate ca a fost si este primul meu iubit....dupa cum spuneam...actul sexual in sine dureaza de la 2-3minute pana la vreo 10 dar chiar si atunci...e cam degeaba....nu cred ca am avut orgasm pana acum..singurele clipe in care am simtit ceva au fost in anumite pozitii..in care vaginul a fost mai stramt...dar in pozitia clasica de exemplu..nu simt nimic....nu e vb de placere..nu-l simt pe el....sincer....am o rugaminte..de la fete sau baieti..sa-mi spuneti si mie pe buna....va delogati in caz ca nu creti sa va vada cunoscutii de pe acest forum, cati cm aveti...dar..vreau si eu mai multe raspunsuri in cm..sa-mi dau seama daca e ceva in neregula la mine..sau...multumesc
|
sus |
|
angela
Expert member 1090 mesaje
|
Re: penis lipsa sau vagin prea larg
scris pe 5 mar 2008 21:08 de angela
buna,
am si eu o intrebare...aud peste tot ca lungimea medie a unui penis normal este de 21-22 cm...prietenul meu are cam 14 asa dupa cum aproximez eu....foarte rar se intampla ca eu chiar sa-l simt...timp de 1 an si ceva...am zis ca sunt eu aiurea, ca poate am vaginul prea larg..cu toate ca a fost si este primul meu iubit....dupa cum spuneam...actul sexual in sine dureaza de la 2-3minute pana la vreo 10 dar chiar si atunci...e cam degeaba....nu cred ca am avut orgasm pana acum..singurele clipe in care am simtit ceva au fost in anumite pozitii..in care vaginul a fost mai stramt...dar in pozitia clasica de exemplu..nu simt nimic....nu e vb de placere..nu-l simt pe el....sincer....am o rugaminte..de la fete sau baieti..sa-mi spuneti si mie pe buna....va delogati in caz ca nu creti sa va vada cunoscutii de pe acest forum, cati cm aveti...dar..vreau si eu mai multe raspunsuri in cm..sa-mi dau seama daca e ceva in neregula la mine..sau...multumesc
Centrul pentru placere al unei femei se afla cam la 5-10 cm in vagin, in rest este vid..Deci penisul prietenului tau are 14 cm, deci ar putea foarte usor sa te stimuleze si sa ajungi la orgasm..Aici nu este vorba de marime, este vorba de durata actului sexual si de tehnica..Banuiesc ca prietenul tau are vreo 17-18 ani, pentru ca nu are exercitiul deprins pentru a prelungi actul sexual la peste 20 min...E normal ca in 10 min nu ajungi la orgasm..
''Nu te intreba ce ii trebuie lumii - intreaba-te ce te face sa prinzi viata si pune-te pe treaba. Deoarece lumii ii trebuie oameni care au prins viata'' - Howard Thurman
|
sus |
|
carrie
Expert member 823 mesaje
|
Re: Re: penis lipsa sau vagin prea larg
scris pe 6 mar 2008 11:17 de carrie
Eu stiam ca marimea medie este undeva in jur de 15-16 cm... oricum din cercetari rezulta ca pentru un act sexual satisfacator ar fi suficienti si 8 cm.
E vorba de tehnica si nu de marime.
Cat despre punctul de la 5 cm de intrarea in vagin... corect, dar nu se poate spune ca in rest este "vid". Sunt mai putine terminatii nervoase, dar tot ar trebui sa simti placere. Doar de asta majoritatea persoanelor prefera pozitii care permit o penetrare profunda.
"The best way to predict the future is to invent it"
"I'm in love with my lust/Burning angel wings to dust"
|
sus |
|
mbancos
Senior member 77 mesaje
|
Re: penis lipsa sau vagin prea larg
scris pe 7 mar 2008 09:45 de mbancos
buna,
ai facut irigatii cu substante acide si ti-a tabacit vaginul sau ai pielea de pe obraz acolo de nu simti nimic .Fetelor daca va bagati un deget il simtiti sau nu ?dapoi scula?
