Maybe...mai exista o cale ?:(

Pagina 1 din 1
1

Marriia

Junior member
20 mesaje

Maybe...mai exista o cale ?:(

scris pe 16 ian 2010 00:26 de Marriia

Buna !In primul rand,va rog din suflet,iertati'ma ca voi scrie mult,dar as dori sa va cer ajutorul intr'o problema foarte delicata si grava pe care o am.Trec printr'o drama pot spune si nu pot depasi momentul,ma gandesc incontinuu la ceea ce a fost si nu mai este. In urma cu 1 an si 5 luni am inceput sa am relatii cu baiatul pe care il iubesc de 2 ani si jumatate.Aceasta iubire a crescut tot mai mult,incat am ajuns sa fiu dependenta de el.Sincer,mi'e foarte mila de el!(de 2 ani il sunam zi si noapte,il trezeam fara rost,ii trimiteam si 200 de mesaje pe zi sau mai mult,apelurile ajungeau si la 80 pe zi),asta a fost o hartuire pentru el,acum realizez.Pana ieri il invinuiam ca nu mai vrea sa mai fie nimic intre noi,ca nu mai vrea sa ne mai intalnim,dar mi'am dat seama:vinovata am fost eu! Miercurea ,inainte de Craciun,am discutat prin mesaje,la un moment dat ajungand sa imi faca in ciuda,spunand"sunt cu una la mine acasa imi face aia 5 felatii",dar a spus in gluma,ceva normal,sa ma faca geloasa.Atata mi'a trebuit,ca nu m'am mai oprit(am inceput sa il insult prin zeci de mesaje,am depasit liita bunului simt.Si el a zis cateva vorbe de mine cand a vazut ce minuni am zis eu,insa totusi...ale mele au fost exagerate). Bun.Mi'a spus ca nu vrea sa mai auda de mine in toata viata lui,iar seara la 12 fara 5,aflandu'ma in oras,am zis sa incerc sa il sun ,poate nu mai e suparat.A raspuns la telefon,l'am chemat sa vina sa ne vedem si a spus"pai sunt in pijama ca is bolnav si m'am pus sa dorm",dar totusi,a venit. La inceput era putin distant,eu la fel.L'am luat de brat,dupa care i'am spus sa imi dea mana(vroiam sa vad daca accepta,pentru ca niciodata pana in seara aia nu am mai umblat de mana in oras mai ales),iar el a spus"bag'o aici langa a mea in buzunar ca uite ce frig e,asa ne incalzim". Dupa aceea,ne'am oprit sa povestim si l'am intrebat daca e suparat pentru insultele exagerate care i le'am spus.Mi'a raspuns tare nehotarat:"nu stiu",la care eu ,zambindu'i si mangainu'l pe fata i'am spus"tu stii foarte bine ca esti frumos si ca ceea ce ti'am spus in mesaje nu a fost din inima,ci am reactionat si eu la nervi,am fost prea copila".Atunci mi'a spus"bine.te iert".In tpt timpul acesta,nu se uita deloc in ochii mei,privirea ii era tot in alte parti si l'am intrebat"atat de mult ma urasti,incat nici sa te uiti la mine nu poti?"si a zis"nu te urasc.Doamne fereste! ti'am mai spus ca nu te urasc,dar nu stiu de ce nu pot sa ma uit in ochii tai".Apoi s'a uitat in ochii mei,m'a sarutat,dupa care ne'am luat de mana iarasi si ne'am plimbat. Ne'am oprit iarasi intr'un loc si i'am spus"uite,imi pare foarte rau ca te'am stresat atat de mult cu telefoanele si ca la foarte multe faze am demonstrat cat de copila sunt.de acum iti promit ca nu te voi mai stresa,ma voi schimba in bine,voi fi ok,voi face in asa fel incat nici prietenii tai sa nu mai aiba treaba cu mine,sa nu le mai dau nici macar un motiv sa rada de mine".Atunci mi'a spus"Nu stiu daca sa te mai cred.De 2 ani mi;ai tot promis ca te schimbi,dar tot asa ai ramas",insa eu l'am convins ca ma voi schimba si ca va fi totul bine. Apoi i'am spus"te iubesc cum nu iubesc nimic pe lume si stii foate bine ca pentru tine as face orice.imi doresc din suflet sa pot sa fiu fericita alaturi de tine,te iubesc prea mult si nu mi'e totuna cand vad ca nu suntem impreuna,ca intotdeauna ne certam...".El era cu privirea spre cer,deloc nu se uita in ochii mei.Atunci i'am spus sa se uite si a zis"Nu pot.Acum chiar nu pot sa ma uit".Nu i'am mai spus nimic,doar l'am strans putin de mana si mi'am intors privirea in jos.In momentul acela,m'a prins,s'a uitat la mine( mi s'a parut ca ii