Felatie...ce parere aveti???Sunt ingrijorata!!!

Pagina 1 din 1
1

Marriia

Junior member
20 mesaje

Felatie...ce parere aveti???Sunt ingrijorata!!!

scris pe 23 nov 2009 00:41 de Marriia

Buna...In urma cu un an ne'am inceput relatiile sexuale,insa nu suntem impreuna si nu am fost.In tot acest timp eu am devenit extrem de stresanta,nici noaptea nu il lasam cu telefoanele,eram peste limite.Din aceasta cauza nu a mai vrut sa mai continuam.Nu am fost impreuna tokmai din kauza mea,a comportamentului si a faptului ca prietenii lui radeau de mine ca sunt grasa.
In fineee...eu il iubesc pe el ca pe viata mea!Nu pot sa traiesc fara elsufar extrem de mult din cauza ca nu mai vrea sa ne intalnim.
Ceva imi spune ca el tine la mine chiar daca niu recunoaste(modul in care imi vorbeste uneori si imi da explikatii fara sa ii cer,ma face sa sper k tine la mine macar putin)
De o saptamana nu am mai vb pt ca ne-am certat rau,iar aseara i-am dat un sms sa il chem la mine,a zis ca vine ,iar cand am vazut ca l-am convins i-am zis"ok.eu ies in oras.dk vrei ne vedem mai tz dk nu alta data.pa"si a dat sms k nu mai vine niciodata ca"daca vroiai veneam acum" si am lasat asa.Astazi l-am chemat iarasi si a zis in sms"imi esti datoare cu o felatie"si am zis"De ce?"si a zis"am zis si eu..."-batea app ca sa ma puna la incercare sa vada daca il iubesc banuiesc.:-? Si am zis ca da si a zis sa merg la el.I-am zis"daca vrei sa ne intalnim,ateaota dupa mine ca dureaa pana ma aranjez"si a zis"nu te mai aranja ca vin eu la tine"Si am zis"nu veni ! pana nu ma ranjez nu te primesC"si a dat sms ca ma trag pe fese,ca il mint si asa.Buun ,in seara asta iar am vb ,in sms ne-am certat ,mi-a zis ca NICIODATA NU VA MAI FI NIMIK(lucru care mi-l zice de luni de zile,insa tot vorbim).Apoi l-am sunat si a zis sa nu pun la siflet tot ce zice el ,ca el a ziz de felatie doar sa vada ce reactie am.
I-am spus ca accept si a zis ca nu vrea nimik,ca e mai bn pt el sa nu mai fie nimik intre noi.El la un moment dat a zis"u nu vezi ca nu ma intereseaza de tine?"-dar daca nu il interesa putea sa fi dat ignore de cate ori intram pe el,sa isi fi scimbat numarul,sa nu imi mai fi raspuns,nu?-
Iar eu i-am spus"daru nu vezi ca te iubesc ca pe viata mea?"Si a zis"mi-au zis multe dinastea...tu ma crezi asa fraier??"si am zis"dc sa te cred fraier?"si a zis"pai nu is prost sa te cred si sa pic aici pe jos ca zici ca ma iubesti ...ca stiu ca minti".Atunci m-am enervat si am zis sa ne intalnim si ii fac felatie ,asa va vedea ca il iubesc.Si a zis ca prima data ii fac felatie,iar apoi vom discuta de sex si dinalea,Si am zis "ce dinalea?",la care el a zis"sex,intalniri si altele".Buuun...i-am zis ca vreau sa ii demonstrez ca il iubesc ...el a zis sa il fac sa se simta bine,etc...
A zis sa il sun maine si sa mergem seara undeva sa ii fac...i-am spus ca am teza si altele ca nah...si mi-a zis"daca nu vii maine ,nici sa nu ma mai cauti niciodata ca intotdeauna m-ai mintit"si i-am zis ca numai cu conditia de a veni cand vreau eu si cand pot si a zis ca e de acord.Apoi a zis"ma suni maine"si am zis"nu.ma suni tu"si a zis"eu?"si am zis"da tu..eu nu te mai sun"Si a zis"nu te sun..niciodata fato"si i-am zis atat doar"vad ca deja ti;o iei in cap.eu nu te mai sun"si a iesit cu totul de pe mess.

