Ejaculare....in anus, sanse sarcina?

Pagina 1 din 1
1

una`mika

Guest

Ejaculare....in anus, sanse sarcina?

scris pe 2 iun 2006 16:07 de una`mika

dak prietenul meu a ejaculat la mine in....fund...pot ramane insarcinata? mai ales k sperma a ajuns si pe undeva pe vagin :|
sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

Re: ejaculare....in spate

scris pe 2 iun 2006 17:36 de valentine

Daca a ajuns undeva pe vagin si nu in vagin...nu se poate
sus

Nekunoskuta

Expert member
3987 mesaje

scris pe 2 iun 2006 19:25 de Nekunoskuta

dak prietenul meu a ejaculat la mine in....fund...pot ramane insarcinata? mai ales k sperma a ajuns si pe undeva pe vagin :|

Mai, e o boala la voi cu sexul anal! Esti a doua persoana cu aceeasi problema in ultima saptamana. Da, poti ramane insarcinata daca sperma a ajuns in vagin. Alta data ai grija!

Nimic...
sus

fragola

Guest

scris pe 3 iun 2006 23:46 de fragola

alta data cand mai faceti sex anal si vrea sa ejaculeze in funduletul tau..spune-i sa stea pret de 2 min sa-ti bagi un tampon intern in vagin si atunci pe bune sa nu mai ai nici o grija...poate sa ejaculeze linistit...sau roaga-l pe el...sa-ti acopere vaginul cu un servet cu degetele , iar aopi nu face miscari bruste sa sa duca naibi sperma in vagin..
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: ejaculare....in spate

scris pe 4 iun 2006 02:51 de ExoticDream

alta data cand mai faceti sex anal si vrea sa ejaculeze in funduletul tau..spune-i sa stea pret de 2 min sa-ti bagi un tampon intern in vagin si atunci pe bune sa nu mai ai nici o grija...poate sa ejaculeze linistit...sau roaga-l pe el...sa-ti acopere vaginul cu un servet cu degetele , iar aopi nu face miscari bruste sa sa duca naibi sperma in vagin..

Doamne, cat de poetic suna pregatirile astea pentru ejacularea "in fundulet", sigur nu se pierde erectia in timpul dezbaterii filosofice "introducerea tamponului vs protejarea cu servetul"?!? Propun sa se adauge imobilizarea partenerei (cu esarfa, sfoara, lant) intr-o pozitie care sa impiedice orice zbatere in momentul culminant!

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

SORIN28

Expert member
3805 mesaje

Re: Re: Re: ejaculare....in spate

scris pe 4 iun 2006 07:46 de SORIN28

Propun sa se adauge imobilizarea partenerei (cu esarfa, sfoara, lant) intr-o pozitie care sa impiedice orice zbatere in momentul culminant!

Am vazut catuse la "sex toys" cu doar 70lei

Radio Greu de difuzat

http://radio-host.ro:8012/
sus

penetru

Senior member
90 mesaje

scris pe 4 iun 2006 09:11 de penetru

sigur ca poti ramane gravida,nu stiai ca asa se nasc avocatii?
(pt cei care nu au avut probleme cu avocati:abtineti-va de la comentarii,nu stiti cat e de adevarat)
sus

verdiuc

Expert member
1138 mesaje

scris pe 5 iun 2006 12:31 de verdiuc

Doamne, cat de poetic suna pregatirile astea pentru ejacularea "in fundulet", sigur nu se pierde erectia in timpul dezbaterii filosofice "introducerea tamponului vs protejarea cu servetul"?!? Propun sa se adauge imobilizarea partenerei (cu esarfa, sfoara, lant) intr-o pozitie care sa impiedice orice zbatere in momentul culminant!

Ba se pierde.Si oricum chestiunea cu funduletzul este ceva...naspa,si nepreferabil.

Pe de alta parte,recent am aflat de la un doctor urmatorul lucru:zice el ca numai 1 din 30 de contacte sexuale cu o persoana infectata HIV/SIDA este infectant.Dar asa cum spunea si el...nu stii al catelea este contactul tau cu persoana respectiva....primul sau al 30lea...asa,ca o paranteza.
Ideea este ca incep din ce in ce mai putin in ideea de a ramane insarcinata,de la cine stie ce cantitate infima de sperma ce ajunge unde nu trebuie.Hm...pe vremuri eram mult mai terorizat.