jucau ochii in lacrimi),dupa care m'a strans tare in brate.In acea seara ,timp de 40 de minute ne'am sarutat intruna,ne'am imbratisat,parca eram cei mai indragostiti din lume.Credeam ca era un vis,deoarece de atata timp de cand am inceput sa ne intalnim,niciodata nu a fost asa dragastos cu mine si nu ne'am inteles atat de bine ca in seara aceea. Inainte sa plecam,ma strangea in brate foarte tare,se legana asa cu mine si eu i'am spus"o sa ma iubsti vreodata?"si a zis"nu stiu"si a sarit repede sa ma sarute.Dupa aceea l'am intrebat"o sa incerci sa ma iubesti?"si a zis"Da",dupa care iarasi m'a sarutat si m'a imbratisat. Totul a fost perfect! A doua seara l'am sunat iarasi,apoi am inceput sa devin la fel de stresanta cum eram inainte.Daca el mi'a spus sa il las,am inceput sa ii vorbesc urat din nou,a fost o catastrofa. Timp de o saptamana l'am lasat in pace,la scoala am observat ca se uita tot mai insistent la mine,a inceput sa imi zambeasca,se uita dupa mine cand treceam pe langa el ,etc.Intr'o seara,mi'a venit mie sa il pun la incercare si am intrat pe un id de baiat si facand sa para ca acela era foarte disperat dupa mine.I'am spus in numele aluia ca cik"ma' sa vezi ca avea la avatar poza ca se pupa cu unu".Atunci el a intrebat cine era ala(eu m'am bucurat ca am zis ca ii pasa,de asta intreaba).Apoi,am exagerat,i'am spus ca baiatul acela are masina,ca e smecher,EL tot intreba ce masina are,ce culoare si faze de genu'. A2a zi la scoala,era complet schimbat:niciun zambet,nicio privire,nu se mai uita la mine deloc,efectiv ma ocolea. Ziua urmatoare l'am sunat cu pretextul"am sunat sa iti multumesc in ghilimele ca am dat numarul meu la disperatul ala dupa mine".Ne'am prins in vorba vreo 40 de minute,mi'a povestit ce a discutat cu ala cica,im zicea ca i'ar fi spus ala(de fapt eu i'am spus,dar el nu stie asta)ca stau cu unu cu masina si incerca el sa imi explice cat de indiferent a fost ca a aflat asta.Mi'a spus"sa vezi ca o zis disperatul ala ca stai cu unu cu masina si smecher,dar i'am zis lasa'ma mai disperatule in pace ca pe mine nu ma intereseaza de aia". Seara ,pe la 11 ,dupa ce am vorbit 2 ore prin mesaje(in care imi spunea ca totul s'a terminat,ca degeaba mai visez sa mai fie ceva intre noi,ca el are prietena si vrajeli),l'am sunat din nou.Mi'a spus pana la urma"tu stii ca nu am tinut la tine si ca nu tin.nu?"si am zis"Da,sigur ca stiu",dupa care i'am spus ca in seara aceea mi'a demonstrat ca tine la mine si ca nu pot sa cred ce zice acum. El a zis ca pana la urma cica a fost asa in seara aceea ca sa scape de mine,ca sa faca misto de mine.M'am facut ca il cred,ma lua plansul,pana la urma ne'am spus adio(pana acum ne mai sousesem asta inca de cateva zeci de ori),el mi'a urat multa fericire,sanatate,sa fie Dumnezeu cu mine si multa bafta,i;am multumit si i'am spus"adio",la care el a zis"inchide tu prima "si am zis"nu,inchide tu"si a zis"ba nu.de data asta inchide tu".Si asa,am prelungit momentul de adio cu inca vreo 5 minute In noaptea aceea am lesinat,am avut palpitatii la inima timp de 3 ore,am plans 2 zile,numai in pat am stat,nu am mers la scoala ca am slabit rau de tot la fata,sunt ca moarta,palida,slabita,fara chef. Eu nu pot sa traiesc fara el!Poate vi se pare absurd ca la varsta mea(16 ani si ceva),sa trec prin asa ceva,poate nu ma credeti,dar sufar enorm!Am nevoie de ajutor!Va rog mult!Spuneti'mi ce pot sa fac sa ma ierte,sa fim impreuna,sa il intorc inapoi.Eu mi'l doresc prea mult,nu pot sa ma impac cu gandul ca pana aici a fost totul.Noi practic nu am fost impreuna,nu s'a putut,nu ne intelegeam prea bine din cauza mea ca il terorizam cu stresuul. Credeti ca intr'adevar nu tine la mine deloc si doar si'a batut joc?VA MULTUMESC MULT DE TOT SI VA ROG ,AJUTATI'MA SA POT SA REZOLV PROBLEMA ACEASTA,SA FIU FERICITA ALATURI DE EL
sus