Apoi i-am dat un sms in care i-am zis"dk vrei sa vin ma suni,ca si eu cand vreau sa vii te sun.so...ori ma suni tu sa vin sa ne int,ori te sun eu alta data cand am eu chef.bye si te iubesc".Si atat !

Il iubesc ca pe viata mea i0am gresit extrem de mult .Numai minuni am facut...l-am facut si de rusine in fata prietenilor,l-am facit sa se certe cu doi prieteni ff buni de-ai lui...unul din ei tot vrajea la mine si vroia sa ne intalnim iar EL s-a certat cu pr ala al lui din cauza ca vorbea cu mine.Intr-un timp iar am vb cu prietenul ala al lui dupa ce s-au imoakat,si ala m-a rugat sa nu ii spun nimik lui Dany(cel pe care il iubesc),pt ca iar se vor certa.

Ce ma sfatuiti sa fac? nu mai suport...Eu as vrea sa nu il mai kaut akum,sa slabesc daca pot in cat mai skurt timp,sa fac pe indiferenta,sa ii mai zambesc sau sa ii trag cu okiul la skoala ...iar cand vad ca da semne bune sa il sun si sa il chem sa ne intalnim.

CE ZICETI?Nu ar trebui sa ii fac felatie nici cand va da semne de bine? Poate asa ma va crede in sfarsit ca il iubesc.(el nu crede ca il iubesc pe ca de multe ori ii ziceam"te iubesc"iar duoa 2 ore ii ziceam cand zicea sa nu il mai sun asa de mult.."te urask da;te naibii",iar apoi ii spuneam ca cik am iubit si ca pe el il detest si nu ma mai intereseaza de el).asa a ajuns el sa creada k il mint..

APP:EU AM 16,IAR EL APROAPE 18
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Felatie...ce parere aveti???Sunt ingrijorata!!

scris pe 23 nov 2009 01:22 de ExoticDream

Buna...In urma cu un an ne'am inceput relatiile sexuale,insa nu suntem impreuna si nu am fost.In tot acest timp eu am devenit extrem de stresanta,nici noaptea nu il lasam cu telefoanele,eram peste limite.Din aceasta cauza nu a mai vrut sa mai continuam.

Halucinanta povestea ta.... Avand in vedere comportamentul tau extrem de.... imatur, nici nu este de mirare ca tipul asta s-a saturat de figurile pe care i le-ai facut si continui sa i le faci. Ori te trezesti la realitate si iti schimba comportamentul, ori renunti la pretentii, nu cred ca se va gasi vreun baiat care sa te accepte cu aceste mofturi.

In privinta felatiei....., parerea mea este ca iti pierzi timpul, te umilesti degeaba, este clar ca in acest moment baiatul acela nu face decat sa te foloseasca pentru a se distra, de-aia ti-a si zis ca intai felatia, apoi discutiile. Du-te la teza, las-o incolo de felatie, ea nu te va ridica in ochii lui, DIMPOTRIVA! Dupa teza, revizuieste-ti comportamentul (daca poti si daca vrei) si abia apoi incearca sa-i demonstrezi ca te poti purta ca o fata normala!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 23 nov 2009 03:07 de simosimina

