Sa fiu cu el ori sa-l uit?

Pagina 1 din 1
1

yooly

Newbie
6 mesaje

Sa fiu cu el ori sa-l uit?

scris pe 30 ian 2009 15:58 de yooly

poi ce sa zic...imi place un baiat de la sc..si culmea..imi place moolt:|nush c sa fac..k el e mai nesimtit,dak sta cu o fata dupa cateva zile trebuie sa faca si sex..si eu nu vreau asta..vrea o relatie mai serioasa...intr'un timp nu ma mai gandeam asa mult la el...dar am facut revelionul impreuna..si el sa imbatat si sa dat la mn..si chestii deastea.si acum regret k nu am profitat mai mult atunci...dar dak ziceam da..si el facea vreo prostie acum imi parea rau...nush c sa fac..ori sa il uit..ori sa fim impreuna

yB
sus

simosimina

Expert member
4400 mesaje

Re: :(:(:(

scris pe 30 ian 2009 16:05 de simosimina

poi ce sa zic...imi place un baiat de la sc..si culmea..imi place moolt:|nush c sa fac..k el e mai nesimtit,dak sta cu o fata dupa cateva zile trebuie sa faca si sex..si eu nu vreau asta..vrea o relatie mai serioasa...intr'un timp nu ma mai gandeam asa mult la el...dar am facut revelionul impreuna..si el sa imbatat si sa dat la mn..si chestii deastea.si acum regret k nu am profitat mai mult atunci...dar dak ziceam da..si el facea vreo prostie acum imi parea rau...nush c sa fac..ori sa il uit..ori sa fim impreuna

Dk el are pretentii de genul sex doar dupa cateva zile de relatie..iar u iti doresti ceva serios..e cam clara treaba...lasa-l naiba in pace...sa se duca sa se culce cu toate..S-a dat la tine doar cand era beat...ce urat suna...nu i asa?

“Today’s mighty oak is just yesterday’s nut, that held its ground.”
sus

yOojulia

Senior member
138 mesaje

Re: :(:(:(

scris pe 30 ian 2009 16:13 de yOojulia

mai bn lasal...chiar tuh ai spus k vrei o relatie seriosa...mai bn asha decat sa faci nush ce prostie si p urma sa iti para rau..decizia iti apartie numai tie ..ce vrei faci

-
sus

yooly

Newbie
6 mesaje

Re: Re: :(:(:(

scris pe 30 ian 2009 21:46 de yooly

mai bn lasal...chiar tuh ai spus k vrei o relatie seriosa...mai bn asha decat sa faci nush ce prostie si p urma sa iti para rau..decizia iti apartie numai tie ..ce vrei faci

multumesc.la asta ma gandeam si yo.si chiar asta o sa fac...o sa am ocazia sa il uit..pt k sunt in vacanta si nu il mai vad zilnic....multumesc mult:*:*

yB
sus

mihaela

Guest

Re: Re: Re: :(:(:(

scris pe 21 ian 2010 20:46 de mihaela

te sfatuesc sal lasi are minte de copil

multumesc.la asta ma gandeam si yo.si chiar asta o sa fac...o sa am ocazia sa il uit..pt k sunt in vacanta si nu il mai vad zilnic....multumesc mult:*:*
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

Re: Sa fiu cu el ori sa-l uit?

scris pe 22 ian 2010 21:40 de compot

La petrecerea d anul nou erai singura fata fara prieten? Dk da e clar ce vroia d la tine...dk nu, erai cea mai inofensiva, cea mai usor d manipulat. Sau poate omului kiar ii place d tine knd e beat! eu zic sa insisti si sa.i aduci aminte d acea seara si dk are d gand ceva knd e treaz.