mbancos
|
sus |
|
nicoleta
Guest
|
penis
scris pe 7 mar 2008 17:07 de nicoleta
am si eu o intrebare-prietenului meu ii moare foarte repede penisul ,el spune k este din cauza ca nu facem des sex,dar nu stiu ce sa cred.el are 29 ani.dak stiti ceva ajutati-ma va rog
|
sus |
|
ionescu_amal
Junior member 11 mesaje
|
Re: Penis lipsa sau vagin prea larg
Cunoesc poveste cu 2-3 minute Nici eu nu am ajuns la orgasm !!! Si tot ca tine nu simteam ca e ceva inauntru acolo
|
sus |
|
anda
Guest
|
Re: Re: Penis lipsa sau vagin prea larg
scris pe 25 mar 2008 18:42 de anda
cu iubitul meu am avut intotdeauna orgasm,si actul sexual dureaza peste 20 min de obosesc .S-a intamplat o sg data sa nu simt mai nimic pt k l-am intrerupt de pre multe ori si nu mai era excitat in plus eu ma udasem mai rau k de obicei
|
sus |
|
fsfghj
Guest
|
Re: Re: Re: Penis lipsa sau vagin prea larg
scris pe 28 ian 2009 02:14 de fsfghj
fasfsafsaf
|
sus |
|
rezistent
Guest
|
pe mine ma tine
scris pe 28 ian 2009 02:21 de rezistent
lume! la ce vorbiti voi aici tind sa cred k sun cel mai performist om de aici! acte de 20 maxim? ce sa zic de 2,3 minute!! ) =)) mai baieti eu dak beau ceva alcool maxi 100 de coniac si 3 beri ma tine 2, 2.30 ore asta cand am alcol in mine iar cand is ok adika nu beau nimic cel putin 1 ora nu ma termin! prietena mea e inabunit + de asta facem anumitem jocurii! iar fostele ma cauta si acuma! lungime 18 cm! la ce vad aici cred k sunt fenomenal! ) ) cele care sunt nemultumite de durata sau lungime cautatima! ) glumesc!!!
|
sus |
|
pacpac
Expert member 1127 mesaje
|
Re: pe mine ma tine
scris pe 28 ian 2009 09:50 de pacpac
lume! la ce vorbiti voi aici tind sa cred k sun cel mai performist om de aici! acte de 20 maxim? ce sa zic de 2,3 minute!! ) =)) mai baieti eu dak beau ceva alcool maxi 100 de coniac si 3 beri ma tine 2, 2.30 ore asta cand am alcol in mine iar cand is ok adika nu beau nimic cel putin 1 ora nu ma termin! prietena mea e inabunit + de asta facem anumitem jocurii! iar fostele ma cauta si acuma! lungime 18 cm! la ce vad aici cred k sunt fenomenal! ) ) cele care sunt nemultumite de durata sau lungime cautatima! ) glumesc!!!
Bravo tie!de ce nu te duci la casting la filme xxx?
http://www.sexyandfunny.com/view_joke/the-funniest-sleepwalking-dog-video-you-will-see-today_38457.html
|
sus |
|
Trexv
Senior member 75 mesaje
|
Re: Re: pe mine ma tine
scris pe 28 ian 2009 11:26 de Trexv
Pentru ca nu ar rezista nici 5 minute?Eu nu inteleg de ce unii vor peste tot sa dea cu pumnii in piept "ca eu pot asa....", "ca eu pot atat....", "ca eu o am de atat...." ţine pentru tine pentru ca aici vin oameni cu probleme care asteapta niste raspunsuri la problemele lor si nu vor raspunsuri de genul raspunsurilor precizate mai sus
|
sus |
|
SORIN28
Expert member 3805 mesaje
|
scris pe 28 ian 2009 11:53 de SORIN28
Pac-ule...tu nu ai fost atent la ultimul cuvant al mesajului...doar glumea
Radio Greu de difuzat
http://radio-host.ro:8012/
|
sus |
|
ma tine
Guest
|
Re: Re: Re: pe mine ma tine
scris pe 28 ian 2009 14:50 de ma tine
bine cam ce probleme aveti pe aici? sau ce va nelamureste! hai incerc sa va dau un sfat cred eu bun!
|
sus |
|
Bozgoru
Expert member 3081 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: pe mine ma tine
scris pe 28 ian 2009 19:26 de Bozgoru
imi pare rau ca trebuie sa injur.. dar ma simt totusi putin frustrat si trebuie... pentru cea care a deschis topcul asta ,, cum nu ai fost sterilizata pana acuma.. o femeie activa sexual care are sansa de a-si baga ceva in ea si de a avea urmasi si zice ca penisul de lungime medie a unui barbat este de 21-22 cm trebuie sa moara in chinuri groaznice pt prostie.. multumesc frumos..