randoom

Senior member
54 mesaje

Re: Maybe...mai exista o cale ?:(

scris pe 16 ian 2010 01:01 de randoom

Vreau si eu o prietena care sa ma iubeasca asa cum il iubesti tu pe respectivul,sincer

daca nu te iubea,nu mai vorbeai cu el 2 ani jumate...
nu stiu ce sa mai zic... si eu trec prin aproape acelasi lucru...nu chiar...dar foarte asemanator
deci sfaturile care le primesti tu ,o sa-mi fie si mie de ajutor

de ar avea iubirea top... as fi pe ultimul loc...
ca-n viata mea blestemata... nu am fost iubit de-o fata,
dak s-ar cumpara durerea ...m-as lauda cu averea...
sus

yony

Expert member
614 mesaje

scris pe 16 ian 2010 01:07 de yony

Buna !In primul rand,va rog din suflet,iertati'ma ca voi scrie mult,dar as dori sa va cer ajutorul intr'o problema foarte delicata si grava pe care o am.Trec printr'o drama pot spune si nu pot depasi momentul,ma gandesc incontinuu la ceea ce a fost si nu mai este. In urma cu 1 an si 5 luni am inceput sa am relatii cu baiatul pe care il iubesc de 2 ani si jumatate.Aceasta iubire a crescut tot mai mult,incat am ajuns sa fiu dependenta de el.Sincer,mi'e foarte mila de el!(de 2 ani il sunam zi si noapte,il trezeam fara rost,ii trimiteam si 200 de mesaje pe zi sau mai mult,apelurile ajungeau si la 80 pe zi),asta a fost o hartuire pentru el,acum realizez.Pana ieri il invinuiam ca nu mai vrea sa mai fie nimic intre noi,ca nu mai vrea sa ne mai intalnim,dar mi'am dat seama:vinovata am fost eu! Miercurea ,inainte de Craciun,am discutat prin mesaje,la un moment dat ajungand sa imi faca in ciuda,spunand"sunt cu una la mine acasa imi face aia 5 felatii",dar a spus in gluma,ceva normal,sa ma faca geloasa.Atata mi'a trebuit,ca nu m'am mai oprit(am inceput sa il insult prin zeci de mesaje,am depasit liita bunului simt.Si el a zis cateva vorbe de mine cand a vazut ce minuni am zis eu,insa totusi...ale mele au fost exagerate). Bun.Mi'a spus ca nu vrea sa mai auda de mine in toata viata lui,iar seara la 12 fara 5,aflandu'ma in oras,am zis sa incerc sa il sun ,poate nu mai e suparat.A raspuns la telefon,l'am chemat sa vina sa ne vedem si a spus"pai sunt in pijama ca is bolnav si m'am pus sa dorm",dar totusi,a venit. La inceput era putin distant,eu la fel.L'am luat de brat,dupa care i'am spus sa imi dea mana(vroiam sa vad daca accepta,pentru ca niciodata pana in seara aia nu am mai umblat de mana in oras mai ales),iar el a spus"bag'o aici langa a mea in buzunar ca uite ce frig e,asa ne incalzim". Dupa aceea,ne'am oprit sa povestim si l'am intrebat daca e suparat pentru insultele exagerate care i le'am spus.Mi'a raspuns tare nehotarat:"nu stiu",la care eu ,zambindu'i si mangainu'l pe fata i'am spus"tu stii foarte bine ca esti frumos si ca ceea ce ti'am spus in mesaje nu a fost din inima,ci am reactionat si eu la nervi,am fost prea copila".Atunci mi'a spus"bine.te iert".In tpt timpul acesta,nu se uita deloc in ochii mei,privirea ii era tot in alte parti si l'am intrebat"atat de mult ma urasti,incat nici sa te uiti la mine nu poti?"si a zis"nu te urasc.Doamne fereste! ti'am mai spus ca nu te urasc,dar nu stiu de ce nu pot sa ma uit in ochii tai".Apoi s'a uitat in ochii mei,m'a sarutat,dupa care ne'am luat de mana iarasi si ne'am plimbat. Ne'am oprit iarasi intr'un loc si i'am spus"uite,imi pare foarte rau ca te'am stresat atat de mult cu telefoanele si ca la foarte multe faze am demonstrat cat de copila sunt.de acum iti promit ca nu te voi mai stresa,ma voi schimba in bine,voi fi ok,voi face in asa fel incat nici prietenii tai sa nu mai aiba treaba cu mine,sa nu le mai dau nici macar un motiv sa rada de mine".Atunci mi'a spus"Nu stiu daca sa te mai cred.De 2 ani mi;ai tot promis ca te schimbi,dar tot asa ai ramas",insa eu l'am convins ca ma voi schimba si ca va fi totul bine. Apoi i'am spus"te iubesc cum nu iubesc nimic pe lume si stii foate bine ca pentru tine as face orice.imi doresc din suflet sa pot sa fiu fericita alaturi de tine,te iubesc prea mult si nu mi'e totuna cand vad ca nu suntem impreuna,ca intotdeauna ne certam...".El era cu privirea spre cer,deloc nu se uita in