Fericirea este ceva care nu se atinge,dar in cautarea careia merita sa alergi toata viata.
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Re: Re: ejaculare....in spate

scris pe 5 iun 2006 15:32 de ExoticDream

Ideea este ca incep din ce in ce mai putin in ideea de a ramane insarcinata,de la cine stie ce cantitate infima de sperma ce ajunge unde nu trebuie.Hm...pe vremuri eram mult mai terorizat.

Valentineeee, ia notite de la cineva care are experienta, altfel o sa mori virgin, n-ai aflat ca vremea... nu stiu care trece???

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus

alin4alin

Veteran member
154 mesaje

scris pe 25 iun 2006 22:06 de alin4alin

Hey am pus si eu un topic asemanator. Daca se poate intampla ceva daca ejaculezi inauntru in timpul sexului anal. Dar eu ma refeream mai degraba daca pot aparea alte probleme, si nu o sarcina. Totusi nu am primit raspuns.

Zambetul e al 2-lea lucru frumos pe care stie sa-l faca o femeie cu buzele (eu)

I live life in high speed slightly dellusioned by weed. (2pac - high speed)

Il consider mai puternic pe cel ce se invinge pe el insusi, decat pe cel ce isi invinge dusmanul. Este mai greu sa te invingi pe tine decat pe vrajmas. (Aristotel)

Every day you`re above ground is a good day. (Al Pacino "Tony Montana" - Scarface)

All I have in this world is my balls and my word and I don`t break them for anyone!(Al Pacino "Tony Montana" - Scarface)

Orice lucru bun in viata e ilegal, imoral sau ingrasa (din auzite)

_|_ mea e dulce, voi sunteti diabetice (zicala mea)

sus

labagila

Guest

scris pe 16 mar 2008 17:43 de labagila

ti'a placut?
o sa ai o fetita pe care o va cheama anabela si va avea probleme cu spatele(coloana vertebrala vreau sa zic)
sus

crisexpert

Expert member
514 mesaje

Re: Ejaculare....in anus, sanse sarcina?

scris pe 17 mar 2008 17:14 de crisexpert

Parca te si vad cum pronunti "dak prietenul meu a ejaculat la mine in....fund....pot ramane insarcinata?"
Daca a ajuns pe undeva pe vagin nu, doar daca a ajuns in vagin, cum sa spus si mai sus.

De ce e normal ca la 13 ani sa faci sex dar e anormal ca parintii tai sa faca sex?
sus

crisexpert

Expert member
514 mesaje

scris pe 17 mar 2008 17:14 de crisexpert

Tare asta!

De ce e normal ca la 13 ani sa faci sex dar e anormal ca parintii tai sa faca sex?
sus

ZigZag

Veteran member
457 mesaje

Re: Re: Re: Re: ejaculare....in spate

scris pe 17 mar 2008 19:49 de ZigZag

Tare asta!

Defapt tot thread`ul e mega tare o stropito prietenu in "spate" ..

Yo raman exact cum am promis .. Prietenos ca o grenada data`n spatziu inchis !

Cand arunci grenada spre mine , yo fac stop pe piept .. si tzi`o shutez pana la tine direct !
sus

me

Guest

sperma in vagin

scris pe 26 iul 2008 12:30 de me

am introdus degetul cu sperma in vagin exact cand era la ovulatie e ce sanse sunt sa ramana insarcinata? pls tell me
sus

mada

Guest

scris pe 26 iul 2008 17:39 de mada

In nici un caz in anus....
sus

marconn

Guest

scris pe 10 ian 2010 10:43 de marconn

pt protejare partenerul trebuie sa penetreze fata adanc in fundulet..si sperma nu va mai iesi..eventual se poate pune un scoci pe vagin
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Ejaculare....in anus, sanse sarcina?

scris pe 10 ian 2010 12:22 de basturk

pt protejare partenerul trebuie sa penetreze fata adanc in fundulet..si sperma nu va mai iesi..eventual se poate pune un scoci pe vagin

vrei sa o jupoaie? eu zic ca ar fi mai bun un dop de pluta

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Ejaculare....in anus, sanse sarcina?

scris pe 10 ian 2010 14:11 de McLove

Si, ai tu impresia ca daca e penetrata mai adanc, sperma nu mai iese?

