Prea devreme???

Pagina 2 din 2
«   1   2

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: Re: Re: Re: Prea devreme???

scris pe 22 dec 2009 01:40 de simosimina

NU!

O data vaccinata, riscul e si mai mare. Nu va jucati cu vaccinurile astea tampite. (ex.: cel cu gripa porcina, din cauza acelui vaccin, apar complicatii care pot produce moartea)

Intr-un studiu recent, s-a dovedit ca persoanele vaccinate de cancer, au murit. Maine o sa caut stirea si revin cu un edit.

...nu esti medic sa spui asta! Si nu compara c.a.catul ala de vaccin anti-porcina cu vaccinul anti-cancer de col! In primul rand porcina e o boala cat de cat recenta...iar cancerul de col a ajuns sa fie adversarul numarul 1 al acestui secol al femeii!
Vaccinul anti-cancer de col are foarte mare popularitate, plus ca nu are reactii adverse...este foarte bine sa il faci..mai ales daca esti virgina!
Acum daca ai peste 26 de ani...normal ca apar complicatii, deoarece el este bine sa fie facut intre 11-26 de ani!

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

Catalin

Guest

scris pe 22 dec 2009 02:07 de Catalin

Pana acum numai fetele si-au exprimat opinia. Sunt de acord cu voi fetelor , asta in cazul in care partenerul ei este si el virgin.Altfel sa va spun sincer pt el e greu... normal, te iubeste si nu se supara,insa l-ai face fericit daca ai face dragoste cu el. Foloseste de fiecare data prezervativul corect si nimic nu te va opri sa-ti duci la capat planurile de viitor. este un motiv in plus ca a putut sa astepte pana acum , demonstrandu-ti ca tine la tine cu adevarat! decizia o iei numai tu.dar gandeste-te si la el . numai bine
sus

Kari

Veteran member
273 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Prea devreme???

scris pe 30 dec 2009 10:38 de Kari

Pana acum numai fetele si-au exprimat opinia. Sunt de acord cu voi fetelor , asta in cazul in care partenerul ei este si el virgin.Altfel sa va spun sincer pt el e greu... normal, te iubeste si nu se supara,insa l-ai face fericit daca ai face dragoste cu el. Foloseste de fiecare data prezervativul corect si nimic nu te va opri sa-ti duci la capat planurile de viitor. este un motiv in plus ca a putut sa astepte pana acum , demonstrandu-ti ca tine la tine cu adevarat! decizia o iei numai tu.dar gandeste-te si la el . numai bine

Ms Cata

Sex is just a journey not a destination

Love is the fresh air on a railway station

Sex is a big mountain you struggle to climb

Love is when on top you just look around

Sex is what you think about "wild'n free"

Love is the last leaf of a dying tree.

So when you're ridin' high

You might as well not see

The leaf beside the road

Falling from the tree...
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Prea devreme???

scris pe 30 dec 2009 11:32 de cherry_dream

Eu si prietenul meu suntem impreuna de un an.Tin foarte mult la el si nu as vrea sa-l dezamagesc niciodata dar zilele astea,cand am discutat pentru prima oara despre sex i-am spus ca mi-as dori ca el sa mai astepte putin...Nu ma intelegeti gresit, eu chiar il iubesc doar ca am 17 ani si mi-as dori sa-mi termin liceul si sa merg mai departe la facultate etc.Daca fac sex, chiar protejat, tot exista riscul unei sarcini...El a spus ca e forte ok si nu are nimic sa mai astepte...Credeti a am procedat gresit?Oare s-a suparat?Chiar nu vreau sa-l fac sa sufere......

Este decizia ta pana la urma. o faci cand te simti tu pregatita.
Dar..avand in vedere faptul ca sunteti impreuna de 1 an, va iubiti (si cred ca ti-a demonstrat asta si prin faptul ca ti-a zis ca e ok sa nu o faceti acum si ca poate sa mai astepte)..nu vad de ce nu ai avea incredere in el. daca folositi prezervativ, nu ramai insarcinata.daca vrei, poti folosi si metoda calendarului, desi nu e chiar foarte exacta (deci, cu prezervativ, oricum).sa nu iei pastile, ca iti deregleaza organismul..
Motivul cu "ti-ai dori sa termini liceul si sa mergi mai departe la facultate" ... nu e prea plauzibil. nu vad de ce te-ar impiedica sexul sa nu iti mai continui studiile.poti la fel de bine sa inveti in continuare.. mai de graba, fa-o cand te simti tu pregatita. nu te obliga nimeni sa faci ce nu vrei..trebuie sa-ti doresti tu asta cu adevarat. si sa fii sigura ca nu vei regreta mai tarziu.
Pentru inceput, ai putea sa te informezi despre sex mai mult..sa vezi ce si cum..
Mai gandeste-te .

Dragostea este o chestiune de "chimie", sexul este o chestiune de "fizica".
sus

cherry_dream

Expert member
790 mesaje

Re: Re: Prea devreme???

scris pe 30 dec 2009 11:35 de cherry_dream

buna...va rog mult sa ma ajutati .!!!!sunt impreuna de 6 luni cu prietenul meu si la un moment dat veni vorba de sex.mi-a zs k ma asteapta cat vreau...dar nu ar vrea sa astepte nici pana fac eu 18(apropo am15 ani)asa ca iam promis ca atunci cand o sa facem un an de cand suntem impreuna o sa o fac cu el(sunt virgina........si mie frica).mie frik sa nu raman dar si de cancerul de col???credeti ca as putea sa fac cancer daca o fac la n16 ani ?

de ce va grabiti? nu zice nimeni sa astepti pana la 18, dar macar 17..esti prea mica la 15,16. si poti avea complicatii. vaccin nu ar trebui sa faci. daca te protejezi nu ramai. dar, totusi, mai bine mai asteapta..

