Sexul la 45 de ani

Pagina 1 din 1
1

Voodoo

Guest

Sexul la 45 de ani

scris pe 9 mar 2004 10:39 de Voodoo

Am avut o experienta sexuala cu o persoana de 45 de ani. Fara sa-l ating sau sa-l ajut in vreun fel persoanei respective i "s-a sculat", m-a penetrat si a intretinut un act sexual cu mine, urmand, firesc, ejacularea. O prietena imi spune ca la aceasta varsta este imposibil sa se intample asta fara a fi "ajutat". Eu am trait aceasta experienta si ma intereseaza daca este normal sau nefiresc.
sus

georgiana

Senior member
131 mesaje

Re: Sexul la 45 de ani

scris pe 9 mar 2004 21:36 de georgiana

Am avut o experienta sexuala cu o persoana de 45 de ani. Fara sa-l ating sau sa-l ajut in vreun fel persoanei respective i "s-a sculat", m-a penetrat si a intretinut un act sexual cu mine, urmand, firesc, ejacularea. O prietena imi spune ca la aceasta varsta este imposibil sa se intample asta fara a fi "ajutat". Eu am trait aceasta experienta si ma intereseaza daca este normal sau nefiresc.

alte intrebari mai reusite nu aveti?

pai pt. tine ce inseamna normal si ce inseamna nefiresc...?

fiecare persoana este diferita si comportamentul sexual, nivelul de excitatie, modul prin care se excita,cat il tine, si toate tampeniile care vrei sa le mai intrebi difera si ele si nu poate fii format un tipar dupa care putem cataloga o persoana sau un anumit gest drept' normal sau nefiresc'

pupici
sus

alexa

Guest

scris pe 9 mar 2004 23:55 de alexa

Ca fapt divers... intre 40 si 50 de ani, unii barbati intalnesc apogeul performantelor sexuale... asta, atat stiintific cat si din cunostinte proprii... la varsta asta, teama ca s-ar putea ca "maine" sa nu mai functioneze nimic ii face mult mai receptivi la stimulii sexuali... Un individ trecut de 40 imi spunea: "Chiar daca la 20 o faceam mai des, acum am descoperit satisfactiile reale... si, nici mie nu-mi vine sa cred cat pot..." Asadar... daca vrei poti... si nu e nevoie de ajutor...
sus

valy2jan

Veteran member
298 mesaje

scris pe 10 mar 2004 00:22 de valy2jan

De regula, un barbat normal din punct de vedere sexual (adica nu sufera de nimic) poate avea erectie si la varste mai inaintate, fara ajutorul prin atingere. Pentru un barbat ajutor inseamna si faptul ca i se ofera ceva nou sau ca o femeie este super in viziunea sa.

fara sex nu am exista
sus

Raziel

Veteran member
288 mesaje

scris pe 10 mar 2004 02:02 de Raziel

Poate nimerisei la o sedinta de VooDoo!
Este normal si foarte firesc!Bineinteles daca tipul nu consuma alcool in tampenie ,nu e prea pervers!Ca cu ashtia e mai greu!Trebuie ajutati si chiar atinsi serios!
Spui 45 de ani de parca spui 70!

Exista o lege aspra...cand impotriva noastra se comite o dureroasa nedreptate:nu ne putem vindeca decat dupa ce iertam. (Alan Paton)
sus

Voodoo

Guest

Re: Re: Sexul la 45 de ani

scris pe 10 mar 2004 11:11 de Voodoo

Un prieten de al meu (32 de ani) care are niste probleme erectile, fiind nevoit din cand in cand sa apeleze la ceva pastile de stimulare sexuala (nu judec acest fapt pentru ca stiu ca este din ce in ce mai des intalnit pe motive de stres), imi tot spune zilnic ca sunt nebuna. Imi tot zice ca pot intreba orice medic sau psiholog din lumea asta si absolut toti or sa-mi spuna ca este imposibil acest lucru. Ca trebuie neaparat o stimulare intensa pentru a putea obtine un act sexual normal iar eu va jur ca nici macar nu l-am atins. Sunt perfect de acord cu faptl ca pana si noutatea poate fi un stimul, desi la aceasta explicatie recunosc ca nu ma gandisem anterior. Merci pentru confirmarea faptului ca n-am innebunit...
sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

scris pe 11 mar 2004 20:13 de FireSoul

Nu e regula care sa spuna ca de la varsta x un barbat nu e capabil de erectie. E perfect normal sa fie capabil sa intretina raporturi sexuale. Poa' sa fie potent shi pana la 90 ani daca il ajuta organismul

Save water! drink beer!!!
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

23 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online