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Ejaculare....in anus, sanse sarcina?

scris pe 10 ian 2010 14:17 de simosimina

Si, ai tu impresia ca daca e penetrata mai adanc, sperma nu mai iese?

eu zic că unor astfel de întrebări nu merită să răspundem

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

Re: Re: Re: Re: Ejaculare....in anus, sanse sarcin

scris pe 10 ian 2010 15:38 de Incepator

eu zic că unor astfel de întrebări nu merită să răspundem

Propun postarea cu account si un test initial de minimum de cunostiinte la crearea unui account .

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

Kari

Veteran member
273 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare....in anus, sanse sa

scris pe 10 ian 2010 15:40 de Kari

Propun postarea cu account si un test initial de minimum de cunostiinte la crearea unui account .

Foarte tare!

Sex is just a journey not a destination

Love is the fresh air on a railway station

Sex is a big mountain you struggle to climb

Love is when on top you just look around

Sex is what you think about "wild'n free"

Love is the last leaf of a dying tree.

So when you're ridin' high

You might as well not see

The leaf beside the road

Falling from the tree...
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 10 ian 2010 15:40 de McLove

Si... cui i-am mai da sfaturi? Oamenii vin aici sa intrebe, daca le pui intrebari la crearea contului, nu mai intra deloc.

E destul de bine cum e acum, chiar daca se mai gasesc niste pistruiati sa faca glume seci.

sus

Pasaroi_Cuminte

Expert member
2314 mesaje

scris pe 10 ian 2010 15:40 de Pasaroi_Cuminte

test initial

Vrei sa-l pici ?

http://www.youtube.com/watch?v=3hxO_RB27jk&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=E9SmQW2TPgM&feature=related

"A phoenix is a mythical bird with a tail of beautiful gold and red plumage or purple and blue.
The bird was also said to regenerate when hurt or wounded by a foe, thus being almost immortal and invincible — it is also said that it can heal a person with a tear from its eyes and make them temporarily immune to death. The phoenix is a symbol of fire and divinity." ( Greek mythology )

"Creierul=locul geometric al neuronilor egal departati de inteligenta situati pe cercul purtator al centrelor de vointa" (Eu,Pasaroi_Cuminte)
sus

Kari

Veteran member
273 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare....in anus, sans

scris pe 10 ian 2010 15:43 de Kari

Si... cui i-am mai da sfaturi? Oamenii vin aici sa intrebe, daca le pui intrebari la crearea contului, nu mai intra deloc.

True...Era doar o gluma,anyway

Sex is just a journey not a destination

Love is the fresh air on a railway station

Sex is a big mountain you struggle to climb

Love is when on top you just look around

Sex is what you think about "wild'n free"

Love is the last leaf of a dying tree.

So when you're ridin' high

You might as well not see

The leaf beside the road

Falling from the tree...
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare....in anus,

scris pe 10 ian 2010 15:46 de McLove

True...Era doar o gluma,anyway

In fine, nu conteaza... I-am spus ce s-ar intampla, daca s-ar ajunge la asa ceva.

sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

scris pe 10 ian 2010 17:30 de basturk

corect

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare....in anus, sans

scris pe 10 ian 2010 17:31 de basturk

Si... cui i-am mai da sfaturi?

celor care nu au cont.asa invata sa treaca testul.un test de cunostinte minime, deoarece observ ca multi au impresia ca stiu multe

sus

lulu

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ejaculare....in anus,

scris pe 19 ian 2010 17:21 de lulu

celor care nu au cont.asa invata sa treaca testul.un test de cunostinte minime, deoarece observ ca multi au impresia ca stiu multe

nu raspund
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

24 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online