Buna...In urma cu un an ne'am inceput relatiile sexuale,insa nu suntem impreuna si nu am fost.In tot acest timp eu am devenit extrem de stresanta,nici noaptea nu il lasam cu telefoanele,eram peste limite.Din aceasta cauza nu a mai vrut sa mai continuam.Nu am fost impreuna tokmai din kauza mea,a comportamentului si a faptului ca prietenii lui radeau de mine ca sunt grasa.
In fineee...eu il iubesc pe el ca pe viata mea!Nu pot sa traiesc fara elsufar extrem de mult din cauza ca nu mai vrea sa ne intalnim.
Ceva imi spune ca el tine la mine chiar daca niu recunoaste(modul in care imi vorbeste uneori si imi da explikatii fara sa ii cer,ma face sa sper k tine la mine macar putin)
De o saptamana nu am mai vb pt ca ne-am certat rau,iar aseara i-am dat un sms sa il chem la mine,a zis ca vine ,iar cand am vazut ca l-am convins i-am zis"ok.eu ies in oras.dk vrei ne vedem mai tz dk nu alta data.pa"si a dat sms k nu mai vine niciodata ca"daca vroiai veneam acum" si am lasat asa.Astazi l-am chemat iarasi si a zis in sms"imi esti datoare cu o felatie"si am zis"De ce?"si a zis"am zis si eu..."-batea app ca sa ma puna la incercare sa vada daca il iubesc banuiesc.:-? Si am zis ca da si a zis sa merg la el.I-am zis"daca vrei sa ne intalnim,ateaota dupa mine ca dureaa pana ma aranjez"si a zis"nu te mai aranja ca vin eu la tine"Si am zis"nu veni ! pana nu ma ranjez nu te primesC"si a dat sms ca ma trag pe fese,ca il mint si asa.Buun ,in seara asta iar am vb ,in sms ne-am certat ,mi-a zis ca NICIODATA NU VA MAI FI NIMIK(lucru care mi-l zice de luni de zile,insa tot vorbim).Apoi l-am sunat si a zis sa nu pun la siflet tot ce zice el ,ca el a ziz de felatie doar sa vada ce reactie am.
I-am spus ca accept si a zis ca nu vrea nimik,ca e mai bn pt el sa nu mai fie nimik intre noi.El la un moment dat a zis"u nu vezi ca nu ma intereseaza de tine?"-dar daca nu il interesa putea sa fi dat ignore de cate ori intram pe el,sa isi fi scimbat numarul,sa nu imi mai fi raspuns,nu?-
Iar eu i-am spus"daru nu vezi ca te iubesc ca pe viata mea?"Si a zis"mi-au zis multe dinastea...tu ma crezi asa fraier??"si am zis"dc sa te cred fraier?"si a zis"pai nu is prost sa te cred si sa pic aici pe jos ca zici ca ma iubesti ...ca stiu ca minti".Atunci m-am enervat si am zis sa ne intalnim si ii fac felatie ,asa va vedea ca il iubesc.Si a zis ca prima data ii fac felatie,iar apoi vom discuta de sex si dinalea,Si am zis "ce dinalea?",la care el a zis"sex,intalniri si altele".Buuun...i-am zis ca vreau sa ii demonstrez ca il iubesc ...el a zis sa il fac sa se simta bine,etc...
A zis sa il sun maine si sa mergem seara undeva sa ii fac...i-am spus ca am teza si altele ca nah...si mi-a zis"daca nu vii maine ,nici sa nu ma mai cauti niciodata ca intotdeauna m-ai mintit"si i-am zis ca numai cu conditia de a veni cand vreau eu si cand pot si a zis ca e de acord.Apoi a zis"ma suni maine"si am zis"nu.ma suni tu"si a zis"eu?"si am zis"da tu..eu nu te mai sun"Si a zis"nu te sun..niciodata fato"si i-am zis atat doar"vad ca deja ti;o iei in cap.eu nu te mai sun"si a iesit cu totul de pe mess.

Apoi i-am dat un sms in care i-am zis"dk vrei sa vin ma suni,ca si eu cand vreau sa vii te sun.so...ori ma suni tu sa vin sa ne int,ori te sun eu alta data cand am eu chef.bye si te iubesc".Si atat !

Il iubesc ca pe viata mea i0am gresit extrem de mult .Numai minuni am facut...l-am facut si de rusine in fata prietenilor,l-am facit sa se certe cu doi prieteni ff buni de-ai lui...unul din ei tot vrajea la mine si vroia sa ne intalnim iar EL s-a certat cu pr ala al lui din cauza ca vorbea cu mine.Intr-un timp iar am vb cu prietenul ala al lui dupa ce s-au imoakat,si ala m-a rugat sa nu ii spun nimik lui Dany(cel pe care il iubesc),pt ca iar se vor certa.

Ce ma sfatuiti sa fac? nu mai suport...Eu as vrea sa nu il mai kaut akum,sa slabesc daca pot in cat mai skurt timp,sa fac pe indiferenta,sa ii mai zambesc sau sa ii trag cu okiul la skoala ...iar cand vad ca da semne bune sa il sun si sa il chem sa ne intalnim.

CE ZICETI?Nu ar trebui sa ii fac felatie nici cand va da semne de bine? Poate asa ma va crede in sfarsit ca il iubesc.(el nu crede ca il iubesc pe ca de multe ori ii ziceam"te iubesc"iar duoa 2 ore ii ziceam cand zicea sa nu il mai sun asa de mult.."te urask da;te naibii",iar apoi ii spuneam ca cik am iubit si ca pe el il detest si nu ma mai intereseaza de el).asa a ajuns el sa creada k il mint..

