"loc de refugiu"

Pagina 1 din 1
1

levi82

Veteran member
363 mesaje

"loc de refugiu"

scris pe 10 mar 2004 00:34 de levi82

Vi s-a intamplat vreodata sa nu aveti unde sa faceti sex? Vi se pare familiara situatia "nici la mine nici la ea"? Unde ati facut-o prima data?
Ce recomandati unei persoane in aceasta situatie si cu posibilitati financiare limitate? (pentru ca inchirierea unei camere in hotel sau a unei garsoniere este cea mai simpla alternativa, dar daca nu sunt bani...)

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.
sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

Re: "loc de refugiu"

scris pe 10 mar 2004 00:38 de levi82

Vi s-a intamplat vreodata sa nu aveti unde sa faceti sex? Vi se pare familiara situatia "nici la mine nici la ea"? Unde ati facut-o prima data?
Ce recomandati unei persoane in aceasta situatie si cu posibilitati financiare limitate? (pentru ca inchirierea unei camere in hotel sau a unei garsoniere este cea mai simpla alternativa, dar daca nu sunt bani...)

Am uitat sa specific ca pentru ea este prima data, deci ar trebui ceva putin mai special, fara deranjari si intreruperi.

Dragostea consta in dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta.
sus

Raziel

Veteran member
288 mesaje

Re: Re: "loc de refugiu"

scris pe 10 mar 2004 00:50 de Raziel

Am uitat sa specific ca pentru ea este prima data, deci ar trebui ceva putin mai special, fara deranjari si intreruperi.

Cred ca mai mult te-ar avantaja pe tine"fara deranjari si intreruperi asta"!
Daca intradevar tii la fata asta,fa un efort si pune bani deoparte!Gandeste-te ca s-ar putea sa ramai in amintirea ei o viata intreaga!

Exista o lege aspra...cand impotriva noastra se comite o dureroasa nedreptate:nu ne putem vindeca decat dupa ce iertam. (Alan Paton)
sus

valy2jan

Veteran member
298 mesaje

scris pe 10 mar 2004 00:58 de valy2jan

Are dreptate Raziel: daca e prima data si nu ai un loc adecvat, renunta; mai putin in cazul cand ea vrea cu orice chip, dar nu cred. Daca relatia este mai veche, sau fata are experienta, poti folosi motivul "ineditului" si atunci si un lift e bun.

fara sex nu am exista
sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: Re: "loc de refugiu"

scris pe 10 mar 2004 02:00 de levi82

Cred ca mai mult te-ar avantaja pe tine"fara deranjari si intreruperi asta"!
Daca intradevar tii la fata asta,fa un efort si pune bani deoparte!Gandeste-te ca s-ar putea sa ramai in amintirea ei o viata intreaga!

Pe mine nu vad de ce m-ar avantaja atata vreme cat pe mine nu ma intereseaza nici daca ar intra ai mei in camera peste noi, deoarece am o relatie foarte deschisa cu ei si nu mi-e rusine.
Poate m-ar avantaja in sensul ca ea ar fi mai relaxata, dar asta o avantajeaza mai mult pe ea pt. ca i-ar diminua durerea.
Treaba e ca ea mi-a spus sa caut un loc mai linistit unde putem petrece o noapte in 2, pentru ca la mine acasa in acest moment stau 6 persoane, si nu am sanse sa raman singur acasa, deci exista riscul de intreruperi ce s-au intamplat de mai multe ori, de fiecare data cad incepeam sa facem ceva. Pe langa asta, camera mea este exact langa intrarea in casa si deranjeaza mult miscarile de pe hol.

sus

Raziel

Veteran member
288 mesaje

Re: Re: Re: Re: "loc de refugiu"

scris pe 10 mar 2004 03:06 de Raziel

Pe mine nu vad de ce m-ar avantaja atata vreme cat pe mine nu ma intereseaza nici daca ar intra ai mei in camera peste noi, deoarece am o relatie foarte deschisa cu ei si nu mi-e rusine.
Poate m-ar avantaja in sensul ca ea ar fi mai relaxata, dar asta o avantajeaza mai mult pe ea pt. ca i-ar diminua durerea.
Treaba e ca ea mi-a spus sa caut un loc mai linistit unde putem petrece o noapte in 2, pentru ca la mine acasa in acest moment stau 6 persoane, si nu am sanse sa raman singur acasa, deci exista riscul de intreruperi ce s-au intamplat de mai multe ori, de fiecare data cad incepeam sa facem ceva. Pe langa asta, camera mea este exact langa intrarea in casa si deranjeaza mult miscarile de pe hol.

Mi se pare mie sau tu nu prea stii sa minti?Ia mai gandeste-te!

Exista o lege aspra...cand impotriva noastra se comite o dureroasa nedreptate:nu ne putem vindeca decat dupa ce iertam. (Alan Paton)
sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: "loc de refugiu"

scris pe 10 mar 2004 03:20 de levi82

Mi se pare mie sau tu nu prea stii sa minti?Ia mai gandeste-te!