[Cenzurat de ExoticDream]
|
sus |
|
Virgil_A
Junior member 24 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: pe mine ma tine
La asta tin cu Bozgoru ...
Tuh cap de ceapa :| 22 de cm o au negrii aia bastinasi de prin Africa ca sio lungesc cu tot felu de inele , daca 14 cm nu-ti ajung inseamna ca esti tu prea bazin , ori cap de lut ala nu stie ce sa faca cu putzuca lui :| intre 14-18 mi se pare cel mai rezonabil , ca doara nu suntem vlad tepes :|
Set me free from Babylon , you make me leave this place for miles...
|
sus |
|
femme
Expert member 880 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: pe mine ma tine
scris pe 28 ian 2009 20:04 de femme
imi pare rau ca trebuie sa injur.. dar ma simt totusi putin frustrat si trebuie... pentru cea care a deschis topcul asta ,, cum nu ai fost sterilizata pana acuma.. o femeie activa sexual care are sansa de a-si baga ceva in ea si de a avea urmasi si zice ca penisul de lungime medie a unui barbat este de 21-22 cm trebuie sa moara in chinuri groaznice pt prostie.. multumesc frumos..
[Cenzurat de ExoticDream]..
Ai fost cam dur cu fata!! Nu e vina ei ca tot baieti laudarosi ("eu o am de 21cm", "doar atat,ba? eu de 25",etc) sau fete care isi ridica in slavi prietenii ("al meu o are de 26cm"...)au bagat-o in eroare. Asa cred ca a tras ea concluzia ca 20-21cm e lungimea medie.
"Dumnezeu le-a dat femeilor intuitie si feminitate. Folosita corespunzator, combinatia zapaceste cu usurinta mintile oricarui barbat pe care l-am intalnit."
Farrah Fawcett
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
scris pe 8 nov 2009 10:45 de Anonim
buna,
Deci iti spun parerea unui baiat de 29 de ani care pana nu de mult avea un penis de doar 16 cm akuma e mai mare dar nu asta conteaza important este ca am multumit aproape orice fata printr-un act sexual mai lung si un preludiu frumos dovada o face ca au mai venit si a doua oara singure ! Deci sfatul meu incercati mai multe jocuri mai multe mangaieri sarutari si totul o sa fie ok ! Ps: pt curiosi akuma am 18,5 cm si mi l-am marit doar din ambitie nu a fost ceva necesar !!!
|
sus |
|
Anonim
Guest
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: pe mine ma tine
scris pe 8 nov 2009 10:49 de Anonim
Ai fost cam dur cu fata!! Nu e vina ei ca tot baieti laudarosi ("eu o am de 21cm", "doar atat,ba? eu de 25",etc) sau fete care isi ridica in slavi prietenii ("al meu o are de 26cm"...)au bagat-o in eroare. Asa cred ca a tras ea concluzia ca 20-21cm e lungimea medie.
De preferat daca nu stii igur ce zici sa nu vb aiurea pe un forum care eu il studiez cu placere deci te rog citeste : De-a lungul timpului s-au efectuat o serie de studii menite sa determine cu o eroare cat mai mica dimenisunile medii ale penisului. De obicei, aceste studii erau incarcate de o doza importanta de subiectivism intrucat valorile erau centralizate pe baza declaratiilor verbale ale celor participanti la cercetari si nu pe masuratori concrete.
Abia din secolul 19 avem studii relevante despre marimea medie a penisului. Conform cartii Manders Komp (numele a fost pastrat in ciuda traducerii cartii) si a cercetarilor institutului Kinsley din Statele Unite, dimensiunile penisului in stare erecta a peste 80% dintre barbati variaza intre 15 si 18 cm, media fiind in jurul valorii de 16,7 cm.
