Avort medicamentos?

Pagina 1 din 1
1

BiancaVdk

Newbie
3 mesaje

Avort medicamentos?

scris pe 29 iul 2009 13:38 de BiancaVdk

buna...sunt si eu o noua membra inscrisa astazi pe acest site...din nebunia ce era in capul meu am dat peste acest site...am zis sa imi fac cont poate va da cineva raspuns la anumite intrebari pe care le am...acum cateva zile am aflat ca sunt insarcinata...am mai facut un avort prin februarie...si nu as vrea sa mai trec prin acele clipe de neuitat,de durere...as vrea sa pot face altceva...avort medicamentos sau orice altceva...lovituri ...st dispusa la orice doar sa nu mai trec prin acele dureri...nu st inca pregatita sa fac un copil...ce as putea face in cazul acesta ?
sus

deea88

Junior member
39 mesaje

Re: Insarcinata

scris pe 29 iul 2009 14:14 de deea88

buna...sunt si eu o noua membra inscrisa astazi pe acest site...din nebunia ce era in capul meu am dat peste acest site...am zis sa imi fac cont poate va da cineva raspuns la anumite intrebari pe care le am...acum cateva zile am aflat ca sunt insarcinata...am mai facut un avort prin februarie...si nu as vrea sa mai trec prin acele clipe de neuitat,de durere...as vrea sa pot face altceva...avort medicamentos sau orice altceva...lovituri ...st dispusa la orice doar sa nu mai trec prin acele dureri...nu st inca pregatita sa fac un copil...ce as putea face in cazul acesta ?

offf..esti chiar inconstienta ! da sa te protejezi nu te-ai gandit ?!

deea88
sus

BiancaVdk

Newbie
3 mesaje

...

scris pe 29 iul 2009 14:51 de BiancaVdk

nu ca nu m-am gandit, dar deobicei iau anticonceptionale si in ziua respectiva nu am ajuns acasa la timp ca sa iau pastila iar la mine nu o aveam
sus

deea88

Junior member
39 mesaje

Re: ...

scris pe 29 iul 2009 15:25 de deea88

nu ca nu m-am gandit, dar deobicei iau anticonceptionale si in ziua respectiva nu am ajuns acasa la timp ca sa iau pastila iar la mine nu o aveam

nasol...dar gandestete k un copil nu e o carpa pe care o arunci la gunoi asa usor...

deea88
sus

mandarina

Veteran member
295 mesaje

Re: Re: ...

scris pe 29 iul 2009 22:29 de mandarina

ma dar tu chiar nu gandesti?
hai sa zicem prima oara..ca de nu am avut cap sa gandim
dar a 2-a oara?treci din nou prin avort
vai de mintea unora
parerea mea meriti durerile
o zi buna in continuare
[scuzati ironia dar nu pot sa ma abtin:|]
sus

blue_eyes

Junior member
14 mesaje

Re: ...

scris pe 30 iul 2009 02:20 de blue_eyes

da,dar exista si pilula de a doua zi,nu stiai???...si eu am facut un avort si pt nimic in lume nu as mai trece prin ce am trecut...nu te mai lasa dusa de val,nu merita pt nijte clipe de placere sa suferi dupa aceea...dak nu ejti pregatita sa ai un copil,nu ai incotro decat sa faci un avort dak iti face anestezie nu o sa te mai doara atat.

blue_eyes
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Avort medicamentos?

scris pe 30 iul 2009 12:26 de simosimina

nu am decat cateva vorbe pentru tine: VAI DE CAPUL TAU! Inconstienta esti!

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Maria77

Senior member
124 mesaje

Re: Re: Avort medicamentos?

scris pe 8 nov 2009 18:59 de Maria77

O fi Blonda lu' Bote care a ramas insarcinata in mare. Se potriveste data.

Maria
sus

jeni

Guest

Re: Re: Re: Avort medicamentos?

scris pe 8 nov 2009 23:58 de jeni

pe mine mai mult ma scarbeste cum ii raspundeti voi la intrebare... in fine...
raspunsul e ca nu ai cum sa faci altfel decat un avort cu anestezie, te costa cu un milion mai mult decat avortul fara anestezie, eu zic ca nu e mult si merita. altceva nu ai ce face...
sus

x

Guest

Re: Re: Re: Re: Avort medicamentos?

scris pe 23 dec 2009 03:18 de x

exista avortul medicamentos cauta clinica din bucuresti dr.kopp o sa gasesti mai multe info pe net
sus

Kari

Veteran member
273 mesaje

scris pe 23 dec 2009 10:54 de Kari

O fi Blonda lu' Bote care a ramas insarcinata in mare. Se potriveste data.

