Vreau sa raman gravida

Pagina 1 din 4
1   2   3   4   »

lidia

Guest

Vreau sa raman gravida

scris pe 11 mar 2004 19:24 de lidia

imi doresc un copil cu sotul meu si nu am ramas pana acuma.mi-as dori sa stiu in ce perioada pot ramane gravida si cum sa procedez.multumes
sus

FireSoul

Expert member
751 mesaje

Re: vreau sa raman gravida

scris pe 11 mar 2004 19:56 de FireSoul

imi doresc un copil cu sotul meu si nu am ramas pana acuma.mi-as dori sa stiu in ce perioada pot ramane gravida si cum sa procedez.multumes

Perioada fertila este la mijlocul duratei dintre 2 menstruatii. S-ar putea ca tu sa ai nevoie de un suport medicamentos pt a ramane gravida. Cel mai bine e sa consultati un ginecolog atat tu cat shi sotul tau.

Save water! drink beer!!!
sus

Raziel

Veteran member
288 mesaje

scris pe 11 mar 2004 21:36 de Raziel

Te invatam cum sa il faci..!Ok!Dar ce ne facem cand o ajunge la scoala?

P.S. Of,Doamne..!Mai sunteti..?

Exista o lege aspra...cand impotriva noastra se comite o dureroasa nedreptate:nu ne putem vindeca decat dupa ce iertam. (Alan Paton)
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re: vreau sa raman gravida

scris pe 11 mar 2004 21:42 de Infector

Te invatam cum sa il faci..!Ok!Dar ce ne facem cand o ajunge la scoala?

P.S. Of,Doamne..!Mai sunteti..?

Bai da a si tu de gand sa vb la tema vreodata?Ca numai aberatii debitezi.Pe bune.

Nu face efortul de a imi raspunde...oricum am sa te ignor

S.N.O.W.B.O.A.R.D. D.U.D.E.
sus

Raziel

Veteran member
288 mesaje

Re: Re: Re: vreau sa raman gravida

scris pe 11 mar 2004 21:46 de Raziel

Bai da a si tu de gand sa vb la tema vreodata?Ca numai aberatii debitezi.Pe bune.

Nu face efortul de a imi raspunde...oricum am sa te ignor

Draga Alex,ai o mare bafta azi!Sunt binedispus!

Exista o lege aspra...cand impotriva noastra se comite o dureroasa nedreptate:nu ne putem vindeca decat dupa ce iertam. (Alan Paton)
sus

inuendo

Veteran member
497 mesaje

Re: Re: Re: Re: vreau sa raman gravida

scris pe 11 mar 2004 21:51 de inuendo

intre 13-16 zile de la ciclu e max de fertilitate....bafta!!!

Sunt aici sa ajut, nu sa judec
sus

stefania

Senior member
86 mesaje

scris pe 11 mar 2004 22:06 de stefania

Intr-adevar, la jumatatea menstruatiei sunt cateva zile foarte fertile, cam 13-17... dar asta e in functie de organism, de perioada menstruatiei... Mai sunt metodele mucusului cervical sau a temperaturii bazale. Dar cel mai bine este sa consulti un ginecolog, sa faci niste analize...
La o problema atat de serioasa cred ca ai nevoie de sfaturi pe masura.
Bafta multa !
p.s. Sper sa ne anunti cat ma curand ca ai sa devii mamica...

"To be born again first you have to die..."
sus

Raziel

Veteran member
288 mesaje

scris pe 11 mar 2004 22:08 de Raziel

Dar cel mai bine este sa consulti un ginecolog, sa faci niste analize...
La o problema atat de serioasa cred ca ai nevoie de sfaturi pe masura.

De departe mi se pare cel mai intelept sfat!

sus

danuta2409

Veteran member
168 mesaje

scris pe 11 mar 2004 22:48 de danuta2409

ca sa te fac sa zambesti macar un pic (te vad chiar ingrijorata...), solutia cea mai rapida este sa nu vrei sa ramai gravida... daca nu vrei, ramai garantat!!!
serios vorbind, fiecare organism difera... asa ca, cel mai bine, cum spunea si 'gashca', duceti-va repede la ginecolog... si apoi, la treaba!!!

imi doresc un copil cu sotul meu si nu am ramas pana acuma.mi-as dori sa stiu in ce perioada pot ramane gravida si cum sa procedez.multumes[/quote

niciodata nu e prea tarziu... pentru nimic...
xxx, danuta
sus

arpad

Junior member
26 mesaje

Re: Re: Re: Re: vreau sa raman gravida

scris pe 12 mar 2004 10:34 de arpad

ai ceva pitici
de banci de sperma ai auzit ?

ARPAD
sus

rul3r

Veteran member
317 mesaje

scris pe 12 mar 2004 16:31 de rul3r

Intradevar sfarsitul lumii se apropie...
sus

valy2jan

Veteran member
298 mesaje

scris pe 12 mar 2004 17:07 de valy2jan

Se intampla. Uneori este nevoie de o pauza chiar de saptamani pentru a creea o dorinta sexuala deosebita. Trebuie sa fiti odihniti, mai ales tu; buna dispozitie, dorinta sexuala. Perioada fertila este din ziua a 11-a dupa prima zi de menstruatie si pana in ziua a 17-a. Vrei fata - zilele 11 si 12, baiat - ziua a 14-a (sigur in procent de 70-80%). Succes.

fara sex nu am exista
sus

Andeea

Guest

scris pe 12 mar 2004 23:51 de Andeea

sus

Raziel

Veteran member
288 mesaje

scris pe 13 mar 2004 11:13 de Raziel

Intradevar sfarsitul lumii se apropie...

