Circumcizie

Pagina 1 din 1
1

Mihai

Guest

Circumcizie

scris pe 15 ian 2010 23:15 de Mihai

Buna. Doresc sa va intreb despre circumcizie. Doresc sa imi fac, deoarece cred ca este mai igienic si sincer, mai estetic. Dar am auzit de la diversi oameni, ca risc sa nu imi mai fie penisul asa de sensibil si chiar sa nu mai mi se scoale.
Daca esti circumcis, te rog... zimi si mie ce si cum, ca mor inebunit doctorii astia... fiecare zice altceva
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

Re: Circumcizie

scris pe 16 ian 2010 04:43 de Bozgoru

Buna. Doresc sa va intreb despre circumcizie. Doresc sa imi fac, deoarece cred ca este mai igienic si sincer, mai estetic. Dar am auzit de la diversi oameni, ca risc sa nu imi mai fie penisul asa de sensibil si chiar sa nu mai mi se scoale.
Daca esti circumcis, te rog... zimi si mie ce si cum, ca mor inebunit doctorii astia... fiecare zice altceva
se spun multe.. ca nu mai intra microbi etc .. ca iti mai creste vreo 2 cm daca esti circumcis inainte de a avea contacte sexuale.. etc si etc... dar totusi.. : 1. e mai igienic doar daca nu te speli zilnic.. 2. daca ai 16-17-18 cm nu-ti mai trebuie aia 2 cm in plus... iar estetic... ( cine draq sta sa se uite cum arata>?)..
sus

lori

Guest

Re: Circumcizie

scris pe 28 iun 2010 18:14 de lori

deci ,ce mama naibii inseamna?!
sus

Danny_DaBoss

Expert member
2005 mesaje

Re: Re: Circumcizie

scris pe 28 iun 2010 19:55 de Danny_DaBoss

Am mai scris despre circumcizie dar tin sa subliniez urmatoarele :

Cei care condamna circumcizia aduc ca argumente faptul ca un penis circumcis este mai putin sensibil la excitare
(prin circumcizie se indeparteaza aproximativ jumatate din tesutul erogen)
iar actul sexual mai putin placut pentru ambii parteneri, posibilitatea inflamarii glandului expus, eventuale complicatii chirurgicale, faptul ca scade capacitatea de lubrifiere.

Oricum in lume barbatii neciscumcisi sunt
in proportie de aproximativ 85 % si nu cred ca femeile se plang de acest lucru.
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

31 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online