Ai 16 ani..el aproape 18..cred că asta spune totul...el vrea să încerce chestii...tu ca să "îi dovedeşti" că îl iubeşti ai fi în stare să faci lucruri pe care încă nu eşti pregătită..şi care nu ai vrea să le faci.
Te înţeleg că îl iubeşti...toată lumea crede că iubeşte din inimă la 16 ani...însă..este o flacără decât..o flacără care se va stinge atunci când vei vedea adevărata faţă a celui căruia îi spui că îl iubeşti ca pe viaţa ta...
De ce să te înjoseşti în halul ăsta faţă de el? Şi probabil că dacă vei face asta...va ştii toată lumea..
Nu vezi că el nu te merită?! El este un puştan care vrea să se distreze...care este imatur...
Acum este alegerea ta, însă dat fiind faptul că ai intrat aici să ceri un sfat...asta denotă nesiguranţa ta..
Eu zic să te gândeşti bine...gândeşte-te că dacă îi faci oral ..totul va rămâne la fel ca şi până acum între voi..deci nu se va schimba nimic...

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Felatie...ce parere aveti???Sunt ingrijora

scris pe 23 nov 2009 11:58 de basturk

Halucinanta povestea ta.... Avand in vedere comportamentul tau extrem de.... imatur, nici nu este de mirare ca tipul asta s-a saturat de figurile pe care i le-ai facut si continui sa i le faci. Ori te trezesti la realitate si iti schimba comportamentul, ori renunti la pretentii, nu cred ca se va gasi vreun baiat care sa te accepte cu aceste mofturi.

In privinta felatiei....., parerea mea este ca iti pierzi timpul, te umilesti degeaba, este clar ca in acest moment baiatul acela nu face decat sa te foloseasca pentru a se distra, de-aia ti-a si zis ca intai felatia, apoi discutiile. Du-te la teza, las-o incolo de felatie, ea nu te va ridica in ochii lui, DIMPOTRIVA! Dupa teza, revizuieste-ti comportamentul (daca poti si daca vrei) si abia apoi incearca sa-i demonstrezi ca te poti purta ca o fata normala!

mai citeste o data aici, ca bine zice

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

Manilla

Veteran member
173 mesaje

Re: Re: Re: Felatie...ce parere aveti???Sunt ingri

scris pe 23 nov 2009 12:37 de Manilla

Bai fratilor, ori sunt eu tampit si analfabet, ori copii din ziua de azi nu stiu sa scrie. Nu am inteles mai nimic, din ce a scris fatuca asta aici, decat ca unu ii cere sa i se faca felatie, si ea nu stie ce sa faca.
Traduceti-mi si mie textul va rog.
Si sa le explice cineva acestor copilasi cum se scrie un text.

Of,of, simt ca innebunesc, oare asa or sa ajunga si copii mei ?

Sunt ZEN. Ma contopesc cu universul!!!
sus

Anonim

Guest

Re: Re: Re: Re: Felatie...ce parere aveti???Sunt i

scris pe 23 nov 2009 13:01 de Anonim

Bai fratilor, ori sunt eu tampit si analfabet, ori copii din ziua de azi nu stiu sa scrie. Nu am inteles mai nimic, din ce a scris fatuca asta aici, decat ca unu ii cere sa i se faca felatie, si ea nu stie ce sa faca.
Traduceti-mi si mie textul va rog.
Si sa le explice cineva acestor copilasi cum se scrie un text.

Of,of, simt ca innebunesc, oare asa or sa ajunga si copii mei ?

Mai bine i-ai face un oral pentru ce i ai facut tu ) Serios... l-ar ajuta foarte mult La mine cel putin are efect :X
sus

Marriia

Junior member
20 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Felatie...ce parere aveti???Su

scris pe 23 nov 2009 13:47 de Marriia

Mai bine i-ai face un oral pentru ce i ai facut tu ) Serios... l-ar ajuta foarte mult La mine cel putin are efect :X

zici in bataie de joc?De ce zici ca la tine are efect?Adica...cum?
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Felatie...ce parere aveti?

scris pe 25 nov 2009 01:44 de basturk

zici in bataie de joc?De ce zici ca la tine are efect?Adica...cum?

oricat de nervos ar fi partenerul, in proportie de 90% nu cred ca ar refuza asa ceva.lucru pe care il poti face in multe locuri.ce-i drept il mai agati...