ochii mei.Atunci i'am spus sa se uite si a zis"Nu pot.Acum chiar nu pot sa ma uit".Nu i'am mai spus nimic,doar l'am strans putin de mana si mi'am intors privirea in jos.In momentul acela,m'a prins,s'a uitat la mine( mi s'a parut ca ii jucau ochii in lacrimi),dupa care m'a strans tare in brate.In acea seara ,timp de 40 de minute ne'am sarutat intruna,ne'am imbratisat,parca eram cei mai indragostiti din lume.Credeam ca era un vis,deoarece de atata timp de cand am inceput sa ne intalnim,niciodata nu a fost asa dragastos cu mine si nu ne'am inteles atat de bine ca in seara aceea. Inainte sa plecam,ma strangea in brate foarte tare,se legana asa cu mine si eu i'am spus"o sa ma iubsti vreodata?"si a zis"nu stiu"si a sarit repede sa ma sarute.Dupa aceea l'am intrebat"o sa incerci sa ma iubesti?"si a zis"Da",dupa care iarasi m'a sarutat si m'a imbratisat. Totul a fost perfect! A doua seara l'am sunat iarasi,apoi am inceput sa devin la fel de stresanta cum eram inainte.Daca el mi'a spus sa il las,am inceput sa ii vorbesc urat din nou,a fost o catastrofa. Timp de o saptamana l'am lasat in pace,la scoala am observat ca se uita tot mai insistent la mine,a inceput sa imi zambeasca,se uita dupa mine cand treceam pe langa el ,etc.Intr'o seara,mi'a venit mie sa il pun la incercare si am intrat pe un id de baiat si facand sa para ca acela era foarte disperat dupa mine.I'am spus in numele aluia ca cik"ma' sa vezi ca avea la avatar poza ca se pupa cu unu".Atunci el a intrebat cine era ala(eu m'am bucurat ca am zis ca ii pasa,de asta intreaba).Apoi,am exagerat,i'am spus ca baiatul acela are masina,ca e smecher,EL tot intreba ce masina are,ce culoare si faze de genu'. A2a zi la scoala,era complet schimbat:niciun zambet,nicio privire,nu se mai uita la mine deloc,efectiv ma ocolea. Ziua urmatoare l'am sunat cu pretextul"am sunat sa iti multumesc in ghilimele ca am dat numarul meu la disperatul ala dupa mine".Ne'am prins in vorba vreo 40 de minute,mi'a povestit ce a discutat cu ala cica,im zicea ca i'ar fi spus ala(de fapt eu i'am spus,dar el nu stie asta)ca stau cu unu cu masina si incerca el sa imi explice cat de indiferent a fost ca a aflat asta.Mi'a spus"sa vezi ca o zis disperatul ala ca stai cu unu cu masina si smecher,dar i'am zis lasa'ma mai disperatule in pace ca pe mine nu ma intereseaza de aia". Seara ,pe la 11 ,dupa ce am vorbit 2 ore prin mesaje(in care imi spunea ca totul s'a terminat,ca degeaba mai visez sa mai fie ceva intre noi,ca el are prietena si vrajeli),l'am sunat din nou.Mi'a spus pana la urma"tu stii ca nu am tinut la tine si ca nu tin.nu?"si am zis"Da,sigur ca stiu",dupa care i'am spus ca in seara aceea mi'a demonstrat ca tine la mine si ca nu pot sa cred ce zice acum. El a zis ca pana la urma cica a fost asa in seara aceea ca sa scape de mine,ca sa faca misto de mine.M'am facut ca il cred,ma lua plansul,pana la urma ne'am spus adio(pana acum ne mai sousesem asta inca de cateva zeci de ori),el mi'a urat multa fericire,sanatate,sa fie Dumnezeu cu mine si multa bafta,i;am multumit si i'am spus"adio",la care el a zis"inchide tu prima "si am zis"nu,inchide tu"si a zis"ba nu.de data asta inchide tu".Si asa,am prelungit momentul de adio cu inca vreo 5 minute In noaptea aceea am lesinat,am avut palpitatii la inima timp de 3 ore,am plans 2 zile,numai in pat am stat,nu am mers la scoala ca am slabit rau de tot la fata,sunt ca moarta,palida,slabita,fara chef. Eu nu pot sa traiesc fara el!Poate vi se pare absurd ca la varsta mea(16 ani si ceva),sa trec prin asa ceva,poate nu ma credeti,dar sufar enorm!Am nevoie de ajutor!Va rog mult!Spuneti'mi ce pot sa fac sa ma ierte,sa fim impreuna,sa il intorc inapoi.Eu mi'l doresc prea mult,nu pot sa ma impac cu gandul ca pana aici a fost totul.Noi practic nu am fost impreuna,nu s'a putut,nu ne intelegeam prea bine din cauza mea ca il terorizam cu stresuul. Credeti ca intr'adevar nu tine la mine deloc si doar si'a batut joc?VA MULTUMESC MULT DE TOT SI VA ROG ,AJUTATI'MA SA POT SA REZOLV PROBLEMA ACEASTA,SA FIU FERICITA ALATURI DE EL

dar ii clar k ai exagerat....