Wtf?

Sex is just a journey not a destination

Love is the fresh air on a railway station

Sex is a big mountain you struggle to climb

Love is when on top you just look around

Sex is what you think about "wild'n free"

Love is the last leaf of a dying tree.

So when you're ridin' high

You might as well not see

The leaf beside the road

Falling from the tree...
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 23 dec 2009 11:38 de McLove

Javra... (aici nu ma refer la animal, nici sa nu te gandesti ca te vei compara vreodata cu o catea)

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

sweety16

Expert member
1226 mesaje

scris pe 23 dec 2009 21:26 de sweety16

Javra... (aici nu ma refer la animal, nici sa nu te gandesti ca te vei compara vreodata cu o catea)

Adevarat...nici macar catelel nu-si omoara puii...

"Desi barfa facuta de femei e peste tot privita ca fiind ridicola,josnica si triviala,cea facuta de barbati,si mai ales daca e despre femei,se numeste teorie,idee sau fapt"

"Ca sa afli defectele unei fete,laud'o in fata prietenelor ei"
sus

sweety16

Expert member
1226 mesaje

scris pe 23 dec 2009 21:29 de sweety16

Tu chiar nu ai minte si nici suflet...daca uitasesi de pilula nu putea s-o faci prezervativ? Pastila de a 2-a zi? Abstinenta? Dar normal ca astea nu conteaza ca faci avorturi pe banda rulanta...
Avortul medicamentos apropo se face doar daca ai descoperit sarcina foarte din timp...ceva de genu pana sa faci o luna parca...da un search pe google la avort medicamentos ca nu-i asa greu...

"Desi barfa facuta de femei e peste tot privita ca fiind ridicola,josnica si triviala,cea facuta de barbati,si mai ales daca e despre femei,se numeste teorie,idee sau fapt"

sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

scris pe 24 dec 2009 08:19 de SORIN28

Desi nu sunt de acord cu avortul...oricum trebuie sa ajungi la doctor. Nu cred ca pastilele se dau la liber.

"Avortul medicamentos adica folosirea medicatiei pentru intreruperea unei sarcini, este 98% eficient daca se realizeaza in primele 9 saptamani de sarcina. Pe masura ce sarcina se apropie de sfarsitul primului trimestru, medicatia nu mai este suficienta pentru a induce avortul. In acest caz este necesar si un avort chirurgical pentru a obtine un avort complet (indepartarea tuturor urmelor de tesut fetal din uter)"

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

Kari

Veteran member
273 mesaje

scris pe 24 dec 2009 09:35 de Kari

http://www.youtube.com/watch?v=m1jfYBqSwx8&feature=related
Nu cred ca as putea sa o fac vreodata mai ales dupa ce am vazut asta...

Sex is just a journey not a destination

Love is the fresh air on a railway station

Sex is a big mountain you struggle to climb

Love is when on top you just look around

Sex is what you think about "wild'n free"

Love is the last leaf of a dying tree.

So when you're ridin' high

You might as well not see

The leaf beside the road

Falling from the tree...
sus

mandarina

Veteran member
295 mesaje

scris pe 25 dec 2009 14:12 de mandarina

...
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 26 dec 2009 03:19 de Bozgoru

a spus ca a uitat.. a fost o greeala nu trebuie sa vorbiti chiar asa cu ea si sa o judecati atata... daca ar fi ca toti sa fiti judecati pt greseli.. si sa fiti omorati cu pietre pt greselile voastre ar fii un munte de pietre insangerate la marginea fiecarei asezari omenesti...
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 26 dec 2009 03:25 de Bozgoru

e o facatura videoclipul... dar normal ca oamenii sunt niste ignoranti si nu-si dau seama.. dar na.. asta e cu totul alta poveste...
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 26 dec 2009 11:53 de McLove

a spus ca a uitat.. a fost o greeala nu trebuie sa vorbiti chiar asa cu ea si sa o judecati atata... daca ar fi ca toti sa fiti judecati pt greseli.. si sa fiti omorati cu pietre pt greselile voastre ar fii un munte de pietre insangerate la marginea fiecarei asezari omenesti...