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

Pringles

Junior member
12 mesaje

scris pe 26 nov 2009 17:09 de Pringles

Intai invata sa scrii(nu ca eu asi avea 3 facultati, dar totusi...), si dupa aceea GROW UP!!! Accepta realitatea, face misto de tine, e gata, e pa. Il iubesti ca pe viata ta, aia de 16 ani, in ce film de pe acasa ai auzit chestia asta, sau in ce manea? Las' ca o sa iti treaca, si chiar destul de repede, iti garantez.
P.S. nici eu nu as sta cu una daca nu ma "feleaza").

Femeile cred ca daca o femeie fuge de acasa este din cauza lipsei de afectiune oferite. Femeile cred ca daca un caine fuge de acasa este din cauza lipsei de afectiune oferite. Femeile cred ca daca o pisica fuge de acasa este din cauza lipsei de afectiune oferite. Femeile cred ca daca un barbat fuge de acasa este din cauza ca barbatii sunt porci.
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

scris pe 27 nov 2009 16:49 de cherry_dream

offf.. parerea mea e ca te foloseste..e foarte evident din comportamentul lui..nu merita nimic.eu zic sa treci peste, stiu ca e greu, dar incearca sa-l uiti..abtine-te..nu-l mai cauta, lasa-l. nu e un baiat potrivit pt tine.crede-ma, nu e iubire asta.e mai mult obsesie.. si incearca sa renunti la asta inainte sa fie prea tarziu.

Dragostea este o chestiune de "chimie", sexul este o chestiune de "fizica".
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Re: Felatie...ce parere aveti???Sunt ingrijora

scris pe 27 nov 2009 16:50 de cherry_dream

am si eu o intrebare. ai zis ca in urma cu un an v-ati inceput vietile sexuale.. adica v-ati dezv reciproc. si nu erati impreuna.. de ce ati facut-o?

Dragostea este o chestiune de "chimie", sexul este o chestiune de "fizica".
sus

miky27

Junior member
48 mesaje

scris pe 28 dec 2009 21:53 de miky27

draga mea nimik nu te ridika in ochii unui baiat daca baiatu nu te are al suflet...din tot ce am citit eu el se foloseste de tine...daca te iubea cu siguranta isi dorea o relatie cu tine 2 ani este mutl pt intlniri,sex si altele fara a fi o relatie intre voi...fapul ca iti dadea explicati paote e din cauza ca,e un baiat care se simte vinovat si atunci chiar daca nu te iubeste iti da o explicatie,iar faptu ca se intalnea cu tine poate il atragea partea sexuala unde mai intlneste el fata cu care sa se intlneasca de care ori are chef si sa fac sex...nu?....iar cat despre faptul ca esti mai plinuta nu trebuie sa te inpiedice sa aspiri la baiatul pe care tu til doresti...daca tot vrei sa salbesti ai nevoie doar de ambitie...nu i mai da atat inportanta nul mai stresa cu telefoanele si smsurile...ai curaju sai zici nu sa i zici punct chiar daca suferi iti va trece candva sti ca este greu,iar cand iti zice el sa terminat nu il ruga sa se mai intoarca nu i mai da niciun telefon nici un sms aratai ca iti este indiferent arata ca esti cea mai buna,arati prin vorbe prin fapte ca nu va mai gasi fata ca tine si ca tu chiar ti la el dar asta nu prin sex si intalniri cu el av crede ca esti disperata dupa el,si ca apote face ce vrea din tine iar baieti urasca fetele care le joaca cum canta ei...ex i poti da un sms de genu>>ce mai faci dragu meu,cum iti mai merge,imi era dor de tine ma gandea la tine si am zis sa iti dau un sms..scuze de deranj////asta o data la nuj cat timp el..iti va raspunde iar tu nu i vei mai da si al doilea sms...inbracate cat mai sexi...fi tu in orace siituoatie aratai ca poti avea si pe alti..filtreaza cu prieteni de a lui da fara sa le dai de inteles ca,ti-ar place de vreounu pursisimplu atragele atentia asupra ta...filtreaza cu baieti de prin preajma lui...fi mereu elenganta,si stapana pe siitoatie si pe tine si atunci va fi totul bine

lavi
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

25 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online