nu trebuia sa il stresezi atata, trebuia sa incerci sa ai incredere in el...

nu cred ca ar fi stat cu tine 2 ani si jumate dak nu te iubea...

oricum, nu prea vad io schimbarea pe care i-ai promis-o, pt k ai zis k dupa promisiunea aia, iar ai fost isterica...
faza cu id unui baiat si etc mi s-a parut o dovada mare de imaturitate, sincer acuma!!!
incearca sa te schimbi cu adevarat dak il mai vrei inapoi, si incearca sa gandesti mai matur in relatzia asta...

dar prima data cred k ar trebui sa te asiguri k te mai vrea inapoi...
pt k, cred ca s-a saturat sa auda promisiuni incalcate mai apoi...
sus

Marriia

Junior member
20 mesaje

Re: Re: Maybe...mai exista o cale ?:(

scris pe 16 ian 2010 01:18 de Marriia

dar ii clar k ai exagerat....

nu trebuia sa il stresezi atata, trebuia sa incerci sa ai incredere in el...

nu cred ca ar fi stat cu tine 2 ani si jumate dak nu te iubea...

oricum, nu prea vad io schimbarea pe care i-ai promis-o, pt k ai zis k dupa promisiunea aia, iar ai fost isterica...
faza cu id unui baiat si etc mi s-a parut o dovada mare de imaturitate, sincer acuma!!!
incearca sa te schimbi cu adevarat dak il mai vrei inapoi, si incearca sa gandesti mai matur in relatzia asta...

dar prima data cred k ar trebui sa te asiguri k te mai vrea inapoi...
pt k, cred ca s-a saturat sa auda promisiuni incalcate mai apoi...

Credeti'ma ca sunt foarte fericita.Pana acum,majoritatea mi;au spus ca isi bate joc de mine,sa il las,sa il uit.DAR NU POT! IL IUBESC MAI MULT DECAT ORICE PE LUME.
Chiar credeti ca ma iubeste?Noi nu am fost impreuna...doar cum v'am scris mai sus.Nici nu se putea sa fim impreuna,cred ca murea ,ca poate il stresam si mai rau

Ce ziceti?Chiar tine la mine?
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

Re: Re: Re: Maybe...mai exista o cale ?:(

scris pe 16 ian 2010 01:37 de ThT

Cred ca e momentul sa treci la fapte si sa incerci sa-i dovedesti ca te-ai schimbat,s-a saturat si el de atatea promisiuni.Ai probleme cam mari cu gelozia daca ai ajuns sa intri cu id-uri false pe el.Era logic ca-i pasa de tine,oricarui baiat ii pasa de o persoana dupa ce sta atata timp cu ea..

Behind my smile is everything you'll never understand!
sus

Marriia

Junior member
20 mesaje

Re: Re: Re: Re: Maybe...mai exista o cale ?:(

scris pe 16 ian 2010 01:43 de Marriia

Cred ca e momentul sa treci la fapte si sa incerci sa-i dovedesti ca te-ai schimbat,s-a saturat si el de atatea promisiuni.Ai probleme cam mari cu gelozia daca ai ajuns sa intri cu id-uri false pe el.Era logic ca-i pasa de tine,oricarui baiat ii pasa de o persoana dupa ce sta atata timp cu ea..

Da,o sa trec la fapte,dupa un an de promisiuni desarte ,asta trebuie sa fac.Ma tem ca poate e mult prea tarziu..si inca ceva...noi nu am fost impreuna niciodata,doar la inceput,timp de 9 luni ,cam asa,am vaut relatii sexuale,dupa care in aprilie 2009 a fost ultima data.De atunci ne'am mai intalnit,venea la mine,mergeam la el,dar nu faceam nimic,decat ne certam de cele mai multe ori(din cauza mea,a stressului care i-l provocam,a indiferentei de care dadea el dovada...cred ca maxim de 2 ori m-a sunat ..iar mesaje,mi-a dat multe,recunosc,dar tot eu eram aia care facea primul pas...care incepea cinversatia).
Intalnirea dinainte de Craciun a fost ca un vis!!!Nu as fi crezut ca avea sa ne fie atat de bine in seara aceea..pana la 1 noaptea am stat amandoi,parca simteam ca ma iubeste,ca suntem fericiti,ca suntem impreuna de o viata si ca nimeni nu ne va desparti vreodata.
Dar,nu a fost asa
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Maybe...mai exista o cale ?:

scris pe 16 ian 2010 01:55 de ThT

Nu inteleg,cum adica voi nu a-ti fost impreuna niciodata dar a-ti fost la inceput 9 luni?(informatiile astea se bat cap in cap)
In al2lea rand,nu inteleg cum de il iubesti daca tu spui ca nu a-ti fost niciodata impreuna,iubirea din cate stiu eu..se castiga in timp fiind alaturi de persoana iubita.Aceasta presupune mai multe precum incredere,fidelitate etc.