Nu stiu exact la ce te gandesti tu, dar vreau doar sa-ti spun ca eu ma fandesc ca pentru dezvirginarea unei fete trebuie sa fiu concentrat cel mai mult sa incerc sa-i fac experienta cat mai placuta. Cu alte cuvinte, in acel prim contact sexual cu ea trebuie sa o fac sa se simta cat mai bine posibil, pentru a o face sa doreasca si altadata, chiar daca exista micul risc sa ma neglijez pe mine, pentru ca dupa aceea am tot timpul sa-mi recuperez pierderea. Asta ar fi singurul meu avantaj. Cand este prima data, ea este pe primul loc, cel putin asa gandesc eu.
Iti multumesc oricum pentru parere si nu voi mai continua sa discut aceasta mica neintelegere pentru ca deviez de la subiect.
Astept si parerile altora

sus

Raziel

Veteran member
288 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: "loc de refugiu"

scris pe 10 mar 2004 03:26 de Raziel

Nu stiu exact la ce te gandesti tu, dar vreau doar sa-ti spun ca eu ma fandesc ca pentru dezvirginarea unei fete trebuie sa fiu concentrat cel mai mult sa incerc sa-i fac experienta cat mai placuta. Cu alte cuvinte, in acel prim contact sexual cu ea trebuie sa o fac sa se simta cat mai bine posibil, pentru a o face sa doreasca si altadata, chiar daca exista micul risc sa ma neglijez pe mine, pentru ca dupa aceea am tot timpul sa-mi recuperez pierderea. Asta ar fi singurul meu avantaj. Cand este prima data, ea este pe primul loc, cel putin asa gandesc eu.
Iti multumesc oricum pentru parere si nu voi mai continua sa discut aceasta mica neintelegere pentru ca deviez de la subiect.
Astept si parerile altora

A spus cineva inaintea mea :nu sunt dezvirginator de fete!Nici eu!
Dar vad situatia cu totul si cu totul altfel decat tine!SI DIN PUNCTUL EI DE VEDERE SI DIN PUNCTUL TAU DE VEDERE!Dar acum ,zau ca nu am chef sa-ti spun decat ca dezvirginarea asta implica foarte multa responsabilitate!Si mie nu prea imi place cum vezi lucrurile!Poate esti prea tanar si nu iti dai seama!

sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

scris pe 10 mar 2004 11:29 de YLoveCamelia

este o problema variata tocmai pt ca presupune atatea inconveniente.
imi este cu neputinta sa iti dau un sfat care sa se potriveasca cu nevoile si insuficientele de care te impiedici in cazul de fata.
insa pot sa iti spun ca asta este o problema si pentru mine chiar daca nu te ajuta cu nimic.
cred ca este o problema cu larga raspandire si restranse variante viabile ajutatoare.

levi82

Veteran member
363 mesaje

scris pe 11 mar 2004 00:04 de levi82

Chiar nu a trecut nimeni prin aceasta problema? Daca da, povestiti si voi cum v-ati descurcat!

sus

kalypso29

Veteran member
181 mesaje

scris pe 11 mar 2004 00:10 de kalypso29

Chiar nu a trecut nimeni prin aceasta problema? Daca da, povestiti si voi cum v-ati descurcat!

ba da, am trecut prin asta si locuri sunt destule... dar el vrea ceva mai intim...pt o "prima data"... Prin asta nu am trecut decat o data, si atunci a fost acasa... El nu poate acasa, din pacate...

Dum spiro, spero.
sus

duran

Veteran member
273 mesaje

scris pe 11 mar 2004 15:23 de duran

asteapta vara.... ..vii la mine la mare .....tarif redus

Come on, make my day!
sus

valy2jan

Veteran member
298 mesaje

scris pe 11 mar 2004 18:34 de valy2jan

La un prieten cu posibilitati in acest sens ai apelat?

fara sex nu am exista
sus

duran

Veteran member
273 mesaje

scris pe 11 mar 2004 18:45 de duran

e doar o optiune!

Come on, make my day!
sus

kalypso29

Veteran member
181 mesaje

scris pe 11 mar 2004 20:13 de kalypso29

Saracul de el... Chiar ai vorbit serios sugerandu-i sa astepte vara pentru ASA CEVA?!? Ai uitat cum e cand astepti??

Dum spiro, spero.
sus

Raziel

Veteran member
288 mesaje

scris pe 11 mar 2004 21:43 de Raziel

Saracul de el... Chiar ai vorbit serios sugerandu-i sa astepte vara pentru ASA CEVA?!? Ai uitat cum e cand astepti??

sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

"loc de refugiu"

scris pe 11 mar 2004 22:17 de inuendo

Cauta prin amici, care iti poate da camera lui?
Pentru o noapte? Eu am dat camera mea pentru amici, bine la mine e si mai simplu ca stau la curte si am camerele din fata, asa ca nimeni nu vede, i-am lasat si eu m-am dus la discoteca

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

scris pe 11 mar 2004 22:22 de levi82

Mersi ce darnic esti. Tin minte oferta! Dar totusi sper sa nu trebuiasca sa astept pana atunci ca asta micu' al meu este mult prea nerabdator.