Singura diferenta e ca eu nu am omorat pe nimeni...

Ea a gresit, si trebuie pedepsita. Daca ar fi facut si mama ei la fel?

sus

sweety16

Expert member
1226 mesaje

scris pe 26 dec 2009 15:46 de sweety16

Problema e ca din cauza faptului ca a uitat omoara un suflet nevinovat...si n-ar gfi prima oara cand o face.Daca uitate si avea ceva minte ori se abtinea ori folosea prezervativul...

sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 28 dec 2009 01:43 de Bozgoru

ai mentalitate de comunist... stii tu sigur ca maicata n-a ,,omorat,, altii inaintea ta..? ai baga tu mana in foc? bagi tu mana in foc ca maicata pe vremea lu ceausescu... cand nu existau anticonceptionale si prezervativele erau OZN-uri.. si singura siguranta era calendarul.. nu a avortat niciodata? si cele din ziua de azi... asta este.. nu se plateste greseala.. se plateste prostia.. si eu zic ca e anu are de ce sa plateasca din moment ce a luat anticonceptionale.. trebuia sa plateasca daca nu se proteja in nici un fel.. a avut ghinion si cu asta basta...
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Avort medicamentos?

scris pe 28 dec 2009 11:35 de McLove

a avut ghinion si cu asta basta...

Tu ai citit partea cu "am uitat..."?

Nu e ghinion, e prostie...
as vrea sa pot face altceva...avort medicamentos sau orice altceva...lovituri ...st dispusa la orice doar sa nu mai trec prin acele dureri...nu st inca pregatita sa fac un copil...ce as putea face in cazul acesta ?

Aici ce mai zici? Exemplu de fata crescuta in jungla, care s-a uitat prea mult la filme SF.

sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Avort medicamentos?

scris pe 29 dec 2009 02:00 de Bozgoru

Tu ai citit partea cu "am uitat..."?

Nu e ghinion, e prostie...

Aici ce mai zici? Exemplu de fata crescuta in jungla, care s-a uitat prea mult la filme SF.
pai...a uitat.. iti dai seama intr-o luna trebuie sa ia anticonceptionalele cam vreo 24 - 25 de zile..zi de zi... se pare ca a uitat si ea odata.. oricum o sustin doar daca e asa cum zice ea... desi eu stiu ca daca iei anticonceptionale de o lunga paerioada de timp.. poti sa faci orgie in ziua in care nu ai luat pastila ca nu prea poti ramane insarcinata..
sus

eu

Guest

scris pe 7 feb 2010 06:22 de eu

.ce i cu atatea jigniri credeti ca ea nu e constienta de greseala si la urma urmei a intrat aici pt un sfat nu pt judecata.doar dumnezeu o poate judeca si o poate pedepsi daca intradevar e inconstienta si chiar nu pasa dar nu voi ,puneti va in locul ei si atunci nu cred ca ati mai aduce atatea vb.
sus

diana

Guest

scris pe 14 iun 2010 10:00 de diana

e adevarat ce spui tu dar oare tu care faci pe altele catele esti in stare sa cresti un copil?sunt toate niste inconstiente...nimeni nu e stapan pe viata nimanui

Adevarat...nici macar catelel nu-si omoara puii...
sus

just me

Guest

scris pe 5 iul 2010 17:43 de just me

trebuia sa te gandesti inainte sa te protejezi daca nu vrei un copil, ceea ce vrei tu sa faci se numeste crima, avort inseamna complicatii sau chiar deces,toate femeile raman traumatizate dupa un avort, ma intreb daca ai curaj sa privesti un nou nascut si sa nu te gandesti la cel sau la cei pe care ia-i ucis.Uitate pe net la reactia fatului inainte de avort si vezi daca mai poti sa faci asa ceva, daca poti inseamna ca esti un om fara suflet.Eu am fost la un pas sa fac un avort si ma-m razgandit in ultima clipa pe masa de operatie, acum am un bebelus de 5 luni care ma bucura zi de zi cu zambetul lui dulce.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

28 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online