Circumferinta penisului se situeaza, dupa aceleasi studii, intre 11,6 si 13,2 cm pentru peste 40% dintre barbati.
Trebuie tinut cont insa si de faptul ca aceste cercetari sunt facute in Statele Unite si Europa la inceputul secolului trecut. Pentru a intelege diferentele geografice si cronologice care pot influenta aceste valori in prezent, trebuie avut in vedere si faptul ca media de inaltime a omului a crescut doar in ultimul secol cu 7 cm la barbatii europeni si este corect sa presupunem ca dimensiunile penisului acestora au crescut proportional.
|
sus |
|
Firentze
Expert member 546 mesaje
|
buna,
am si eu o intrebare...aud peste tot ca lungimea medie a unui penis normal este de 21-22 cm...prietenul meu are cam 14 asa dupa cum aproximez eu....foarte rar se intampla ca eu chiar sa-l simt...timp de 1 an si ceva...am zis ca sunt eu aiurea, ca poate am vaginul prea larg..cu toate ca a fost si este primul meu iubit....dupa cum spuneam...actul sexual in sine dureaza de la 2-3minute pana la vreo 10 dar chiar si atunci...e cam degeaba....nu cred ca am avut orgasm pana acum..singurele clipe in care am simtit ceva au fost in anumite pozitii..in care vaginul a fost mai stramt...dar in pozitia clasica de exemplu..nu simt nimic....nu e vb de placere..nu-l simt pe el....sincer....am o rugaminte..de la fete sau baieti..sa-mi spuneti si mie pe buna....va delogati in caz ca nu creti sa va vada cunoscutii de pe acest forum, cati cm aveti...dar..vreau si eu mai multe raspunsuri in cm..sa-mi dau seama daca e ceva in neregula la mine..sau...multumesc maxim 10 minute?!:| Si cum vrei sa ai orgasm?Depinde si de preludiu...nu stiu la mine dureaza mai mult de 20-30 de minute... si nu cred ca e ceva in neregula la noi:-?
0604
|
sus |
|
basturk
Expert member 1183 mesaje
|
Re: Re: Re: Re: Re: Re: pe mine ma tine
scris pe 8 nov 2009 14:35 de basturk
La asta tin cu Bozgoru ...
Tuh cap de ceapa :| 22 de cm o au negrii aia bastinasi de prin Africa ca sio lungesc cu tot felu de inele , daca 14 cm nu-ti ajung inseamna ca esti tu prea bazin , ori cap de lut ala nu stie ce sa faca cu putzuca lui :| intre 14-18 mi se pare cel mai rezonabil , ca doara nu suntem vlad tepes :|
aici pot sa te contrazic.eu am 21cm, si nu o spun ca sa ma laud, ci sa intelegi ca nu ai dreptate.si nu sunt negru deloc.oricum, in multe cazuri este un inconvenient.nu pot practica anumite pozitii si nu pot da "ca taranul"pentru ca am sanse sa imi iau capace de la partenera.cu "timpul" ....ce sa zic, 20-40min.daca sunt stresat/suparat/etc am sanse si la 5-10 min, iar daca beau ceva trec lejer de 60-80min(doar ca partenerei mele nu ii place sa dureze atat)
Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
|
sus |
|
ursaru
Expert member 1377 mesaje
|
Re: Re: Re: Penis lipsa sau vagin prea larg
scris pe 11 nov 2009 16:41 de ursaru
20-30 min de la penetrare?greuuu .
Sotia in 5-6 mins ajunge la orgasm.Uneori chiar si in 2 mins termina,nu f des ,dar se intampla
da,si prietena mea tot cam asa.oricum ea uraste "maratoanele" ,nu-i place sa dureze mai mult de 10-15 min
After the therapy, and the psychiatry, and the meetings, you know what it all comes down to? You're all fucked up.