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

Psyche

Expert member
1930 mesaje

scris pe 23 ian 2010 00:13 de Psyche

good choice daca mai si poti

Sometimes you just have to roll the dice, man!
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

scris pe 23 ian 2010 03:08 de compot

stai pai cum? Scoala nu o mai incepi? Te crezi atat d stapana pe sentimente? Cel mai usor il uiti atunci knd el t va refuza.. Ti.e frica, ca nu cumva sa te faci d ras in scoala, din cauza eventualului refuz? La un moment dat toti primim unul..sau mai multe! Nu.ti fie frica! Spune-mi ca incerci te rog! As putea s t invat multe legate d cum sa.l eviti knd vrea sex, iar sa fi"stapana"

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

basturk

Expert member
1183 mesaje

Re: Re: Re: Re: :(:(:(

scris pe 23 ian 2010 09:18 de basturk

stai pai cum? Scoala nu o mai incepi? Te crezi atat d stapana pe sentimente? Cel mai usor il uiti atunci knd el t va refuza.. Ti.e frica, ca nu cumva sa te faci d ras in scoala, din cauza eventualului refuz? La un moment dat toti primim unul..sau mai multe! Nu.ti fie frica! Spune-mi ca incerci te rog! As putea s t invat multe legate d cum sa.l eviti knd vrea sex, iar sa fi"stapana"

stai linistit, problema lui yooly e din ianuarie 2009.deci ori si-au tras-o ca iepurii, ori nu au mai auzit unul de celalalt

Ce spui draga?ca ti-ai pierdut virginitatea?pai ce, eu sunt Lazarus, vrei sa ti-o caut noaptea?
sus

compot

Expert member
1548 mesaje

Re: Re: Re: Re: Re: :(:(:(

scris pe 23 ian 2010 13:29 de compot

stai linistit, problema lui yooly e din ianuarie 2009.deci ori si-au tras-o ca iepurii, ori nu au mai auzit unul de celalalt
ai dreptate. Si c agitat am fost

Femeile nu gem...
Femeile compot
sus

yony

Expert member
614 mesaje

Re: Sa fiu cu el ori sa-l uit?

scris pe 24 ian 2010 11:07 de yony

dak zici k uh vrei o relatzie serioasa dar stii k nu se poate io zic mai bine sa uitzi de el, pt k nu cred ca se va schimba vreodata!!!
si in plus nu cred ca ai pututu ajunge sa tzii atat de tare la el dak nu aty fost deloc impreuna, iar ceea ce simtzi uh pt el este atractzie care va disparea cu timpul parerea mea... acum uh faci ce vrei, ca ii decizia ta dak vrei sa risti sa fi cu el stiind ca vei suferi!!!
sus

ExoticDream

Expert member
15906 mesaje

Re: Re: Sa fiu cu el ori sa-l uit?

scris pe 24 ian 2010 13:27 de ExoticDream

nu cred ca ai pututu ajunge sa tzii atat de tare la el dak nu aty fost deloc impreuna

Ba se poate..... si inca mult! Nu neaparat in cazul de fata, insa exista situatii in care iubirea poate atinge cote inimaginabile chiar daca nu ati partajat micul dejun in noaptea de dupa sau nu ati petrecut un sejur in Alpi/Bucegi/whatever...

"Nu inteleg cum pot exista oameni indiferenti in aceasta lume, cum pot exista suflete care nu se chinuiesc, inimi care nu cred, simtiri care nu vibreaza, lacrimi care nu plang..."(E.Cioran)

"Nimeni pe lumea asta, barbat sau femeie, nu merita lacrimile tale. Iar cel care le merita nu te va face sa plangi..." (G.G.Marquez)
sus
Pagina 1 din 1
1

loading...

Ai probleme sexuale si nu ai la cine sa apelezi? Sunt Doina Panait, consilierul seXpert.ro, si iti stau la dispozitie!

spune-mi problema ta!
seXpert.ro iti pune la dispozitie o baza de date completa despre dragoste, sex, viata sexuala, sanatate si probleme sexuale!

vezi lista de articole!

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare 
    Nu esti logat!

Login | Nu ai cont? Creeaza cont nou

Ai o problema? Noi avem raspunsul

Citeste sfaturile consilierului!
MARIREA PENISULUI

Membri on-line:

43 vizitatori si 0 membri sunt online:

Vezi toti membrii online