sus

levi82

Veteran member
363 mesaje

scris pe 11 mar 2004 22:28 de levi82

Da am facut asta recent. Am un coleg care sta la sat dar are apartament in oras, problema e ca mai are un chirias care pleaca doar in vacanta. Si pana atunci mai e, si dupa cum spuneam: ala micu' e nerabdator :
Sper ca mai apare vre-o optiune pana atunci, dar daca nu si asa e bine. daca rabd de cateva luni, mai rezist eu pana de pasti.
Mai e optiunea sa plecam la bunicul meu ca e casa mare si mosu' se culca repede, dar nu am timp ca sunt ultimu' an si am o tona de restante.
Multe sunt problemele mele.

Apropo de sugestia lui Duran: Daca vine vara se poate si la cort. Nu-i asa?

sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

scris pe 12 mar 2004 07:05 de YLoveCamelia

citeste mai atent

valy2jan

Veteran member
298 mesaje

scris pe 12 mar 2004 17:42 de valy2jan

Apropo de sugestia lui Duran: Daca vine vara se poate si la cort. Nu-i asa?

Si la coliba, sau direct la iarba sau nisip. Ce sa mai spun de sexul in apa cand misuna o groaza de persoane in jur.

fara sex nu am exista
sus

danuta2409

Veteran member
168 mesaje

scris pe 13 mar 2004 03:00 de danuta2409

Mersi ce darnic esti. Tin minte oferta! Dar totusi sper sa nu trebuiasca sa astept pana atunci ca asta micu' al meu este mult prea nerabdator.

vezi ca lista-i lunga la duran... poate prinzi ceva... spre sfarsitul verii... sorry......

bine mai durane, chiar asa, inviti pe toata lumea... si eu, care ma credeam... speciala...

niciodata nu e prea tarziu... pentru nimic...
xxx, danuta
sus

duran

Veteran member
273 mesaje

Re: Re: Re: Re: "loc de refugiu"

scris pe 13 mar 2004 09:49 de duran

vezi ca lista-i lunga la duran... poate prinzi ceva... spre sfarsitul verii... sorry......

bine mai durane, chiar asa, inviti pe toata lumea... si eu, care ma credeam... speciala...

nu iubirea mea....
tu chiar esti speciala....

Come on, make my day!
sus

Raziel

Veteran member
288 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: "loc de refugiu"

scris pe 13 mar 2004 10:58 de Raziel

nu iubirea mea....
tu chiar esti speciala....

Eu chiar as vrea sa stau in camera cu Infector!Ahh..,ce mi-ar place..!

sus

duran

Veteran member
273 mesaje

scris pe 13 mar 2004 11:20 de duran

ironie....

ti-ai risca,tu ,viata pt asa ceva ??
doar ai vazut ca e baiat de cartier...periculos.... ai mare grija, ...are telecomanda la imba si cine stie ce se mai intimpla...

Come on, make my day!
sus

Raziel

Veteran member
288 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "loc de refugiu&q

scris pe 13 mar 2004 11:30 de Raziel

ironie....
ti-ai risca,tu ,viata pt asa ceva ??
doar ai vazut ca e baiat de cartier...periculos.... ai mare grija, ...are telecomanda la imba si cine stie ce se mai intimpla...

Eu nu mi-as risca-o,dar el cre' ca da..!

sus

duran

Veteran member
273 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "loc de refug

scris pe 13 mar 2004 11:40 de duran

Eu nu mi-as risca-o,dar el cre' ca da..!

Come on, make my day!
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 13 mar 2004 11:48 de Infector

Frate daca-ti place cu baietii mergi la parnaie ca acolo ai sa fii satisfacut.Am cativa amici la suferinta , vrei sa te pun in legatura cu ei... poate iti gasesc vre-un zdrahon p'acolo. Din fericire eu sunt hetero.

Dar observ ca toate posturile tale tale fac referire si la mine (mai mult sau mai putin) ... sa inteleg ca te obsedez?Ai o slabiciune pentru mine, te-ai indragostit de mine?Imi pare rau dar relatia asta nu va fi posibila niciodata.Nu-i vina ta , eu sunt de vina ... imi plac femeile.

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

Raziel

Veteran member
288 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "loc de refugiu&q

scris pe 13 mar 2004 12:19 de Raziel

Frate daca-ti place cu baietii mergi la parnaie ca acolo ai sa fii satisfacut.

De-aici iti scriu..!Sincer?Cre' ca m-am indragostit...!Abia astept sa te pup pe gura!
Yeahh!

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: "loc de refug

scris pe 13 mar 2004 14:19 de Infector

De-aici iti scriu..!Sincer?Cre' ca m-am indragostit...!Abia astept sa te pup pe gura!
Yeahh!

Sa ma pupi in p...
Hai totusi sa nu ne cuFUNDam in discutia asta.POPOseste tu in viata altuia ca eu nu-mi pierd timpul cu toti sclavii rasei.

U'r on my IGNORE list!

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

27 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online