Apropo,nu vreau sa par cam nesimtit dar nu cumva dupa ce i te-ai daruit,la scurt timp te-a si lasat?..

De craciun,am vaga impresie ca a vrut putin mai mult decat niste sarutari..(cred ca stii si tu la ce ma refer).

sus

Marriia

Junior member
20 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Maybe...mai exista o cal

scris pe 16 ian 2010 02:05 de Marriia

Nu inteleg,cum adica voi nu a-ti fost impreuna niciodata dar a-ti fost la inceput 9 luni?(informatiile astea se bat cap in cap)
In al2lea rand,nu inteleg cum de il iubesti daca tu spui ca nu a-ti fost niciodata impreuna,iubirea din cate stiu eu..se castiga in timp fiind alaturi de persoana iubita.Aceasta presupune mai multe precum incredere,fidelitate etc.

Apropo,nu vreau sa par cam nesimtit dar nu cumva dupa ce i te-ai daruit,la scurt timp te-a si lasat?..

NUU!Prima data am facut in august 2008 si de atunci am continuat cu intalnirile astea pana in aprilie sau mai 2009.
Apoi,din cauza ca eu nu il intelegeam ca nu mai rezista sa fie asa stresat de mine si ca in ciuda faptului ca imi promiteam de mii de ori ca daca mai continui asa,el nu mai poate suporta si nu ne vom mai intalni niciodata...am luat o pauza sa zic asa.Nu ne'am mai intalnit o vreme,timp in care eu inca il sunam incontinuu,vorbeam si prin mesaje si pe mess,tineam legatura...ca eu nu il lasam in pace
Apoi,a venit vacanta de vara,a venit e cateva ori la mine cand l'am chemat,dar oar am povestit,o data ne'am si certat rau,m;am purtat cu el foarte foarte urat!Mi;e rusine sa imi amintesc
Chiar si dupa fazele astea care i le'am facut,cand il sunam raspundea,la mesaje la fel,pe mess la fel..deci in continuare pastram legatura.
Noi nu am fost impreuna,asta am vrut sa precizez mai sus!cE ERA INTRE NOI STIAM DOAR NOI,NIMENI ALTCINEVA,nu aveam o relatie normala,ne intalneam din cand in cand ,dar cum s'a purtat cu mine la ultima intalnire,niciodata nu s;a mai purtat.A fost extrem de afectuos,era altul!Nu imi venea sa cred,era ca un soc pt mine...

Mai demult,cand i;am reprosat ca nu s;a tinut de promisiune de a fi impreuna,mi;a spus"nu am mintit cand am zis ca vom fi impreuna,am incercat,am vrut sa fie bine dar cu tine chiar nu se poate,tu nu ai limite".Uneori zicea asa,alteori,cand ne certam si era nervos pe mine,zicea"pai ai fost proasta ca m;ai crezut.Ce sa'ti fac acum?Doar nu credeai ca stau eu cu tine ".
El zice multe vorbe care ma dor(la telefon,pe mess,prin mesaje),dar fata in fata nu le poate repeta.V'am relatat chiar la inceput cum a decurs ultima noastra intalnire si REVEDERE mai bine zis,dupa vreo 5 luni in care nu ne;am intalnit deloc,decat ca ne vedeam trecator la scoala,in oras
sus

ThT

Expert member
1423 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Maybe...mai exista o

scris pe 16 ian 2010 02:23 de ThT

Nustiu ce sa zic,de tinut sigur tine la tine.Sa fiu sincer,cand ma cert si ma enervez..si eu incep sa spun unele lucruri cu care ranesc persoana iubita cum face si el cu chestii de genul"nu te-am iubit niciodata".La nervi,cateodata omul nu-si mai da seama ce zice iar doar dupa ce se calmeaza,incepe sa-i para rau.Incearca si tu sa fi mai matura,sa nu mai faci chestii copilaresti ca aceea cu id-ul,sa nu-l mai stresezi cu sute de mesaje si telefoane(cred ca stii si tu ca indiferenta doare cea mai tare).Lasa-l pe el sa vina la tine,nu te sfatuiesc sa in rogi sa-ti mai dea o sansa ca va incepe sa creada ca "fata asta e innebunita dupa mine,pot face ce vrea cu ea si alte chestii" iar pe langa asta,faza asta imi inspira cam multa umilinta pentru o fata.Daca inca mai tine la tine,te asigur ca te va cauta la un moment dat chiar daca va dura ceva timp.

