Mi-a facut sex oral, a fost bine ca l-am lasat?

Pagina 1 din 1
1

rucsy

Junior member
18 mesaje

Mi-a facut sex oral, a fost bine ca l-am lasat?

scris pe 8 mai 2009 22:43 de rucsy

buna...am o mica problema..nu e cine stie ce dar ma cam framanta...prietenul meu mi-a facut sex oral..a fost minunat..dar acum ma macina gandul daca a fost bine ca l-am lasat???adica ne doream si eu si el dar nu stiu acum imi trec multe chestii prin minte ! stiu ca pare o prostie..dar nu stiu cum sa scap de gandurile astea

Rucsyk
sus

lyly

Guest

Re: de ce gandesc asa?

scris pe 8 mai 2009 22:54 de lyly

buna...am o mica problema..nu e cine stie ce dar ma cam framanta...prietenul meu mi-a facut sex oral..a fost minunat..dar acum ma macina gandul daca a fost bine ca l-am lasat???adica ne doream si eu si el dar nu stiu acum imi trec multe chestii prin minte ! stiu ca pare o prostie..dar nu stiu cum sa scap de gandurile astea

daca vrei sa scapi de gandurile astea... pune-l sa-ti faca sex oral cat mai des...sa vezi ce bine o sa-ti fie...
nu ai de ce sa fii complexata si norocoasa...
sus

rucsy

Junior member
18 mesaje

Re: Re: de ce gandesc asa?

scris pe 8 mai 2009 23:18 de rucsy

ms de rasp ! probabil daca o sa faca mai des o sa scap..sper !...chiar era forte trist cand ma vedea asa...credea ca e vina lui..

Rucsyk
sus

baby

Expert member
3569 mesaje

Re: Re: Re: de ce gandesc asa?

scris pe 8 mai 2009 23:29 de baby

ms de rasp ! probabil daca o sa faca mai des o sa scap..sper !...chiar era forte trist cand ma vedea asa...credea ca e vina lui..

eu dupa 1 an si ceva de cand mi-a facut prima data inca mai zic uneori ca nu vreau cu toate ca imi place si na....il las

ma simteam vinovata si indatorata pt ca eu nu ii faceam.....si nici acum nu ii fac[am incercatadia....in fine ] numai ca el insista si vrea sa faca asta fara sa ii cer eu

stiu cum e la tine ca asa e si la mine.....dar la urma urmei daca el vrea sa faca...lasa-l

http://www.youtube.com/watch?v=pBUxuyYC96o

sus

trabuc

Guest

Re: de ce gandesc asa?

scris pe 9 mai 2009 00:40 de trabuc

cati ani aveti???
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Mi-a facut sex oral, a fost bine ca l-am lasat

scris pe 9 mai 2009 02:23 de ExoticDream

prietenul meu mi-a facut sex oral..a fost minunat..dar acum ma macina gandul daca a fost bine ca l-am lasat???adica ne doream si eu si el dar nu stiu acum imi trec multe chestii prin minte !

Cred ca a fost... nu bine, ci excelent! In loc sa-ti bati capul cu astfel de ganduri, ti-as sugera o idee mai buna, desi.... indrazneata: fa-i si tu lui sex oral! Daca il iubesti, de ce nu? Sunt convinsa ca isi doreste.... si nici nu trebuie sa-ti iasa perfect, gestul in sine il va excita la nebunie!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

rucsy

Junior member
18 mesaje

Re: Re: de ce gandesc asa?

scris pe 9 mai 2009 10:50 de rucsy

cati ani aveti???
el are 19 si eu am 15..

Rucsyk
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

scris pe 9 mai 2009 11:19 de simosimina

Stai linistita..daca v-ati dorit amandoi...si mai ales ai spus ca te-ai simtit minunat...e bine
Sa inteleg ca este pentru prima data cand ti-a facut, nu? O sa iti treaca si gandurile astea..stai linistita

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

blonda01

Senior member
66 mesaje

Re: Re: Mi-a facut sex oral, a fost bine ca l-am l

scris pe 10 mai 2009 00:06 de blonda01

Nu ai d c sa iti faci griji..e ceva normal e ceva frumos.. iar cu timpul daca o sa iti doresti poate k o sa i faci si tu lui
sus

tiby

Veteran member
366 mesaje

Re: Re: Re: Mi-a facut sex oral, a fost bine ca l-

scris pe 18 mai 2009 01:54 de tiby

Chiar nu vad nimik rau in astaAsa ca go for it
sus

pumpkin_

Senior member
51 mesaje

scris pe 18 mai 2009 10:52 de pumpkin_

Gandurile alea sunt de la constiinta!
Da-le atentie!
sus

rucsy

Junior member
18 mesaje

scris pe 18 mai 2009 12:00 de rucsy

mi-au trecut gandurile...nu am constiinta incarcata..mersi tuturor de raspunsuri..dar pumpikn de ce ai zis ca sunt de la constiinta???

Rucsyk
sus

electra

Senior member
74 mesaje

scris pe 18 mai 2009 19:27 de electra

Gandurile alea sunt de la constiinta!
Da-le atentie!

foarte bine zis

"Ratiunea este desavarsita prin credinta"
"Dragostea supusa biruintei dragostei"
"Credinţa îţi aduce imposibilul aproape, nădejdea ţi-l desleagă şi dragostea ţi-l împrieteneşte." (Cornel Stelian Popa)
sus

dutza

Newbie
1 mesaje

Re:

scris pe 30 mai 2009 10:54 de dutza

O intrbare mica...la care vreau neaparat sa aflu raspunsul!!

E adevarat ca daca faci blowjob iti crapa limba?? k am o colega si as vrea sai dau maxim>>

adik tot zice de altiii vai uite ce face ala/aia si ea are km multi bani la ea si limba crapata km tare:-& . makr de ar faceo doar pr eii da se tot duce la "cafea" la multi baieti. ii trebuie o lectie> astept raspuns urgent !!!:*
sus

somebody

Guest

Re: Re:

scris pe 5 iul 2009 23:20 de somebody

O intrbare mica...la care vreau neaparat sa aflu raspunsul!!

E adevarat ca daca faci blowjob iti crapa limba?? k am o colega si as vrea sai dau maxim>>

adik tot zice de altiii vai uite ce face ala/aia si ea are km multi bani la ea si limba crapata km tare:-& . makr de ar faceo doar pr eii da se tot duce la "cafea" la multi baieti. ii trebuie o lectie> astept raspuns urgent !!!:*

=))daaa e adevarat iti cresc si coarne
sus

miky27

Junior member
48 mesaje

scris pe 29 dec 2009 02:26 de miky27

e totul este sa te relaxezi,pana la uram urmei fapta este deja consumata...ti-a facut iar daca tu te-ai simtit bine nu trebuie sa ai nici o remuscare...nu te mai gandi la asta..cele mai frumoase lucruri se intampla cand te lasi dusa de val

lavi
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

24 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online