Dragostea este o chestiune de "chimie", sexul este o chestiune de "fizica".
sus

Kari

Veteran member
273 mesaje

Re: Re: Prea devreme???

scris pe 30 dec 2009 11:36 de Kari

Este decizia ta pana la urma. o faci cand te simti tu pregatita.
Dar..avand in vedere faptul ca sunteti impreuna de 1 an, va iubiti (si cred ca ti-a demonstrat asta si prin faptul ca ti-a zis ca e ok sa nu o faceti acum si ca poate sa mai astepte)..nu vad de ce nu ai avea incredere in el. daca folositi prezervativ, nu ramai insarcinata.daca vrei, poti folosi si metoda calendarului, desi nu e chiar foarte exacta (deci, cu prezervativ, oricum).sa nu iei pastile, ca iti deregleaza organismul..
Motivul cu "ti-ai dori sa termini liceul si sa mergi mai departe la facultate" ... nu e prea plauzibil. nu vad de ce te-ar impiedica sexul sa nu iti mai continui studiile.poti la fel de bine sa inveti in continuare.. mai de graba, fa-o cand te simti tu pregatita. nu te obliga nimeni sa faci ce nu vrei..trebuie sa-ti doresti tu asta cu adevarat. si sa fii sigura ca nu vei regreta mai tarziu.
Pentru inceput, ai putea sa te informezi despre sex mai mult..sa vezi ce si cum..
Mai gandeste-te .

Danke schon!

Sex is just a journey not a destination

Love is the fresh air on a railway station

Sex is a big mountain you struggle to climb

Love is when on top you just look around

Sex is what you think about "wild'n free"

Love is the last leaf of a dying tree.

So when you're ridin' high

You might as well not see

The leaf beside the road

Falling from the tree...
sus

Incepator

Expert member
1708 mesaje

Re: Re: Re: Prea devreme???

scris pe 30 dec 2009 11:52 de Incepator

Prea mult stres, intrebari, nelamuriri...

Totul vine de la sine .

tertsetsergwergwrgwegwer
sus

McLove

Expert member
3587 mesaje

scris pe 2 ian 2010 18:34 de McLove

Prea mult stres, intrebari, nelamuriri...

Totul vine de la sine .

Ai dreptate.

Cei ce se tem de prafuri, iarbă şi seringi să reţină
Droguri tari ţi se injectează prin timpan şi retină.
sus

krynush

Newbie
2 mesaje

scris pe 18 ian 2010 17:50 de krynush

Da este cu un an mai mare... Oricum multumesc mult de sfat. Vedem noi mai departe

sunt in aceeasi situatie ca tine....si dupa ce am citit toate raspunsurile date la intrebarea pusa de tine.....am ramas la fel de confuza doar ca am mai multe argumente atat pro cat si contra. teama mea cea mai mare este mama. eu tin foarte mult la parearea ei si din cate am inteles nu e de acord sa imi incep viata sexuala acum. stiu k ve-ti zice sa vb cu ea dar nu vreau pt ca va deduce din asta k am facut-o deja....prietenul meu e un pic dezamagit dar e dispus sa astepte

Dragostea e o prostie in doi.
N. Bonaparte
sus

tot ala

Guest

scris pe 18 ian 2010 18:06 de tot ala

sunt in aceeasi situatie ca tine....si dupa ce am citit toate raspunsurile date la intrebarea pusa de tine.....am ramas la fel de confuza doar ca am mai multe argumente atat pro cat si contra. teama mea cea mai mare este mama. eu tin foarte mult la parearea ei si din cate am inteles nu e de acord sa imi incep viata sexuala acum. stiu k ve-ti zice sa vb cu ea dar nu vreau pt ca va deduce din asta k am facut-o deja....prietenul meu e un pic dezamagit dar e dispus sa astepte
da si cine nu ar fi dezamagit cand iar spune prietena ca trebuie sa mai astepte un an-2 ca sa poata sa se bucure la maxim de relatie
sus

ilovemygirl

Guest

scris pe 21 ian 2010 19:40 de ilovemygirl

Danke schon!

Kari nuj ce el de baiateste pr tau dar s stii k multi barbati ar aprecia faptul k nu te-ai dat batuta prea usor si dak sunteti impreuna de un an si a spus k te asteapta chiar k te iubeste poti s fii mandra de pr tau.Si eu t sfatuiesc s o faci doar cand esti sigura k esti ptrgatita .Sexul este o sabie cu 2 taisuri poate face ata bn cat si rau poate s adanceasca o rel si sa o treaca intrun alt plan ...dar in acelas timp poti s cunosti o parte a partenerului tau total diferita care sar putea sa-ti convina sau nu ....in orice caz eu va urez succes in continuare!!!!!si multi ani impreuna
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: Prea devreme???

scris pe 21 ian 2010 22:29 de compot

da si cine nu ar fi dezamagit cand iar spune prietena ca trebuie sa mai astepte un an-2 ca sa poata sa se bucure la maxim de relatie
nu stiu cum sunt altii si dc asteapta si cum pot astepta atat d mult o femeie! Dk nu vrea, stai linistit sunt multe altele care vor. Mesaj pt. Cea care postat: arde.te odata, ai 17 ani, nu o sa.ti afecteze cu nimic studiile! Ce.o sa faci dk el iti spune: nu vreau sa mai stau cu tine din cauza k nu facem sex. O sa faci pana la urma dk il iubesti asa mult?

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus
Pagina 2 din 2
«   1   2

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

28 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online