sus

Marriia

Junior member
20 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Maybe...mai exis

scris pe 16 ian 2010 03:17 de Marriia

ohhh...imi lipseste enorm
sus

mandarina

Veteran member
295 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Maybe...mai exis

scris pe 16 ian 2010 13:53 de mandarina

Nustiu ce sa zic,de tinut sigur tine la tine.Sa fiu sincer,cand ma cert si ma enervez..si eu incep sa spun unele lucruri cu care ranesc persoana iubita cum face si el cu chestii de genul"nu te-am iubit niciodata".La nervi,cateodata omul nu-si mai da seama ce zice iar doar dupa ce se calmeaza,incepe sa-i para rau.Incearca si tu sa fi mai matura,sa nu mai faci chestii copilaresti ca aceea cu id-ul,sa nu-l mai stresezi cu sute de mesaje si telefoane(cred ca stii si tu ca indiferenta doare cea mai tare).Lasa-l pe el sa vina la tine,nu te sfatuiesc sa in rogi sa-ti mai dea o sansa ca va incepe sa creada ca "fata asta e innebunita dupa mine,pot face ce vrea cu ea si alte chestii" iar pe langa asta,faza asta imi inspira cam multa umilinta pentru o fata.Daca inca mai tine la tine,te asigur ca te va cauta la un moment dat chiar daca va dura ceva timp.

ia aminte ce a zis
daca face asa inseamna ca tine la tie..ca ii lipsesti;dar asa sa te miligesti de el nu merge este prea umilitor choar daca il iubesti nu te injosii

acum si tu ai exagerat extrem de mult.orice persoana este geloasa..sau vrea sa tina legatura cu pers iubita non-stop dar gandeste-te aveti si voi o varsta toate la timpul lor

in acest timp nu te mai inchide in tine iesi in oras traieste-ti viata cum s-a spus mai sus "indiferenta doare" nu te mai nenorocii singura ca tot tu iti plangi de mila si cu asta nu obstii nimic decat o boala sau o depresie mai urata
sus

sweety16

Expert member
1226 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Maybe...mai

scris pe 16 ian 2010 19:16 de sweety16

Ohh as avea atat de multe de zis...
In primul rand, nu crezi ca inainte de iubire e mai mult o obsesie?
Nu e normal cum se comporta cu tine...mai mult isi bate joc de tine si te joaca pe dege, el stiind cat il iubesti.
Nu e normal nici cum te comporti tu cu el.Nu asa faci un baiat sa te iubeasca sau sa-ti fie fidel.Tu incercand sa-l tii apropae de tine, il indepartezi din ce in ce mai mult.Gelozia trebuie sa o folosesti intr-un mod in care sa va apropie.Trebuie sa pui problema intr-un fel in care sa va apropie.Nu prin urlete, crize, injuraturi etc...
de tinut a tinut la tine, altfel nu te-ar fi suportat atat.Insa sincer mai bine renunta, timpul vindeca tot.Nu cred ca veti avea niciodata o relatie asa cum iti doresti tu.resemneaza-te cu gandul ca totul a fost din vina ta...Poti sa-i promiti tu cate vrei ca nu te va mai crede.Daca totrusi vrei sa mai incerci o data nu mai accepta lucrurle asa.
Spune-i ca vrei o relatie serioasa, nu ascunsa in care va trebui sa-i dovedesti intr-adevar ca incerci sa te schimi.Asa iti vei si da seama daca mai tine la tine.

"Desi barfa facuta de femei e peste tot privita ca fiind ridicola,josnica si triviala,cea facuta de barbati,si mai ales daca e despre femei,se numeste teorie,idee sau fapt"

"Ca sa afli defectele unei fete,laud'o in fata prietenelor ei"
sus

creata

Guest

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Maybe...mai

scris pe 16 ian 2010 19:33 de creata

sincer parerea mea este ca tine la tine altfel nu statea atat timp cu tine si nici makr nu te mai baga in seama,te ignora total...poate el a incercat sa aiba o relatie cu tine dar tu fiind prea stresanta lai facut pe el sa se departeze mai mult dekt sa se apropie...eu zic k cel mai bine ar fi sa lasi timpul sa treak si sa il lasi pe el sa ia initiativa de a va"impak"pt k asa iti vei da seama dk intr-adevar ii pasa de tine sau nu si dovedeste-i indiferenta sa vezi dk il doare....k de obicei se zice k indiferenta doare cel mai tare si atunci vei vedea cu adevarat ce simte pt tine.
sus

marcualcool

Guest

scris pe 17 ian 2010 00:45 de marcualcool

tu nu realizezi ca lui nui pasa de tine...?.incearca sal uiti....si pe viitor nu mai fi asa de stresanta
sus

Marriia

Junior member
20 mesaje

scris pe 17 ian 2010 19:12 de Marriia

tu nu realizezi ca lui nui pasa de tine...?.incearca sal uiti....si pe viitor nu mai fi asa de stresanta