|
sus |
|
nick
Guest
|
Re: pe mine ma tine
scris pe 22 dec 2009 10:45 de nick
FRATE !!! NU ARE ROST SA TE LAUZI !!! DE OBICEI CINE SE LAUDA INSEAMNA K MINT. AM PATITO K IN FIECARE SEARA TIMP DE VREO 5 ZILE NE JUCAM SI NE EXCITAM LA MAXIM . IAR CAND SA INCEPEM SI NOI CV INTRA MAICASA PESTE NOI . INTR-UN MOMENT AM MINCEPUT SA O FACEM DIMINEATA PE LA 4-5 , IAR CAND AM INTRODUSO AM SIMTIT K VARIEZ SI AM SCOSO . NICIODATA NU AM MAI PATIT ASA CV . ASTA E !!! ASA K NU ARE NICI UN ROST SA MA LAUD DEGEABA ! PFFFF
|
sus |
|
S1n0x
Newbie 6 mesaje
|
scris pe 22 dec 2009 11:21 de S1n0x
FRATE !!! NU ARE ROST SA TE LAUZI !!! DE OBICEI CINE SE LAUDA INSEAMNA K MINT. AM PATITO K IN FIECARE SEARA TIMP DE VREO 5 ZILE NE JUCAM SI NE EXCITAM LA MAXIM . IAR CAND SA INCEPEM SI NOI CV INTRA MAICASA PESTE NOI . INTR-UN MOMENT AM MINCEPUT SA O FACEM DIMINEATA PE LA 4-5 , IAR CAND AM INTRODUSO AM SIMTIT K VARIEZ SI AM SCOSO . NICIODATA NU AM MAI PATIT ASA CV . ASTA E !!! ASA K NU ARE NICI UN ROST SA MA LAUD DEGEABA ! PFFFF am o intrebare cam cat trebuie sa fie lungimea penisului la un baiat de 16 ani?
|
sus |
|
piball
Senior member 54 mesaje
|
scris pe 24 dec 2009 17:14 de piball
doamne ma uitmiti voi astia cu timpii vostri parca suntem la formula unu..oameni buni voi stati cu cronometru in mana?sau va uitati la ceas cand v'o trageti!uimitor!
|
sus |
|
2hot4tou
Newbie 5 mesaje
|
buna,
dupa depasirea perioadei de adolescenta ,veti constata ca ,calitatea unui act sexual , nu se masoara in centimetri ,minute ,ore ,sau mai stiu eu ce...
Never say never
|
sus |
|
basturk
Expert member 1183 mesaje
|
scris pe 6 ian 2010 16:55 de basturk
FRATE !!! NU ARE ROST SA TE LAUZI !!! DE OBICEI CINE SE LAUDA INSEAMNA K MINT. AM PATITO K IN FIECARE SEARA TIMP DE VREO 5 ZILE NE JUCAM SI NE EXCITAM LA MAXIM . IAR CAND SA INCEPEM SI NOI CV INTRA MAICASA PESTE NOI . INTR-UN MOMENT AM MINCEPUT SA O FACEM DIMINEATA PE LA 4-5 , IAR CAND AM INTRODUSO AM SIMTIT K VARIEZ SI AM SCOSO . NICIODATA NU AM MAI PATIT ASA CV . ASTA E !!! ASA K NU ARE NICI UN ROST SA MA LAUD DEGEABA ! PFFFF
ce taream patit-o si eu, tot asa, dupa cateva secunde....ptiu
Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
|
sus |
|
LordEmperor
Junior member 21 mesaje
|
mediu nu e 20 deloc))mediu e 14-15,dar 20 e deja tare))eu il am de vreo 17 si ma tin cam 1 ora cred...
|
sus |
|
Sylverius
Newbie 3 mesaje
|
buna,
Un penis de peste 20 cm este mare, unul de mărime medie este de 15, iar unul de mărime mică de 8 cm. Punctul G la fete se află la 5-8 cm sub buric, deci cu un penis de 14 se poate stimula orgasmul lejer. Un sfat totuşi, nu e de ajuns mişcarea de du-te-vino sau in-out, faceţi şi mişcări circulare, dansaţi, ca să spun aşa, pentru a obţine plăcere maximă.
Sexul este esenţa existenţei.
|
sus |
|
Pagina 1 din 2
loading...
Ai nevoie de informatii, sfaturi sau de ajutorul avizat al unui specialist?
Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa
apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul
seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!
spune-mi problema ta!
|
seXpert.ro iti pune la dispozitie
o baza de date completa despre dragoste, sex,
viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!
vezi lista de articole!
|
|
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|