Rul3r ,bag-o in camin pe fata asta, 2-3 zile si se lamureste cum si ce sa faca!

sus

duran

Veteran member
273 mesaje

scris pe 13 mar 2004 11:35 de duran

am mai spus-o ...si o repet pt tine
fa cit mai mult sex si vei vedea...simplu, nu?

Come on, make my day!
sus

valy2jan

Veteran member
298 mesaje

scris pe 21 mar 2004 14:50 de valy2jan

fara sex nu am exista
sus

YLoveCamelia

Expert member
721 mesaje

Re: Re: Re: vreau sa raman gravida

scris pe 21 mar 2004 19:38 de YLoveCamelia

fara sex nu am exista

filozofule , paraseste ne te rog, esti mai abject decat crezi, nu ti o spun de rau. serios.

ala mic

Guest

scris pe 2 apr 2004 19:04 de ala mic

ai incercat cu alt barbat?
poate unul dintre voi nu stie sa foloseasca p*** . fii atenta fato , ca te invatz io : se ia una bucata p*** beata (se imbata posesorul ,cu niste vin rosu de preferintza) se mangaie cu grija copii aia mici (coaiele) in timp ce incepi o felatie ,dar ca si cum asta ar fi singura si ultima sansa sa mai ramai gravida.deci pui mult ,mult suflet,limba ,buze ,gat . totul tine de pasiune . daca ai citit pana aici esti varza
sus

copil cu sot

Guest

scris pe 3 apr 2004 00:49 de copil cu sot

Poate'i unu infertil.
sus

danuta2409

Veteran member
168 mesaje

scris pe 3 apr 2004 01:10 de danuta2409

...infertil.

niciodata nu e prea tarziu... pentru nimic...
xxx, danuta
sus

Guest

Guest

scris pe 17 mai 2004 13:33 de Guest

sus

nikki

Junior member
11 mesaje

scris pe 17 mai 2004 14:38 de nikki

Cred ca cel mai indicat ar fi sa va faceti AMANDOI niste analize...eu lui nu i-am facut si dupa trei ani de tratamente fara nici un rezultat ...am schimbat medicul, i-am facut analiza (spermograma) si a reiesit ca de fapt problema la el e....trei ani in care aproape mi-am distrus sanatatea cu tot felul de hormoni... mergeti amandoi la un medic ginecolog, endocrinolog.. ar fi cea mai buna solutie..

nikki
sus

ella

Guest

Re:sfaturi pt a ramane gravida

scris pe 15 dec 2004 19:29 de ella

[]Este bine sa faci un tratament banal timp de 3 luni la rand. Adica, incepand din prima zi a menstruatiei timp de 10 zile sa fac injectii cu polidin, cate 2 fiole odata.
sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

scris pe 15 dec 2004 19:52 de Infector

Proasta idee in ziua de azi...
Sa faci un copil in ziua de azi e ca si cum ai face un plan de afaceri

sus

Infector

Expert member
1846 mesaje

Re: Re:sfaturi pt a ramane gravida

scris pe 15 dec 2004 19:54 de Infector

[]Este bine sa faci un tratament banal timp de 3 luni la rand. Adica, incepand din prima zi a menstruatiei timp de 10 zile sa fac injectii cu polidin, cate 2 fiole odata.

Polidin este indicat in cazul gripei, racelilor crancene ... auzi...si doua ...

Eu zic sa te interesezi intai nu sa faci dupa ureche....
Am mai auzit de un caz..un copil si-a spart capul, hemoragie naspa si o tanti i-a pus faina pe rana cica sa opreasca sangele .... daca toti sunt asa destepti si toti ar face dupa ureche am ajunge la garla din simple raceli

sus

valentine

Expert member
6465 mesaje

scris pe 19 dec 2004 22:00 de valentine

Va ardeti zilnic isi da drumu in tine zilnic si BINGO te atinse cu surcica si ramase fata grea
sus

nicoleta

Guest

scris pe 11 feb 2005 21:41 de nicoleta

sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: vreau sa raman gravida

scris pe 12 feb 2005 22:06 de Vampyrela

ai ceva pitici
de banci de sperma ai auzit ?

dar din cate am vazut eu are sot, asa ca....

Vampy
sus

Vampyrela

Expert member
568 mesaje

scris pe 12 feb 2005 22:09 de Vampyrela

ai incercat cu alt barbat?
poate unul dintre voi nu stie sa foloseasca p*** . fii atenta fato , ca te invatz io : se ia una bucata p*** beata (se imbata posesorul ,cu niste vin rosu de preferintza) se mangaie cu grija copii aia mici (coaiele) in timp ce incepi o felatie ,dar ca si cum asta ar fi singura si ultima sansa sa mai ramai gravida.deci pui mult ,mult suflet,limba ,buze ,gat . totul tine de pasiune . daca ai citit pana aici esti varza

Ha ha ha! Ce caraghis esti, macar da si tu un sfat clumea nu mai umple forumul cu idiotenii

Vampy
sus

cristina

Guest

scris pe 23 feb 2005 11:44 de cristina

ca sa te fac sa zambesti macar un pic (te vad chiar ingrijorata...), solutia cea mai rapida este sa nu vrei sa ramai gravida... daca nu vrei, ramai garantat!!!
serios vorbind, fiecare organism difera... asa ca, cel mai bine, cum spunea si 'gashca', duceti-va repede la ginecolog... si apoi, la treaba!!!

imi doresc un copil cu sotul meu si nu am ramas pana acuma.mi-as dori sa stiu in ce perioada pot ramane gravida si cum sa procedez.multumes[/quote
sus
Pagina 1 din 4
1   2   3   4   »

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

25 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online