Sa il uit?Nu,niciodata ! Si sa stiti ca mi'am revenit,ma bucur de viata acum si ma rog Lui Dumnezeu sa imi dea putere sa pot sa ma schimb si sa devin mai ok,in primul rand pt mine,iar in al doilea rand pt cel pe care il iubesc atat de mult.
I'am facut prea mult rau stresandu'l 2 ani,asa ca trebuie sa lupt sa repar greseala si sa ii demonstrez ca merit sa imi dea o ultima sansa sa fim,in sfarsit,impreuna

sus

randoom

Senior member
54 mesaje

scris pe 17 ian 2010 19:32 de randoom

Sa il uit?Nu,niciodata ! Si sa stiti ca mi'am revenit,ma bucur de viata acum si ma rog Lui Dumnezeu sa imi dea putere sa pot sa ma schimb si sa devin mai ok,in primul rand pt mine,iar in al doilea rand pt cel pe care il iubesc atat de mult.
I'am facut prea mult rau stresandu'l 2 ani,asa ca trebuie sa lupt sa repar greseala si sa ii demonstrez ca merit sa imi dea o ultima sansa sa fim,in sfarsit,impreuna

nu stiu cum is unii asa norocosi domne, logodnica...amanta... io nici macar nu am o prietena

sus

oanacreata

Junior member
14 mesaje

scris pe 17 ian 2010 19:45 de oanacreata

nu stiu cum is unii asa norocosi domne, logodnica...amanta... io nici macar nu am o prietena

nu te ingrijora ai tot timul din lume...k la cei 17 ani ai tai nu ai vrea sa ai nevasta nu?)
sus

randoom

Senior member
54 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Maybe...mai exista o cale ?:

scris pe 17 ian 2010 20:19 de randoom

nu te ingrijora ai tot timul din lume...k la cei 17 ani ai tai nu ai vrea sa ai nevasta nu?)

nu nevasta, da nici sa ma duc pe strada sa ma bag in seama cu vreo fata nu am tupeu.....si prin cluburi...va zic sincer...nu prea umblu..ultima oara cand am fo in club era la banchetu din clasa a 8 -a , si acum is pe a 11-a

sus

randoom

Senior member
54 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Maybe...mai exista o cal

scris pe 17 ian 2010 20:21 de randoom

nu nevasta, da nici sa ma duc pe strada sa ma bag in seama cu vreo fata nu am tupeu.....si prin cluburi...va zic sincer...nu prea umblu..ultima oara cand am fo in club era la banchetu din clasa a 8 -a , si acum is pe a 11-a

ce-i drept am terminat o relatie lunga,acum 2 saptamani.... inca ma mai gandesc la respectiva,dar am uitat sa mai traiesc...nu mai am prieteni...imi pusesem toata viatza...in ea... dar e greseala mea

sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 18 ian 2010 01:06 de Bozgoru

Vreau si eu o prietena care sa ma iubeasca asa cum il iubesti tu pe respectivul,sincer

nu stiu ce sa mai zic... si eu trec prin aproape acelasi lucru...nu chiar...dar foarte asemanator
e vina ta..nu o sa te schimbi .. niciodata. nicodata..! disperatele ca tine nu se schimba.. degeaba zici ca il iubesti etc. ceea ce ai tu e o obsesie.. boala la cap.. boliile de nervi nu se pot vindeca.. imi pare rau.. iar dar el se va impaca cu tine.. e posbil orice.. daca e baiat retardat.. probabil o sa se impace.. daca il duce capul cat o musca macar.. nu o sa se mai impace niciodata..
sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 18 ian 2010 01:07 de Bozgoru

habar n-ai ce spui se vede ca nu ai avut niciodata vreo prietena ... de spui ineptiile si cretinatatile astea..
sus

randoom

Senior member
54 mesaje

scris pe 18 ian 2010 01:24 de randoom

habar n-ai ce spui se vede ca nu ai avut niciodata vreo prietena ... de spui ineptiile si cretinatatile astea..

frate tu suferi sau ce ai ?
copilarie nefericita?
nu-ti varsa nervii pe altii

nu ma cunosti deloc,asa ca nu-ti da cu parerea ca nu ti-am cerut-o.

sus

Bozgoru

Expert member
3081 mesaje

scris pe 18 ian 2010 04:49 de Bozgoru

frate tu suferi sau ce ai ?
copilarie nefericita?
nu-ti varsa nervii pe altii

nu ma cunosti deloc,asa ca nu-ti da cu parerea ca nu ti-am cerut-o.
tu vezi mah ce ai scris ? :

.. nor mal ca zic ce zic.. din moment ce tu nu realizezi ce spui.. ea e o sufocanta... care iti vine sa o omori de enervanta ce e si obositoare si tu vrei sa ai o prietena sa te iubeasca in felul asta? deci vezi? ce bine te-am citit.. habar n-ai ce e aia o relatie daca zici ca ti-ai dori asa ceva.. nu mai fa pe macho manul pe aici ca te ddai singur de gol..
sus

monikk

Newbie
5 mesaje

scris pe 28 ian 2010 11:24 de monikk

auzi!?dar el cati ani are??
sus

Marriia

Junior member
20 mesaje

scris pe 3 feb 2010 19:03 de Marriia

auzi!?dar el cati ani are??

implineste 18 luna viitoare...
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

25 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online