Sarcina ?

Pagina 1 din 1
1

H3llR1s3r

Newbie
3 mesaje

Sarcina ?

scris pe 9 ian 2010 10:54 de H3llR1s3r

Am avut contact sexual cu prietena mea in urma cu 3 zile. Prezervativul nu s-a rupt, singura posibilitate (de care nu sunt sigur!) este sa fi curs pe la baza. In urmatoarele zile prietena a fost foarte stresata si mi-a spus ca a avut secretii vaginale mai mult decat de obicei ( Ciclul trebuie sa ii vina peste 20 zile ). Este acesta un semn al sarcinii ? Trebuie sa luam masuri urgente ?
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Sarcina ?

scris pe 9 ian 2010 11:01 de basturk

Am avut contact sexual cu prietena mea in urma cu 3 zile. Prezervativul nu s-a rupt, singura posibilitate (de care nu sunt sigur!) este sa fi curs pe la baza. In urmatoarele zile prietena a fost foarte stresata si mi-a spus ca a avut secretii vaginale mai mult decat de obicei ( Ciclul trebuie sa ii vina peste 20 zile ). Este acesta un semn al sarcinii ? Trebuie sa luam masuri urgente ?

prezervativul nu s-a rupt, deci sanse minime.spui ca trebuie sa ii vina ciclul peste 20 zile.asta inseamna ca i-a trecut de 4-5 zile maxim.se spune ca dupa menstruatie, in decurs de 3-4 zile nu trebuie sa iti faci griji.la tine, daca ar fi a 5-a, si ai mai folosit si prezervativ...nu cred ca ai de ce sa iti faci griji.ce fel de secretii are? poate fi altceva.eu unul nu cred ca este sarcina.mai multe detalii despre secretie: de cand o are, de cand este mai abundenta, cu sau fara miros, ce culoare

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

H3llR1s3r

Newbie
3 mesaje

Re: Re: Sarcina ?

scris pe 9 ian 2010 11:20 de H3llR1s3r

Secretia vaginala este ceva normal. Doar ca ieri si alaltaieri (prima si a doua zi dupa contact) a curs mai mult decat de obicei. Se poate fi din cauza stresului sau este ceva mai mult ?
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Re: Sarcina ?

scris pe 9 ian 2010 11:47 de basturk

Secretia vaginala este ceva normal. Doar ca ieri si alaltaieri (prima si a doua zi dupa contact) a curs mai mult decat de obicei. Se poate fi din cauza stresului sau este ceva mai mult ?

secretie din cauza stresului in nici un caz.si da, este ceva normal, dar difera .de aceea te-am rugat sa dai mai multe detalii.poate sa fie/sau sa nu fie zilnica.nu stiu ce intelegi tu prin "normal"

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

H3llR1s3r

Newbie
3 mesaje

Re: Re: Re: Re: Sarcina ?

scris pe 9 ian 2010 12:12 de H3llR1s3r

Pai este ceva ce trebuia sa se intample. Ea este ingrijorata doar de faptul ca i`a curs mai mult decat de obicei. Asta poate sa fie din cauza stresului sau este o sarcina ?
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sarcina ?

scris pe 9 ian 2010 14:42 de basturk

Pai este ceva ce trebuia sa se intample. Ea este ingrijorata doar de faptul ca i`a curs mai mult decat de obicei. Asta poate sa fie din cauza stresului sau este o sarcina ?

sa ma fac inteles: o femeie nu are scurgeri din cauza stresului.nu sunt femeie gravida, dar stiu ca o femeie, daca ramane gravida, nu are secretii vaginale dupa 3 zile.deci se exclud ambele variante.poate fi o raceala la ovare, poate fi o candida, poate fi de la anticonceptionale(asta daca ia).de aceea ti-am cerut detalii despre acea secretie.sfatul meu este sa nu va stresati ca nu poate fi vorba de sarcina.dar daca persista situatia, mergeti la nenea cu halat alb

sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Sarcina ?

scris pe 9 ian 2010 15:10 de simosimina

scurgerile vaginale abundente pot fi datorate unei infectii...
Insarcinata nu este!

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

20 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online