Postinor dupa 2 penetrari cu ejaculare afara

Pagina 1 din 1
1

nockdown

Guest

Postinor dupa 2 penetrari cu ejaculare afara

scris pe 29 dec 2009 16:06 de nockdown

Salutare, se pune in tema urmatorul scenariu, protagonistii se giugulesc putin iar dupa trec la fapte mai mari. Dupa 2 penetrari scurte el termina dupa vreun minut langa ea, amandoi curati, cu grija. Dat fiind faptul ca si-a facut simtita prezenta o stare emotionala si ceva emotii combinate cu o frica la scurt timp (cca. 30 minute) ea a luat prima pastila de postinor urmand ca diseara s-o inghita si pe a2a. In aceasta situatie sunt posibile intamplari nefericite, exista vreun risc ?

Mentionez ca nimic nu s-a intamplat dupa ce s-a consumat faptul, amandoi au fost atenti si au ferit zonele sa zicem.. periculoase.
O singura intrebare ar mai fi, de la aceste pastile se poate ca ei sa-i intarzie ?
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: intrebare

scris pe 29 dec 2009 16:09 de McLove

Voi aveti impresia ca pastilele alea sunt bomboane?

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

nockdown

Guest

Re: Re: intrebare

scris pe 29 dec 2009 16:14 de nockdown

Voi aveti impresia ca pastilele alea sunt bomboane?

Pai, de ce intrebi asta? La farmacie asa i-a fost recomandat si din cate am inteles asta scrie si pe prospect.. e mai mult preventiv.
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Re: Re: intrebare

scris pe 29 dec 2009 16:42 de cherry_dream

Pai, de ce intrebi asta? La farmacie asa i-a fost recomandat si din cate am inteles asta scrie si pe prospect.. e mai mult preventiv.

dar nu trebuiesc luate asa una doua.. de ce a luat pastila? nu cred ca avea vreun motiv. daca te referi la faptul ca ar putea ramane insarcinata, nu ramane. nu stiu, am auzit ca deregleaza organismul.s-ar putea.

Dragostea este o chestiune de "chimie", sexul este o chestiune de "fizica".
sus

nockdown

Guest

Re: Re: Re: Re: intrebare

scris pe 29 dec 2009 16:46 de nockdown

daca te referi la faptul ca ar putea ramane insarcinata, nu ramane. nu stiu, am auzit ca deregleaza organismul.s-ar putea.

teama mea este una singura: sa nu ramana, desi stiu ca am facut tot posiblul si m-am ferit, pastilele vin in mod preventiv si ea este de acord. sa inteleg ca exista sanse sa deregleze organismul cumva? sper sa nu fie cazul si totul decurga normal ( pe 9-10 luna viitoare ar trebui sa-i vina)
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

scris pe 29 dec 2009 16:55 de McLove

teama mea este una singura: sa nu ramana, desi stiu ca am facut tot posiblul si m-am ferit, pastilele vin in mod preventiv si ea este de acord. sa inteleg ca exista sanse sa deregleze organismul cumva? sper sa nu fie cazul si totul decurga normal ( pe 9-10 luna viitoare ar trebui sa-i vina)

Da, ii deregleaza tot organismul. Nu va jucati cu pastilele alea.

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

scris pe 29 dec 2009 16:59 de cherry_dream

stai linistit,daca a luat pastilele, nu ramane..dar incercati sa le evitati..are reactii adverse, ii deregleaza organismul..

sus

nockdown

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

scris pe 29 dec 2009 19:35 de nockdown

stai linistit,daca a luat pastilele..

asta e tot ce imi doresc. pe viitor nu mai risc, e prima data cand apelez la astfel de ajutor.. nu vreau s-o chinui nici pe ea cu medicamentele de genul acesta.
daca ei trebuie sa-i vina luna viitoare in jur de data de 10 cu mici aproximari cat poate sa-i intarzie din cauza acestui medicament?
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

scris pe 29 dec 2009 19:38 de simosimina

asta e tot ce imi doresc. pe viitor nu mai risc, e prima data cand apelez la astfel de ajutor.. nu vreau s-o chinui nici pe ea cu medicamentele de genul acesta.
daca ei trebuie sa-i vina luna viitoare in jur de data de 10 cu mici aproximari cat poate sa-i intarzie din cauza acestui medicament?

Da pentru că dereglează menstruaţia

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

nockdown

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

scris pe 29 dec 2009 21:20 de nockdown

inca odata multumesc pentru ajutor tuturor, sper sa fie bine totul, sarbatori fericite va doresc.
sus

nockdown

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

scris pe 5 ian 2010 17:10 de nockdown

Am revenit dupa ceva vreme, astazi mi-a spus ca a inceput sa aiba durerile specifice perioadei cand ii va veni menstruatia, am inteles ca "semnalele" astea apar cu cateva zile inainte. din toate astea sa inteleg ca sunt sanse sa-i vina normal fara ca pastilele sa-i intarzie in vreun fel menstruatia?
sus

mariof3

Senior member
74 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

scris pe 5 ian 2010 18:06 de mariof3

Am revenit dupa ceva vreme, astazi mi-a spus ca a inceput sa aiba durerile specifice perioadei cand ii va veni menstruatia, am inteles ca "semnalele" astea apar cu cateva zile inainte. din toate astea sa inteleg ca sunt sanse sa-i vina normal fara ca pastilele sa-i intarzie in vreun fel menstruatia?

da .
Sunt !
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intrebare

scris pe 6 ian 2010 16:07 de cherry_dream

nu stiu daca ii va veni chiar normal dupa pastile..e posibil sa-i intarzie putin.

sus

nockdown

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: intreb

scris pe 6 ian 2010 17:58 de nockdown

astazi este a doua zi in care o dor toate si are o stare similara ca si pana acum cand trebuia sa-i vina menstruatia, eu sper sa nu-i intarzie si sa nu ii dea peste cap nimic, presupunand ca ar interzia, la cate zile sa ma astept?
sus

nockdown

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: in

scris pe 12 ian 2010 22:31 de nockdown

Totul a decurs normal,menstruatia i-a venit, nu au fost intarzieri, inca odata va multumesc pentru sfaturi si indrumari.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

28 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online